Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McNabb egész évadban (na jó nem de majdnem) sérült volt valszeg ezért írja sérültnek. Nem tudod kikerülni, de miért is akarnád végülis te tetted fel a friss rostert nem?<#vigyor>

Sziasztok

Volt, hogy feltettem egy újabb roster-t és pl. McNabb sérült volt, így nem is tudtam vele játszani (nem játszom online). Elvileg ki volt kapcsolva a pre-existed injuries (meglévõ sérülések), de asszem így is sérültnek jelezte. Ki lehet valahogy ezt kerülni, hogy az épp aktuális és egészséges csapatok legyenek?
Tudna valaki segíteni, hogy honnan lehetne a játékban lévõ "Underoath-Ever so Inviting" címû számnak a játékban hallható verzióját letölteni? Mert az eredeti egész más. Esetleg van valami módszer hogy ki lehessen szedni a játékból?
Grat és hajrá!<#eljen> Én is játszanék, de mondom ez az ikonok összevissza tevése idegesítõ. Legtöbbször játék után rendezehtem vissza az asztalt. Na, majd azért valamikor folytatom Maddent.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Befejeztem 2. szezonomat a QB-mel. All-pro fokozaton a következõket értem el:
A Baltimore játékosa vagyok,
Alapszakasz:
4132 yard
33 TD pass
15 Int
89,4 QB rating

Alapszakaszban a csapat 14-2 õt produkált, én lettem az MVP, és megnyertem a Superbowl, szal összejöttek a dolgok. 😊

Nagyon zsír a csapat, úgyhogy nem valószínû hogy elmegyek. Még 1 évig tuti maradok.
Valaki tudna adni olyasféle progit, ami segít az asztalon lévõ ikonokat egy helyen tartani? Mert mostanában a Maddennel azért nem játszom, mivel játék közben totál átrendezi az asztalt. Nem mindig, de azért megesik és nekem nincs kedvem a sok ikont pakolgatni, meg már bosszantó is azért picikét.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

braincruiser

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Apropó Franchise. Régen nekem mutatta nagyobb akciók végén a visszajátszást és a riporterek meg magyaráztak ott nagyban. Most meg nem. Esetleg az is lehet, hogy valamit véletle nelállítottam a game settingsben? :S Ugyanis régen multizgattam - mostanában nem - és kellett ezt-azt állítgatnom, mikor én hostoltam.

Bucser
Játékosokat adni venni az Offseasonban a pre-seasonban (4hét) lehet és a regular season elsõ 4 hetében lehet. Valamint az offseasonban történik a draftolás is amikor újoncokat válogatnak az egyetemrõl.

Franchise játékmódban a csapat teljes irányítása is a tied lehet akár. Azaz ha akarsz lehetsz head coach, menedzser és tulajdonos. A stasdiont menedzseled, tárgyalsz a játékosokkal/edzõkkel, Rostert állítasz össze és természetesen kereskedsz velük és válogatsz a draftban. Plusz lehetõséged van lejátszani a meccseket is.

Tudtommal jatekost venni eladni a Team management menüpont alatt tudsz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sziasztok! Lenne pár kérdésem az NFL 2007-tel kapcsolatban:
1. A Franchise játákmód ugyanaz mint pl FIFA-ban a menedzser mód?
2. Franchise játákmódban rányomtam a Practice fülre és az irta ki:

Mit kell csinálnom hogy mûködjön,és mire jó a Practice?
3. Hogyan lehet játékosokat venni/eladni?
Válaszotokat elõre is köszönöm!!
Javítok, na:

Ja ok, nem tudtam. Thanks!<#wave>

Ja ok, nem <#wave>tudtam. Thanks!

Meglestem egy kis kísérlettel, de ezeken kívül nincs más no huddle hacsak nem hívsz audible-t😞(((((((
De nem tom lehet e változtatni, ez a default.

\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenő snooker meccs előtt...)

Bucser
Amikor nincs összeborulas és taktikai megbeszélés, hanem mennek tovább a támadással.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

No huddle az mi? :S

hozzátenném h igazán hálás lennék ha vki megosztaná velem a no-huddle billentyû kiosztást(csak annyit tudok h a spike az F, a fake spike pedig S), elõre is kösssszz

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

G04LK33PeR
köszi

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

default: e

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

www.easportsfun.extra.hu
G04LK33PeR
vki megtudná mondani melyik gombbal lehet amikor puntolnak hogy Fair Catch legyen?

