2412
-
blackgamer #42 videó közösségire gondoltam :)
nem közösségi közösségire -
#41 közösségire ottvan az iwiw, myvip, ppl... :))
azok is gyarapodnak... (de hogy minek???!!) -
blackgamer #40 itt az információ áramlásának van jelentősége nem a minőségnek
amúgy szerintem hatalmas ötlet az oldal, nem csoda hogy gomba módjára szaporodnak hasonlók
mondjuk a közösségi részére (groups) még rágyúrhatnának, mert az elég szegényes -
#39 -Hogyan mentsük le a Youtube videót?
-Így: Írjuk felül a böngésző kereső sorában a weblap címét az alábbi szöveggel:
javascript:function ytdwn() {var s=''+document.getElementById('playerDiv').innerHTML.match(/src=\"([^\"]*)\"/g);location='
./get_video?'+s.substr(18,s.length-19);}ytdwn();
-Majd nyomjunk entert. A böngésző meg fogja kérdezni, hova mentse a .flv kiterjesztésű videó-fájlt.
-Lejátszani pedig pl. egy kis programmal lehet, ami letölthető itt: Free FLV Player
vagy itt: Wimpy FLV Player -
#38 Kár, h xar a felbontása az összes videónak.. -
#37 ez már offtopic =) -
blackgamer #36 nem értelek -
#35 ezt már harmadszor mondod :) -
blackgamer #34 nem akarok konkrét oldalról dumálni, nekem csak hasonlókra lenne szükségem -
#33 azt mondom abban a hozzászólásban hogy nyiss pontosan 5 darab topicot neki :) -
blackgamer #32 humorosban kérdezzem? -
#31 #27:) -
blackgamer #30 jah hogy van olyan is, erre nem is mertem gondolni, de nekem több ilyen oldal is kéne -
#29 akkor írd a metacafe topicba :D -
blackgamer #28 vicces kedvedben lehetsz, amúgy lehet nyitok inkább egy új témát -
#27 ó, miért itt?? miért pont itt!!!!44??? (:D) humorosba kérdezd meg :) -
blackgamer #26 egy kaptafa, most nyissak új topicot az "ahová feltöltheted videóidat" siteoknak? -
#25 na de kérem, ez itt a youtube xD googlevideó? :) -
blackgamer #24 most találtam rá a Metacafe nevű csodás sitera, ami szintén olyan mint youtube, google video...., ha ismertek még ilyen oldalakat pls írjátok meg! -
#23 tecső -
blackgamer #22
-
#21 én nem nagyon vettem észre ilyet -
blackgamer #20 feltűnően csúszik a hang a képhez viszonyítva, ez a youtube sara?
nálatok is van? -
blackgamer #19 feltöltöttem videót, Public Video-ra állítottam, de nem dobja ki a kereső
lecsekkolják hogy tényleg nem brutál dolog? és manuálisan beteszik a keresendőkbe?
mert google videon így van, de itt semmi utalást nem találtam erre
nektek hány nap alatt került be a találatok közé? -
#18 oda csak az volt/van írva, hogy Google videókhoz egy kis segítség... :) -
Kabuki #17 Egészen véletlenül találtam egy überfasza progit, amivel le lehet menteni Youtube-os és Google-s videókat, sőt egyből át is konvertálja őket mpg vagy avi formátumra!!!!
Szedjétek innen:
VDownloader -
zoolee #16 Jaja menny el a vicces videós képes topik ba és ott felül van egy segítség oldal a yootube a ggoogle és még 1 oldal hoz hogy tudj le tölteni. -
#15 jójó.. ok.. felfogtam.. :) -
#14 Itt is van, ha esetleg nem találná fel valaki magát.
-
#13 MPlayer -
#12 láttuk... :P -
#11 és mi játsza le a .flv-t?
-
#10 Firefox kiterjesztéssel máshonnan is le lehet tölteni...
a neve: VideoDownloader
amire képes: letölti közel 60 hasonló oldal (tehát majdnem minden lényegesebbről az flv-t, mov-ot, mp3-at, quicktime-ot, stb stb.) -
Doma #9 Ha intertnet explorert használsz akkor c:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\
valamelyik könyvtárában meg fogd találni .flv kiterjesztésben a videókat.
(Nem árt törölni az ottani könyvtárakat ha gyorsan akarod megtalálni a cuccot :) -
#8 nekem már sikerült lementeni a firefox videodownloader kiegészítésével -
Norbi7 #7 Hát nekem sem sikerült még, de ezt most kipróbálom! -
#6 DEjó! Énsem tudtam lementeni! A youtube a világ legkirályabb feltöltős oldala! Én is töltöttem már fel néhány sajátkészítésű videót! :D -
#5 egyébként azt az oldalt mindig megtalálod ha Google-ba annyit írsz be, hogy "youtube download"
és persze ahogy látod Google-os, meg még egy pár helyről való videókat is le tudsz tölteni ott :) -
#4 téma második címe: youtube-os videókról általában... :D -
#3 ezért nem kellett volna topicot nyitni :)
a youtube-os videó URL-jét csak bemásolod ide, és lemented :) (Flv formátum, Flv lejátszó lejátsza)