4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
EnxTheOne #3167 a középső kép nem is rossz :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kisame már elég idegesitő, meg az a ronda kard -
#3166 vicces -
#3165 Még valami, bár ez már inkább csak tényleg fujjolás.. Azért ez a webshop viszi a pálmát. Igénytelenül kidolgozott pólók olyan pénzekért amiből már egy C&A helyhez hasonló üzletben is kapok cuccot. -
#3164 Ez is annyira tipikus.. már nem azért, de, ha valamit nem tudok normálisan csinálni akkor nem fogom verni rá a mellemet. Ők vállalták el, amennyiben ezt tették álljanak elő minőségi munkával. Amennyiben nem tudják hozni a szintet zárják be a boltot.
Ez a hozzászólásod kb olyan, hogyha bemegyek egy étterembe enni, és szar a kaja akkor menjek be a konyhába és kezdjek el főzni magamnak. Remélem érted mire gondolok.
Ha pedig az a gond, hogy ingyen csinálják akkor tegyék fizetőssé az oldalt de olyan szolgáltatást adjanak cserébe. -
#3163 le is szarom őket, csak mikor valaki benyögi a nevüket itt akkor wááh -
#3162 akkor miért nem sz@rod le őket? nem kell velük foglalkozni és ennyi -
#3161 Miért ne szóljak be nekik? Magukat minősítik azzal, hogy ilyen trágya munkát adnak ki a kezeik közül, most azért meg nem fogom elkezdeni fordítani magyarra, mert egyesek nem képesek megtanulni angolul, a 10 éveseknek meg tökéletes a narutokun, mert egy színvonalon vannak vele.
Undorodom az egész oldaltól, mert ordenálé stílusban, kb a semmire verik magukat. -
#3160 Én is angolul olvasom, de
#Klemice, Lord Nomak...itt a lehetőség, kezdjétek el fordítani a naruto mangát. Ha nem csináljátok meg, akkor ne szóljatok be nekik. -
#3159 Nem mindenkinek felel meg egy igénytelen, helyesírási hibákkal teli, néhol teljesen más jelentést kapó fordítás.
Ráadásul mindezt úgy adják elő, hogy lektorálás meg egyebek.. tehát 3-4 ember sem tud összehozni kb. 10 oldalnyi szöveget. Amiért szar/szánalmas az egész, hogy nem lenne más dolguk csak miután megírták a szöveget, csak bemásolni Wordbe és nyomni egy ellenőrzést rá.. bár mondjuk ettől nem fog megjavulni a helytelen fordítás. -
rosti #3158 Ha szar akkor ne olvasd nekem teljesen megfelel és csak gratulálok az "építö" jellegö kritikáidhoz. -
#3157 hát nem tudom, nekem az angoltól nem kell se több se kevesebb.. :\ -
Monoton #3156 Még mindig jobb mint a magyar kiadas. -
Monoton #3155 Onnan leszedtek. -
#3154 az egy szar -
#3153 naruto-kun? ők szokták fordítani -
Monoton #3152 Az 1-20 fejezeteket nem tudjatok honnan lehetne leszedni magyarul? Ami megjelent annak eleg low forditasa van. -
#3151 végre történni is fog valami a mangában -
#3150 Itachi nálam a favorit. Az egész stílusa, tudása és személyisége végett. -
#3149 mielőtt még csak azt tudtam hogy naruto meg blabla, ez olyan 6 éve volt, akkor adták az animében azt mikor gaara átváltozik nagy shukakuvá, na akkortól gaara a favoritom :) narutoval közeli kapcsolatba 2008 első felének második felében kerültem :DD -
#3148 Nalam Nagato a nyerő :)) -
EnxTheOne #3147 konoha zöld fenevadátol ez természetes ^^ (de nekem akkor is a Sasoris a kedvencem) -
Monoton #3146 Részeges volt a legnagyobb :DD -
#3145 a legjobban kidolgozott harcai szerintem Rock Lee-nek vannak, kár hogy általában rövidek -
Cyberdevil #3144 Pein, legjobb. :D -
EnxTheOne #3143 nektek melyik a kedvenc stilusotok? Egyet irjatok :D
Nekem a bábmesterek. Amikor Sasori-Sama harcolt, nagyon megtetszett. -
#3142 egy önző pöcs, hiába tudja az igazságot, hagyja magát befolyásolni, nem hinném, hogy madara-val el tudja játszani ugyan azt, mint orocsimaruval, hogy elárulja és megöli, mert már eleget tanult tőle -
Cyberdevil #3141 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert idióta, Sakura-nak sose volt semmi haszna, nem is lesz, ő az akin nem megy végbe semmilyen fejlődés... -
#3140 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NEMÉRTEM sakura miért hazudik narutonak valaki magyarazza el , olvasom rendszeresen a mangat de nemértem ... -
EnxTheOne #3139 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sakura milyen szemét :( -
#3138 azert ne aggodj lesz még filler :D -
#3137 két és három hét múlva ja
csodálom hogy bírják filler nélkül a készítők -
#3136 animében nem sokára sóska itachi harc lesz? :O -
#3135 jah valahol énis olvastam de nem is tudo hool hmm -
#3134 volt egy olyan szpojler, hogy danzo beülteti a byakugant de fake volt ezek szerint :P -
#3133 az uj manga megint filler drámázás :\ SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!KillerBee nem fogja sokaig huzni -
#3132 Ez egy dolog, de Tobinál az előadásmód a lényeg xD -
#3131 http://naruto.wikia.com/wiki/Earth_Release:_Hiding_Like_a_Mole_Technique -
#3130 Tobi nagyon buta ^^ Azért ez a Whack a mole.. xD Vicces =D -
EnxTheOne #3129 megijedtem :S -
#3128 135 "TBA" November 19, 2009
136 "TBA" November 19, 2009
137 "Activate, Amaterasu"
"Hatsudō, Amaterasu" (発動、天照) November 26, 2009
akkor jövőhéten pihi