1942
-
Dexantreal #1822 Hy!
Madden Cover: a minden évben megjelenő Madden NFL játék borítójára kerülő játékos... sajnos nem te voltál. Én is kaptam már ilyet WR emberemmel, de leszarom, leginkább azért, mert hallottam szezon közben sport1/2-n, hogy mecs közben ebszélték a riporterek: szerintük, illetve csak az egyik szerint, ha belegondolunk, akkor ez kezd egyre jobban egy átokra hasonlítani a címlapon/borítón lévő játékos számára, mert abban a szezonban tutti nem teljesít jól. Aztán ezt persze viccelődve mondta, meg a másik hozzá tette, hogy remélhetőleg ez nem így van. Példákat is sorolt fel.... szóval mindegy. Majd csak meg lesz ez a borító dolog.
Grat, szép teljesítmény. Milyen szinten? Nekem van egy NFL leendő HB legendám, aki a francnak se akar beérni. Volt pár TD-je Packersnél, de nem nagyon megy nekem a HB dolog, mert rögtön felöklelik, meg tackled for loss, back to the line stb-stb.
Hall of Fame-t úgy tudod megnézni, hogy a honlapodon links és valahol ott lesz, hogy Hall of Fame board, vagy ilyesmi és minden poszton az aktuális aktív játékosok listáját láthatod egytől-ötig, akik a következő pár évben Hall of Fame-k lehetnek. Azt hiszem.
Nem tudom milyen szerződésekre gondolsz, bár sejtem... ámblokk az mi? :S -
#1821 Hi!
Valaki ezt eltudná nekem magyarázni??
Tehát minden szezon elején kapok egy ilyen mailt. Ez mit elent? Thx!
Egyébként már jól haladok. Áttértem 2 perces negyedekre és HB-mmal megküldöm. :D Volt pár szép futásom, 71yard-os meg ilyenek. Két év alatt kétszer lettem MVP, Év újjonca, Év támadó játékosa, Pro Bowl! :D De hogy mikor kerülök én be a Hall of Fame-be?! :D
Hja, meg azt szeretném kérdezni, hogy... Vannak ilyen reklámszerződések, ha jól vettem észre. És vannak ott dolgok, amiket el kell érnem. Mire jók ezek a reklámok ha teljesítem, meg úgy ámblokk?? Köszi a segítséget! -
Dexantreal #1820 Ja, de jobb, mintha rookien lenne. Nekem meg eléb a pro. -
Thanatos #1819 irreálisnak irreális max a gameban szokványos... :/ -
#1818 pro-n sem egy húde irreális eredmény azért ez -
Dexantreal #1817 Játszál pron. -
Mityu91 #1816 105-13 at játszottam 3.-ra!
Nagyon jó meccs volt!
:) -
ADK69 #1815 superstar módban te egy játékos vagy nem pedig edző szal az edző mondja hogy te mit játszol nem tudsz válogatni... :D -
moor09 #1814 az én hülye kérdésem az lenne hogy superstar modban meccseknél a felállást hogy tom változtatni mert nekem csak kihozza és kész. -
Mityu91 #1813 Hello!
Meg van a 3.(nagyon hülye kérdés lez):(
Tehát itt olvasom a forumot, hogy pl a 80 as vagyok én stb
Itt is lehet úgy játszani mint az NBA ba hogy csak egy játékossal vagy?
Vagy ez mást takar?
Köszi! -
Mityu91 #1812 Hello!
Én most kezdem a játékot.
Nekem tetszik!
Van pár kérdésem ha megengeditek feltenném.
Tehát:
1.Véletlen nem lehetne németre állítani?(ez a legkevésbé fontos)
2.Itt is van carier mod mint a fifába és itt mi ennek a "jellegzetessége(i)".
A többi majd késböbb!
Köszi! -
Dexantreal #1811 Thanks!
Megnéztem ezt a bejelentés dolgot és nem te vagy a hibás. Valamiért nálam is levette 7-ről 5-re, mikor bejelentettem, hogy megnyerjük a kövi meccset... és megnyertem, de mégis. Szóval azt szerintem hagyjuk :S. Én úgy kűzdöttem fel magam ilyen jóra WR emberemmel, hogy csak játszottam és nagyokat alakítottam. Pl egy meccsen 5 elkapás és 4 TD, meg ilyesmi és a Super Bowlokat megnyertük, meg minden, szóval valahogy így. Az interjúknál meg mindig úgy válaszolgattam, hogy tetszen a csapatnak és a rajongóknak is. -
#1810 Dexantreal: Nagyon jó képek! :) Köszi!
Nem tudom, hogy mit jelent az az üzenet, ritkán én is szoktam ilyet kapni. Miért utálnak engem a nézők? Hogy a fenébe lehet azt növelni? Egyszerűen nem értem, hogy neked miért megy minden ilyen könnyen! :D Valamit én nem tudok, amit te igen! :D :D Ha bejelentem, hogy garantálom a győzelmet a köv. meccsen akkor csak tovább csökken a népszerűségem. ááááhhh -
Dexantreal #1809 Na. Picit beszéltem ügynökömmel a Pittsburgh mecs előtt és kértem, mondja el az újságoknak, hogy garantálom a kövi meccset. Végül is nyert a Chiefs 37-tizenvalahányra, ebből 3 TD enyém lett. Ezt az üzit kaptam utána ügynökömtől:
Jó ez, amit írt, vagy nem? :S
-
Dexantreal #1808 Pár pillanat kép (folytatás):
Ez is fumble visszanézés, de már rég beakartam rakni, mert szerintem jó kép.
3rd downnál Minnesota. Az 1-es vagyok én QB-ként.
