4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#3127 csak a szemöldökével elpusztitaná a fél világot:DDD -
#3126 triple post mert megtehetem
itt van pain: link -
#3125 http://www.lugaluda.com/2009/11/03/naruto-shippuden-134-naruto-shippuden-episode-134-watch-naruto-shippuuden-134-naruto-shippuden-134-english-sub/ -
#3124 bábnak max az asurát nevezném :) -
#3123 Pain Gaypath , 7. bábja? -
#3122 Tuti -
#3121 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pain? -
Monoton #3120 De sztem mindenkinek leesett :D -
EnxTheOne #3119 itt a link :D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.napiszar.com/kepek/2009/11/02/myvip-a-nap-szepe-13/
ööö senki nem tudja a jó megoldást?? :S :D amikor megláttam a képet rögtön a narutos szereplő jutott az eszembe :D -
#3118 bazz... -
#3117 már megtaláltam. elég durva... -
Monoton #3116 Mekkora kép: DDDDD
#3115: pontcom -
#3115 link? v esetleg kép? -
EnxTheOne #3114 találos kérdés!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van egy szöke lány, kire hasonlot a legjobban a nartutobol? (nem csak lány, hanem fiú is lehet)napiszaron -
#3113 137 "Activate, Amaterasu"
"Hatsudō, Amaterasu" (発動、天照) November 26, 2009 -
#3112 amikor meg felkel, felébred és elmegy hugyozni, össze vissza hugyoz mindent mert már odáig se lát el ^^ -
#3111 az hát :D -
#3110 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!veszélyes a szart raikage is szetcsapta volna , csak mindig megmentik a bundáját , idiota egy szereplö -
#3109 pont hogy nem akarja menteni szöszke most már potenciális fenyegetés konohának is -
#3108 Soska bőrét akarja menteni szanalom :_D -
#3107 dehogy gondolta komolyan :) oltás volt -
#3106 manga:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát most ha komolyan gondolta a dolgot a kiscsaj akkor naruto olyan verést kap hogy belehal:DD ha meg tényleg csak jópofizni akart akkor nagyon le lett oltva a ribi:D -
#3105 manga:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dehogy vallott szerelmet, lehet, hogy kedveli, de nem úgy tekint rá, mint a nagy Ő-re; ezt Naruto is észrevette
csak le akarta venni Naruto válláról a terhet, mivel nem sok esély van arra, hogy Sóskát valaha is a jó útra téríti bárki is -
#3104 hogy támadná már be, amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Naruto még el sem ment "békafalvára" edzeni, továbbá Konoha támadása kb párhuzamosan zajlott a Hachibi elfogásával, ami ugye az Itachi vs Sóska harc után zajlott -
#3103 ragadós ez a naruto-kun mizéria :D -
#3102 Hát abból az 1másodperces jelenetből,ahol mutatják Pein-t az előzetesben sok minden nem derül ki,pláne nem az,hogy megtámadná konohát,sztem az még kicsit odébb lesz,bár kitudja,lehet hogy kicsit megpörgetik az animét,hogy mire kijön az accel 3,addigra az anime is a Pein vs Naruto résznél tartson. Hiszen nagy valószínűséggel Pein is tiszteletét teszi az accel 3-ban,csak,amíg nem tart ott az anime,addig nem mutatnak belőle semmit :) Legyen már december! már nagyon várom azt a gammát!!!
Manga:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát én azért nem mondanám,hogy nem volt nagy szám a manga,Sakura szerelmet vallott Naruto-nak,kb így ha nincs ló jó a szamár is alapon XD Naruto meg jól beoltotta a végén XD XD XD
-
#3101 jól láttam a következő rész tartalmában hogy pain már konohát is betámadja?...
ja már van manga is de nem nagy cucc -
#3100 Nem szeressük az ilyet =( -
#3099 -
#3098 R.I.P. -
#3097 -
#3096 http://www.lugaluda.com/2009/10/27/naruto-shippuden-133-watch-naruto-shippuden-133-naruto-shippuuden-133-english-sub-naruto-shippuuden-133-raw/
-
#3095 Manga spoiler confirmed :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Danzou: "So even you didn't notice it then."
Torune: "So, what about the guy who has been tailing us for a while now?"
Fuu: "He's still at it... It'd be good if he fell into [our] trap though."
Torune: "Your trap is special. It'll work"
Danzou: "I don't care if he lives or dies... But take out his right eye."
Fuu: "Wha-"
Danzou told them to take Ao's right eye because he wants the Byakugan he has.
spoilerhez link -
#3094 Én nem foglalkozom bleach mangával így nem tudom mi filler és mi nem, de az összes része ütős az én szememben. -
#3093 amióta a shippuuden megy, nem volt normális filler.. -
#3092 am bounty (muszáj volt így írnom :D) -ról eddig nem tudtam biztosan h filler, csak sejtettem, kösz :D -
#3091 bountos az tényleg, de a vége szerintem jóra sikeredett, amagais az nekem bejött- az eleje kicsit vontatott volt az első negyedig de onnantól elvoltam vele, a mostaniról nem sokat tudok mondani, mert most pont a rész gyűjtögetős időszakomban vagyok (várom h összegyűljön, aztán töménybe ledarálom egy hétvége alatt :D) szóval erről a fillerről csak olvastam és azok alapján az jött le h tele van akcióval :D. -
#3090 bleach fillerek? zúzósra?
bounto arc kínszenvedés volt, az amagai arc meg még inkább
a mostanira TÁN lehet mondani, hogy elmegy -
#3089 kisebb fillerek (ilyen 4-5 részesek) nem zavarnának csak menjen a sztori folyamatosan.
BTW.: openingből kiindulva sasuke vs itachit még látni fogjuk....................... legalábbis remélem -
#3088 amúgy a bleach fillerek terén példamutató, ott tényleg csak akkor jön a filler ha már pár fejezetre vannak a manga akkor épen aktuális részétől (mellékesen a fillerek ott általában elég zúzósra sikerednek :D ). Ezt a narutóban is el lehetne már játszani, (jó mondjuk az utolsó filler azért tűrhető volt - a soráshoz képest mindenképp felüdülés volt- ) pláne hogy ha azt nézem h a manga már több mint másfél évadnak megfelelő anime résszel jár az anime előtt.