1942
  • Placebo74
    Üdv.
    Amikor saját Playbookkal nyomom Superstar módban, akkor néha fagyi van kickoff-nál! Nincs erre valami javítás?
  • Spy Hun
    Engem nem zavarnak a 'Z' betűk. Meccs közben ott virít a fejük felett a betű az a lényeg ;)
  • Dexantreal
    Ja, hát én 5 perces negyedekkel játszom, meg már megjelenés óta egyfolytában. Nagyon szívemhez nőtt ez a játék. Légy türelmesebb és majd megkedveled, vagy ilyesmi. Egyébként a Rookie szint nincs olyan messze a Pro-tól, szóval, ha gondolod, kipróbálhatod. Én is a Madden NFL 2006-ot Rookien játszottam, a 2007-t meg egy-két mecs után már Pron és azóta is azon. Mindig is mondom midnenkinek: semmi kedvem nagyobb szinten - csak a multikat all-pron a haverok miatt, bár ott emiatt rendszerint vesztek, de nem baj, jól elvagyok legalább - játszani, mert ez a saját szórakoztatásomra megy és nekem Pron tökéletes. Úgyhogy téged se nyaggatlak, hogy kipróbáld Pron.
  • Dexantreal
    Jaa, hát erre már nem emlékszem, pedig játszottam a 2006-tal. Az volt az első Madden, amit kipróbáltam. Aztán jött ez a 2007, ami nagy kedvenc lett nekem és leginkább az NFL Superstar: Hall of Fame miatt!
    Meg kell szokni és kész, könnyen ki lehet igazodni rajta egy idő után szerintem.
  • KeKKSZike
    Dexantreal: Hát neked nagyon megy ez a játék. Lehet, hogy az a gond, hogy én egy perces negyedekkel játszom minden meccsen és a leggyengébb szinten. :) Nincs türelmem 5 vagy mégtöbb perces negyedekhez! Nah, még elszórakozom egy darabig, aztán hagyom! :D :D :D
  • examinee
    Az hogy eddig 2004-esbe 2005-ösbe a "z" betük helyett ki volt irva rendesen a betű. Hogy "a" "s" "d" és egyböl tudtad mit kell majd nyomnod.
  • Dexantreal
    Mi ezzel a gond? Kövesd a nyilakat. Amiket pedig lentebb leírtam ,hogy ki merre helyezkedik el és te írtad rá, hogy érted; hát, akkor végképp nem nagyon tudom mi a problémád :S.
  • Dexantreal
    Ja és ezzel azt akartam mondani kekszike, hogy sry, sajnos nem tudom miért nem megy neked olyan jól most a szekér :S.
  • Dexantreal
    Nekem a Personality 7-n van, disruption 99-n WR emberemnél.

Na, újból beteszek WR emberemről pár képet.

Én WR-ként harmadik szezonban. Régen pl nem hordtam kesztyűt.

Lakásom harmadik szezonban.

Harmadik szezonban a helyzet Home résznél. Megnéztem az ügynök irodát, mondtam ügynökömnek, hogy garantálom a kövi meccset, ami a Pittsburgh ellen volt, mire ő utána mailben: esetleg van valami különleges tulajdonságod, amiről nem tudok? Ez csak egy egyszerű mérkőzés. Bár lehet, hogy totál nem így mondta, de valami ilyesmi. Szóval előtte a personality 9-n volt, most meg 7-n és lehet emiatt :S.

Depth chart harmadik szezonban. Majdnem minden 99-n.

Ja és lett egy Performance Institue-m a Pittsburgh mecs előtt. WR catch the ballt nyomtam és All Maddenen volt a szint, mert már szupersztár vagyok, egyébként pro-n játszom. Na és 525-t értem el, de úgy, hogy volt, amit a labda érkezési zónájától jó pár lépésnyi távolságból kapta el, vagy vetődött oda.

