Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila8805
Nehagyjátok ki a New England Patriots-ot se<#eplus2><#eplus2>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

wzt=ezt

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Ja, wzt nem tudtam. Próbáltam tippelni így kevés ideje ismerve az NFL-t, hogy kik a top csapatok... hát majdnem bejött a sorrend. Azért jó ez az NFL, hogy mindig változik, ki az aktuálisan jó csapat<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Üdv!
Nem tudnátok nekem pár oldalt mondani, vagy pár linket adni ahol kiegészítéseket/patcheket lehet letölteni a gamehez?
Bucser
Nincsen legjobb 5 csapat. Ez mindig változó. Tavaly a Pitsburgh Steelers megnyerte az SB-t idén pedig be sem jutott a Playoffba. Inkább olyanok vannak akiknek konstans teljesítménye van. Ilyen a Colts a Patriots Seahawks a Stars Bears Chargers. De ez mindig változik minden évben. NIncsennek olyan csapatok ahol legjobb játékosok és legjobb edzõk vannak a salary cap miatt. ugyanis ha túllépik a salary cap-et igazán dúrva büntit kell fizetni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Addam
Sziasztok ha van valakinek online jáccani kedven irjon elöre is kö[email protected]

A gyors nyelv és a lassú agy általában ugyanabban a fejben helyezkedik el.

Super Bowl gyõztes Indianapolis Colts, aztán lehet még a Chicago Bears is egy jó csapat, én még a Seahawksot mondanám (és nem csak azért, mert nekik drukkolok 😛), a többit meg nem tudom, mert én se vágom annyira a top csapatokat.

KeKKSZike
Egy picit off, de azért mégis ide tartozik!

Szóval... Nem vagyok teljesen otthon az NFL világában! Melyik a jó csapatok? Mert például NBA-be tudom, hogy nagyjából melyik az az 5 csapat, ami a toppon van/volt!!

De NFL-t nem vágom! Szóval melyik szerintetek a legjobb 5 csapat sorrendbe?? Melyik csapi is lett most a bajnok? Köszi a segítséget!!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Attila8805
Nálam is.
Csak 3 éves Hb és nem én formáztam hanem egy k*csög a szervízbe.
Ja azt hozzátenném hogy nem volt rá szükség.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Srácok, tudom, nem ide tartozik, de lenne egy kérdésem.

Az lenne a kérdés, hogy a Madden NFL '06-t el tudom-e indítani ablak módban? Ugyanis videókari hiba miatt a játékok egyelõre nem futnak nálam full screenben, és még nem volt idõm szervízbe se vinni, így megpróbálnám ablak módban futtatni. Ezt kívülrõl be lehet e állítani, és ha igen, akkor hogyan?

Köszi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Bucser
Nekem meg mióta egy kurva bug miatt egy ígéretes defensive tackle karim statjai ugrottak na azóta pápá madden ment a kukába.. menjen a picsába az EA az exclusive jogaival...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mióta az elsõ format c-m után pár doksim ugrott, nagyon figyelek, fõleg játékokra😊
Egyébként annyira nem vészes méreteket ölt a mentés, szóval jobb elõre gondoskodni róla.
Nekem 4 éves WR karrierem tûnt el szintén Format C miatt.
Azóta még a játékot sem tettem fel.<#nyes>
Esetleg a tûzfal volt bekapcsolva vagy ilyesmi,, vagy nem pontos IP, vagy nem host hanem kiszolgáló IP-t adott meg vmelyikõtök. Ha egyik se akkor rakd újra a játékot😊

\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenő snooker meccs előtt...)

Casillas
hálistennek egy format c után elszállt a 6 éves hb karrierem :\

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Egyik haverommal akartam játszani neten! Megadtam neki az IPm!!! Õ beírta és próbáltuk elindítani a játékot, de semmi! Majd fordítva csináltuk, hogy én írtam be az övét, de semmi! Nincs tippetek????
Bucser
gyk= gyengébbek kedvéért😊

Nem ,de benéztem, mert azt hittem, ha nyitnak errõl topikot, akkor NFL-ként nyitnák... én legalábbis úgy nyitottam. Franc se hitte volna, hogy pont amerikai foci néven.

GYK az meg mi a fene?:S Meg néha elõfordulhat az is, hogy tévedek, nem vagyok tökéletes 😛.

