Madden NFL 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Nem tudnátok nekem pár oldalt mondani, vagy pár linket adni ahol kiegészítéseket/patcheket lehet letölteni a gamehez?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A gyors nyelv és a lassú agy általában ugyanabban a fejben helyezkedik el.
Szóval... Nem vagyok teljesen otthon az NFL világában! Melyik a jó csapatok? Mert például NBA-be tudom, hogy nagyjából melyik az az 5 csapat, ami a toppon van/volt!!
De NFL-t nem vágom! Szóval melyik szerintetek a legjobb 5 csapat sorrendbe?? Melyik csapi is lett most a bajnok? Köszi a segítséget!!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Csak 3 éves Hb és nem én formáztam hanem egy k*csög a szervízbe.
Ja azt hozzátenném hogy nem volt rá szükség.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Az lenne a kérdés, hogy a Madden NFL '06-t el tudom-e indítani ablak módban? Ugyanis videókari hiba miatt a játékok egyelõre nem futnak nálam full screenben, és még nem volt idõm szervízbe se vinni, így megpróbálnám ablak módban futtatni. Ezt kívülrõl be lehet e állítani, és ha igen, akkor hogyan?
Köszi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként annyira nem vészes méreteket ölt a mentés, szóval jobb elõre gondoskodni róla.
Azóta még a játékot sem tettem fel.<#nyes>#nyes>
\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenő snooker meccs előtt...)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
GYK az meg mi a fene?:S Meg néha elõfordulhat az is, hogy tévedek, nem vagyok tökéletes 😛.
Madden Cover: a minden évben megjelenõ Madden NFL játék borítójára kerülõ játékos... sajnos nem te voltál. Én is kaptam már ilyet WR emberemmel, de leszarom, leginkább azért, mert hallottam szezon közben sport1/2-n, hogy mecs közben ebszélték a riporterek: szerintük, illetve csak az egyik szerint, ha belegondolunk, akkor ez kezd egyre jobban egy átokra hasonlítani a címlapon/borítón lévõ játékos számára, mert abban a szezonban tutti nem teljesít jól. Aztán ezt persze viccelõdve mondta, meg a másik hozzá tette, hogy remélhetõleg ez nem így van. Példákat is sorolt fel.... szóval mindegy. Majd csak meg lesz ez a borító dolog.
Grat, szép teljesítmény<#eljen>#eljen>. Milyen szinten? Nekem van egy NFL leendõ HB legendám, aki a francnak se akar beérni. Volt pár TD-je Packersnél, de nem nagyon megy nekem a HB dolog, mert rögtön felöklelik, meg tackled for loss, back to the line stb-stb.
Hall of Fame-t úgy tudod megnézni, hogy a honlapodon links és valahol ott lesz, hogy Hall of Fame board, vagy ilyesmi és minden poszton az aktuális aktív játékosok listáját láthatod egytõl-ötig, akik a következõ pár évben Hall of Fame-k lehetnek. Azt hiszem.
Nem tudom milyen szerzõdésekre gondolsz, bár sejtem... ámblokk az mi? :S
Valaki ezt eltudná nekem magyarázni??
Tehát minden szezon elején kapok egy ilyen mailt. Ez mit elent? Thx!
Egyébként már jól haladok. Áttértem 2 perces negyedekre és HB-mmal megküldöm. 😄 Volt pár szép futásom, 71yard-os meg ilyenek. Két év alatt kétszer lettem MVP, Év újjonca, Év támadó játékosa, Pro Bowl! 😄 De hogy mikor kerülök én be a Hall of Fame-be?! 😄
Hja, meg azt szeretném kérdezni, hogy... Vannak ilyen reklámszerzõdések, ha jól vettem észre. És vannak ott dolgok, amiket el kell érnem. Mire jók ezek a reklámok ha teljesítem, meg úgy ámblokk?? Köszi a segítséget!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Nagyon jó meccs volt!
😊
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Meg van a 3.(nagyon hülye kérdés lez)😞
Tehát itt olvasom a forumot, hogy pl a 80 as vagyok én stb
Itt is lehet úgy játszani mint az NBA ba hogy csak egy játékossal vagy?
