35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#1962 2-3 kivételel nekem már kegyetlenül kéne az amit gumikacsa csinált mert itt be tudsz rendezkedni egy cégre mert olyan pótot huzol amiet akarsz -
#1961 de itt hol?
LOL
bocs így rímel! ohh
nincs semmi jó hely! -
#1960 azinternetrő -
#1959 én nem :S -
#1958 na gyerekek mi lesz itt ma??? mindenki tolja neki de kegyetlenűl ugy látom -
#1957 mértnem tudsz ugyan?
de rapidshare.de -
#1956 Bocsi de nem took visszaolvasni...
Honnan lehet leszedni?
Bocsi!!
Kössz a helpet ha valaki megszán..:)THX
#1956!!!!!!!!!! -
#1955 szép baleset, épphogy sikerült kikerülni :))
-
kertesztrans #1954 Csak azért írtam mert a truckfan.de oldalon láttam a filet.de akkor hogyan lehet belerakni a magnumot? -
#1953 kacsa mire jutotál? -
#1952 Windows 98/ME/2000/XP
Pentium 4 1.4 Ghz or 100% compatible
256 MB RAM
540 MB HD Space
64 MB DirectX/Direct3D and T&L compatible video accelerator card
DirectX 9.0c or later
DirectX compatible sound card
Mouse
CR-Rom drive -
#1951 Nem cserél semmit! Ha megakarod tuni, hogy csinálj eredeti kamiont, ami nem cserél másikat, olvasd el a truck_storage.sii -t!
http://img101.imageshack.us/img101/6708/p379c1th3.jpg -
#1950 San Francisco-ból üvegeket szállítok Miami-ba, 1 pótos, $120.000 körül kapok érte. -
#1949 majd most tolok egy olyat, hogy a környéket bejárom, és e legtöbet fizetőt, ezzek a géppel hamar otvagyko, csak mienig megbüntetnek gyorshajtásért, de van mikor meg tudok lépni a zsernyákok ellen
kérdés
namost, van a régi kamionom, azt nem tehetem valami másik csávó segge alá h hozza a pénzt? és ha igen, hogy? -
ticcsy #1948 nekem dupla tojásos póttal 227.000 jött a kasszába -
#1947 hosszú túrákra, dupla tojásos pótokkal mentem, 170 000 $ eket kaszíroztam -
#1946 ahhoz a filehoz hozzá sem kell nyúlni -
#1945 a géped is kicsi:( -
endiboy #1944 hogy a fenébe lehet beállni a duplapóttal??? -
#1943 is, de az nemelég -
endiboy #1942 jéé, a visszapillantóba nem esik az esö :)
az upgrade truck-nal, az abs-t tudom mi, de mi aza másik 2?
eza piros lámpás dolog durva...nem mentem át, csak nem birtam megállni, és egy hangyafaknyit becsúsztam a vonalon túlra és egyből maxon lett a körözöttség...viszont mikor nem birtam megállni, és bezuztam az elöttem lévő 3 kocsit, akkor épphogy megjlelent a piros csík, de szerencsére a tojásaim nem törtek össze :PPP -
#1941 Hüü az nekem is komolyan szaggat :( Kb 1ora mire átt jutok 1városon vagy körgyürün:( Mekkora Memoriát igényel ez a gamma????? -
Vlala #1940 A 9-12 ezres piros lámpás bünticédulát én is kicsit soknak tartom, nálunk forintban nincs ennyi... Egy kisebb fuvar díjának a kétszerese egy lámpáért? -
mardal #1939 Hy.Nem tudtok nekem segíteni abban hogy miért szaggat a játék?Még alapbeállításon is nagyon gáz.Más játék sohasem csinált ilyet.Mekkora ennek a játéknak a gépigénye? -
Vlala #1938 A menüben (N betű) van olyan, hogy manage trucks. Kiválasztod az újat, megnézed, hol van, és a) odamész, b) elhozatod magadnak, ez időbe telik, és pénzbe kerül. Aztán ahol a kamion van, annál a parkolóbejáratnál tudod váltani a kamiont. -
mernokur #1937 Szevasztok! Ez egy nagyon jo jatek! Nagyon vartam hogy kijojjon! :)
Csak egy problemam van a jatekkal. A rohadt rendorok :)
leszalitottam 2 fuvart---> 31000$ -om volt. Ebbol lejot a benzin most nem mondok erteket mert ugysem tudom! :)
Az a lenyeg. El kezdtem tuningolni a kamionom 12000 dollarom maradt! Veletlenul atmentem mar a sargan erre jon a rendor es megbuntett 12000-re :DDDD faszom kivolt mar a jatekkal. Kezdhetem a mentestol megint elorol:(
AMugy las vegasbol szallitok new yorkba.. :) lesz egy kis ido mire eljutok oda... :) -
Sumi70 #1936 Hali! Hogyan tudom a kamionomat lecserélni? Újat venni már tudok! Köszi. -
kertesztrans #1935 Gumikacsa nem a local.txt filebe kell beleírni az adott kamion nevét hogy benne legyen a haulinba -> /base.scs/ script\en\local def -
#1934 Szóval:
-
#1933 úgy értettem, hogy megvárom még felkel a nap, és befejezem. Valamikor délután lesz fent mindhárom változat. Nem csak simán be kell rakni, valamit át is kell írni, nem tudom, azt hogyan oldom meg...
Régi magnum AE 500:
-
#1932 fasza gépek kár, hogy nem jönnek be az európaiak
de láttam a harmadik oldalon Volvo-ról képet ha vki megadná a linkjét (ha van) hálás lennék -
#1931 még egy kérdés le lesz irva h hova kell beteni de ugye nekem csak be kell másolni egy mapába és kész -
#1930 ok igaz nálunk még nincs fenn a nap mert szekad az eső -
#1929 olvass.... -
#1928 mikor lehet leszedni az oldaldról? -
#1927 kiráj -
Dexantreal #1926 -
#1925 szerintem ma tölthető lesz az oldalamról, csak még írni akarok egy readme fájlt...de azé megvárom, hogy felkel a nap...
-
Dexantreal #1924 Konvojban midennkinek volt mindenféle neve...lsd: Gumikacsa pl...te lennél a "Tojásmester", vagy a "Tojásszállító" -
ntex #1923 Jaja, én is csak tojást viszek, ezért nálam a többi szállítható cucc alapból értelmét vesztette, mert minek vigyek mondjuk hulladékot 7.000 dolcsiért az ország másik végébe, mikor a tojásért meg adnak 200.000 -et.
Ezért lehetne az pl. hogy változnának mindig az éppen szállítható cumók a cégeknél. Így nem lenne az hogy csak tojást viszek :)