35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Kisvigyori
    2-3 kivételel nekem már kegyetlenül kéne az amit gumikacsa csinált mert itt be tudsz rendezkedni egy cégre mert olyan pótot huzol amiet akarsz
  • Swy
    de itt hol?
    LOL
    bocs így rímel! ohh

nincs semmi jó hely!
  • Bucser
    azinternetrő
  • Speedbreaker
    én nem :S
  • Kisvigyori
    na gyerekek mi lesz itt ma??? mindenki tolja neki de kegyetlenűl ugy látom
  • roliairsuni
    mértnem tudsz ugyan?
    de rapidshare.de
  • Swy
    Bocsi de nem took visszaolvasni...
    Honnan lehet leszedni?
    Bocsi!!
    Kössz a helpet ha valaki megszán..:)THX

#1956!!!!!!!!!!
  • Fyrex
    szép baleset, épphogy sikerült kikerülni :))
  • kertesztrans
    Csak azért írtam mert a truckfan.de oldalon láttam a filet.de akkor hogyan lehet belerakni a magnumot?
  • Kisvigyori
    kacsa mire jutotál?
  • Speedbreaker
    Windows 98/ME/2000/XP
    Pentium 4 1.4 Ghz or 100% compatible
    256 MB RAM
    540 MB HD Space
    64 MB DirectX/Direct3D and T&L compatible video accelerator card
    DirectX 9.0c or later
    DirectX compatible sound card
    Mouse
    CR-Rom drive
  • Duddits
    Nem cserél semmit! Ha megakarod tuni, hogy csinálj eredeti kamiont, ami nem cserél másikat, olvasd el a truck_storage.sii -t!

http://img101.imageshack.us/img101/6708/p379c1th3.jpg
  • Duddits
    San Francisco-ból üvegeket szállítok Miami-ba, 1 pótos, $120.000 körül kapok érte.
  • roliairsuni
    majd most tolok egy olyat, hogy a környéket bejárom, és e legtöbet fizetőt, ezzek a géppel hamar otvagyko, csak mienig megbüntetnek gyorshajtásért, de van mikor meg tudok lépni a zsernyákok ellen
    kérdés
    namost, van a régi kamionom, azt nem tehetem valami másik csávó segge alá h hozza a pénzt? és ha igen, hogy?
  • ticcsy
    nekem dupla tojásos póttal 227.000 jött a kasszába
  • roliairsuni
    hosszú túrákra, dupla tojásos pótokkal mentem, 170 000 $ eket kaszíroztam
  • gumikacsa
    ahhoz a filehoz hozzá sem kell nyúlni
  • ChevyG work
    a géped is kicsi:(
  • endiboy
    hogy a fenébe lehet beállni a duplapóttal???
  • allock #1943
    is, de az nemelég
  • endiboy
    jéé, a visszapillantóba nem esik az esö :)
    az upgrade truck-nal, az abs-t tudom mi, de mi aza másik 2?

eza piros lámpás dolog durva...nem mentem át, csak nem birtam megállni, és egy hangyafaknyit becsúsztam a vonalon túlra és egyből maxon lett a körözöttség...viszont mikor nem birtam megállni, és bezuztam az elöttem lévő 3 kocsit, akkor épphogy megjlelent a piros csík, de szerencsére a tojásaim nem törtek össze :PPP
  • kis krisztian
    Hüü az nekem is komolyan szaggat :( Kb 1ora mire átt jutok 1városon vagy körgyürün:( Mekkora Memoriát igényel ez a gamma?????
  • Vlala #1940
    A 9-12 ezres piros lámpás bünticédulát én is kicsit soknak tartom, nálunk forintban nincs ennyi... Egy kisebb fuvar díjának a kétszerese egy lámpáért?
  • mardal
    Hy.Nem tudtok nekem segíteni abban hogy miért szaggat a játék?Még alapbeállításon is nagyon gáz.Más játék sohasem csinált ilyet.Mekkora ennek a játéknak a gépigénye?
  • Vlala #1938
    A menüben (N betű) van olyan, hogy manage trucks. Kiválasztod az újat, megnézed, hol van, és a) odamész, b) elhozatod magadnak, ez időbe telik, és pénzbe kerül. Aztán ahol a kamion van, annál a parkolóbejáratnál tudod váltani a kamiont.
  • mernokur
    Szevasztok! Ez egy nagyon jo jatek! Nagyon vartam hogy kijojjon! :)
    Csak egy problemam van a jatekkal. A rohadt rendorok :)
    leszalitottam 2 fuvart---> 31000$ -om volt. Ebbol lejot a benzin most nem mondok erteket mert ugysem tudom! :)
    Az a lenyeg. El kezdtem tuningolni a kamionom 12000 dollarom maradt! Veletlenul atmentem mar a sargan erre jon a rendor es megbuntett 12000-re :DDDD faszom kivolt mar a jatekkal. Kezdhetem a mentestol megint elorol:(
    AMugy las vegasbol szallitok new yorkba.. :) lesz egy kis ido mire eljutok oda... :)
  • Sumi70
    Hali! Hogyan tudom a kamionomat lecserélni? Újat venni már tudok! Köszi.
  • kertesztrans
    Gumikacsa nem a local.txt filebe kell beleírni az adott kamion nevét hogy benne legyen a haulinba -> /base.scs/ script\en\local def
  • gumikacsa
    Szóval:

• gumikacsa
    úgy értettem, hogy megvárom még felkel a nap, és befejezem. Valamikor délután lesz fent mindhárom változat. Nem csak simán be kell rakni, valamit át is kell írni, nem tudom, azt hogyan oldom meg...
    Régi magnum AE 500:
  • King of Roads
    fasza gépek kár, hogy nem jönnek be az európaiak
    de láttam a harmadik oldalon Volvo-ról képet ha vki megadná a linkjét (ha van) hálás lennék
  • Kisvigyori
    még egy kérdés le lesz irva h hova kell beteni de ugye nekem csak be kell másolni egy mapába és kész
  • Kisvigyori
    ok igaz nálunk még nincs fenn a nap mert szekad az eső
  • gumikacsa
    olvass....
  • Kisvigyori
    mikor lehet leszedni az oldaldról?
  • Kisvigyori
    kiráj
  • Dexantreal
  • gumikacsa
    szerintem ma tölthető lesz az oldalamról, csak még írni akarok egy readme fájlt...de azé megvárom, hogy felkel a nap...

• Dexantreal
    Konvojban midennkinek volt mindenféle neve...lsd: Gumikacsa pl...te lennél a "Tojásmester", vagy a "Tojásszállító"
  • ntex
    Jaja, én is csak tojást viszek, ezért nálam a többi szállítható cucc alapból értelmét vesztette, mert minek vigyek mondjuk hulladékot 7.000 dolcsiért az ország másik végébe, mikor a tojásért meg adnak 200.000 -et.
    Ezért lehetne az pl. hogy változnának mindig az éppen szállítható cumók a cégeknél. Így nem lenne az hogy csak tojást viszek :)