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

Elöször is ugy gondoltam miért ne lehetne egy olyan honlap is.Amelyre fel lehetne tölteni a kedvenc góljainkat vagy touchdownjainkat.Ja és persze egy letöltés halmazt csinálni amely MADDEN 07,FIFA 07,NHL 07-hez progikat mezeket stb.Lehetne letölteni!
Honlap még szerkesztés allat de feltöltés már üzemel!
Bucser
a mddenek még a 64 bites windowst sem támogatják nemhogy a Vistat... (értsd random fagyások 10 percenként ha játszani akar az ember)

lol

Vistára egyetlen tökéletes megoldás van: töröld le a picsába 😄

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Helo! Játszik valaki Vista alatt, nvidia karival maddent? valaki talált müködö drivert? mert 100.59,100.64.100.65 alatt nekem fagy a géjm punt,fg,kickoff rugáskor...

Hajrá, sok sikert!<#eljen>

wish me good luck: holnapután megyek el elsõ edzésemre 😄

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Casillas
valamelyikõtöket szombat reggel láttam baktatni edzésre a Teke mellõl 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

thx fiúk !!!

Igen szeretném benne lenne játékosok magassága, súlya, megjelenés, számozás, stb.

Grafikai cuccok:
- end zone festések
- csapat logo festés
- sisak festések
- main logok (vagy csak MAFSZ logo lesz minden pálya közepén)

Valahogy kisebb stadionokat gyártani. (nem olyan fontos)

Elsõ körbe ennyi lenne, utánna úgy is könnyebb tökéletesíteni, biztos van amire nem gondoltam.

(Eger Heroes játékos vagyok)

Aha, a Zala Predatorsnál, csak nem egy sporttárs? <#smile>

Attila8805
Te is jáccol valahol?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ettõl féltem, a technikai rész az nem az erõséggem, Megpróbálok a jövõhéten elvégezni egy gyorstalpaló photoshop tanfolyamot és akkor megpróbálok segíteni. De a csapatokról tudok annyi infót szerezni amennyi kell, mondhatni benneforgok a magyar amifocsi sceneben. <#smile>

Hy van itt valaki rajtam kívül aki a Cincinatti Bengalsnak szurkol?
Attila8805
Mennyire lesz teljes a patch?
Mármint úgy értem hogy a játékosok neve meg magasság meg súly, ezek meg lesznek csinálva mert esetleg azt vállalnám hogy a netrõl összeggyûjtöm amit találok a csapatokról.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

thx a pozitív visszajelzést

DOOM akkor, ha van kedved készithetsz end zone festéseket (1024x256 bmp),
csapat logo (128x128 bmp) bármelyik magyar csapathoz. Lesznek még sisak festések is.
Rosterekkel késõbb foglalkozunk.

Na, hát ez nem semmi ötlet, de jó<#eljen>. Viszont én aligha tudok ebben segíteni, mert ilyesmihez nem értek, sõt semmihez se szinte a gépen. Csak netezek és játszok, meg ilyen dolgok. Sry.

Viszont hajrá és sok sikert hozzá!<#eljen> Szólj, ha kész, kíváncsi leszek rá.

Ez jó ötlet, én szívesen segítek, már ha tudok <#idiota>

Hungarian Bowl III. patch for Madden 07

szóval, aki akar segíteni írjon, hogy legyen magyar csapatok is maddenbe, vagy egyedül csinálom meg, úgy is jó 😊

Hogyan lehet WR-ként látványos elkapást csinálni? Néha kiírta, hogy Spectacular catch, de már ne mtudom hogyan sikerült :S.

Osi20
Hogyan lehet átigazolni másik csapathoz? egy évet játszottam legjobb voltom hb pozicioban. pro bolon is voltam megnyertem supoer bolt.

Osi20
Hogyan lehet átigazolni másik csapathoz? egy évet játszottam legjobb voltom hb pozicioban. pro bolon is voltam megnyertem supoer bolt.

football-freaks.com

Spy Hun
Sideline detail asszem<#fejvakaras>

azt ho, kell a grafikánál beállítani hogy a csarapadon lévõket is lehessen látni meg a táblásemberek kezében a táblát?

Bucser
Ez is igaz😊

Casillas
gondolom az is közrejátszott, hogy egy kikurt nagy csillag a címerük 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Bucser
Bocs kevertem NHL-el😄 Dallashoz ez ugrott be valamiért😄 Dallas Cowboys😄

egyébként a Stars az melyik lenne?

Attila8805
Bocs elsiklottam felette.

Bucser
"Inkább olyanok vannak akiknek konstans teljesítménye van. Ilyen a Colts a Patriots Seahawks a Stars Bears Chargers"

De jo lenne ha nem csak write only uzemmodban mukodnel...