Madden NFL 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a QB-vel futás után a QB csúszás. Valaki tudja?
LIVE Gamertag: G04LK33PeR
Írtam privátban.
A program azért csinál érdekességeket. Ha vezetek a második félidõben úgymond soxor alkalmazom az idõhúzás taktikáját vagyis 38. mp-ben inditom el a támadást. Nem 1x fordult elõ, hogy csináltam egy 4-5 perces támadást, maradt a meccsbõl kb egy v. fél perc. Ellenfél 1&10, passz a wr-nek és TD kb 5 mp alatt. Ezt eddig kb már 5x megcsinálta.
NE-Pitts meccset játszottam másfél perccel a vége elõtt kaptam egy td-t onside kick (azt megszerezni mûvészet) kaptam megint td-t, megint onside kick, megint a gépé a labda, de ott már nem maradt ideje.
Igaz, hogy 5 perces negyedekkel játszok, de ez akkor is fura.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
nemtudjatok, hogy kell qb-val labbal elore becsuszni?
(lehet hogy mar volt ilyen kerdes, de nezzetek el nekem, hogy nem olvasok el 5 csillio hozzaszolast) 😊
koszi
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
És már kint is van😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
bye
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
all-pro
Egy másik játék 2008-as részére hivatkoztak erre a játékra, ahol lesz egy olyan lehetõség is, hogy "Be a pro", amikor egy játékossal játszik csak az ember, ez mi pontsan?
Egy játékost irányít az ember, és ha jól játszik, és felfigyelnek rá nagyobb csapatok és leigazolják?- ez a tippem, ammit eddig errõl tudok.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Valaki megtudná mondani, hogy a játék .Dat fájl-it mivel tudnám sikeresen kicsomagolni?Mert már próbálkoztam pár DAT unpacker progival, de azok nem tudták, mivel azt írták h nem valid a DAT.
Ha vki tud ötletet az örömmel fogadom!THX.<#help>#help>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Vivimos por ti, vence por nosotros.