1688
Black Mesa: Source
  • JaSoN HuNTeR #248
    + Allods Online is nagyon jó Orosz MMORPG.
  • PhantomAss
    mondok egy "kulturált" orosz játékot: il2 sturmovik
    könnyen kezelhető, játékosbarát, kitűnően optimalizált, szinte a végtelenségig fejleszthető, moddolható
    az egyik legjobb játék a maga műfajában és oroszok csinálták
    amúgy sztem is ez inkább kivétel mint általános példa, bár ne felejtsük el, hogy nekik nincs is annyi pénzük
  • steweee
    azt amúgy lehet tudni hogy ezek az új epizódok az elődökhöz mennyiben fognak hasonlítani? értem ezalatt hogy csak névleg, és teljesen más környezet, pályák stb. + sztori nagy vonalakban.

vagy simán átültetnek mindent a régiből az új motor alá, netán felturbózzák új fegyverekkel, szörnyekkel, csapdákkal és meglepetésekkel... ?
  • RMarvin
    Az OBM oldalán olvastam régebben, hogy sajnos nem akarnak velük összedolgozni a BMS-ek, de már a fene tudja miért. Pedig biztosan sok időt megspórolhattak volna (hangok-modellek-stb. átvétele) gyakorlatilag csak a pályaépítéssel kellett volna már csak nagyrészben foglalkozni + kódolás. A Blue Shift fejlesztése néhányszor elakadt, nem tudom most mi van vele. Azt hiszem, azt a russzkik fejlesztgetik, akik köztudomásúan nem tudnak rendes munkát végezni (legalábbis én még nem találkoztam kultúrált orosz munkával)
  • armageddon666
    3 külön csapat szerintem... és a BlackMesa a legkomolyabb projekt, a másik 2 nem halad nagyon tudtommal, meg minőségre sem közelíti meg képek alapján (bár már rég láttam őket)

Össze kéne fognia a 3 csapatnak hogy valamennyire egységes legyen, meg úgy talán gyorsabban is haladnának vagy nem tudom.
  • JaSoN HuNTeR #243
    Am a BlueShift Sourcet és az Opposing Force Sourcet mióta csinálják?

Blueshiftről nem sok infót látok. Egy cég csinálja mindhármat?
  • JaSoN HuNTeR #242
    Bőven megérne pénzt sokan megvásárolnák. Nem értem Valvet jöhetne egy nagy mega giga box és abba benne lenne az össze HL[Blue Shift source,Opposing source,Black Mesa Source meg az újjak.]

• Rage47
    valve támogathatná őket egy kicsit, és pénzért is adhatnák sztem steamen
  • Gabe18
    pc365.hu:

"
    Nem tudja tartani a korábban vállalt decemberi határidőt a Black Mesa: Source HL2 mod.
    És mi miért szomorkodunk emiatt? Leginkább azért, mert a Black Mesa az egyik legígértesebb HL2 mod, komplett Half-Life remake, Source alá.

A modifikáció kemény hat éve készül, és mindenki nagyon remélte, hogy karácsony környékén tényleg játszhatunk vele. Nem így történt, a mod mögött álló csapat sajnálja a csúszást, de így szerintünk igazán minőségi játékot tudnak majd letenni az asztalra - jövőre."
  • JaSoN HuNTeR #239
    lol és tényleg:D Ezek meg modok lesznek? :S :D
  • RMarvin
    Már készülnek:
    Operation Black Mesa
    Guard Duty (Blue Shift Source)
  • Daza500
    Ha megjelenik, remélem a két küldetéslemeznek is elkészül majd az ilyesféle felújított változata. Valamikor a jövőben...
  • TreDoR
    Az ok, csak ha 10 év múlva sem jelenik meg a game akkor már tök mind1, hogy béta vagy végleges.
  • Qwerty4
    Én egyáltalán nem szeretem az ilyen béta dolgokat, sok a hibalehetőségük és csak elrontják a szórakozást...de amúgy mostanában nem egyszer 1.00 cím alatt is eléggé béta állapotban lévő cuccokk jönnek ki. xD
  • TreDoR
    Hát igen, a neten béta és alfa verziók is keringenek, de én inkább megvárom a véglegest, ha nem jön idén akkor viszont nekiállok egy alfának és miután azt végigvittem l*szarom az egész bms projectet.
  • RMarvin
    Szóval tegnap este kíváncsiságból rákerestem egy fullos black mesa térképre (azaz egy olyan képre, amin rajta van az egész HL-es Black Mesa) Találtam is egy hatalmas képet, amiről beazonosítható nagyjából minden hely, de nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy a találatok között szerepelt egy közel 120 megás zip file, ami 2006-os készítésű BMS mappokat tartalmazott, erős alfa stádiumban. Ha jól tudom elég sokszor meghekkelték a BMS oldalát, valószínűleg ezt a mapköteget is akkor nyúlták le. Szóval bevallom férfiasan, rögtön letöltöttem, s szép sorjában megnyitottam őket az Obsidian Conflict mod alatt, mivel az is EP2 engine alapú, akárcsak a BMS.

