4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• Count Adyn
    csak a szemöldökével elpusztitaná a fél világot:DDD
  • Klemice
    triple post mert megtehetem
    itt van pain: link
  • Klemice
    http://www.lugaluda.com/2009/11/03/naruto-shippuden-134-naruto-shippuden-episode-134-watch-naruto-shippuuden-134-naruto-shippuden-134-english-sub/
  • Klemice
    bábnak max az asurát nevezném :)
  • kakaoskalacs
    Pain Gaypath , 7. bábja?
  • XenHai
    Tuti
  • ToCsEk
  • Monoton
    De sztem mindenkinek leesett :D
  • EnxTheOne
    itt a link :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.napiszar.com/kepek/2009/11/02/myvip-a-nap-szepe-13/

ööö senki nem tudja a jó megoldást?? :S :D amikor megláttam a képet rögtön a narutos szereplő jutott az eszembe :D
  • Klemice
    bazz...
  • NeverwinterKING
    már megtaláltam. elég durva...
  • Monoton
    Mekkora kép: DDDDD

#3115: pontcom
  • NeverwinterKING
    link? v esetleg kép?
  • EnxTheOne
    találos kérdés!
    van egy szöke lány, kire hasonlot a legjobban a nartutobol? (nem csak lány, hanem fiú is lehet)
  • Klemice
    137 "Activate, Amaterasu"
    "Hatsudō, Amaterasu" (発動、天照) November 26, 2009
  • Klemice
    amikor meg felkel, felébred és elmegy hugyozni, össze vissza hugyoz mindent mert már odáig se lát el ^^
  • Black Hawk
    az hát :D
  • kakaoskalacs
    veszélyes a szart raikage is szetcsapta volna , csak mindig megmentik a bundáját , idiota egy szereplö
  • Black Hawk
    pont hogy nem akarja menteni szöszke most már potenciális fenyegetés konohának is
  • kakaoskalacs
    Soska bőrét akarja menteni szanalom :_D
  • Klemice
    dehogy gondolta komolyan :) oltás volt
  • Count Adyn
    manga:)
    Hát most ha komolyan gondolta a dolgot a kiscsaj akkor naruto olyan verést kap hogy belehal:DD ha meg tényleg csak jópofizni akart akkor nagyon le lett oltva a ribi:D
  • NEOreg3
    manga:
    dehogy vallott szerelmet, lehet, hogy kedveli, de nem úgy tekint rá, mint a nagy Ő-re; ezt Naruto is észrevette

csak le akarta venni Naruto válláról a terhet, mivel nem sok esély van arra, hogy Sóskát valaha is a jó útra téríti bárki is
  • NEOreg3
    hogy támadná már be, amikor
    Naruto még el sem ment "békafalvára" edzeni, továbbá Konoha támadása kb párhuzamosan zajlott a Hachibi elfogásával, ami ugye az Itachi vs Sóska harc után zajlott
  • Klemice
    ragadós ez a naruto-kun mizéria :D
  • vixo
    Hát abból az 1másodperces jelenetből,ahol mutatják Pein-t az előzetesben sok minden nem derül ki,pláne nem az,hogy megtámadná konohát,sztem az még kicsit odébb lesz,bár kitudja,lehet hogy kicsit megpörgetik az animét,hogy mire kijön az accel 3,addigra az anime is a Pein vs Naruto résznél tartson. Hiszen nagy valószínűséggel Pein is tiszteletét teszi az accel 3-ban,csak,amíg nem tart ott az anime,addig nem mutatnak belőle semmit :) Legyen már december! már nagyon várom azt a gammát!!!

Manga:

Hát én azért nem mondanám,hogy nem volt nagy szám a manga,Sakura szerelmet vallott Naruto-nak,kb így ha nincs ló jó a szamár is alapon XD Naruto meg jól beoltotta a végén XD XD XD
  • Klemice
    jól láttam a következő rész tartalmában hogy pain már konohát is betámadja?...
    ja már van manga is de nem nagy cucc
  • Lord Nomak
    Nem szeressük az ilyet =(
  • XenHai
  • vixo
    R.I.P.
  • kakaoskalacs
  • Klemice
    http://www.lugaluda.com/2009/10/27/naruto-shippuden-133-watch-naruto-shippuden-133-naruto-shippuuden-133-english-sub-naruto-shippuuden-133-raw/

• kakaoskalacs
    Manga spoiler confirmed :)

Danzou: "So even you didn't notice it then."
    Torune: "So, what about the guy who has been tailing us for a while now?"
    Fuu: "He's still at it... It'd be good if he fell into [our] trap though."
    Torune: "Your trap is special. It'll work"
    Danzou: "I don't care if he lives or dies... But take out his right eye."
    Fuu: "Wha-"

Danzou told them to take Ao's right eye because he wants the Byakugan he has.

spoilerhez link
  • Lord Nomak
    Én nem foglalkozom bleach mangával így nem tudom mi filler és mi nem, de az összes része ütős az én szememben.
  • Klemice
    amióta a shippuuden megy, nem volt normális filler..
  • nyirog
    am bounty (muszáj volt így írnom :D) -ról eddig nem tudtam biztosan h filler, csak sejtettem, kösz :D
  • nyirog
    bountos az tényleg, de a vége szerintem jóra sikeredett, amagais az nekem bejött- az eleje kicsit vontatott volt az első negyedig de onnantól elvoltam vele, a mostaniról nem sokat tudok mondani, mert most pont a rész gyűjtögetős időszakomban vagyok (várom h összegyűljön, aztán töménybe ledarálom egy hétvége alatt :D) szóval erről a fillerről csak olvastam és azok alapján az jött le h tele van akcióval :D.
  • NEOreg3
    bleach fillerek? zúzósra?

bounto arc kínszenvedés volt, az amagai arc meg még inkább

a mostanira TÁN lehet mondani, hogy elmegy
  • nyirog
    kisebb fillerek (ilyen 4-5 részesek) nem zavarnának csak menjen a sztori folyamatosan.

BTW.: openingből kiindulva sasuke vs itachit még látni fogjuk....................... legalábbis remélem
  • nyirog
    amúgy a bleach fillerek terén példamutató, ott tényleg csak akkor jön a filler ha már pár fejezetre vannak a manga akkor épen aktuális részétől (mellékesen a fillerek ott általában elég zúzósra sikerednek :D ). Ezt a narutóban is el lehetne már játszani, (jó mondjuk az utolsó filler azért tűrhető volt - a soráshoz képest mindenképp felüdülés volt- ) pláne hogy ha azt nézem h a manga már több mint másfél évadnak megfelelő anime résszel jár az anime előtt.