Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drephis
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem tudom feltûnt-e valakinek, de a báb amit kankuro használ szerintem sasori teste, legalábbis hasonlít.. 😊

help

Black Hawk
talán amikor a 3ik temetése volt akkor esett szó róla mert Kakashi nem a temetésen volt hanem a kõnél amibe a neveket vésik...

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Emlékem szerint amikor Sasuke elment volt rá utalás, hogy mindenki aki közel állt hozzá meggyilkolták tehát valószínûleg meghalt csatában
kakashi gaiden animét még nem láttam, de a mangát most olvastam el, lehet hogy hülye vagyok de az "obito" név ismerös, gondolom útalás volt rá egy korábbi részben, és rinnel mi lett, elkerülte a figyelmemet animében, mangában, vagy csak "eltünt"
de rossz igy a naruto, emlékszem, pár hónapja több órán keresztûl néztem az animét, és sok mangát olvastam, most meg elég sokat kell várni egy fejezetre -.-

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

kakaoskalacs
OFF vicc
-mi az a 3 szo amivel a kocsmai verekedes kezdodik?
-?
-mivan,mivan?mivan?!

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

XenHai
Spoiler 1 kocsmai verekedésre emlékeztet
kakaoskalacs
a Kage gyülésen kitör a balhé 😄

anime jovolt kakashi gaiden animeben jobban tetszett

Lord Nomak
Ennyi =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Geninbõl lesz Hokage

REAL MADRID

szintén 😄
szerintetek naruto meddig lesz még genin? 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

vixo
Ma délután végre Kakashi Gaiden mozgásban 😛 Már mióta várok erre! ^^

NeverwinterKING
hát ez az 😄

\"You are fucking crazy people!\"

vixo
Nem csak Zetsu mondta,de még maga Tobi is,szóval Ha Tobi lenne Danzou,akkor nem hixem,h megöletné saját magát Sasukével.

NeverwinterKING
sztem nem. zetsu is mondta h nagy probléma az akatsukinak.

Lord Nomak
Akkor jó helyre vezetett engem a gugli, én is ott találtam rá, csak gondoltam van valami dattebayo érzetû honlap vagy ftp ahonnan lekaphatok mindent gyorsan.

http://www.animea.net/download/354/Death+Note.html

egyébként nagyon szeretem ezt az animét, csak ( vigyáz, giga spoiler)
amikor L halála útán jön az a 2 k*cs*g onnantol már nem olyan jó
de a code geass-t ajánlóm, (50 rész) , hasonló a death note-hoz, csak jóbb ^^ fõleg a befejezése 😄
All Hail Lelouch!!!

Lord Nomak
Én eleget tippelgettem meg olvastam mások lottó érzetû hozzászólásait, most már inkább megvárom, hogy ki õ.

Más.. Death Note részeket nem tudja valaki, hogy honnan tudnék letölteni ? Az elsõ anime nagyot ütött nekem, meg a mozi is.

ti mit gondoltok arrol hogy, Tobi (Madara)= Danzou, mert ugye Tobi maszkján csak a jobb szeménél van rés, (az a sharingan), a bal szeme az meg "sima szem",, és Danzou-nak pont elvan takarva a jobb szeme, ugy mint Kakashinak.

Lord Nomak
Ez a rész se volt valami nagy szám, de 19. perc körül az a plakát vicces =D

NeverwinterKING
Jiraiya had the kanji for "oil" on his forehead protector.

The symbol on the back of her jacket means "Gamble" , "wager". ez Tsunade hátár értendõ.

Valaki meg tudja mondani, hogy jelent e valamit a jel Jiraya homlokvédõén és a Tsunade ruháján a piros körben az a jel mint jelent?
upsz most egyszerûen elfejtettem megnyomnia a spoiler gombot.
Black Hawk
Spoiler gombot használd már ha olvasni nem is tudsz
Amúgy nem még nem végleges hokage csak a rendkívüli helyzetre való tekintettel megválasztották

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

miért úgy akart az lenni
Klemice
remélem a manga jövõhéten jobban adja.. meg utána...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Mindjárt itt a kakashi gaiden
Egyértelmû hogy így több év után azért filmesítik meg mert a mangaka odaszólt h befolyásolja a késöbbi naruto story-t mert ha fillérnek szánnák akkor már rég elötték volna<#idiota>
szoval lesz itt még a szinen Obito
NeverwinterKING
há mer az poén 😄

Klemice
oj de még micsoda kifejezéseket használnak a fordításnál 😄 igényes munka

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Drephis
http://read.mangashare.com/Naruto/chapter-453/page015.html
http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=514943

amúgy is, miért akarná megölni a többi kagét?

bocs a spoilerért, hg törölje plz..

help

Klemice
http://media.onemanga.com/mangas/00000004/000194982/16.jpg

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Lord Nomak
Van akinek nehéz a felfogása és egyetlen szabályt képtelen betartani.

Az Anime aktuális részétõl a történetben elõrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja: Spoiler

REAL MADRID

Hát azért, õ se hülye annyira, csak van vmi a tarsolyában ha betámadja, meg nem egyedül van...

kakaoskalacs
gaara-val és a tobbi arcal ugyse brina .-.

NeverwinterKING
idézek: "mi is elmegyünk a találkozóra és megöljük a kagékat."

<#vigyor1>

REAL MADRID

Klemice
fakk utolsó oldal 😄

kakaoskalacs
ááááá kivancsi vagyok

Klemice

kakaoskalacs

BEAST
Remeljuk csak ket szeme volt :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kakaoskalacs
wehehe 😄 Juugo egy állat , mangaban ennyire nem volt franko (:

odipus
NEOreg3-nak lehet,hogy igaza van

Klemice

NEOreg3
azt nem tudom biztosan, hogy õ-e Tobi, de abban szinte biztos vagyok, hogy az a szem Obito másik szeme, a ramaty állapotát az is megmagyarázná, hogy összenyomta egy szikla, vagy Obito már régen halott volt, amikor a szemét kimûtötték belõle és addig elkezdett romlani

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Klemice
de miért van megrohadva a szemfehérje?

BEAST
Manapsag mar minden jottment ilyen kontaktlencsevel rohangal :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kakaoskalacs
de neméértem most hogyan :SSS hogy a picspacsba van neki sharingan 😮

Klemice
errõl beszéltem

kakaoskalacs