Bucser
Ezt benézted... már többször volt linkelve az Amerikai Football topic ide is... GYK: Használd a keresõt

Nyitottam egy NFL topikot, hogy ott kitárgyalhassuk a szezont<#eljen><#ravasz1>. Majd gyertek pls dumálni, hogy menjen a topik, meg hát itt is van pár ember, akit tudtommal érdekel. ELõre is thanks!<#wave>

Hy!<#wave>

Madden Cover: a minden évben megjelenõ Madden NFL játék borítójára kerülõ játékos... sajnos nem te voltál. Én is kaptam már ilyet WR emberemmel, de leszarom, leginkább azért, mert hallottam szezon közben sport1/2-n, hogy mecs közben ebszélték a riporterek: szerintük, illetve csak az egyik szerint, ha belegondolunk, akkor ez kezd egyre jobban egy átokra hasonlítani a címlapon/borítón lévõ játékos számára, mert abban a szezonban tutti nem teljesít jól. Aztán ezt persze viccelõdve mondta, meg a másik hozzá tette, hogy remélhetõleg ez nem így van. Példákat is sorolt fel.... szóval mindegy. Majd csak meg lesz ez a borító dolog.

Grat, szép teljesítmény<#eljen>. Milyen szinten? Nekem van egy NFL leendõ HB legendám, aki a francnak se akar beérni. Volt pár TD-je Packersnél, de nem nagyon megy nekem a HB dolog, mert rögtön felöklelik, meg tackled for loss, back to the line stb-stb.

Hall of Fame-t úgy tudod megnézni, hogy a honlapodon links és valahol ott lesz, hogy Hall of Fame board, vagy ilyesmi és minden poszton az aktuális aktív játékosok listáját láthatod egytõl-ötig, akik a következõ pár évben Hall of Fame-k lehetnek. Azt hiszem.

Nem tudom milyen szerzõdésekre gondolsz, bár sejtem... ámblokk az mi? :S

KeKKSZike
Hi!

Valaki ezt eltudná nekem magyarázni??

Tehát minden szezon elején kapok egy ilyen mailt. Ez mit elent? Thx!

Egyébként már jól haladok. Áttértem 2 perces negyedekre és HB-mmal megküldöm. 😄 Volt pár szép futásom, 71yard-os meg ilyenek. Két év alatt kétszer lettem MVP, Év újjonca, Év támadó játékosa, Pro Bowl! 😄 De hogy mikor kerülök én be a Hall of Fame-be?! 😄

Hja, meg azt szeretném kérdezni, hogy... Vannak ilyen reklámszerzõdések, ha jól vettem észre. És vannak ott dolgok, amiket el kell érnem. Mire jók ezek a reklámok ha teljesítem, meg úgy ámblokk?? Köszi a segítséget!

Ja, de jobb, mintha rookien lenne. Nekem meg eléb a pro.

irreálisnak irreális max a gameban szokványos... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

quack
pro-n sem egy húde irreális eredmény azért ez

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Játszál pron.

105-13 at játszottam 3.-ra!
Nagyon jó meccs volt!
😊

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

superstar módban te egy játékos vagy nem pedig edzõ szal az edzõ mondja hogy te mit játszol nem tudsz válogatni... 😄
az én hülye kérdésem az lenne hogy superstar modban meccseknél a felállást hogy tom változtatni mert nekem csak kihozza és kész.

Hello!
Meg van a 3.(nagyon hülye kérdés lez)😞
Tehát itt olvasom a forumot, hogy pl a 80 as vagyok én stb
Itt is lehet úgy játszani mint az NBA ba hogy csak egy játékossal vagy?
Vagy ez mást takar?
Köszi!

Hello!
Én most kezdem a játékot.
Nekem tetszik!
Van pár kérdésem ha megengeditek feltenném.
Tehát:
1.Véletlen nem lehetne németre állítani?(ez a legkevésbé fontos)
2.Itt is van carier mod mint a fifába és itt mi ennek a "jellegzetessége(i)".
A többi majd késböbb!
Köszi!

Thanks!<#wave>

Megnéztem ezt a bejelentés dolgot és nem te vagy a hibás. Valamiért nálam is levette 7-rõl 5-re, mikor bejelentettem, hogy megnyerjük a kövi meccset... és megnyertem, de mégis. Szóval azt szerintem hagyjuk :S. Én úgy kûzdöttem fel magam ilyen jóra WR emberemmel, hogy csak játszottam és nagyokat alakítottam. Pl egy meccsen 5 elkapás és 4 TD, meg ilyesmi és a Super Bowlokat megnyertük, meg minden, szóval valahogy így. Az interjúknál meg mindig úgy válaszolgattam, hogy tetszen a csapatnak és a rajongóknak is.

KeKKSZike
Dexantreal: Nagyon jó képek! 😊 Köszi!

