1942
  • Bucser
    Pro-n siman mert szimplan hulye a gep.
  • Dexantreal
    Ja, hát én már játék megjelenés óta folyamatosan tolom. Nagyon bejön ez a Madden NFL 07. Remélem a 2008 is legalább ilyen jó lesz. Nekem már mindegyik posztra van emberem, csak nem játszom mindegyikkel.
  • KeKKSZike
    Dexantreal: Te ezt már nagyon vágod... :) Én is elkezdtem ezt a Hall Of Fame játékot, de meguntam! Én HB-ként játszottam! De most egy kicsit szüneteteltetem! :D
  • Dexantreal
    Ja és ezután a mecs után másodjára is a hét legjobb QB játékosa lettem... egy másik QB-el együtt és az érdekesség, hogy két MLB volt a másik két játékos.
  • Dexantreal
    Húúúúú és váááááááá és jeeeeeeeeeee!!!!

Pfúú, hát röviden kb ilyen meccsem volt NFL Superstar Hall of Fame-ben a Minnesota Vikingsel (vagy Wikings?) QB-ként. New England Patriotsot fogadtam. Előző meccsen a Seahawksot a csapat jóizűen megette reggelire 40-7re lesöpörve a pályáról, szóval gondoltam ez is sima menet lesz. Ahogy Palikék szokták mondani F-1 közvetítésekkor: az élet nagy rendező. Megint ez volt. Az élet rendezett kedve szerint és nem kímélt senkit sem.
    Szépen indult a csapat, a passzaim jók voltak, aztán 0-0 állásnál még mindig valami egyszerűen eltört. Sorra incomplete passzok tömkelege és uyge tapodtad se haaldtam előre. A védelem a két Williams csávóval az élen beton kemény, így a New England se mozdult nagyon a helyéről. Jöttek szépen sajna az interception passzok is és itt döntöttem el, hogy, akkor QB-ként kézbe veszem a dolgokat. Felálltunk és úgy tettem ,mintha passzolnék, aztán hajrá és 45 yardos futás után TD-t értem el. Na, vajon Vick művelt már ilyet? Aztán nem sokkal késöbb, ha jól emlékszem egy interception után, amit az egyik szemfüles védőnk kapott el, jöhettem 1st and goalról. Na, azt is befutottam, a centerek takarítottak; épp az egyik New England-i védő terült el előttem és én befutottam mellette. Ismét vezettünk.
    Csakhogy a Patriots úgy gondolta, nem engedi, hogy szépen leverjem őket. Hozta fel magát Brady passzaival, meg Coldwell elkapásaival (vagy ,hoggyan írják a WR csávó nevét). Szóval eléggé pörgős mecs volt, mert első félidő után 24-17 Minnesotának és a Patriots futott kickoff return nem is tudom hány yardot.
    Utána a második félidőben hagytam Taylort, a HB-t futkorászni jó ideig, majd ismét én passzolgattam és innentől kezdve már viszonylag sima volt az út
    A végén még próbáltam futni egyet 7 mp-vel a vége előtt, de láttam, hogy nagyon jönnek rám , pedig közel voltam a 1st and 10hez.... aztán dobtam a pár centire előttem totyorgó Williamsnek és interception lett hajjj.... na mindegy, az edző így is megvolt elégedve és Dexter is festett egy frankó festményt nekem a honlapra.

Itt éppen a 45 yardos futásom után a nézők között.

Snickers Hungriest Player of the Game QB-ként. Na, kinek volt már ilyen jó statja?

Dexter új festménye nekem a mecs után.

