Madden NFL 2007

Oldal 1 / 39Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon jó a game,de lenne 1 problémám:Nikor beállítom a gamepad irányítását,kilépek és nem tudom elmenteni,szal újra az egész...<#szomoru1> Elõre is köszi
s,a gomb de csak akkor van a kijösz a zseböl és elkezdesz vele futni.

1934-en leírtam, próbáld meg. Mondom, túl kell menni a LOS-on.
G04LK33PeR
Bármit írtatok le én mindent megpróbáltam, de még mindig nem tudom h kell
a QB-vel futás után a QB csúszás. Valaki tudja?

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

Mikor legyen?

De, én igen.
Írtam privátban.

hello nem akkar valaki nfl 08 neten nyomni?

Sziasztok a nfl 07 be a supestreba hogy lehett csapatott váltani.
Ne szólj semmit ez a 2000 hsz smafu, nézz meg egy COD topicot, az már könyvbe is simán kiadható lenne😊)) Amúgy van alul keresõ sokat segít, pont az említett topicba nyújtott nekem is segítséget. De a LÉNYEG!!! Egy véletlen folytán rájöttem, hogy qb-bel S-sel lehet elõre csúszni. A poén az, hogy ugye az S az egyik célpont felé való dobás, de ahogy átlépi az ember a LOS-t akkor már csúszik is a qb elõre mint a kisangyal ha S-t nyomsz😊
A program azért csinál érdekességeket. Ha vezetek a második félidõben úgymond soxor alkalmazom az idõhúzás taktikáját vagyis 38. mp-ben inditom el a támadást. Nem 1x fordult elõ, hogy csináltam egy 4-5 perces támadást, maradt a meccsbõl kb egy v. fél perc. Ellenfél 1&10, passz a wr-nek és TD kb 5 mp alatt. Ezt eddig kb már 5x megcsinálta.
NE-Pitts meccset játszottam másfél perccel a vége elõtt kaptam egy td-t onside kick (azt megszerezni mûvészet) kaptam megint td-t, megint onside kick, megint a gépé a labda, de ott már nem maradt ideje.
Igaz, hogy 5 perces negyedekkel játszok, de ez akkor is fura.
zolee90
Sziasztok. Az lenne az kérdésem, hogy szerintetek a 08 mennyiben más mint a 07? (1 hozzászóló véleményét látom, de többére is kíváncsi lennék). Itt gondolok fõleg a játékmenetre, gamepad kiosztásra, újításokra...Mert a 07-et meg tudnám szerezni olcsóbban és ha nincs nagy különbség jó lenne az is, mert fõleg egymás elleni kis játékra, szórakozásra lenne.A 08-al játszottam már, tehát ahhoz van viszonyítási alapom. (Amúgy Xbox360ról van szó)

Arra én nem jöttem rá.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

udv,

nemtudjatok, hogy kell qb-val labbal elore becsuszni?

(lehet hogy mar volt ilyen kerdes, de nezzetek el nekem, hogy nem olvasok el 5 csillio hozzaszolast) 😊

koszi
Andrews
Hy!!!
Meg tudnátok mondani hogy kell neten játszani a 08-al?
Elõre is köszi.

John Cena
nme lessz magyar a game?😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Lenne egy kérdésem a játékos statisztikában a injury mire kell érteni? Ha nagy szám van utánna irva akkor a játékos sérülékenyebb??

Casillas
le is szedtem, 2 perc játék után (csak play now) ugyanaz, mint a 07....

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Lol.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Attila8805
Má nyitottak.
És már kint is van😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Casillas
és még mindig nem nyitott neki senki topikot, félelmetes :o

Soldiers
ma jönn ki a NFL 08

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

robotnyk
kalokalo
Sziasztok, sajnos Tvben nem nagyon tudok nézni ien meccseket, haverokkal pár napja jáccunk nfl07-el, és hát kéne valami oldal ahonnan, a szabályokat meg lehetne tanulgatni, vagy okosodni ebben a témában, tudnátok segíteni?

bye

az egy újságcikk errõl

KeKKSZike
nem a rekord-os képre, hanem az alatta levõre gondoltam... 😉

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

9csöves9
NEW RECORD eléggé megtévesztõ lehetett neki

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

egy rekord, mindegy

KeKKSZike
És ez most mi? (nem értem, sry...)

