Madden NFL 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval itt kell átállítani
settings (alul) - coach options - management és ennél a résznél a kívántakat userrõl CPU-ra állítani
vagy lehet tradelni olyan posztra amire kevés van, és adsz érte olyat amibõl több van, vagy draftjogo(ka)t adsz cserébe...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A lakásban tükör résznél betudod állítani a kinézeted, amit az elsõ képnél láthatsz is a hsz-ban, a csík jelzi, hogy milyen jól nézel ki és én nem értem, miért nincs maxon. Mindent felpakoltam rá, talán a tetkó és a piros haj nem tetszik neki :S. Passz, majd esetleg a többiek megmondják.
Azt hiszem ennyi, ha jól sejtem mindent leírtam. Ja igen, a város térképen tudsz frizurát változtatni a borbéjnál, tetkósnál tetkót készíteni - de ne mvalami nagy szám a tetkó - és edzésre menni, meg az a performance instute is ott van.
Na, de több azt hiszem már nincs :S, ami kimaradt volna.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Indítom egy kemény MLB csávót Daron Davis néven.
Elõször, mikor itt a képen a tükörnél beállítottam neki a dolgokat, a zöld csík maxon volt. Rápakoltam tetkót, meg piros hajat kreáltam neki, hosszút és erre lement a zöld csík szintje. Miért? A tetkó és a nem hétköznapi haj viselet miatt?
Aztán a honlapon ezt írják róla:
Mit jelent az elsõ modnat? Ugyanis a frigent eléggé sok mindenre lefordítható és hát nem tudom :S.
Elsõ meccsen a Vikings ellen sackeltem egy jó nagyot és ennek következtében lett egy tacklem. Sack for big loss (nem tudom, hogy egy vagy kettõ "s"-e így hírtelen :S). Szóval szerintem jó kezdés volt<#eljen>#eljen>, de nem tudom. Egy félidõnyi játék után szerintetek ez milyen kezdés? Mert utána a 3-dik negyedre behozta a másik MLB-t, akinek overállja 86, nekem 84 és csaltam picit a honlap résznél, így lettem kezdõ. Elõszezon van, szóval egy ideig meg kell osztanom vele a posztomat. Egyébként az a muksó, akit a gép behozott, nem egy való játékos; hanem olyan amiket mi kreálunk hall of fame-ben és annyi a különbség, hogy a gép kreálta õt. Szóval az ilyeneket nem szeretem - az persze más, ha az én játékosom tol ki valakit, egy való játékost a helyérõl<#hehe>#hehe> -, de, ah én tolom ki a helyükrõl az ilyen gép által kreáltakat, akkor nincs lelkiismeret furdalásom. De amúgy máskor sem, ha egy való játékost taszítok ki, csak egy picit.
Na, ezt jól leírtam<#hehe>#hehe>.
Mit szóltok az új MLB emberemhez?
KeKKSZike sry, nem tudom. Ez franchise, nem? Mert, ah igen, ott nem vagyok jártas, sry.
Nagyon alap kérdésem lenne, most kezdtem játszani az NFL-el! Második szezonomat kezdem, amikor is edzeni szeretnék, de kiír vmi olyasmit, hogy nézzem meg a Breakdownt, mert kevés a játékosom bizonyos posztokon. Hogy lehet játékost szerezni (SIGN)? Nem lehetne, hogy a CPU automatikusan megcsinálja ezt, mert ehhez "nem nagyon értek"! :) Köszi a segítséget!!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
megint nagyot arattak zenei téren.
ha valaki hallotta a zenéket az tudja.
nekem meg is vannak, nagyon odabasz
Van egy kis írás "NFL belülrõl" címmel ezen az oldalon. Érdemes elolvasni, van 1-2 szösszenet benne.
Ui.: második cikk
Halilalipapi. Forza AS Roma, Forza Italia!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
SS emberkém is van, ott most folytattam hosszú idõ után a játékot és elsõ meccsem, mert csak a draftig csináltam meg.... beállok a védelembe, HB középen kitör és utáan vetõdök, de elvétem és touchdown, miután végig futotta a pályát. Bosszantó.
Nem bonyolult :P, de az a szar mérték átváltó igenis az.
Külön öröm volt számomra, hogy a hétvégén mind a 4 meccset végig néztem (a NO-PHI-t csak felvételrõl). Már most szólok a fõnöknek, hogy jövõ hét hétfõn elfelejthet, hajnalra ér véget a nagy meccs!
rmeélem nem tul bonyolult...