Dallas Cowboys szurkolók veszekednek a nekik adott labdán, amit tőlem kaptak.
Kansas City Chiefs Super Bowl megnyerése után - vízesbödön az edzőre
Kansas City Chiefs Super Bowl megnyerése után - leghátul a 80-s vagyok én WR-ként.
http://kepup.extra.hu/?kansascitychiefsasuperbowlgyztes.jpg
QB-t sackeli franchise-ban egy Seattle-i védő.
Seattle-i játékos. Irány a TD!
Kavarodás.
TD után ünneplő Chiefs szurkolók Super Bowlon.
Ezt itt nem tudom pontosan.. talán fumble-t nézték, talán a TD-t, de jó kép.
-
Dexantreal #1807 Pár pillanat kép:
Chiefs taktikáját mutatja az edző.
Kansas-i kispad bosszankodik.
Larry Johnson TD után örül.
Anthony Wright TD-t fut QB-ként.
3rd downnál Packers.
M. Leinart (legalúl) TD-t szerezz futással QB-ként.
Fumble, vagy nem fumble? Én vagyok az áldozat, akit leteprnek.
Chiefs 41 - Pittsburgh 34 - statom kiírva alúl.
Kicsi a rakás.
-
Dexantreal #1806 Ja, prn. Mindjárt más. Ez a csapat, akkor se első osztályú :P. Vagy igen? -
Dexantreal #1805 Oké, hajrá. Msn-re felvettelek. Rookien játszol még? Pron is kipróbálhatod, nincs nagy különbség a kettő közt. -
#1804 Pedig Pro-n rettento jol szivathato az AI a futas, bal szel, jobb szel kozepredobas kombokkal. A receiverek kezébe magneskent érkezik a labda a safety-k meg végignézik a passzt. bezzeg a te safetyjeid félistenek.
Szóval nem nagy kihívás:) -
#1803 :D Hát ha megverek egy jóval erősebb csapatot az enyémnél akkor le is cidázom magamat :D -
Dougie #1802 most próbáld ki úgy, hogy te vagy a Sea Devilsszel és az ellenfeled a Colts
ha úgy is 81-0 akkor továbbmehetsz egy szintet :DD -
#1801 Szegény Sea Devils :) Pedig Pro -n játszottam nem Rookie -n.
-
#1800 azis igaz:D -
#1799 Mert nem volt ra szukseg. -
#1798 hogy lehet az hogy itt még nincs házigazda?:D -
#1797 Adok msn -t ([email protected])!
Egyenlőre csak gyakorlok.
Igaz 13 - 40 -re megvertem a Bears -t a Colts -al, de legkönnyebb fokozaton. És még sok dolog még mindig nem tiszta a játékban :) De nagyon tetszik :D -
Dexantreal #1796
Erre is ráharaptál? Előbb kotOR2, aztán Madden NFL 07... de én örülök neki.
Tudsz adni msn-t? Mert, akkor multizhatnánk majd. -
#1795 Hello Hello!
Hát igaz csal pár percet tudtam ma még csak játszani időhiány miatt, de azt hiszem szeretni fogom ezt a játékot :)
Igaz kikellett nyomtatnom az irányítást, hogy hamar megtanuljam, de hozzáfogok szokni pár meccs után :D
NFL 4EVER :) -
Dexantreal #1794 Mit kell ebben a játékban csalni? :S -
#1793 nevében is benne van.. csalás bénáknak franchise mini campjeihez vagy superstar mode drilljeihez. -
#1792 Nem tudjátok, hogy ez a MadHack mire jó?!
For use with Madden NFL 07 v1.0 only.
Made for use with franchise mode training camps. Also works with mini-camps and superstar drills.
forum thread: http://football-freaks.com/forums/index.php?showtopic=16179
I made this on a NoCD exe for my convenience. I believe it will work on normal madden 07 exes. If not, you can get the NoCD exe I use here:
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_madden_nfl_2007.shtml
and only use it when you need some hot trainer action, or whatnot.
Notes: Works with ALL of the new superstar drills, but...
-To pass the 40 yard dash, either hit Shift+1 and fault out, or press Shift+1 right before hitting the finish line.
-For the DB coverage drill, you'll have to sit through the 10 attempts. You'll easily pass it, but the attempts are stored a lot differently and I haven't figured it out yet. Go get some food, you'll have gold and be done when you get back.
-In the same vein, you'll have to sit through the 3 attempts in the 40 and QB protection, BUT they go by much faster, and you can fault out of the 40 after going gold.
-
Dexantreal #1791 lol télleg....18-as karikááááát!!!! -
Dexantreal #1790 Telepítsed újra. -
#1789 kámaszutra :P -
#1788 A Playbook szerkesztésénél meg nem tudom a Special Teams / Kickoff -okat beletenni a saját playbookba, és emiatt a nincs se Squib se Onside Kick, asszem ez a hiba oka!
Ha meg a default playbookba rakom a saját formációkat, akkor a nyomi gép mindig futni akar, én meg általában passzolni!
:)
(Még az uccsó Drivenál is állandóan a HB futásokat erőlteti, néha még field goal-t se választ, pedig elég lenne a győzelemhez)!
-
#1787 Végülis nem is fagyás, valami más lehet, mert kilépni lehet, pl. időt kérni is lehet, de persze ugyanúgy Squib Kick-et választ a gép és egymáson lesznek a játékosok:
-
#1786 XP-t. -
#1785 milyen windows-t használsz? 64 bites vistát vagy XP-t? -
#1784 Szóval amikor squib lenne, akkor jön a fagyás, normál kickoffnál nincs gond! -
#1783 Erről lenne szó: