1688
Black Mesa: Source
  • JaSoN HuNTeR #288
    Tavaj is eztmnondták...
  • Jaka923
    Pedig ez biztosan a megjelenésre utal, csak kicsit szar poénban adta elő :D
  • TreDoR
    Ha olyan kurva okos vagy, mond már el lécci, ebben hol a gecibe van, hogy 2010-ben jön ki?

"Szerezz egy nagyon-nagyon erős nyugtatót... Például egy doboz altatót, és dobd bele a spagettidbe. Aztán írd le egy fecnire: "Kedves Anya! Kelts fel 2010 végén." Oké, ezt ne szúrd el... ne cseréld fel az 1-est és a 0-t, mert az 2100. Vagy nyomd össze a 0-t, mert akkor 2011-nek fogja nézni. 2010 vége."

Ez max. utalás, de az eddigi ígéreteik alapján gyakorlatilag semmit nem jelent.
  • RAMyMamy
    én is ezt akartam írni az előbb, csak csúnyábban megfogalmazva :)
  • SZilaJMaGGoT
    Nem hinném, hogy a valve készíteni akar egy HL1 remake-et, szal nem érdekük, hogy leállítsa őket.
  • RAMyMamy
    ok.

#281: úgy tudom, h a source motor direkt a moddolhatóságáról híres és azért is hozták létre, valszeg nem fognak minden mezei kis kakit ellenőrizgetni. ezt nem a black mesara kell érteni, hanem úgy általánosságban.
  • SZilaJMaGGoT
    Minek olvasod, ha nem tudsz angolul? Ez a valaki a vezető animátor és azt mondja, hogy az év végén megjelenik. Am elég régóta kussolnak, szal meg van rá az esély(ergó dolgoztak a gizdázás helyett)... Reméljük a legjobbakat!
  • TreDoR
    A modokat/hobbi-fordításokat általában engedélyezni szokták a kiadók single playeres gamek esetében, mert nekik is érdekük, de ez nem jelenti azt, hogy nem tilthatják meg a publikálását (a fejlesztését nyilván nem tudják).
  • Seth
    Nem mondtam, hogy köze volna hozzá -_- Úgy értettem,hogy hasonlóan halasztgatják, ahogyan ők szokták
  • RAMyMamy
    max annyi, h ők csinálták a hl1-et, egyébként semmi más :) szal szerzői jogok megsértése miatt lehetett volna vmi

de lényegében ez is csak egy szimpla mod
  • TreDoR
    Hát azért van, pl., hogy a Valve nem tiltotta le a projectet, vagy lehet mégis, ezért nem történik semmi.
  • RAMyMamy
    valve-nak ehhez semmi köze nincs, ez egy source motor alapú mod
  • Jaka923
    Véleményem szerint, azt a hozzászólást az egyik készítő írta, elég poénosan, úgy, ahogy a Valve csinálta az E3-mas eseménynél. A végén ott van, hogy 2010 vége...
  • Jaka923
    Hát ja, de elöbb-utóbb, csak elfogy ez az ígérgetés és végre megjelenik (méghozzá idén :D)
  • TreDoR
    Egyébként most, hogy elolvastam, ebben hol van az, hogy idén? Ez a tag csak valami idióta poént sütött el.
  • Seth
    Szeretnének mindenben hasonlítani a Valve-ra :)
  • TreDoR
    Jaja, a trailerben 2009 szerepelt, gondolom idén lesz egy 2010-es trailer, aztán majd egy 2011-es és így tovább 2020-ig.
  • Qwerty4
    Tavaly is idént mondtak.
  • FSpofon
    megjelenés idén!
  • dronkZero
    Megállja a helyét, de szépnek nem mondható.
  • Jaka923
    Bőven elég lesz a normál Source grafika, kb. olyan, mint az HL2: Ep2-é, ami még ma is teljesen megállja a helyét.
  • dronkZero
    Kurvajó ez a project, kijött a zsírúj Source motor, elkezdték átrakni rá a játékot, merthogy milyen kurvajó endzsin, és mekkora király lesz már.

Aztán mire elkészülnek vele, a Source lecsúszott az alsó középkategóriába grafikai szinten, meg lassan jön a következő motor is, amellett hogy ezt is kétszer megtuningolták közben...
  • xido
    vagy egyáltalán bármikor...vagy ez is már duke nukem lesz?:)))
  • Jaka923
    Van esélye ennek a játéknak az idei megjelenésre?
  • TreDoR
    Én már 3x végigvittem 2009 december 31.-e óta, merthogy akkor jelent meg. Jah nem, mert nem jelent meg... Szopjanak lőőőő
  • JaSoN HuNTeR #263
    Valamikor megjelenik már végre?
  • bakvarnyu
    jaja ki is veszem ezt a favoritok közül
  • Daza500
    A HL2 Ep 3 és a Black Mesa: Source akkor fognak megjelenni, amikor én Siu törzsfőnök leszek...
  • JaSoN HuNTeR #260
  • Qwerty4
    Soha nem jelenik meg, mert állítólag jön a 3. világháború idén, 2012-ben meg világvége.
  • JaSoN HuNTeR #258
    Vajon valamikor a jövőbe[2012-2030] megjelenik már?
    Vagy a Blue Shift vagy az Opposing Force source?
  • JaSoN HuNTeR #257
    Hát igen én is lustának tartom a Valvet stb. Kiadnatnának többször gyorsabban HL episodokat. Lusták. BMS nem hozzájuk tartozik ezt tudom és ezért nem halad olyan gyorsan a munka,am szerintem pénzért is megérné simán,valamilyen fizetős mod lenne akkor is befizetnék érte mert nagyon jónak tünik.
  • drogosgeci
    l4d2 után képes lenne nagyobb féregségre a valve? bár ha l4d3 lenne akkor inkább ez
  • Laci1818
    Már várom hogy megjelenjen.Anno a Half Life hangulata is igen magával ragadó volt, most igy "újradolgozva" szerintem nagyon kúl lesz, le a kalappal a fejlesztőgárda előtt. Kíváncsi leszek mikor lesz kész.

WHEN WILL BLACK MESA BE RELEASED?

We have always gone for a "when it's done" approach. írja az oldal
  • JaSoN HuNTeR #254
    hülyeség.
  • Qwerty4
    Egyre erősebb az a pletyka, hogy az Ep3 csomagjában (ha lesz persze újból csomag) fog megjelenni ez is...
  • JaSoN HuNTeR #252
    KIJÖHETNEMÁR.
  • JaSoN HuNTeR #251
    A zene.
  • TreDoR
    Mi nincs meg?
  • JaSoN HuNTeR #249
    Ezt a HL Source zene

Szerintem nagyon eltalálták. Valakinek nincs meg?