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Spy Hun
Még szép, hogy kiadják.

<#eljen><#hawaii>, grat.

csak próbálgattam mit tud ez a McFadden gyerek (jövõre jön ki college-rõl), hát mit mondjak, nem rossz a srác...

all-pro

examinee
Megvetted 12ezerért mikor nemsokára jön az új 13999-ért?

avengir
??
Mire gondolsz? Maga a menü se jönn már fel?

https://hotshu.wordpress.com/

Na szal az lenne a kérdésem hogy megvettem a Madden NFL 07-et és a betöltési képernyönél az utólsó két szegmenst nem tölti be. Mi baja?
Az inkább Fifa 😛, ez meg NFL Superstar Hall of Fame. Viszont jó a meglátásod: sok a hasonlóság a két sportágban ennél a módnál.

jugen
Sziasztok!
Egy másik játék 2008-as részére hivatkoztak erre a játékra, ahol lesz egy olyan lehetõség is, hogy "Be a pro", amikor egy játékossal játszik csak az ember, ez mi pontsan?
Egy játékost irányít az ember, és ha jól játszik, és felfigyelnek rá nagyobb csapatok és leigazolják?- ez a tippem, ammit eddig errõl tudok.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Üdv! A madden 2008-ról lehet már valamit tudni, ki adják egyáltalán pc-re?
galmat
Nem arra gondolok. Szeretnék belenyúlni a Data0, Data1,Data2-ben lévõ .Dat fájlokban, ahol a kommentárhangok,meg a mezek vannak.

azokat nem kell kicsomagolni (ha a CustomArt-os .dat-okra gondolsz)

galmat
Hello!
Valaki megtudná mondani, hogy a játék .Dat fájl-it mivel tudnám sikeresen kicsomagolni?Mert már próbálkoztam pár DAT unpacker progival, de azok nem tudták, mivel azt írták h nem valid a DAT.
Ha vki tud ötletet az örömmel fogadom!THX.<#help>

Attila8805
Véleményeket várok meg egy kis segítséget hogy tudnám beszerezni😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Én egy ilyet szeretnék beszerezni az Xbox-om hoz de müxik pc-hez is.New England Patriots

Na már csak annyi, te nagy okos 😛... mégis mi a program neve?? 😛PPP Sry, hogy le nagy okosoztalak, de hát ezt az egyet kihagytad és én ne mtudom hogyan keressek rá.

Spy Hun
Beírod a gugliba a program nevét, mert õ a barátod és õ segíteni fog 😛

Képzeld, ugyanakkora felbontásban játszom 😛 és errõl már volt szó régebben is, de ugyanúgy szétpakolja.

Ja jogos, én sem tok ikonrögzítõ progirõl <#nemtudom>de akkor szokott ilyen elõfordulni mint ahogy Casillas is mondta ha eltérõ a játék felbontása a desktopétól. Próbáld ugyanarra állítani.

robotnyk
a menü mindenképpen 800*600
Casillas
esetleg ha ugyanakkora felbontésban játszanál, mint amiben a desktop is van?

Nem tudsz te se valami asztal ikonokat rögzítõ progit, hogy EA ne dobálja szerteszét? Valaki említette, talán Bucser régen, hogy van ilyen, de nem mondtak linket ahol letölthetném.

Ha a játék alap rosterjére gondolsz abban nincs sérült, de, végülis úgy igazán "autenthic" a szezon ha tényleg megvannak azok a sérülések is mint igaziban. Szal szerintem keress egy olyant ami megfelel neked már ha van <#wink>

Köszi. Igen én raktam fel a rostert és azért akarnám kikerülni, hogy úgy tudjak játszani, hogy legfrissebb átigazolások is benne vannak + mindenki egészséges (ez az elvi alapállapot). Asszem a default rosterben nincs sérült.
Oldal 1 / 39Következő →