Na, ez a WR emberem jelenleg. Ja és minden címet megnyertem vele eddig, az első két szezon két super és pro bowl, meg év játékosa, MVP és még sorolhatnám, plusz az egyik filmje is jól sikerült és befutott vele. Csak még a Madden NFL játék borítójára nem került a képe, de nem is bánom annyira; mert ahogy van ez a dolog a borítóra került játékosoknál.... Mondták a szezon alatt sport1-n, vagy 2-n a mecs közben a két kommentár, hogy akik eddig a borítóra kerültek ,azok abban a szezonban nem teljesítettek valami jól és viccelődve hozzátettéK lehet, hogy átok ül ezen.
  • KeKKSZike
    De hogy ha ilyen "nagyképűen" nyilatkozok, akkor a Popularity mindig csökken, csökken! :( Már így is -1n vagyok!
  • examinee
    Na igy a legtisztább miröl beszélek!
    És meccs közbe is igy irja ki a playmapokon.
  • KeKKSZike
    Köszönöm szépen a segítséget!!
  • Darth Krash
    Menny a meccsek előtt pár nappal az Agent Office-ba és mond hogy garantálod a győzelmet vagy szeretnél a köv ellenfeledről beszélni a sajtóval, így azt fogják hinni hogy tökös srác vagy:), és akkor kaphacc hamar új Agentet, mert jobban felfigyelnek rád. Ha az alsó három ügynök felett vki érdeklődik, akkor azt vedd fel és akkor már mehecc a meccsek előtt performance institute ba és akkor felnyomhatod magad.
  • examinee
    Köszi! ezt kenem én is!:D CSakaz a baj hogy amikor ezekt a playeket nézegeted és választassz közülük akkor mind a WR-ekre mind a Te-re mind a Hb-ra azt irja hogy "z" button. Eddig a 2006-ba meg kiirta pl a bal oldalira hogy az lesz az "a" gomb és a balra meg "f" gomb. és tudtam hogy kire jáccom készitettem pl rá az ujjam és nyomtam. Mostmeg az összesre "z"-t ir ki. érted hogy a "z"gomb.
    Csak ha elkezdem a meccsen a playt vagyis elötte egy kameraemeléssel látom hogy kinek mi a betűje.
  • Dexantreal
    Na, értem én már mire gondolsz. A az aktuális támadó, vagy védekező felállásra, ahol mindenféle csíkok vannak, meg pöttyök és vonalak. Ott nem lehet semmit se csinálni, de a való életben is gondolom így van és nem rajzolnak végére betűket. Viszont pofon egyszerű értelmezni. Legalábbis nekem már biztosan.
    Két odlalt legszélen van a WR (wide reciver). Ha az vagy, akkor azt a vonalat követed, amelyik éppen oldalon vagy.
    A TE tight end) a center és a guardok mellett álldogál, szintén elkapó játékosként. Szóval az öt tagú - vagy mennyi :S - fal két szélén.
    A HB meg ugye csak áll és fut előre, jobbra, balra, QB meg passzol és kész.
    Ennyi.
  • Dexantreal
    Ja és ez Kekszikének ment.
  • Dexantreal
    Hy!

Nem tudom, nekem simán növekedett. Az edzésekhez nem értek sry, gőzöm sincs, hogy milyen mértékben különbözik egyik a másiktól :S.
    Azt a Performance Insitute, vagy Institute-t nem tudom hogyan írják... azt én mondtam, hogy elvilleg csak Super Bowl előtt valamikor lehet belépni, de ez se biztos :S.
  • examinee
    Igen azokra gondolsz. De a w,a,s,f helyett amikor nézed a playeket amikor kiválasztod mindig "z" betüt ir ki az összesre! CSak akkor tudom megnézni hogy igazándibol kinek kell passzolnom ha a play elinditása elött nyomok egy gombot ami megmutatja felülnézetböl ki merre fut és csak itt irja ki a btüket rendesen.
    Érted?:D
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Már egész jól belejöttem a dolgokba, de egy-két dolgot nem értek, de jöjjön az első! :D Szóval HB(!!) vagyok és most egy éve vagyok a ligába. Sajnos az overall-om nem nő, tehát ugyanannyi az overallom, mint amikor rookie voltam! Hogyan tudom maradandóan növelni?

Van preseason-ban edzés és season közben edzés. Úgy vettem észre hogy, más-más az ikonuk. Van valami jelentőssége? Jobb az egyik a másiknál? Meg én vmi olyasmit olvastam, hogy ha edzek akkor az csak a következő meccsre hagyja meg a megnövekdett rating-eket! Szóval hogyan tudom edzeni a játékosomat, hogy mondjuk 85-ről fentebb menjek? Meccseken kell jól teljesítenem? És akkor egyszercsak majd felmennek a ratingek? Még nincsen jó ügynököm, így a térképen van egy olyan, hogy "nemtudommilyen" edzés, ahova nem mehetek be. Itt valaki azt írta, hogy oda SuperBowl előtt mehetek csak be... Nem tudom, még nem próbáltam. Ez lenne a kérdésem, problémám! Köszönöm a segítséget!!!
  • Dexantreal
    "z"? A betűkre gondolsz? "w, a, s, e, f, r"? Ezek azért vannak, hogy így passzolj a csapattársaidnak. Amúgy meg nem értem kérdésed :S.
  • examinee
    Az ellen mit lehet csinálni hogy ne "z" betüket irjon ki hanem a rendes bill jeleket hogy kinek passzolhatom???
  • Bucser
    64 bites windowsod van? vagy 64 bites Vista?? Mert nem szereti a 64 bites rendszereket.. még mindig random fagyásokat okoz a játéknak.
  • Dexantreal
    Nem tudom :S. Próbáld úgy, hogy kihagyod azt a meccset és tovább haladsz, vgay kezdj egy új NFL: Superstar Hall of Fame-t és hátha úgy jó lesz. Egyébként msá ötletem nincs.
  • arminho
    helló! én most keztem maddenezni, hall of famebe megyek, de van egy problémán. A második meccsnél mindig lefagy a játék. Azt írja hogy problémája van a mainapp.exe-vel. Ti milyen crackel nyomjátok? Valaki tudna adni valami linket, mert én nem nagyon találok. Köszi
  • Lance231
    Én azért LOLB-vel játszok, mert a fal mellett oldalról szoktam megtámadtam az irányítót. Így volt, hogy 6 sack összejött egy meccs alatt. Az MLB annyira nem tetszett, mert legtöbbször blokkolták a támadófal emberei. Az pedig már mindegy, hogy LOLB vagy ROLB.

