1942
  • Attila8805
    Én egy ilyet szeretnék beszerezni az Xbox-om hoz de müxik pc-hez is.New England Patriots
  • Dexantreal
    Na már csak annyi, te nagy okos :P... mégis mi a program neve?? :PPPP Sry, hogy le nagy okosoztalak, de hát ezt az egyet kihagytad és én ne mtudom hogyan keressek rá.
  • Spy Hun
    Beírod a gugliba a program nevét, mert ő a barátod és ő segíteni fog :P
  • Dexantreal
    Képzeld, ugyanakkora felbontásban játszom :P és erről már volt szó régebben is, de ugyanúgy szétpakolja.
  • D00M
    Ja jogos, én sem tok ikonrögzítő progiről de akkor szokott ilyen előfordulni mint ahogy Casillas is mondta ha eltérő a játék felbontása a desktopétól. Próbáld ugyanarra állítani.
  • robotnyk
    a menü mindenképpen 800*600
  • Casillas
    esetleg ha ugyanakkora felbontésban játszanál, mint amiben a desktop is van?
  • Dexantreal
    Nem tudsz te se valami asztal ikonokat rögzítő progit, hogy EA ne dobálja szerteszét? Valaki említette, talán Bucser régen, hogy van ilyen, de nem mondtak linket ahol letölthetném.
  • D00M
    Ha a játék alap rosterjére gondolsz abban nincs sérült, de, végülis úgy igazán "autenthic" a szezon ha tényleg megvannak azok a sérülések is mint igaziban. Szal szerintem keress egy olyant ami megfelel neked már ha van
  • Space Wolf
    Köszi. Igen én raktam fel a rostert és azért akarnám kikerülni, hogy úgy tudjak játszani, hogy legfrissebb átigazolások is benne vannak + mindenki egészséges (ez az elvi alapállapot). Asszem a default rosterben nincs sérült.
  • D00M
    McNabb egész évadban (na jó nem de majdnem) sérült volt valszeg ezért írja sérültnek. Nem tudod kikerülni, de miért is akarnád végülis te tetted fel a friss rostert nem?
  • Space Wolf
    Sziasztok

Volt, hogy feltettem egy újabb roster-t és pl. McNabb sérült volt, így nem is tudtam vele játszani (nem játszom online). Elvileg ki volt kapcsolva a pre-existed injuries (meglévő sérülések), de asszem így is sérültnek jelezte. Ki lehet valahogy ezt kerülni, hogy az épp aktuális és egészséges csapatok legyenek?
  • packers fan
    Tudna valaki segíteni, hogy honnan lehetne a játékban lévő "Underoath-Ever so Inviting" című számnak a játékban hallható verzióját letölteni? Mert az eredeti egész más. Esetleg van valami módszer hogy ki lehessen szedni a játékból?
  • Dexantreal
    Grat és hajrá! Én is játszanék, de mondom ez az ikonok összevissza tevése idegesítő. Legtöbbször játék után rendezehtem vissza az asztalt. Na, majd azért valamikor folytatom Maddent.
  • Gabe zero
    Befejeztem 2. szezonomat a QB-mel. All-pro fokozaton a következőket értem el:
    A Baltimore játékosa vagyok,
    Alapszakasz:
    4132 yard
    33 TD pass
    15 Int
    89,4 QB rating

Alapszakaszban a csapat 14-2 őt produkált, én lettem az MVP, és megnyertem a Superbowl, szal összejöttek a dolgok. :)

Nagyon zsír a csapat, úgyhogy nem valószínű hogy elmegyek. Még 1 évig tuti maradok.
  • Dexantreal
    Valaki tudna adni olyasféle progit, ami segít az asztalon lévő ikonokat egy helyen tartani? Mert mostanában a Maddennel azért nem játszom, mivel játék közben totál átrendezi az asztalt. Nem mindig, de azért megesik és nekem nincs kedvem a sok ikont pakolgatni, meg már bosszantó is azért picikét.
  • braincruiser
    sziasztok!

