1688
Black Mesa: Source
  • SZilaJMaGGoT
    Nem olyan egyszerű ez. Több embert még nehezebb managelni, szabadidős projekt révén pedig több ember csak még nagyobb csúszást jelent általába.
  • RAMyMamy
    mármint a 2. rész szinkronja *
  • RAMyMamy
    csak azt nem vágom, hogy mi az akadálya, hogy elkészüljön. ha nincs idő, akkor vegyenek be a projektbe plusz embereket, biztos van jópár hozzáértő, aki besegítene
    a reklám megvolt, felspanolták a rajongókat, mint állat, aztán meg le sem szarják őket, szánalmas. legalább löknének egy kis hírmorzsát, hogy b....átok meg, nem készül el soha vagy csúszunk még 1-2 évet

szerintem a szinkron is ugyanerre a sorsra jutott...
  • bgabor
    Ó, 2009-es a trailer, arra az évre ígérték, azóta nincs semmi hivatalos időpont.

Nem hinném hogy valaha is elkészül.
  • RAMyMamy
    kb.
  • RMarvin
    Mire megjelenik, már senkit sem fog érdekelni.
  • TreDoR
    Tavaly, nem?
  • JaSoN HuNTeR #401
    Mikor jön már ki?
  • RMarvin
    1000 éves kép. Azóta már 3szor akkora a segge és a köldökéig érnek a mellei... Mire megjelenik a mod, addigra már motoros tolószékkel fog rallizni, miközben a botjával fog hadonászni.
  • lolSL
    The Assassin

• RMarvin
    Húzod itt nagy bátran (de inkább vakmerően) az agyunkat!
  • lolSL
    elkészült

a játék zenéje.
  • RMarvin
    Így már értem, hogy miért nem fog az életben megjelenni ez a mod...
  • lolSL
  • RMarvin
    A CODnak van híre? :)

Lehet, hogy félreérthető voltam, de én a marketing alatt a megjelenési dátum beharangozását (is) értettem.
  • JaSoN HuNTeR #393
    Szerintem ha megjelenik nagyobb hire lesz mint CODnak :) Mivel a világ legeslegjobb játékáról beszélünk.
  • JaSoN HuNTeR #392
    Opposing Force 2 demo már van :)

Operation Black Mesaról tud valaki vmit?

BMS meg már ideje lenne hogy megjelenjen mert elvileg kész van.Op2 demo
  • armageddon666
    Dehogy kell a marketing... elég ismert már a projekt, illetve amint megjelent, futótűzként fog terjedni...
  • TreDoR
    Általában jah, én mondjuk azért csináltam egy gamehez modot, hogy azt a fost valamennyire élvezzem.
  • RMarvin
    Attól hogy "free", még szükség van marketing-munkára, hiszen anyagi haszon híján a moddert egyedül a munkájának népszerűsége "hajtja". Ezért van szükség arra itt is, hogy minél jobban bedobja a köztudatba a munkáját. Ezen én is átestem a saját modom fejlesztésekor.

Mellesleg kb annyi a hitelessége a csapatnak, mint a DNF fejlesztőinek, tehát igencsak bele kell lendülniük a srácoknak a hírverésbe ha le akarják kaparni magukról a sarat.
  • lolSL
    A trailerben lévő 2009-es "dátum" óta semmit se mondtak hivatalosan, csak random találgatásokból lettek kamu hírek.
  • bgabor
    A trailer videóban a mai napig 2009-es céldátum van. Nemigen hisz már nekik senki.
  • TreDoR
    Azt is mondták, hogy 2009-ben kijön
  • yooyoo
    Raminator szerint már nincs sok hátra, már csak políroznak meg bugokat vadásznak ezerrel. A márciusról meg csak annyit, hogy azt mondták hogy március előtt semmiképp se fog kijönni.
  • Qwerty4
    Mivel "free" a cucc, gondolom nem lesz szükség marketingtevékenységre. :)

Én kétlem, hogy márciusban jönne, talán 2012 márciusában. :)

Az Ep3-ra is csak várhatunk, várhatunk...
  • RMarvin
    Hát, én is kutatgattam, de semmi ilyen infót nem találtam. Ha így lenne, már dübörögne a marketing ezerrel. Ehelyett néma csönd (és hullaszag)
  • JaSoN HuNTeR #382
    2011
  • RMarvin
    és melyik márciusban?
  • JaSoN HuNTeR #380
    Azt rebesgetik az interneten hogy márciusban jön a mod. =) Jó lenne.
  • lolSL
    ja, régebbi képek
  • JaSoN HuNTeR #378
    Remélem! Mert ha nem akkor nagyon kiakadok!
  • Jaka923
    Na gyerekek, akkor holnap már toljuk, ugye?
  • JaSoN HuNTeR #376
    de amúgy most ezek Fake képek?
  • JaSoN HuNTeR #375
    Nem hihető :)
  • Aquir
    és ezt hány hónappal ezelőtt olvastad?:)
  • RMarvin
    Valahol azt olvastam, hogy az alkotók szerint az elkövetkező 2 hónapban tutira nem fog kijönni.
  • Seth
    Párszor írták, hogy még 2010-ben játszhatunk vele?
  • TreDoR
    Nembaj, így is mondhatom
  • lolSL
    ha ígértek volna vmit akkor esetleg mondhatnád ezt, de nem.
  • TreDoR
    2011
    BMS team failed...
    again...
    Have a nice day