1942
  • Attila8805
    Te is jáccol valahol?
  • D00M
    Ettől féltem, a technikai rész az nem az erőséggem, Megpróbálok a jövőhéten elvégezni egy gyorstalpaló photoshop tanfolyamot és akkor megpróbálok segíteni. De a csapatokról tudok annyi infót szerezni amennyi kell, mondhatni benneforgok a magyar amifocsi sceneben.
  • Sebi83
    Hy van itt valaki rajtam kívül aki a Cincinatti Bengalsnak szurkol?
  • Attila8805
    Mennyire lesz teljes a patch?
    Mármint úgy értem hogy a játékosok neve meg magasság meg súly, ezek meg lesznek csinálva mert esetleg azt vállalnám hogy a netről összeggyűjtöm amit találok a csapatokról.
  • exider
    thx a pozitív visszajelzést

DOOM akkor, ha van kedved készithetsz end zone festéseket (1024x256 bmp),
    csapat logo (128x128 bmp) bármelyik magyar csapathoz. Lesznek még sisak festések is.
    Rosterekkel később foglalkozunk.
  • Dexantreal
    Na, hát ez nem semmi ötlet, de jó. Viszont én aligha tudok ebben segíteni, mert ilyesmihez nem értek, sőt semmihez se szinte a gépen. Csak netezek és játszok, meg ilyen dolgok. Sry.

Viszont hajrá és sok sikert hozzá! Szólj, ha kész, kíváncsi leszek rá.
  • D00M
    Ez jó ötlet, én szívesen segítek, már ha tudok
  • exider
    Hungarian Bowl III. patch for Madden 07

szóval, aki akar segíteni írjon, hogy legyen magyar csapatok is maddenbe, vagy egyedül csinálom meg, úgy is jó :)
  • Dexantreal
    Hogyan lehet WR-ként látványos elkapást csinálni? Néha kiírta, hogy Spectacular catch, de már ne mtudom hogyan sikerült :S.
  • Osi20
    Hogyan lehet átigazolni másik csapathoz? egy évet játszottam legjobb voltom hb pozicioban. pro bolon is voltam megnyertem supoer bolt.
  • Osi20
    Hogyan lehet átigazolni másik csapathoz? egy évet játszottam legjobb voltom hb pozicioban. pro bolon is voltam megnyertem supoer bolt.
  • Dougie
    football-freaks.com
  • Spy Hun
    Sideline detail asszem
  • moor09
    azt ho, kell a grafikánál beállítani hogy a csarapadon lévőket is lehessen látni meg a táblásemberek kezében a táblát?
  • Bucser
    Ez is igaz:)
  • Casillas
    gondolom az is közrejátszott, hogy egy kikurt nagy csillag a címerük :)
  • Bucser
    Bocs kevertem NHL-el:D Dallashoz ez ugrott be valamiért:D Dallas Cowboys:D
  • Dougie
    egyébként a Stars az melyik lenne?
  • Attila8805
    Bocs elsiklottam felette.
  • Bucser
    "Inkább olyanok vannak akiknek konstans teljesítménye van. Ilyen a Colts a Patriots Seahawks a Stars Bears Chargers"

