1688
Black Mesa: Source
-
#288 Tavaj is eztmnondták... -
#287 Pedig ez biztosan a megjelenésre utal, csak kicsit szar poénban adta elő :D -
#286 Ha olyan kurva okos vagy, mond már el lécci, ebben hol a gecibe van, hogy 2010-ben jön ki?
"Szerezz egy nagyon-nagyon erős nyugtatót... Például egy doboz altatót, és dobd bele a spagettidbe. Aztán írd le egy fecnire: "Kedves Anya! Kelts fel 2010 végén." Oké, ezt ne szúrd el... ne cseréld fel az 1-est és a 0-t, mert az 2100. Vagy nyomd össze a 0-t, mert akkor 2011-nek fogja nézni. 2010 vége."
Ez max. utalás, de az eddigi ígéreteik alapján gyakorlatilag semmit nem jelent. -
RAMyMamy #285 én is ezt akartam írni az előbb, csak csúnyábban megfogalmazva :) -
#284 Nem hinném, hogy a valve készíteni akar egy HL1 remake-et, szal nem érdekük, hogy leállítsa őket. -
RAMyMamy #283 ok.
#281: úgy tudom, h a source motor direkt a moddolhatóságáról híres és azért is hozták létre, valszeg nem fognak minden mezei kis kakit ellenőrizgetni. ezt nem a black mesara kell érteni, hanem úgy általánosságban. -
#282 Minek olvasod, ha nem tudsz angolul? Ez a valaki a vezető animátor és azt mondja, hogy az év végén megjelenik. Am elég régóta kussolnak, szal meg van rá az esély(ergó dolgoztak a gizdázás helyett)... Reméljük a legjobbakat! -
#281 A modokat/hobbi-fordításokat általában engedélyezni szokták a kiadók single playeres gamek esetében, mert nekik is érdekük, de ez nem jelenti azt, hogy nem tilthatják meg a publikálását (a fejlesztését nyilván nem tudják). -
#280 Nem mondtam, hogy köze volna hozzá -_- Úgy értettem,hogy hasonlóan halasztgatják, ahogyan ők szokták -
RAMyMamy #279 max annyi, h ők csinálták a hl1-et, egyébként semmi más :) szal szerzői jogok megsértése miatt lehetett volna vmi
de lényegében ez is csak egy szimpla mod -
#278 Hát azért van, pl., hogy a Valve nem tiltotta le a projectet, vagy lehet mégis, ezért nem történik semmi. -
RAMyMamy #277 valve-nak ehhez semmi köze nincs, ez egy source motor alapú mod -
#276 Véleményem szerint, azt a hozzászólást az egyik készítő írta, elég poénosan, úgy, ahogy a Valve csinálta az E3-mas eseménynél. A végén ott van, hogy 2010 vége... -
#275 Hát ja, de elöbb-utóbb, csak elfogy ez az ígérgetés és végre megjelenik (méghozzá idén :D) -
#274 Egyébként most, hogy elolvastam, ebben hol van az, hogy idén? Ez a tag csak valami idióta poént sütött el. -
#273 Szeretnének mindenben hasonlítani a Valve-ra :) -
#272 Jaja, a trailerben 2009 szerepelt, gondolom idén lesz egy 2010-es trailer, aztán majd egy 2011-es és így tovább 2020-ig. -
#271 Tavaly is idént mondtak. -
#270 megjelenés idén! -
#269 Megállja a helyét, de szépnek nem mondható. -
#268 Bőven elég lesz a normál Source grafika, kb. olyan, mint az HL2: Ep2-é, ami még ma is teljesen megállja a helyét. -
#267 Kurvajó ez a project, kijött a zsírúj Source motor, elkezdték átrakni rá a játékot, merthogy milyen kurvajó endzsin, és mekkora király lesz már.
Aztán mire elkészülnek vele, a Source lecsúszott az alsó középkategóriába grafikai szinten, meg lassan jön a következő motor is, amellett hogy ezt is kétszer megtuningolták közben... -
xido #266 vagy egyáltalán bármikor...vagy ez is már duke nukem lesz?:))) -
#265 Van esélye ennek a játéknak az idei megjelenésre? -
#264 Én már 3x végigvittem 2009 december 31.-e óta, merthogy akkor jelent meg. Jah nem, mert nem jelent meg... Szopjanak lőőőő -
#263 Valamikor megjelenik már végre? -
#262 jaja ki is veszem ezt a favoritok közül -
Daza500 #261 A HL2 Ep 3 és a Black Mesa: Source akkor fognak megjelenni, amikor én Siu törzsfőnök leszek... -
#260 -
#259 Soha nem jelenik meg, mert állítólag jön a 3. világháború idén, 2012-ben meg világvége. -
#258 Vajon valamikor a jövőbe[2012-2030] megjelenik már?
Vagy a Blue Shift vagy az Opposing Force source? -
#257 Hát igen én is lustának tartom a Valvet stb. Kiadnatnának többször gyorsabban HL episodokat. Lusták. BMS nem hozzájuk tartozik ezt tudom és ezért nem halad olyan gyorsan a munka,am szerintem pénzért is megérné simán,valamilyen fizetős mod lenne akkor is befizetnék érte mert nagyon jónak tünik. -
#256 l4d2 után képes lenne nagyobb féregségre a valve? bár ha l4d3 lenne akkor inkább ez -
#255 Már várom hogy megjelenjen.Anno a Half Life hangulata is igen magával ragadó volt, most igy "újradolgozva" szerintem nagyon kúl lesz, le a kalappal a fejlesztőgárda előtt. Kíváncsi leszek mikor lesz kész.
WHEN WILL BLACK MESA BE RELEASED?
We have always gone for a "when it's done" approach. írja az oldal -
#254 hülyeség. -
#253 Egyre erősebb az a pletyka, hogy az Ep3 csomagjában (ha lesz persze újból csomag) fog megjelenni ez is... -
#252 KIJÖHETNEMÁR. -
#251 A zene. -
#250 Mi nincs meg? -
#249 Ezt a HL Source zene
Szerintem nagyon eltalálták. Valakinek nincs meg?