1688
Black Mesa: Source
-
#408 Nem olyan egyszerű ez. Több embert még nehezebb managelni, szabadidős projekt révén pedig több ember csak még nagyobb csúszást jelent általába. -
RAMyMamy #407 mármint a 2. rész szinkronja * -
RAMyMamy #406 csak azt nem vágom, hogy mi az akadálya, hogy elkészüljön. ha nincs idő, akkor vegyenek be a projektbe plusz embereket, biztos van jópár hozzáértő, aki besegítene
a reklám megvolt, felspanolták a rajongókat, mint állat, aztán meg le sem szarják őket, szánalmas. legalább löknének egy kis hírmorzsát, hogy b....átok meg, nem készül el soha vagy csúszunk még 1-2 évet
szerintem a szinkron is ugyanerre a sorsra jutott...
-
bgabor #405 Ó, 2009-es a trailer, arra az évre ígérték, azóta nincs semmi hivatalos időpont.
Nem hinném hogy valaha is elkészül. -
RAMyMamy #404 kb. -
RMarvin #403 Mire megjelenik, már senkit sem fog érdekelni. -
#402 Tavaly, nem? -
#401 Mikor jön már ki? -
RMarvin #400 1000 éves kép. Azóta már 3szor akkora a segge és a köldökéig érnek a mellei... Mire megjelenik a mod, addigra már motoros tolószékkel fog rallizni, miközben a botjával fog hadonászni. -
#399 The Assassin
-
RMarvin #398 Húzod itt nagy bátran (de inkább vakmerően) az agyunkat! -
#397 elkészült
a játék zenéje. -
RMarvin #396 Így már értem, hogy miért nem fog az életben megjelenni ez a mod... -
#395 -
RMarvin #394 A CODnak van híre? :)
Lehet, hogy félreérthető voltam, de én a marketing alatt a megjelenési dátum beharangozását (is) értettem. -
#393 Szerintem ha megjelenik nagyobb hire lesz mint CODnak :) Mivel a világ legeslegjobb játékáról beszélünk. -
#392 Opposing Force 2 demo már van :)
Operation Black Mesaról tud valaki vmit?
BMS meg már ideje lenne hogy megjelenjen mert elvileg kész van.Op2 demo -
#391 Dehogy kell a marketing... elég ismert már a projekt, illetve amint megjelent, futótűzként fog terjedni... -
#390 Általában jah, én mondjuk azért csináltam egy gamehez modot, hogy azt a fost valamennyire élvezzem. -
RMarvin #389 Attól hogy "free", még szükség van marketing-munkára, hiszen anyagi haszon híján a moddert egyedül a munkájának népszerűsége "hajtja". Ezért van szükség arra itt is, hogy minél jobban bedobja a köztudatba a munkáját. Ezen én is átestem a saját modom fejlesztésekor.
Mellesleg kb annyi a hitelessége a csapatnak, mint a DNF fejlesztőinek, tehát igencsak bele kell lendülniük a srácoknak a hírverésbe ha le akarják kaparni magukról a sarat. -
#388 A trailerben lévő 2009-es "dátum" óta semmit se mondtak hivatalosan, csak random találgatásokból lettek kamu hírek. -
bgabor #387 A trailer videóban a mai napig 2009-es céldátum van. Nemigen hisz már nekik senki. -
#386 Azt is mondták, hogy 2009-ben kijön -
yooyoo #385 Raminator szerint már nincs sok hátra, már csak políroznak meg bugokat vadásznak ezerrel. A márciusról meg csak annyit, hogy azt mondták hogy március előtt semmiképp se fog kijönni. -
#384 Mivel "free" a cucc, gondolom nem lesz szükség marketingtevékenységre. :)
Én kétlem, hogy márciusban jönne, talán 2012 márciusában. :)
Az Ep3-ra is csak várhatunk, várhatunk... -
RMarvin #383 Hát, én is kutatgattam, de semmi ilyen infót nem találtam. Ha így lenne, már dübörögne a marketing ezerrel. Ehelyett néma csönd (és hullaszag) -
#382 2011 -
RMarvin #381 és melyik márciusban? -
#380 Azt rebesgetik az interneten hogy márciusban jön a mod. =) Jó lenne. -
#379 ja, régebbi képek -
#378 Remélem! Mert ha nem akkor nagyon kiakadok! -
#377 Na gyerekek, akkor holnap már toljuk, ugye? -
#376 de amúgy most ezek Fake képek? -
#375 Nem hihető :) -
#374 és ezt hány hónappal ezelőtt olvastad?:) -
RMarvin #373 Valahol azt olvastam, hogy az alkotók szerint az elkövetkező 2 hónapban tutira nem fog kijönni. -
#372 Párszor írták, hogy még 2010-ben játszhatunk vele? -
#371 Nembaj, így is mondhatom -
#370 ha ígértek volna vmit akkor esetleg mondhatnád ezt, de nem. -
#369 2011
BMS team failed...
again...
Have a nice day