Vélemények?
  • Dexantreal
    Na, ezt nem értem :S. Játék menüjének felbontása? Amit láttam a sístem izében, tehát ahol grafikát, hangot kell állítani, ott 1024x768x32-n volt és más felbontás szabályozó nem volt.
  • lord nihilus
    viszont ha minden igaz a játék-menü felbontása mindig 800*600
  • Dexantreal
    1024x768x32-n van az asztalom és a játék is ennyin van.
  • NB2
    jobb egér az asztalon, tulajdonságok, beállítások
  • Dexantreal
    Na és hol tudom megnézni, hogy mekkora felbontásban van az asztal? A játék 1024szer valamennyiben van (mindig elfelejtem).
  • Gascan #1732
    mert nagyobb felbontásban játszodd a játékot mint amekkora a desktop felbontásod, általában ezért pakolja össze az ikonokat
  • Dexantreal
    Aztt hiszem a gyakorlások során kapott pontoknál növelődik a speed is, de, ha máshol nem; hát a preformance institutenál mindenképp: én is csináltam azt, hogy egy valamire kaptam három pontot a gyakorlásnál a performance institutenál és elosztottam és pakoltam a speedre is. Most már csak egy-két dolog kell azt hiszem és minden maxon lesz, mert overál az 99 a WR emberemnek.
  • Dexantreal
    Váááá! Régebben már kérdeztem, csak elfelejtettem: miért rakja át játék közben a Madden NFL 07 az ikonokat az asztalon? Ha érdekel valakit ,hogy miért, vagy nem tudja mire gondolok; az szóljon és teszek be róla képet. Csak, mert tök szar, hogy szinte minden egyes játék után kilépéskor legalább 2 percet szöszmötölök az ikonok visszapakolgatásával.
  • Gascan #1729
    aham, superstar módba nyomom a játékot és még azt szeretném megkérdezni, hogy sajna a speedem csak 55-volt amikor utoljára néztem(ami nekem tök lassú), lehet ezt feljebb tornázni valahogy?
  • Dexantreal
    Thanks! Majd megnézem.

Gascan: performance institute, akkro ezekszerint az, aminek donpedro mondja, mert én azt hittem sima edzés, amivel az overált lehet növelni. Azonban ez mégis visszaáll :S, no midnegy.
    Feladatok: posztra szabott. Ha voltál mini camp-ben (Game modes), akkor kiköpött annak a másolatát láthatod. Ha QB vagy, akkor nyomhatod ezerrel a precision passingot és hasonlókat, ha WR, akkor elkapás, meg ilyesmi és így tovább. nem az, hogy első feladat, meg második. Nézd meg, hogy mi micsoda és a posztodnak megfelelőt válassz.
  • donpedro
    Dexantreal: Nem 100%, de emlékeim szerint a Team Managementnél van egy legördülő menü iyenkor, és ott lehet csapatot választani.

Gascan: a performance institute arra jó, hogyaz adott hétre feltornászd a képességeidet 1-2 ponttal. Ez csak átmeneti változás, a meccs után visszaáll az eredeti értékre, és újra meg kell csinálni a feladatot meccs előtt, ha újra fel akarod tornászni, stb, stb.

Őszintén szólva én egyáltalán nem foglalkoztam vele, mert szerencsére mire be tudtam lépni oda, addigra egyébként is felment 99-re az OVR-om, és a főbb értékeim, így a feladatokat nem ismerem.
  • Gascan #1726
    valaki el tudná nekem mondani, hogy kell megcsinálni a performance institute -ban az első feladatot? vagy, egyáltalán mire jó ez a valami?
  • Dexantreal
    Egyébként Franchise-ban, ha 2 vagy több csapattal indulok - 2 a max eddig nálam, de kitudja, hogy majd indítok-e többet, vagy az egész ligát lol -, akkor az elején a training campben, mikor pl Seahawks és Falcons-al vagyok, mint most; Seahawks-al végeztem ,hogyan lehet Falconsra váltani? Mert néztem és így elsőre nem láttam ,szóval Falcons nem lett training campelve, ahnem egyből startoltam.
  • Dexantreal
    Ja...lol. Sry, nem vetten észre. Ok, ha megtalálod a hiányzó számokat, majd pls passzold át nekem is. Előre is thanks!
  • Spy Hun
    Azért nem válaszoltam mert Madden 07 volt a torrent neve :P
    Én is hiányolok belőle pár számot, de majd azokat leszedegetem :)
  • Dexantreal
    Nincs mit.
  • Thanatos
    thx :)
  • Dexantreal
    Nem titkos, hacsak Spy nem nyilvánítja annak. De privi ment, úgyhogy jó töltést. Viszont picit hiányos. Dnyamite MC, meg Glasses Malone pl nincs benne, ha jól láttam. Glasses Malone számára nagyon kíváncsi lennék. Nem jut eszembe hírtelen a címe :S.
  • Thanatos
    ha nem tul titkos nekem is elküldöd priviben? engem is érdekelne :)
  • Dexantreal
    Na és így hajnalra még új rekordot is összehoztam! Franchiseban csak néha játszok ,de ott Seattlevel és Falconsal vagyok. Na. New England vs Falcons (Falcons otthonában) és 20-60 lett a Falconsnak, még előszezon ez amúgy, szóval ne mcsak a kezdő csapat volt a pályán.