Amúgy szerintem külföldön a dátumnál a napot írják előre és nem a hónapot. Németországban és Angliában biztosan, de azt hiszem, hogy Amerikában is.
  • Dexantreal
    Ja és Daron Davis az MLB játékosom neve "e" nélkül, sry.
  • Dexantreal
    "Én is válaszoltam rá, csak lusta voltam, sry" = volna rá. Kimaradt.
  • Dexantreal
    Én is válaszoltam rá, csak lusta voltam, sry. Ja, egyébként így kell csinálni, bár én nem elégszek meg a cpu elkapásával, hanem magam nyomogatom az E-t. Aztán néha összejön a spectacular catch is így.
    Amúgy egyetértek, WR-al jó játszani, meg látványos is valamennyire. A WR-m 99-es overállú már a harmadik szezonja közepén és minden díjat besöpört eddig.
    LOLB? Na és MLB és ROLB miért nem? :P Nekem van egy MLB játékosom 65-s overállal első szezonja és az Oakland Raidersnél van. 86-s overállal valaki megelőzi, már elfelejtettem a nevét, hogyki, sry és auto depth chartba betettem magam. Edig nem nagyon történt semmi különös. Néha meccsenként egy tackle összejött, vagy sack, de aztán most tegnap játszottam le egy meccset, ahol következő mutatóval zártam a mérkőzést:

Tackle: 6 Tackle Loss: 1 Sacks: 3 Int: 0 FF: 1

Azt hiszem nem hagytam ki semmit a sorból. Ja és figyeltétek, hogy NFL: Superstar Hall of Fame-ben nem mondja ki a riporter a kreált játékosok neveit sokszor? Pláne, ha magyar az, mint pl a saját nevünk. Ugyanis én legtöbb (90%) esetben a játékost a saját civil nevemről nevezem el és így olyan, mintha én játszanék és így még jobb. Aztán akad egy-két poszton lévő játékos, akit amcsi néven neveztem el. Ő nekik se mondja ki. Most meg ez a MLB játékosom Daron Davies nevét kimondja a riporter és így tök jó.
  • Lance231
    Arra figyelj, hogy a jel előtt legyél egy kicsivel, mire a labda odaér, és akkor magától is elkapja, nem fontos nyomni a gombot. Ha jó ütemben csinálod, akkor picit elfordítja a fejét a játékos, nézi a labdát, és úgy kapja el. (mint a fönti képen Randy Moss) Néhány meccs múlva ráérzel majd. Amúgy szerintem jó posztot választottál, WR-rel a legélvezetesebb a játék (vagy LOLB-vel).
    Sok sikert és jó játékot!
  • user123
    Sziasztok!
    Bugyuta kerdes, tudnatok valami jo strategiat mondani Maddenben elkapo poszton hogy lehet jobb hatasfokkal elkapni a labdat? Superstar mode ban jatszom. Mar rajottem, hogy kerni lehet a labdat, ha elkapo jatekot jatszik a csapat, de ha elkerem az esetek 99% ban nem tudom elkapni. Probalkoztam azzal, hogy az elkapo gombot nyomom es azzal is hogy csak a jelre rafutok.
    Elore is koszi
  • Casillas
    igen, pontosan éjfélkor
  • NB2
    A 24 sajna 25 lesz itt Mo-n, mivel ha jól emléxem éjfélkor kezdődik:(
  • Dexantreal
    Jaaa.... jó, francos angol hogyhívjákolás....... csak így megcserélve írtad le a dolgokat :P és hírtelen nem tudtam.
  • Bucser
    2007 februar 4. es miamiban lesz.

Egyébként www.superbowl.com
  • Dexantreal
    Na ezt nem vágom :S....
  • Bucser
    02.04.07 szamold ki:) Miamiban
  • Dexantreal
    Vasárnap amúgy Super Bowl? Kövi héten... vagy hétfőn lesz majd két hét múlva? :S
  • Dexantreal
    Jólvan, na... nem fényezem magam, de ez akkor is tök jó mecs volt és, hogy menjen a topik, leírtam, képeket raktam és picit hát igen... sztároltam magam, de ez érthető.
    Ja, nem tudtam ,hogy ligás vagy-e, vagy sem, csakúgy írtam. Nekem, akkor is megfelel a pro szint.
  • Bucser
    Én sem vagyok ligás. És a pro szinten szembeötlő hülyeségeket csinál a gép.

De nem rontom az ünneped:) fényezd csak magad:)
  • Dexantreal
    Megjött az ünneprontó :P. Attól még pron is szép teljesítmény szerintem :P. Sokadjára hangsúlyozom, hogy én nem vagyok ligás, szimplán csak játszom a saját magam szórakoztatására és ez a pro szint tökéeltes számomra.