Nem tudom, hogy mit jelent az az üzenet, ritkán én is szoktam ilyet kapni. Miért utálnak engem a nézõk? Hogy a fenébe lehet azt növelni? Egyszerûen nem értem, hogy neked miért megy minden ilyen könnyen! 😄 Valamit én nem tudok, amit te igen! 😄 😄 Ha bejelentem, hogy garantálom a gyõzelmet a köv. meccsen akkor csak tovább csökken a népszerûségem. ááááhhh

Na. Picit beszéltem ügynökömmel a Pittsburgh mecs elõtt és kértem, mondja el az újságoknak, hogy garantálom a kövi meccset. Végül is nyert a Chiefs 37-tizenvalahányra, ebbõl 3 TD enyém lett. Ezt az üzit kaptam utána ügynökömtõl:

Jó ez, amit írt, vagy nem? :S<#idiota><#hehe>

Pár pillanat kép (folytatás):

Ez is fumble visszanézés, de már rég beakartam rakni, mert szerintem jó kép<#eljen>.

3rd downnál Minnesota. Az 1-es vagyok én QB-ként.

Dallas Cowboys szurkolók veszekednek a nekik adott labdán, amit tõlem kaptak.

Kansas City Chiefs Super Bowl megnyerése után - vízesbödön az edzõre

Kansas City Chiefs Super Bowl megnyerése után - leghátul a 80-s vagyok én WR-ként.

http://kepup.extra.hu/?kansascitychiefsasuperbowlgyztes.jpg

QB-t sackeli franchise-ban egy Seattle-i védõ.

Seattle-i játékos. Irány a TD!

Kavarodás.

TD után ünneplõ Chiefs szurkolók Super Bowlon.

Ezt itt nem tudom pontosan.. talán fumble-t nézték, talán a TD-t, de jó kép.

Pár pillanat kép:

Chiefs taktikáját mutatja az edzõ.

Kansas-i kispad bosszankodik.

Larry Johnson TD után örül.

Anthony Wright TD-t fut QB-ként.

3rd downnál Packers.

M. Leinart (legalúl) TD-t szerezz futással QB-ként.

Fumble, vagy nem fumble? Én vagyok az áldozat, akit leteprnek.

Chiefs 41 - Pittsburgh 34 - statom kiírva alúl.

Kicsi a rakás.

Ja, prn. Mindjárt más. Ez a csapat, akkor se elsõ osztályú 😛. Vagy igen?

Oké, hajrá<#eljen>. Msn-re felvettelek. Rookien játszol még? Pron is kipróbálhatod, nincs nagy különbség a kettõ közt.

Bucser
Pedig Pro-n rettento jol szivathato az AI a futas, bal szel, jobb szel kozepredobas kombokkal. A receiverek kezébe magneskent érkezik a labda a safety-k meg végignézik a passzt. bezzeg a te safetyjeid félistenek.

Szóval nem nagy kihívás😊

InfectedMann
😄 Hát ha megverek egy jóval erõsebb csapatot az enyémnél akkor le is cidázom magamat 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

most próbáld ki úgy, hogy te vagy a Sea Devilsszel és az ellenfeled a Colts
ha úgy is 81-0 akkor továbbmehetsz egy szintet 😄D

InfectedMann
Szegény Sea Devils 😊 Pedig Pro -n játszottam nem Rookie -n.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

buldozer99
azis igaz😄

Forca Barca

Bucser
Mert nem volt ra szukseg.

buldozer99
hogy lehet az hogy itt még nincs házigazda?😄

Forca Barca

InfectedMann
Adok msn -t ([email protected])!
Egyenlõre csak gyakorlok.
Igaz 13 - 40 -re megvertem a Bears -t a Colts -al, de legkönnyebb fokozaton. És még sok dolog még mindig nem tiszta a játékban 😊 De nagyon tetszik 😄

<#wave>

Erre is ráharaptál?<#hehe> Elõbb kotOR2, aztán Madden NFL 07... de én örülök neki<#eljen>.

Tudsz adni msn-t? Mert, akkor multizhatnánk majd.

InfectedMann
Hello Hello!
Hát igaz csal pár percet tudtam ma még csak játszani idõhiány miatt, de azt hiszem szeretni fogom ezt a játékot 😊
Igaz kikellett nyomtatnom az irányítást, hogy hamar megtanuljam, de hozzáfogok szokni pár meccs után 😄

NFL 4EVER 😊

Mit kell ebben a játékban csalni? :S<#rolleyes>

Bucser
nevében is benne van.. csalás bénáknak franchise mini campjeihez vagy superstar mode drilljeihez.