Na és úgy állt a cspat fel 1yardról egy elcseszett Kickoff után, hogy HB Pass volt a taktikájuk. Ami az elcseszett kickoffot illeti: berúgtam inside 20-re a labdát és ide-oda gurult. Úgy tűnt, hogy pályán kívűl köt ki, de visszakanyarodott közép tájra és a kickoff csapat meg rohant utána. Mondom én, hogy azért még nem vagyok profi se szabályokat illetően, se magát a játékot illetően: oda rohantam, mert bepánikoltam ,hogy mi lesz, ha megfogják. Máskor meg simán hagytam, hogy megfogja az ellen. Most meg... ilyet... na mindegy, kiérti ezt, nem? Szóval először pálya szélére futottam és álldogáltam, aztán vissza az end zone felé és labda megfog, nyúl cipő fel és spuri, a kickoff csapat meg rám és bamm. 1 yardról hajrá, hadd szóljon.
    Tehát HB Pass volt a felálás. Jerious Norwood megkapta és elsprinteltem vele jobbra, futottam egy kicsit; majd eldobtam azt hiszem Jenningsnek. Igen, neki, most így már emlékszem. Jennings meg elkezdett rohanni.... "The 40, the 30... the recevier has a great speed... the 20, 10... touchdown!" Kb így volt... mindenki örült és én is. Nem hittem volna, hogy egy yardról való passz egy új rekordot jelent az NFL-ben ,de megtörtént és tök jó

• Dexantreal
    Váááá!!!! Megvan a Madden NFL 07 OST! Nagyon jó zenék vannak benne és már rég szerettem volna beszerezni, Spy pedig adott egy linket üziben és most tök király!. Csak, amikor rákérdeztem, hogy akkor ez most a Madden NFL 07, váalszolhattál volna és hamarabb lekaphattam volna, de nem baj így is jó lett, mert végülis rászántam magam.

Big respect Spy és ezer thanks!
  • Spy Hun
    Nekem se jön be...de beszéltem olyannal akinek működik. Fogalmam sincs mi lehet :S
  • noca
    nálam ujjabban nem jön be az www.nfl.hu ez csak nállam nem jo vagy van valami az oldallal hogy nem lehet mostanában megnézni?
  • Dexantreal
    Ok, thanks! Én meg válaszoltam.
  • Spy Hun
    küldtem üzenetet
  • mrteo
    Köszönöm, így már megy!
  • Dexantreal
    Oks, akkor majd egyszer. Azért thanks mégegyszer!
  • Thanatos
    nemtok én anno isohunt.com-on kerestem rá de az mintha msot épp nem menne
  • Dexantreal
    Thanks! Priviben tudsz adni esetleg linket? Nem vagyok jártas ebben a témában annyira és hát eltévedek a torrent rengetegben. Ám engem azért mégiscsak a Madden NFL 07 soundtrack érdekelne. Na talán majd az is terítékre kerül egyszer.
  • Thanatos
    vagy torrenteken van egy olyan hogy :
    Autumn Thunder - 40 Years of NFL Films Music
    ebben elég sok benne van meg máshonnan is vannak benne nfl filmzenék, szvsz eégsz jó kis gyüjtemény :)
  • Dexantreal
    Ja, rémlett, hogy régebben is kérdeztem, vagy más; de gondoltam mostanra csak már fel lett töltve valahogy. Ezek szerint sajnos nem. Nem tudom honnan töltsem le darabonként/számonként, de azért thanks!
  • Spy Hun
    Játékon belül megnézed a soundtrack-ek címét és letöltöd ami tetszik. ;)
    Átnevezgetés sajnos már nem működik :D
  • Dexantreal
    Letölthető valahonnan a Madden NFL 07 soundtrackja? :S Tök jó zenék vannak benne és szívesen hallgatnám játékonkívűl is.
  • Bucser
    Ne a LAN browser-t hasznald hanem directIP-vel csatlakozz a masik geéphez.

A Browser immar 5 eve folyamatosan szar.
  • examinee
    Elvilkeg ilyen gond nem lehet. Valami akkor a verzioddal van vagy telepitsd ujra! Simán megy a game Direct Ip-be!