4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• EnxTheOne
    a középső kép nem is rossz :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kisame már elég idegesitő, meg az a ronda kard
  • Bulykin
    vicces
  • Lord Nomak
    Még valami, bár ez már inkább csak tényleg fujjolás.. Azért ez a webshop viszi a pálmát. Igénytelenül kidolgozott pólók olyan pénzekért amiből már egy C&A helyhez hasonló üzletben is kapok cuccot.
  • Lord Nomak
    Ez is annyira tipikus.. már nem azért, de, ha valamit nem tudok normálisan csinálni akkor nem fogom verni rá a mellemet. Ők vállalták el, amennyiben ezt tették álljanak elő minőségi munkával. Amennyiben nem tudják hozni a szintet zárják be a boltot.
    Ez a hozzászólásod kb olyan, hogyha bemegyek egy étterembe enni, és szar a kaja akkor menjek be a konyhába és kezdjek el főzni magamnak. Remélem érted mire gondolok.
    Ha pedig az a gond, hogy ingyen csinálják akkor tegyék fizetőssé az oldalt de olyan szolgáltatást adjanak cserébe.
  • Klemice
    le is szarom őket, csak mikor valaki benyögi a nevüket itt akkor wááh
  • kas123
    akkor miért nem sz@rod le őket? nem kell velük foglalkozni és ennyi
  • Klemice
    Miért ne szóljak be nekik? Magukat minősítik azzal, hogy ilyen trágya munkát adnak ki a kezeik közül, most azért meg nem fogom elkezdeni fordítani magyarra, mert egyesek nem képesek megtanulni angolul, a 10 éveseknek meg tökéletes a narutokun, mert egy színvonalon vannak vele.
    Undorodom az egész oldaltól, mert ordenálé stílusban, kb a semmire verik magukat.
  • kas123
    Én is angolul olvasom, de
    #Klemice, Lord Nomak...itt a lehetőség, kezdjétek el fordítani a naruto mangát. Ha nem csináljátok meg, akkor ne szóljatok be nekik.
  • Lord Nomak
    Nem mindenkinek felel meg egy igénytelen, helyesírási hibákkal teli, néhol teljesen más jelentést kapó fordítás.
    Ráadásul mindezt úgy adják elő, hogy lektorálás meg egyebek.. tehát 3-4 ember sem tud összehozni kb. 10 oldalnyi szöveget. Amiért szar/szánalmas az egész, hogy nem lenne más dolguk csak miután megírták a szöveget, csak bemásolni Wordbe és nyomni egy ellenőrzést rá.. bár mondjuk ettől nem fog megjavulni a helytelen fordítás.
  • rosti
    Ha szar akkor ne olvasd nekem teljesen megfelel és csak gratulálok az "építö" jellegö kritikáidhoz.
  • Klemice
    hát nem tudom, nekem az angoltól nem kell se több se kevesebb.. :\
  • Monoton
    Még mindig jobb mint a magyar kiadas.
  • Monoton
    Onnan leszedtek.
  • Klemice
    az egy szar
  • Bulykin
    naruto-kun? ők szokták fordítani
  • Monoton
    Az 1-20 fejezeteket nem tudjatok honnan lehetne leszedni magyarul? Ami megjelent annak eleg low forditasa van.
  • Klemice
    végre történni is fog valami a mangában
  • Lord Nomak
    Itachi nálam a favorit. Az egész stílusa, tudása és személyisége végett.
  • Klemice
    mielőtt még csak azt tudtam hogy naruto meg blabla, ez olyan 6 éve volt, akkor adták az animében azt mikor gaara átváltozik nagy shukakuvá, na akkortól gaara a favoritom :) narutoval közeli kapcsolatba 2008 első felének második felében kerültem :DD
  • kakaoskalacs
    Nalam Nagato a nyerő :))
  • EnxTheOne
    konoha zöld fenevadátol ez természetes ^^ (de nekem akkor is a Sasoris a kedvencem)
  • Monoton
    Részeges volt a legnagyobb :DD
  • NEOreg3
    a legjobban kidolgozott harcai szerintem Rock Lee-nek vannak, kár hogy általában rövidek
  • Cyberdevil
    Pein, legjobb. :D
  • EnxTheOne
    nektek melyik a kedvenc stilusotok? Egyet irjatok :D
    Nekem a bábmesterek. Amikor Sasori-Sama harcolt, nagyon megtetszett.
  • Klemice
    egy önző pöcs, hiába tudja az igazságot, hagyja magát befolyásolni, nem hinném, hogy madara-val el tudja játszani ugyan azt, mint orocsimaruval, hogy elárulja és megöli, mert már eleget tanult tőle
  • Cyberdevil
    Mert idióta, Sakura-nak sose volt semmi haszna, nem is lesz, ő az akin nem megy végbe semmilyen fejlődés...
  • kakaoskalacs
    NEMÉRTEM sakura miért hazudik narutonak valaki magyarazza el , olvasom rendszeresen a mangat de nemértem ...
  • EnxTheOne
    sakura milyen szemét :(
  • kakaoskalacs
    azert ne aggodj lesz még filler :D
  • Klemice
    két és három hét múlva ja
    csodálom hogy bírják filler nélkül a készítők
  • NeverwinterKING
    animében nem sokára sóska itachi harc lesz? :O
  • kakaoskalacs
    jah valahol énis olvastam de nem is tudo hool hmm
  • Klemice
    volt egy olyan szpojler, hogy danzo beülteti a byakugant de fake volt ezek szerint :P
  • kakaoskalacs
    az uj manga megint filler drámázás :\
    KillerBee nem fogja sokaig huzni
  • Lord Nomak
    Ez egy dolog, de Tobinál az előadásmód a lényeg xD
  • Klemice
    http://naruto.wikia.com/wiki/Earth_Release:_Hiding_Like_a_Mole_Technique
  • Lord Nomak
    Tobi nagyon buta ^^ Azért ez a Whack a mole.. xD Vicces =D
  • EnxTheOne
    megijedtem :S
  • Klemice
    135 "TBA" November 19, 2009
    136 "TBA" November 19, 2009