De jo lenne ha nem csak write only uzemmodban mukodnel...
  • Attila8805
    Nehagyjátok ki a New England Patriots-ot se
  • Dexantreal
    wzt=ezt
  • Dexantreal
    Ja, wzt nem tudtam. Próbáltam tippelni így kevés ideje ismerve az NFL-t, hogy kik a top csapatok... hát majdnem bejött a sorrend. Azért jó ez az NFL, hogy mindig változik, ki az aktuálisan jó csapat.
  • Gabe zero
    Üdv!
    Nem tudnátok nekem pár oldalt mondani, vagy pár linket adni ahol kiegészítéseket/patcheket lehet letölteni a gamehez?
  • Bucser
    Nincsen legjobb 5 csapat. Ez mindig változó. Tavaly a Pitsburgh Steelers megnyerte az SB-t idén pedig be sem jutott a Playoffba. Inkább olyanok vannak akiknek konstans teljesítménye van. Ilyen a Colts a Patriots Seahawks a Stars Bears Chargers. De ez mindig változik minden évben. NIncsennek olyan csapatok ahol legjobb játékosok és legjobb edzők vannak a salary cap miatt. ugyanis ha túllépik a salary cap-et igazán dúrva büntit kell fizetni.
  • Addam
    Sziasztok ha van valakinek online jáccani kedven irjon elöre is kö[email protected]
  • Dexantreal
    Super Bowl győztes Indianapolis Colts, aztán lehet még a Chicago Bears is egy jó csapat, én még a Seahawksot mondanám (és nem csak azért, mert nekik drukkolok :P), a többit meg nem tudom, mert én se vágom annyira a top csapatokat.
  • KeKKSZike
    Egy picit off, de azért mégis ide tartozik!

Szóval... Nem vagyok teljesen otthon az NFL világában! Melyik a jó csapatok? Mert például NBA-be tudom, hogy nagyjából melyik az az 5 csapat, ami a toppon van/volt!!

De NFL-t nem vágom! Szóval melyik szerintetek a legjobb 5 csapat sorrendbe?? Melyik csapi is lett most a bajnok? Köszi a segítséget!!
  • Attila8805
    Nálam is.
    Csak 3 éves Hb és nem én formáztam hanem egy k*csög a szervízbe.
    Ja azt hozzátenném hogy nem volt rá szükség.
  • hawkie22
    Srácok, tudom, nem ide tartozik, de lenne egy kérdésem.

Az lenne a kérdés, hogy a Madden NFL '06-t el tudom-e indítani ablak módban? Ugyanis videókari hiba miatt a játékok egyelőre nem futnak nálam full screenben, és még nem volt időm szervízbe se vinni, így megpróbálnám ablak módban futtatni. Ezt kívülről be lehet e állítani, és ha igen, akkor hogyan?

Köszi
  • Bucser
    Nekem meg mióta egy kurva bug miatt egy ígéretes defensive tackle karim statjai ugrottak na azóta pápá madden ment a kukába.. menjen a picsába az EA az exclusive jogaival...
  • NB2
    Mióta az első format c-m után pár doksim ugrott, nagyon figyelek, főleg játékokra:)
    Egyébként annyira nem vészes méreteket ölt a mentés, szóval jobb előre gondoskodni róla.
  • Lance231
    Nekem 4 éves WR karrierem tűnt el szintén Format C miatt.
    Azóta még a játékot sem tettem fel.
  • Darth Krash
    Esetleg a tűzfal volt bekapcsolva vagy ilyesmi,, vagy nem pontos IP, vagy nem host hanem kiszolgáló IP-t adott meg vmelyikőtök. Ha egyik se akkor rakd újra a játékot:)
  • Casillas
    hálistennek egy format c után elszállt a 6 éves hb karrierem :\
  • forgoszek66
    Egyik haverommal akartam játszani neten! Megadtam neki az IPm!!! Ő beírta és próbáltuk elindítani a játékot, de semmi! Majd fordítva csináltuk, hogy én írtam be az övét, de semmi! Nincs tippetek????
  • Bucser
    gyk= gyengébbek kedvéért:)
  • Dexantreal
    Nem ,de benéztem, mert azt hittem, ha nyitnak erről topikot, akkor NFL-ként nyitnák... én legalábbis úgy nyitottam. Franc se hitte volna, hogy pont amerikai foci néven.

GYK az meg mi a fene?:S Meg néha előfordulhat az is, hogy tévedek, nem vagyok tökéletes :P.
  • Bucser
    Ezt benézted... már többször volt linkelve az Amerikai Football topic ide is... GYK: Használd a keresőt
  • Dexantreal
    Nyitottam egy NFL topikot, hogy ott kitárgyalhassuk a szezont. Majd gyertek pls dumálni, hogy menjen a topik, meg hát itt is van pár ember, akit tudtommal érdekel. ELőre is thanks!