HA VAN KEDVED VELÜNK JÁTSZANI! ;)
  • Dexantreal
    Apropó Franchise. Régen nekem mutatta nagyobb akciók végén a visszajátszást és a riporterek meg magyaráztak ott nagyban. Most meg nem. Esetleg az is lehet, hogy valamit véletle nelállítottam a game settingsben? :S Ugyanis régen multizgattam - mostanában nem - és kellett ezt-azt állítgatnom, mikor én hostoltam.
  • Bucser
    Játékosokat adni venni az Offseasonban a pre-seasonban (4hét) lehet és a regular season első 4 hetében lehet. Valamint az offseasonban történik a draftolás is amikor újoncokat válogatnak az egyetemről.

Franchise játékmódban a csapat teljes irányítása is a tied lehet akár. Azaz ha akarsz lehetsz head coach, menedzser és tulajdonos. A stasdiont menedzseled, tárgyalsz a játékosokkal/edzőkkel, Rostert állítasz össze és természetesen kereskedsz velük és válogatsz a draftban. Plusz lehetőséged van lejátszani a meccseket is.

Tudtommal jatekost venni eladni a Team management menüpont alatt tudsz.
  • Buattila
    Sziasztok! Lenne pár kérdésem az NFL 2007-tel kapcsolatban:
    1. A Franchise játákmód ugyanaz mint pl FIFA-ban a menedzser mód?
    2. Franchise játákmódban rányomtam a Practice fülre és az irta ki:

Mit kell csinálnom hogy működjön,és mire jó a Practice?
    3. Hogyan lehet játékosokat venni/eladni?
    Válaszotokat előre is köszönöm!!
  • Dexantreal
    Javítok, na:

Ja ok, nem tudtam. Thanks!
  • Dexantreal
    Ja ok, nem tudtam. Thanks!
  • Darth Krash
    Meglestem egy kis kísérlettel, de ezeken kívül nincs más no huddle hacsak nem hívsz audible-t:((((((((
    De nem tom lehet e változtatni, ez a default.
  • Bucser
    Amikor nincs összeborulas és taktikai megbeszélés, hanem mennek tovább a támadással.
  • Dexantreal
    No huddle az mi? :S
  • lord nihilus
    hozzátenném h igazán hálás lennék ha vki megosztaná velem a no-huddle billentyű kiosztást(csak annyit tudok h a spike az F, a fake spike pedig S), előre is kösssszz
  • G04LK33PeR
    köszi
  • lord nihilus
    default: e
  • NIVIDIA
    www.easportsfun.extra.hu
  • G04LK33PeR
    vki megtudná mondani melyik gombbal lehet amikor puntolnak hogy Fair Catch legyen?
  • NIVIDIA
    Elöször is ugy gondoltam miért ne lehetne egy olyan honlap is.Amelyre fel lehetne tölteni a kedvenc góljainkat vagy touchdownjainkat.Ja és persze egy letöltés halmazt csinálni amely MADDEN 07,FIFA 07,NHL 07-hez progikat mezeket stb.Lehetne letölteni!
    Honlap még szerkesztés allat de feltöltés már üzemel!
  • Bucser
    a mddenek még a 64 bites windowst sem támogatják nemhogy a Vistat... (értsd random fagyások 10 percenként ha játszani akar az ember)
  • Dexantreal
    lol
  • Tutilevi
    Vistára egyetlen tökéletes megoldás van: töröld le a picsába :D
  • Redokee
    Helo! Játszik valaki Vista alatt, nvidia karival maddent? valaki talált müködö drivert? mert 100.59,100.64.100.65 alatt nekem fagy a géjm punt,fg,kickoff rugáskor...
  • Dexantreal
    Hajrá, sok sikert!
  • Tutilevi
    wish me good luck: holnapután megyek el első edzésemre :D
  • Casillas
    valamelyikőtöket szombat reggel láttam baktatni edzésre a Teke mellől :)
  • exider
    thx fiúk !!!

Igen szeretném benne lenne játékosok magassága, súlya, megjelenés, számozás, stb.

Grafikai cuccok:
    - end zone festések
    - csapat logo festés
    - sisak festések
    - main logok (vagy csak MAFSZ logo lesz minden pálya közepén)

Valahogy kisebb stadionokat gyártani. (nem olyan fontos)

Első körbe ennyi lenne, utánna úgy is könnyebb tökéletesíteni, biztos van amire nem gondoltam.

(Eger Heroes játékos vagyok)
  • D00M
    Aha, a Zala Predatorsnál, csak nem egy sporttárs?