2412
-
#82 regelsz, befejezed a regelést, aztán login =) -
#81 regeltem,de ha rámeegyek az uploadra akkor mindig ez az oldal jön be -
#80 send email -> lépj be a freemail-edre és olvasd el -> kövesd az utasítást (lesz benne egy link amire el kell menni) -
#79 beregisztrálsz, belépsz és akkor lesz upload oldal -
#78 addik oké de innentől?:)
-
#77 regisztrálsz és upload -
#76 vki elmondaná hogy hogy kell feltölteni videókat? plz -
#75 youtube.com a legjobb!
ezt le kellett írnom... XD -
Alice Sabbat #74 HA VD nem viszi akkor nem udom ... -
#73 heló
ezt a videót hogy tudnám letölteni a legegyszerűbben? http://www.videoplayer.hu/videos/play/3161
köszi -
#72 csak a lejátszás, a feltöltés nem változott. -
blackgamer #71 gyáá! új vezérlőszervek, kicsit fura de azért jók -
#70 ez egy működő és jó lejátszó (lehet benne tekerni is, stb):
-
blackgamer #69 thx -
Alice Sabbat #68 Válasssz;)))) -
Alice Sabbat #67 csakszólok hogy ujra joh a Tube ... -
blackgamer #66 feltétlen:) holnap megnyitom ha beindul a youtube
változott a szöveg: "OK. We admit it. We're fixing stuff, but we'll be up soon." -
#65 ezt nem engedhetjük, rajta, csináljuk meg, legyen az sg, híres!:D -
Alice Sabbat #64 bakker :@ ....mikorleszmárjoh :'(:'( ... -
#63 nah szolj ha van topik:D -
blackgamer #62 de utálom az üzemszünetet mintha csak egy szerverük lenne -
#61 párnál detto -
Alice Sabbat #60 és mellesleg nemtudom hogy számít e hogy meik programmal vagy hogy pl a vdowloaderrel mien beálításban töltöd le a videót.. szoval számít e a videó minőségénél szoval van e ien hogy optimális ?:o -
#59 Akármit próbálok letölteni a VDownloader-rel 89%-nálmegáll és nem folytatja tovább :(
-
#58 mert ez ilyen elindítós =) -
blackgamer #57 az jó ötlet esetleg kiírhatnánk valami pályázatot hátha még befut pár jelentkező és a legjobbat kiválasztjuk (bár nem nagyon tolongtak)
csak annyi a gond hogy a külföldiek nem tudnak majd mit kezdeni az SG-vel, mert minden magyarul van :)
lehet valami klip, vagy augusztus 20-án a tüzijáték jobb választás lenne
nem tudom, szavazni kellene és akkor csúcsra juttathatnánk egy videót -
blackgamer #56 Ha szeretnétek, hogy kedvenc videóitok adatlapotokon véletlenszerűen megjelenjen, akkor SG-re írt programok #103 hsz. -
blackgamer #55 nézd meg a profilomon, nem indul el, a play gombot meg kell nyomni hozzá -
#54 az én sg-s reklámom:D -
#53 miért, normálisan nem játsza le? csomó olyan oldal van ahol az oldalba be van építve, és a quicktime vagy a wmp bufferingol, majd automatikusan elindul :) -
blackgamer #52 beállítható hogy ha embed-ként rakom egy weblapra akkor automatikusan elinduljon a videó? -
blackgamer #51 lehet mások is próbálkoznak, de akkor már több 100 milliónál tartanának
keressünk pár embert és belevágjunk?
csak milyen videót rakjunk fel?
ha SG közössége az ügy mellé állna, akkor napokon belül toppon lenne a videó -
#50 "elvileg bármilyen videót mesterségesen a legtöbbet letöltöttek közé lehet küldeni"
ez a logika csak akkor állja meg a helyét, ha ezt egyes egyedül mi csináljuk :) -
blackgamer #49 youtube nem nézi az ip címet egy videó megnézésekor, szóval ha nyomkodjuk a frissítés gombot, növekszik a "Views:" értéke
namármost... a "legtöbbet nézett videók" első oldalára 5 millió látogatóval már felkerülhet egy film (a legtöbb jelenleg 30 milliós)
- ha egy progi a gépünkön (vagy webes script) másodpercenként 1-szer letölti az oldalt akkor napi 86400-el növekszik az összes megtekintés (60*60*24)
- ha ezt 10 ember végzi, akkor durván 900000 látogatás jön ki egy napra
- ha egy hétig ezt folyamatosan csinálják, 6,3 millió videó letöltés jön ki vagyis a legnézettebbek közé kerül az adott film
ez csak egy kis eszmefuttatás volt elvileg bármilyen videót mesterségesen a legtöbbet letöltöttek közé lehet küldeni
mit gondoltok ki kellene ezt használni? csak a poén kedvéért -
#48 mondd el ha ezt le tudod tölteni, nekem csak ez akadt meg -
Gabyee #47 nekem tökéletesen működik,egy másfél órás koncit is töltöttem vele! -
blackgamer #46 szerintem nincs, mindenki mindenki ellen :) de ez másik topic témája -
#45 sg közösségi van? :D -
#44 ez jó, még konvertál is, működött is, de harmadszorra sem tud letölteni egy videót youtube-ról, mert 72%-on elakad, lehet hogy túl hosszú neki? -
Gabyee #43 egyszerűbb ha innen letöltitek a VDowloader progit és azzal a gépre lehet egyből menteni(még a gugli videót is)