1688
Black Mesa: Source
-
#328 Igen, van régebbi source is, a 2004-es HL2-ben használt, arra gondoltam.
Úgy tudom eredetileg ezzel a source motorral csinálták a Black Mesat, később átálltak az Ep2-ben használt, pofásabbá tett verzióra. -
#327 Régi? Akkor felrakod a régi HL-t. Nem értelek. -
RAMyMamy #326 talán világvége előtt kijön -
#325 Egyszerűen nem kellett volna átállniuk a 2007-es source motorra.
A régi is jó lett volna. :) -
#324 Szóval már egyértelműen kijöhetne. De szerintem nem fog. Majd olyan 2012es évbe megjelenik de akkor már kutyát sem fogja érdekelni... -
#323 bocs. akkor menjenek a francba:) -
#322 ezt viszont nem a valve csinálja. -
#321 Utóbbi időben (sem) nem győztem TF2 updateket töltögetni, Portal 2-t is csinálják... -
#320 Kik? Mivel? -
#319 Pl.? -
#318 Más játékokat csinálnak épp, a meglévőkkel is sokat foglalkoznak. -
#317 Mikor jön már??? Lassan 2011 és sehol semmi. Először 2009be igértek és utána azt mondták 2010 már biztos... De már nincs sok csak más fél hónap és semmi hir... Ez sose fog kijönni :) -
#316 Túl halivúdos... :/ Egyébként kurva jó ha nem hozom összefüggésbe a HL-al... :) -
#315 Mik azok a zombi emberek? Mekkora áhh hülyeség... -
#314 hello :D
Devv vaze komolyan örülök hogy itt vagy ... igazad van HL2EP3 kell ! :D -
#313 Te aztán nagy HL fan vagy...:D Úgy lenne jó a hl, hogy hl! Ez a mod kell, meg az ep3 aztán csá!
Amúgy csá! -
#312 hát nemtudom... én mint HL fan mindennek örülök ami hl-téma még ha kis dologrol is van szo..
ez a film-elözetes nagyon bejött :D
ok h verekedvek yasakasi modra, de nem zavar, igazábol ugy lenne jo a hl hogy hl+mirrors edge :D futni löni verni...mekkora filing lenne :) -
#311 mint független kisfilm egész jó...
hogy HLhez mennyi köze van? kb. nem volt olyan pillanat amibe ne tudtam volna belekötni :) ha viszont nem hű a canonhoz akkor nem is igazi fan film :( tényleg csak "ihlette" a HL... -
ricsa008 #310 az anyád ez jó lesz -
#309 mesterien megalkotott Beyond Black Mesa fan film
Fan film -
#308 Megunta a várakozást :/ -
#307 Mi lett a bannerral? -
#306 Az Ep3-al kapcsolatban is nagy a csönd.
A Black Mesa fejlesztő csapata úgy tűnik átvette a Valve stílusát. :) -
RMarvin #305 Nem vagyok egy pesszimista alkat, de valahogy túl nagy a csönd a BMS háza tájékán. Annyira nagy, hogy inkább már nyomasztó, mint vihar előtti. -
#304 oké köszi -
#303 google :p -
ricsa008 #302 és mikor?
és am mi az a nmag? -
#301 A végleges játékot, majd Steamen kell keresni. -
#300 ja csak alpha :S -
#299 kijött ? nmag-on fent van ! -
#298 6 kommenttel lejjebb, már én is belinkeltem ezt a hírt. Reméljük, hogy végre tényleg kiadják. -
#297 2010be már játszhatunk vele. -
#296 De most legalább érettebben álnak hozzá, mint eddig. Idáig ígérgettek, viszont ha idén mégis kiadják, akkor azt mondják: "megmondtuk, hogy kész lesz, betartottuk", ha nem adják ki, akkor: "mi nem mondtunk ilyet, az csak egy szimpla poén volt a fórumon". Mindkét eset igaz, szóval nem jöhetnek ki rosszul. -
#295 Én már 15 éve se hittem :) -
bgabor #294 Miért, van itt még valaki, aki hisz a kiadási dátumoknak? Én már több mint két éve nem. -
#293 Rosszul fogalmaztam. Tényleg nem koppannának, hiszen itt nem játszik a pénz közre, hanem egyszerűen a rajongókban tudatosul, hogy a készítők szórakoznak velük. Elég, csak belegondolni: Már 2008-ban megígérték, hogy még abban az évben megkapjuk a játékot, tehát már akkor kész körüli állapotban kellett lennie a játéknak... Azt meg nem tudom elképzelni, hogy azóta máig foltozgatják. -
#292 Ez az írás ugyanezt az 1 db kommentet veszi alapul . Viszont azt nem értem miért koppannának? Max. bejelentik, hogy jövőre. -
#291 Nem is mondtak konkrét dátumot, csak annyit, hogy év végén biztosan megkapjuk a játékot. Íme. Azt szerintem a készítők is tudják, hogyha ezt az ígéretet sem tartják be, akkor nagyot fognak koppanni... -
#290 Ráadásul ugyanezt az év végi dumát nyomták el, hogy majd 2009. dec. 31.-én. Idén legalább előállhattak volna valami újjal, pl., hogy 2010 októbere vagy valami. -
#289 Jó, de egyszer akkor is ki kell adniuk...