4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• Klemice
    óóóó jiraya vs pain után úgy bejön egy filler hogy csak na
  • Lord Nomak
    Ohoho, én nem bizakodnék annyira, pont erre számítok, hogy megint lesz egy nagy adag fillerünk =D
  • nyirog
    azt én is észrevettem h mostanában egy rakás helyesírási hibát vétenek :S, régebben kevesebb volt... Amúgy tudomásom szerint a hiddenleaf team is fordítja az animét csak ők pár nappal később adják ki az ő verziójukat, gondolom az övéké minőségibb. Apropó, valaki nem tudja h ebben a kanyarban látható lesz e a naruto vs pain fight (?), remélem nem vágják meg sasuke vs itachi után egy fillerrel :S.
  • kakaoskalacs
    jah csak huzza a mester a sztorit fenébe is :(( :D
  • Klemice
    ^^ kár hogy a héten nincs manga
  • kakaoskalacs
    de olvastam ott SEM tetszett hozzá kell tennem , a mangat is követem ugyanugy mint az animét csak mozgasban latni jobb és neha szomorubb mint manga verzioban olvasni :)
  • Klemice
    ezek szerint nem olvasod a mangát :)
  • kakaoskalacs
    Az anime mostani része azert kicsit unfair , nehezen hiszem el hogy jiraiya-t sennin mode-ban elrakja pikk-pakk pain , jo hogy 6-an vannak de akkoris.... :\ :((((
  • Klemice
  • Klemice
    stílusban is ilyen 12-13 évet saccolok...
  • Lord Nomak
    Igénytelen, röviden így lehet jellemezni. A mostani oldal kinézete is olyan mint valami csetes kislány gportalos blogja.
  • Klemice
    én az egész oldal stílusától hányok, a munkáikat nem néztem meg mert regisztrálni kellett volna, de jobban is tettem ezek szerint...
  • Lord Nomak
    Igen, de sok esetben köze nincs a fordításnak az eredeti szöveghez. Én két részt néztem meg magyar felirattal. Egyik részben kb 40 helyen kellett javítanom a helyesírási hibákat meg másik 5 helyen minimum a fordítást. A másik még úgy ahogy normális volt.
    A legjobban az tetszik, hogy ezeket ők lektorálják, hát nem tudom ki csinálja, de ráférne egy kis nyelvtan még.
  • NeverwinterKING
    lehet h szar az oldal de ők az egyetlenek(tudomásom szerint) akik fordítják a narutot. és én örülök h valaki fordítja egyáltalán :D
  • kakaoskalacs
    Hát pedig a Sennin egy rang , a remete forma ami egy elég béna foritas pedig a Sage mode 8)

ez nem piskota :D ittsemvoltak gyengek
  • Klemice
    ja. hogy narutokun-os csodafordítás... az az egész honlap egy foshalmaz ne példálózzunk vele szenkjú
  • EnxTheOne
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amikor a béka megtanitotta narutonak irányitani a természeti erőket, és amikor "átváltozott", (vagy talán még akkor amikor Jiraya használta), Remete formának volt irva a mangába, késöbb sanin formának. de mivel te angolul irod, gondolom te nem a magyar mangát olvastad :D
  • Klemice
    ... akkor félreértetted
  • EnxTheOne
    én csak azt mondtam ami a mangába volt :D
  • kakaoskalacs
    az a hir járja :\ nem 100% de sokan allitották kulfoldi forumokon
  • Klemice
    jövő héten no manga? T_T
  • kakaoskalacs
    Érdekes lesz elvileg jovo heten no manga :\
    Bár a killerbee vs Kisame fight jonak igérkezik
  • Klemice
    wazzeg
    sage mode -> felszívja a természeti energiát és kurvaerős lesz
    sannin -> hanzou adta jiraya-nak tsunade-nek meg orochimaru-nak ezt a címet, mert képesek voltak életben maradni az ellene vívott harcban
    sannin egy titulus, sage mode meg egy überpower cuccos
  • EnxTheOne
    nincs manga :(
    sage? Én ugy emlékszem hogy elöször remete, majd átkeresztelték sannin-ra? :S
  • kakaoskalacs
    az anime kurvajo most kár hogy a vége kevesbe lesz jo :( .

Valahogy nehezen hiszem el hogy Pain-el(pein) nem tudja felvenni a versenyt Jiraiya Sage mode-ban ....
  • NeverwinterKING
    nemtom de elég gáz
  • Klemice
    mi ez? dragon ballos fúzió?
  • Monoton
    :DDDDD
  • Black Hawk
    az új opening egész narutos lett :D végre...
  • Klemice
    szerintem meg még nem kombináltak minden elementális cuccot, és ezeket még megkapjuk :D
    ice wood lava boil dust
    blaze ugye az amaterasu manipulálása az nem mix
  • kakaoskalacs
    Szerintem addig fog elmenni a madara sztori hogy az eddig összegyujtott bijuuk-bol kinyert chakrát , madara megahaoz veszi lehet rosszul hiszem .. -.-" aztan fight
  • Klemice
  • NEOreg3
  • Klemice
    igen és a 12 farkúnak van tízezer forintja, ami elég a windows 95 megvételére
    tehát Madara nem más, mint Vágási Feri...
  • NEOreg3
    mert csak a 11 farkú ismeri a féreglyukat, ami elviheti az IC 2163 galaxisba, ahol is egy fekete lyukban raboskodik a 12 farkú
  • Klemice
    amúgy a 10 farkú csak ahhoz kell neki hogy űrhajót építsen, elrepüljön a napba és kiszabadítsa a 11 farkút
  • EnxTheOne
    Tobi akar a világ ura lenni. Muhahaha. Végre Naruto is volt a mangába :D Már csak Orochimaru hiányzik, talán lesz közte és Tobi között egy harc a világuralomért. :)
  • kakaoskalacs
    manga jokat mesel madara, érdekes sztori
  • Lord Nomak
    Manga
  • Klemice
    kinnvan a manga.. mangafox