Vagy ez mást takar?
Köszi!
Én most kezdem a játékot.
Nekem tetszik!
Van pár kérdésem ha megengeditek feltenném.
Tehát:
1.Véletlen nem lehetne németre állítani?(ez a legkevésbé fontos)
2.Itt is van carier mod mint a fifába és itt mi ennek a "jellegzetessége(i)".
A többi majd késböbb!
Köszi!
Megnéztem ezt a bejelentés dolgot és nem te vagy a hibás. Valamiért nálam is levette 7-rõl 5-re, mikor bejelentettem, hogy megnyerjük a kövi meccset... és megnyertem, de mégis. Szóval azt szerintem hagyjuk :S. Én úgy kûzdöttem fel magam ilyen jóra WR emberemmel, hogy csak játszottam és nagyokat alakítottam. Pl egy meccsen 5 elkapás és 4 TD, meg ilyesmi és a Super Bowlokat megnyertük, meg minden, szóval valahogy így. Az interjúknál meg mindig úgy válaszolgattam, hogy tetszen a csapatnak és a rajongóknak is.
Nem tudom, hogy mit jelent az az üzenet, ritkán én is szoktam ilyet kapni. Miért utálnak engem a nézõk? Hogy a fenébe lehet azt növelni? Egyszerûen nem értem, hogy neked miért megy minden ilyen könnyen! 😄 Valamit én nem tudok, amit te igen! 😄 😄 Ha bejelentem, hogy garantálom a gyõzelmet a köv. meccsen akkor csak tovább csökken a népszerûségem. ááááhhh
Jó ez, amit írt, vagy nem? :S<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Ez is fumble visszanézés, de már rég beakartam rakni, mert szerintem jó kép<#eljen>#eljen>.
3rd downnál Minnesota. Az 1-es vagyok én QB-ként.
Dallas Cowboys szurkolók veszekednek a nekik adott labdán, amit tõlem kaptak.
Kansas City Chiefs Super Bowl megnyerése után - vízesbödön az edzõre
Kansas City Chiefs Super Bowl megnyerése után - leghátul a 80-s vagyok én WR-ként.
http://kepup.extra.hu/?kansascitychiefsasuperbowlgyztes.jpg
QB-t sackeli franchise-ban egy Seattle-i védõ.
Seattle-i játékos. Irány a TD!
Kavarodás.
TD után ünneplõ Chiefs szurkolók Super Bowlon.
Ezt itt nem tudom pontosan.. talán fumble-t nézték, talán a TD-t, de jó kép.
Chiefs taktikáját mutatja az edzõ.
Kansas-i kispad bosszankodik.
Larry Johnson TD után örül.
Anthony Wright TD-t fut QB-ként.
3rd downnál Packers.
M. Leinart (legalúl) TD-t szerezz futással QB-ként.
Fumble, vagy nem fumble? Én vagyok az áldozat, akit leteprnek.
Chiefs 41 - Pittsburgh 34 - statom kiírva alúl.
Kicsi a rakás.
Szóval nem nagy kihívás😊
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
ha úgy is 81-0 akkor továbbmehetsz egy szintet 😄D

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Egyenlõre csak gyakorlok.
Igaz 13 - 40 -re megvertem a Bears -t a Colts -al, de legkönnyebb fokozaton. És még sok dolog még mindig nem tiszta a játékban 😊 De nagyon tetszik 😄
Erre is ráharaptál?<#hehe>#hehe> Elõbb kotOR2, aztán Madden NFL 07... de én örülök neki<#eljen>#eljen>.
Tudsz adni msn-t? Mert, akkor multizhatnánk majd.
Hát igaz csal pár percet tudtam ma még csak játszani idõhiány miatt, de azt hiszem szeretni fogom ezt a játékot 😊
Igaz kikellett nyomtatnom az irányítást, hogy hamar megtanuljam, de hozzáfogok szokni pár meccs után 😄
NFL 4EVER 😊