Borító dologban nem tudok nyilatkozin, nekem 2-dik szezon végén írta ezt és, akkor lehet, hogy Dexter nekem is írt ilyesmit és festett, de hát erre már sajnos nem emlékszem :S, szóval ezért nem tudok nyilatkozni. Harmadik szezon Chiefsnél....neked is eddig mindegyik a 49ersnél volt? Akkor az szép, bár én szerintem a negyedik szezonom máshol kezdem majd :S.
egy-egy meccsen úgy pattanok vissza a falról, hogy öröm nézni. ha nem jól blokkolnak a társak, simán le szoktak nyomni, néha még a LOS elõtt is.<#vigyor5>#vigyor5>
harmadik szezonom végére összejött a superbowl meg a pro bowl, bár a szezon MVP Tomlinson lett sajna. Ezért aztán nagy örömmel néztem ma hajnalban, ahogy kikaptak. (nem volt a NE, de jobban szeretem õket, no meg jövõ héten a rangadó.. sz nem lesz semmi!)
szóval jó szezonom volt, most indul a negyedik, még mindig a 49ers színeiben. <#eljen>#eljen>
A COVER GUY témában viszont nem vágom, hogy mi történt. Eljön a nagy nap, mikor kihirdetik, csekkolom az ímélt. Írja a mentor, hogy sajnos idén sem én vagyok a borítón. no sebaj.
erre jön egy másik ímél a hülye dextertõl, hogy mekkora ÉLJEN és HURRÁ van, hogy ÉN VAGYOK a kedvenc játékának borítóján, és ennek örömére megint festett valamit beszívva a honlapomra.
affranc se érti, hogy akkor most mi van.<#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom>
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Csütörtökön bevittem a helyi szervízbe a gépet mert ujraindulgatott!
Az mondták videókártyán van egy kis baj a kondival,mondom ok csináják meg.
Meg is csinálták,de nem letöröltek mindent a winchesteremrõl,köztük a 3. szezonban lévõ patriotsos HB-met<#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
QB-vel 8 meccs alatt 2TD 2Int
SS-vel meg örültem, ha egy tackle összejött meccsenként.
WR-rel egyszerû. Nem figyelem a stratégiát, csak elõrerohanok, kérem a labdát, és ha lemarad a védõ, akkor TD-t tudok csinálni. Meccsenként 3 általában összejön. Annyiból reális a pro fokozat, hogy egy szezonban mindig beüt 2-3 vereség is + fordulatos, izgalmas meccseket játszok, ahol többnyire nekem köszönheti a csapat a gyõzelmet.
A QB meg állandóan eladja a labdát.
A negyedek pedig 5 percesek. Csak nem futtatom az órát. Folyamatos a játék.
49 TD? Az elég brutál! Nem kéne egy kcisit feljebb venned a nehzéséget?
Gondoltam, megosztom veletek, hogy hol tartok a játékban.
Superstar módban pro fokozaton WR-t kreáltam, aki 76-os Ovr-ú volt. Draftolt a Pittsburgh Steelers. 2 évet töltöttem ott.
Elsõ évben 1800 yard és 26 TD(MVP, Pro bowl + a bajnokságot is megnyertük)
Második évben 2300 yard, 40 TD (MVP, Pro bowl, de a rájátszásban 20-19 -re kikaptunk a Bengals-tól)
Szerzõdésem lejárta után 1 évre aláírtam a Chargers-hez.
3200 yard 49 TD (MVP, Pro bowl + újabb serleg)
Most jön majd a negyedik szezon, amit a Philadelphiával kezdek el. (4 éves szerzõdést írtam alá.
Most 90-es Ovr-ú a játékosom.
1 valami viszont idegesít...
van egy táblázat, ami azt a posztonként 5 játékost tartalmazza, akik esélyesek a Hall of Fame-re.
115 TD-m van, mégse raktak be. (Hines Ward-nak csak 70, õ mégis ott van)
Ha netán valaki végigvitte, az írjon. Érdekelne a végjáték.
1. Game paddel játszok, de nem az alap irányításon. Szóval beállítottam az irányítást, és mikor elkezdõdik a meccs, visszaáll az eredetire! Ez nagyon idegesítõ. Miért van ez?
2. A másik... KEzdtem egy Superstar módot pro szinten. ÚGy játsozk, h csak a futómat irányítom a többit a gép. LEdraftolt a Chicago és egyszerûen szánalmas a csapast. Elkezdõdik ameccs, Grossman 1. passza interception. Jön az ellenfél, 2 futásból 2 first down aztán meg egy 47 yardos TD passz. A Híres Bears védelem... De miért iylen sza ra csaspt? PEdig pron játszok, ami relative könnyû.
Én például 6.0 és 158 font vagyok a valóságban. :)
Hogy ne legyen gond, hogy mi mennyi:)
Úgyhogy, ha te értesz ehhez, akkor elmagyarázhatod, ah gondolod, hogy hogyan is van ez az amcsiknál. Ha megteszed, akkor elõre is thanks!<#wave>#wave> Nem tudtam, hogy ilyen erõs QB-t kreálok<#hehe>#hehe>.
Néztem is ma egy nagyot, mikor Vikings vs Bills (Bills otthonában) volt és annál a bizonyos futásnál, amit talán írtam lentebb, csinált olyanokat a játékosom, hogy öröm volt nézni! Tehát nem tudom mennyi volt, talán 2dik és 7, gõzöm sincs.... megindultam, nézelõdtem, majd elkezdtem futni... mrá majdnem meg volt, mikor néhányan rám rontottak és egy broken tackle... lehajolt... még egy broken tackle és elzúgott mellettem a védõ<#hehe>#hehe> és 1st and 10 után pár yarddal odébb letepertek... hát... néztem nagyokat<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>.
haverommal akartam játszani neten,de kapcsolódásnál kiírta, hogy nem ugyanaz az update van fent nálunk...vagy valami ilyesmit.
mindketten rányomtunk az update gombra,de nekem v4.0 haveropmnak v5.0 verziójú lett.....