1688
Black Mesa: Source
-
RMarvin #168 Az biztos, hogy nagy löketet fog adni a Black Mesa Source. Ha sikeres lesz, akkor lehet, hogy sok játék felújításának neki fognak állni más csapatok is. Amúgy a két kiegnek is készül az átírása:
Operation Black Mesa
Blue Shift Source
Bár itt jóval kisebb a mozgás, de a fórumaikból biztosan több is kiderül. Érdemes viszont a screenshotokat megnézni, mert azok is nagyon durvák! -
Daza500 #167 2005-ben elindult egy Opposing Force: Source project, de azt ugyanabban az évben le is állították.
Na nembaj, ha az alapjáték meg az Uplink elkészül, talán a másik kettő elkészítését is a nyakába veszi valaki. -
bgabor #166 Nem. És örülünk, ha egyáltalán ez kijön egyszer. -
#165 hát az alap elkészítése is rengeteg időt vesz igénybe,nem hinném hogy a kiegészítőket készítik, hacsak nem más csapat -
Daza500 #164 Opposing Force, Blue Shift mod is készül ?
Van ezeknek is honlapjuk ? -
RMarvin #163 Annak nem hiszem, hogy örülne a Valve, mert akkor Ep3 igencsak háttérbe fog szorulni. Kicsit nehézsúlyúbb versenyző eza Black Mesa mod szerintem. Miért is?
EP3: single player (feltehetően itt is) Alyx-al közösen. Nekem egyébként ez sehogy sem jön be. Jó kis szereplő de az, hogy folyamatosan ott nyüzsög a főszereplő körül, az számomra idegesítő.
BMS: single player az "áthozott" történelem-indító útvonalon, CO-OP mod (Yesss!!!) meg origi DM -
#162 csak lenne már kész :S
van egy olyan érzésem hoy Ep3 megjelenésére időzítik majd :( -
RMarvin #161 Nekem már az is épp eléggé nagy meglepetés, hogy lesz benne COOP mod. Kár, hogy a többi átdolgozásból ez kimarad. -
#160 nekem tetszene ez a megoldás :) -
HunGripen #159 Azt mondták, hogy Xenről a megjelenésig nem is adnak ki képeket, azért hogy az csak legyen majd meglepetés. -
RMarvin #158 Uplink Alfa verzsön 0.0.8
Amennyire megtudtam valamelyik készítő partizánkodásának az eredménye ez a nem-kiadásra-szánt anyag. 2 pályát tartalmaz, meg 3 fegyvert + 4-5 ugráló csirkemellet a szörnyek közül. Hangulatos alkotás, nekem tetszik. A zene is nagyon ott van. -
RMarvin #157 Szerintem is kamu dátum, de örülnék neki, ha igaz lenne. Pl a Xen-ről még 1 db képet sem láttunk, márpedig azt nem lesz egyszerű összehozni, nem isbeszélve a főbossról.
Nagyon örülök annak, hogy ennyire szorgoskodnak a HL1 teljes átkonvertálásán (Uplink, Black Mesa, Opposing Force, Blue Shift) csak már jönne valamelyik. Viszont az szerintem egy kicsit ront az összképen, hogy az egyes projektek (már amennyire én tudom) nem igazán kommunikálnak egymással. Ha valami csoda folytán mind a 4 alkotás elkészül, akkor bizony elég nagy különbségek lesznek köztük (pl szörnyek, fegyverek, hangok...stb.) -
HunGripen #156 Nagyon jók az új képek.
Egy nagy meglepetést is igérnek, amely elvileg hamarsoan megjelenik. Szerintem egy videó lesz az.
A 2008 április szerintem csak egy kitalált dátum. -
RMarvin #155 lehet rácsodálkozni az újonnan feltett shotokra. 2008 április? de akkor miért nem szerepel ez a dátum a saját honlapjukon? -
#154 nemnaon halad ez a project :( vajon dolgoznak-e rajta? legalább adhatnának néha életjelet.... -.- -
Daza500 #153 Érdemes nézni az Uplink: Source weblapját is, az gyakrabban frissül. -
HunGripen #152 Semmi baj.
Remélem a 2007-es Moddb szavazásra már adnak ki új képeket és talán egy ingame videót is. -
Daza500 #151 Elnézést érte...
A lényeg, hogy nem halott. -
#150 Hű de komolyan vette itt valaki -
Daza500 #149 Hű, de vicces akart itt lenni valaki.
Egyébként talán kutatni kellene a témában, az fpsbanana-n van írva ez a release date. -
Deajka #148 Na, végre egy értelmes fejlesztés!
Várom... -
#147 A haverjának a haverjának az unokaöccse mondta -
HunGripen #146 Honnan van ez a megjelenési dátum?
Eddig a készítők nem akartak megjelenési dátumot mondani. -
Daza500 #145 Jön az Uplink: Source is, de az majd Májusban. -
Daza500 #144 Megjelenési dátum: 2008 Április. -
ZsirosKenyer #143 halott cucc szerintem -
#142 van egy olyan érzésem hogy nem Episode 3 előtt lesz :\ -
#141 valamit tudtok amegjelenésről? -
Army1990 #140 A Moddb-n a jobb oldalon írja a százalékot(Percent Complete), de ezt a százalékot egy ideje már nem frissítették. A játék jól halad, gondolom már te is megnézted az újabb képeket:
http://www.blackmesasource.com/media.html
Van egyébbként pár a főoldalra nem kitett kép is:
http://forums.gamernode.com/showthread.php?t=12952
Az Operation Black Mesa egy az Oppousing Force-t feldolgozó mod(de nem nagyon halad a fejlesztés). A Barney's Tales pedig tényleg a Blue Shift Source. Egy ideje már nem jelentkeztek a készítők de elvileg nem sokára kiadnak néhány új képet. -
gregtom6 #139 Hy! A Mod DB hol írja,h hány százalék van kész?És van-e azóta hír a modokról?És mi az Operation Black Mesa,milyen mod?És a Barney's Tales ugyanaz mint a Blue Shift Source? -
Army1990 #138 Mondjuk, a moddb már 1 éve azt írja, hogy 50% úgy hogy nem lehet pontosan tudni -
#137 OMG:S -
#136 asztirja percent complete 50% szoval meg lesz mit varni ra -
gregtom6 #135 Mikor jelenik meg????És a Blue Shift Source mikor? -
ZsirosKenyer #134 kezdek reménykedni, bár a trailerben még mindig nincsen semmi újdonság :/ -
#133 Hajrá !! :) -
FLeK0 #132 trailer -
Army1990 #131 Igen!!!
A Black Mesa megnyerte a Moddb szavazásán a 2006 legjobb készülő modja díjat!
Csak így tovább! -
Army1990 #130 Boldog karácsonyt és örömökben gazdag újévet! -
#129 én szavaztam:)