2412
-
#124 Megnyomtam a download flv-t de nem csinál az semmit:(
De a videp download-ra sem reagál semmit. -
#123 a youtube oldalán, ahol van a videó, annak az oldalnak a címét kell bemásolni, utána alul megnyomni a download flv - gombot, ezután kéne mentened a fájlt -
#122 Hali!
Nekem nem akarja letölteni a Jútúb videókat:(
HELP!! -
#121 Köszi -
stream man #120 105 hsz -
#119 a downthisvideo.com-al leszedtem pár videot de nem tudom lejátszani, hiába társítom media playerhez.Valaki segítsen!!Köszi! -
#118 Az megvan,nem gond,de így már értem,kíváncsi vok holnap mi lesz.
Köszi! -
#117 megvan a link, amivel el lehet érni?
szerintem csak a rendszernek fel kell dolgoznia az adatokat, az én videjóimat is csak másnap tudtam rákereséssel elérni.. -
#116 Üdv!
Feltoltam 1 videót,a youtube oldalra,de ha rákeresek nem találja..
Ötletek?
Thx! -
#115 ez jó oldal, htx :) -
#114 Eme oldal segítségével letudod tölteni a Youtubeos videókat. -
stream man #113 honnan tudom letölteni a youtube-os videokat?
-
#112 wow fps -
#111 Láttátok már az FPS MAN-t? :)
LEVEL1:
http://www.youtube.com/watch?v=SoGIq-d-9ck
LEVEL2:
http://www.youtube.com/watch?v=-JpJuFLqB44 -
#110 A hozzászólásodból errek következtettem. -
yann #109 ugyan. nincs mit. -
Hajnalcat #108 Yeee, sikerült!
[nagyon örül]
Kösz yann mégegyszer! -
Hajnalcat #107 Hé, ez elég jó kis program. :) Már menti is a videót és felismerte a gépem mert média fájlként menti.
Kösz a címet!
-
Hajnalcat #106 Vicces vagy, csak egy probléma van, hogy nem ismeri fel a player... -
yann #105 ne bénázzatok már flv pléjerrel... -
#104 Rákattintasz kétszer majd felugrik egy ablak.
--> Kiválaszton a listából --> Tallózás
Megkeresed a az FLVPlayer exéjét majd kijelölöd hogy mindig ezzel nyissa meg. -
Hajnalcat #103 Megpróbáltam ezt a helyet, letöltöttem hozzá az FLVPlayer-t is, ahogy ajánlotta. Letöltöttem a videót, de ismeretlen fájltípusú. Azt hittem, hogy majd azzal az FLVPlayer-rel tudom társítani, de nem. Mit kell ilyenkor tenni? -
balee0 #102 Hát igen . Töldst le a Google Video Playert. Linux/XP/VISTA/MacOS X
változatai vannak fenn:-) -
#101 Valami ötletetek van rá, hogy ezt a videót hogyan szedhetném le a videa.hu-ról? -
#100 TÉk--..-- -
#97 -
#96 én a googléról leszettem egy videót a videodownloaderel és nem játsza le:@ valakinek valami ötlet? -
Amadeus HU #95 De közben rájöttem. Alap beállításként kell hagyni mindent a progiban, mármint az átkonvertálási paramétereket csak úgy menti el normálisan. -
Amadeus HU #94 De az az érdekes hogy a folyamat jelző elmegy 100%-ig csak a végén egy 0 kb méretű fájlt kapok. Nem tudom mit tud tökölni annyit a "letöltéssel" ha nem is szed le semmit csak úgy csinálna mintha. -
#93 nekem letölti, de van aminél félbeszakad
egyébként google-ba vagy a firefox címsorába simán csak ezt írod be hogy :
youtube download
, akkor legtöbbször kiadja ezt az oldalt, de ritkán olyan is van hogy nem hozza be, ilyenkor nem működik :)
Szóval ez ugyanaz, innen letölthetők a videofileok sok helyről -
Amadeus HU #92 A Vdownloader progival akarok videókat szedni a you tube-ról, csakhogy miután lementi akkor egy 0 kb méretű fájlt kapok. Már kipróbáltam mind a két formátumban de mindig ugyan ez van :(
Mi lehet a gond? Ha valaki tud erre megoldást az légyszi írjon -
#91 semmi... már rájöttem hogy hogy lehet leszedni a videókat -
#90 ez melyik böngésző? -
vki nem tudja azt megcsinálni hogy ami a videó alatt megy a zene azt kiszippantani? -
#88 amíg az enyémeket békén hagyják nem érdekel :) -
#87 azt szedik le amihez nincs engedlyük... még... most folynak a tárgyalások... -
Hajnalcat #86 Most hallottam, hogy a youtube-ról le fogják szedni az összes együttes videóklippjét. Állítólag már elkezdték a leszedegetést. Tud valaki valami pontosabb infót erről az egész dologról? Egyáltalán igaz ez a hír, vagy csak pletyka? -
#85 máskor is csinált már ilyet -
Ronny #84 elkdezdték moderálni a youtube commenteket? Eddig mindíg rögtön megjelent amit írtam mostmár órákat kell várni. -
#83 okés már megvan:) thx