1688
Black Mesa: Source
  • Qwerty4
    Igen, van régebbi source is, a 2004-es HL2-ben használt, arra gondoltam.
    Úgy tudom eredetileg ezzel a source motorral csinálták a Black Mesat, később átálltak az Ep2-ben használt, pofásabbá tett verzióra.
  • JaSoN HuNTeR #327
    Régi? Akkor felrakod a régi HL-t. Nem értelek.
  • RAMyMamy
    talán világvége előtt kijön
  • Qwerty4
    Egyszerűen nem kellett volna átállniuk a 2007-es source motorra.
    A régi is jó lett volna. :)
  • JaSoN HuNTeR #324
    Szóval már egyértelműen kijöhetne. De szerintem nem fog. Majd olyan 2012es évbe megjelenik de akkor már kutyát sem fogja érdekelni...
  • Aquir
    bocs. akkor menjenek a francba:)
  • HTS s3rg1nh00
    ezt viszont nem a valve csinálja.
  • Aquir
    Utóbbi időben (sem) nem győztem TF2 updateket töltögetni, Portal 2-t is csinálják...
  • JaSoN HuNTeR #320
    Kik? Mivel?
  • TreDoR
    Pl.?
  • Aquir
    Más játékokat csinálnak épp, a meglévőkkel is sokat foglalkoznak.
  • JaSoN HuNTeR #317
    Mikor jön már??? Lassan 2011 és sehol semmi. Először 2009be igértek és utána azt mondták 2010 már biztos... De már nincs sok csak más fél hónap és semmi hir... Ez sose fog kijönni :)
  • SZilaJMaGGoT
    Túl halivúdos... :/ Egyébként kurva jó ha nem hozom összefüggésbe a HL-al... :)
  • JaSoN HuNTeR #315
    Mik azok a zombi emberek? Mekkora áhh hülyeség...
  • tonyr #314
    hello :D
    Devv vaze komolyan örülök hogy itt vagy ... igazad van HL2EP3 kell ! :D
  • Devv
    Te aztán nagy HL fan vagy...:D Úgy lenne jó a hl, hogy hl! Ez a mod kell, meg az ep3 aztán csá!
    Amúgy csá!
  • tonyr #312
    hát nemtudom... én mint HL fan mindennek örülök ami hl-téma még ha kis dologrol is van szo..
    ez a film-elözetes nagyon bejött :D
    ok h verekedvek yasakasi modra, de nem zavar, igazábol ugy lenne jo a hl hogy hl+mirrors edge :D futni löni verni...mekkora filing lenne :)
  • armageddon666
    mint független kisfilm egész jó...
    hogy HLhez mennyi köze van? kb. nem volt olyan pillanat amibe ne tudtam volna belekötni :) ha viszont nem hű a canonhoz akkor nem is igazi fan film :( tényleg csak "ihlette" a HL...
  • ricsa008
    az anyád ez jó lesz
  • Prince23
    mesterien megalkotott Beyond Black Mesa fan film

Fan film
  • TreDoR
    Megunta a várakozást :/
  • Devv
    Mi lett a bannerral?
  • Qwerty4
    Az Ep3-al kapcsolatban is nagy a csönd.
    A Black Mesa fejlesztő csapata úgy tűnik átvette a Valve stílusát. :)
  • RMarvin
    Nem vagyok egy pesszimista alkat, de valahogy túl nagy a csönd a BMS háza tájékán. Annyira nagy, hogy inkább már nyomasztó, mint vihar előtti.
  • tonyr #304
    oké köszi
  • Aquir
    google :p
  • ricsa008
    és mikor?
    és am mi az a nmag?
  • Jaka923
    A végleges játékot, majd Steamen kell keresni.
  • tonyr #300
    ja csak alpha :S
  • tonyr #299
    kijött ? nmag-on fent van !
  • Jaka923
    6 kommenttel lejjebb, már én is belinkeltem ezt a hírt. Reméljük, hogy végre tényleg kiadják.
  • JaSoN HuNTeR #297
    2010be már játszhatunk vele.
  • TreDoR
    De most legalább érettebben álnak hozzá, mint eddig. Idáig ígérgettek, viszont ha idén mégis kiadják, akkor azt mondják: "megmondtuk, hogy kész lesz, betartottuk", ha nem adják ki, akkor: "mi nem mondtunk ilyet, az csak egy szimpla poén volt a fórumon". Mindkét eset igaz, szóval nem jöhetnek ki rosszul.
  • Shep
    Én már 15 éve se hittem :)
  • bgabor
    Miért, van itt még valaki, aki hisz a kiadási dátumoknak? Én már több mint két éve nem.
  • Jaka923
    Rosszul fogalmaztam. Tényleg nem koppannának, hiszen itt nem játszik a pénz közre, hanem egyszerűen a rajongókban tudatosul, hogy a készítők szórakoznak velük. Elég, csak belegondolni: Már 2008-ban megígérték, hogy még abban az évben megkapjuk a játékot, tehát már akkor kész körüli állapotban kellett lennie a játéknak... Azt meg nem tudom elképzelni, hogy azóta máig foltozgatják.
  • TreDoR
    Ez az írás ugyanezt az 1 db kommentet veszi alapul . Viszont azt nem értem miért koppannának? Max. bejelentik, hogy jövőre.
  • Jaka923
    Nem is mondtak konkrét dátumot, csak annyit, hogy év végén biztosan megkapjuk a játékot. Íme. Azt szerintem a készítők is tudják, hogyha ezt az ígéretet sem tartják be, akkor nagyot fognak koppanni...
  • TreDoR
    Ráadásul ugyanezt az év végi dumát nyomták el, hogy majd 2009. dec. 31.-én. Idén legalább előállhattak volna valami újjal, pl., hogy 2010 októbere vagy valami.
  • Jaka923
    Jó, de egyszer akkor is ki kell adniuk...