Hát, mit is mondhatnék: mivel hiányoztak a BMS textúrák, ezért csak azok a textúrák voltak láthatóak, amelyeket közvetlenül a HL2-ből emeltek át, így a felületek 90%-a vagy lila-fekete kockás felületű volt, vagy szimpla felülethálós. Mivel nagyjából az utolsó csavarig ismerem a Black Mesát, ezért viszonylag könnyű volt így is beazonosítanom a helyszíneket, amik egyszóval jellemezve rendkívül jól voltak kidolgozva. A szabad ég alatt játszódó pályákat hihetetlen mértékben felbővítették, jelentősen kitágítva ezzel a játékteret. De a belső részekre sem lehet igazából panasz, hiszen rendkívüli részletességgel építették újra a helyszíneket.
  • RMarvin
    Köszi a gratulációkat. Igazából dec 2-re van kiírva az asszony, azaz e hét vagy legkésőbb a következő. Szóval lesz nekünk csendes éj karácsonykor bőven :)))
  • JaSoN HuNTeR #231
    2010re várható?
  • Aquir
    úgyszint :p :)
  • Qwerty4
    Gratulálok a gyerekhez!
  • RMarvin
    Nekem meg 1-2 héten belül megszületik a kislányom, úgyhogy lőttek a játéknak egy darabig a részemről. Viszont ahogy olvasgattam, az első megjelenésben nem lesz benne a Co-op mod, csak egy későbbi frissítéskor lesz rá esély...talán
  • Qwerty4
    Jöhetne hamarabb. :)
    Pont a vizsgaidőszak előtti időkre dobják ki, ilyenkor már nem nagyon játszom...
    Akkor biztos halasztva lesz a játszás, pedig ezt megjelenéskor azonnal szándékoztam tolni.Ami nagyon ritka eset.
  • TreDoR
    Akkor nem aprózzák el a 2009-es dátumot...
  • RMarvin
    1-2 helyen az olvasható (valami visszaszámláló alapján, ami a US-re vonatkozik), hogy még 42 nap van hátra a megjelenésig, azaz dec 30 vagy 31.
  • HTS s3rg1nh00
    már megy-amúgy nemtom,idén szerintem már nem jelenik meg,de ne legyen igazam
  • TreDoR
    Most megjelent a játék és azért lépték túl a sávszélesség korlátjukat, mert mindenki onnan tölti; vagy csak szimplán b*szart a honlapjuk?
  • Qwerty4
    Mindent amúgy sem kell mutatni!!!
  • HTS s3rg1nh00
    asszem volt róla régebben szó,hogy abból direkt nem mutatnak semmit(de lehet rosszul emlékszem)
  • Seth
    Miért ne lenne? Egy az egyben konverzió lesz. Azon még gondolom dolgoznak,azért nem mutattak semmit belőle
  • Segasonic
    Jól látom, hogy a Xen-es részek ebben nem lesznek benne? :(
  • TreDoR
    Azért mostmár kezdhetnének valamit magukkal, amig ingyen csinálták addig oké volt, hogy úgy haladtak ahogyan akartak, de mostmár ideje lenne előrukkolniuk valamivel.
  • RMarvin
    Legalább valami életjelet adtak...
  • TreDoR
    Jah, lecserélték a főoldalt, mekkora átb*xás.
  • RMarvin
    Frissítették a honlapot
  • Aquir
    ja!
  • Qwerty4
    Jelennyenmegmá!
  • armageddon666
    When it's done!

Szerintem nincs ígéret... Készülgessen, látszik, hogy készül, és jól készül... Jó munkához idő kell... Ep3-ig ráérünk mindenképp :D
  • ApPa123
    am mikorra van ígérve a game?? mert nem nagyon tudok róla semmit sajna:S
  • werkfilm
    készül

• RMarvin
    Szerintem a várakozók 99,99%-a csak egyetlen kérdésre vár választ: Mikor jelenik már meg tutira???