4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#3247 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!főleg hogy leesik madara keze és sasuke kell neki hogy segítsen, vagy csak lusta lenne harcolni?.. -
#3246 de ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mekkroa forduulat -
#3245 #3242 -
#3244 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bandages removed from his instrument.
Danzou’s right arm has a countless number of Sharingan.
Danzou: Both of your Sharingan will be mine.
Danzou removes the viel from his right arm to reveal…a multitude of Sharingan!!!
The End.
Manga spoiler elvileg igaz aztakurva :F -
#3243 manga spoiler -
#3242 enyhén durva lesz a manga vége -
#3241 szerintem igen -
Amcir #3240 Ja a movie 5 végén a megidézett béka az Gamabunta? -
#3239 filler az megöl... az animét nyomattam a shippuuden 60ig kb, utána jött a sora-s filler talán ott vagy még előbb elkezdtem a mangát mert nem bírtam -
#3238 jó kis részek ezek mostan :D mangát innestől nem olvastam szal most új dolgok várnak rám .. de érzem h beraknak vmi szar fillert nemsoká :D -
#3237 :D
igen, ez az a rész aminek során csatlakozom 'az animében jobban meg van csinálva mint a mangában' klubbhoz -
#3236 Anime 138.ep kiszippantotta a kéégyóót sluuuuurp :D mangaban nem volt ennyire latvanyos -
#3235 ez nem is vitás :)) -
EnxTheOne #3234 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Edwardnak jobb az auto mail-e :D -
#3233 manga
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Danzou feloldja a jobb karjáát huhaa :F -
donoki #3232 persze.. nem voltak annyira rosszak :D voltak uncsik, de egész jók voltak! :)
Amúgy most akkor Itachi nem is egyedül irtotta ki az egész Uchiha klánt, Sasukén kívül, hanem Tobi segítségével? (madara) -
#3231 Pedig az elmúlt 4 hétben Bleach eléggé faszányos. ^^
Én ezen az Element Huntersen gondolkodom, hogy letöltsek-e egy részt próbaképpen.. de eléggé furának látszott mikor rágugliztam. -
#3230 Bleach-böl csak a filmeket szeretem :)
most SOul Eater van még listan meg Fairy Tail -
EnxTheOne #3229 én is láttam majdnem az összes részt, max 5-öt nem, valamiért nem játszotta le a gomplayer, és már előre levolt töltve több rész, és inkább átugrottam pár részt xD (illetve most gyüjtögetek, az utolsó rész amit láttam a Kakashi Gaiden 119-120. xD Bleach is fel lett fügesztbe, az utolsó rész amit láttam kb 180. lehetett SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor aizen megtámadja karakurát az espadákal, és a fönök shinigami kiyirja a 3. espada szolgáinak azt a nagy yetijét. -
#3228 uj manga előreláthatolag baromi nagy filler episode :\ -
#3227 mert? :D volt benne azért 1-2 jó rész xD mikor a 2csávó beöltözött rock le-nak meg gainak xD meg azért az utolsó 5rész fightos :D -
#3226 és anno én is bár volt egy pár ahol már erősen éreztem a késztetést h tarkón lövessen magam kedves öcsémmel de végig néztem :) -
Monoton #3225 És, én is megnéztem. -
#3224 te végignézted az összes fillert? jézus -
donoki #3223 nagyon jó ez a naruto :)
kb 2hete fejeztem be, megnéztem mind a 300nem tom mennyi részét, és így, hogy ezelőtt napi több részt néztem meg, most hetente 1rész :(( eléggé elszomorító :D -
#3222 azt csodálom, hogy ennyi rész megy most filler nélkül :) -
hutkai #3221 Tuti hogy előtte raknak be egy 20 részes fillért vmi hülyeségről -
#3220 Rosszul fogalmaztam nem lesznek rossz részek csak engem nem érdekelnek :)
Én a Pain-es részeket várom animében :) -
#3219 szerintem nem filler -
#3218 sok filler -
#3217 138 "The End"
"Shūen" (終焉) December 3, 2009
139 "The Mystery of Tobi"
"Tobi no nazo" (トビの謎) December 10, 2009
140 "Fate"
"Innen" (因縁) December 17, 2009
141 "Truth"
"Shinjitsu" (真実) December 24, 2009 -
#3216 Tudom,h hogy gondoltad,nem is azzal van a gond,az még teljesen korrekt megfogalmazás :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!,de mind1,nem magam miatt mondom,csak azért legyünk tekintettel azokra is,akik ide vetődnek véletlenül és nem olvassák a mangát,eddig ha mangáról volt szó,akkor többnyire mindenki használta a spoiler-t,ezért is furcsáltam a dolgot.De az utánad következő 2 hozzászólásból eléggé egyértelművé válik a dolog,hiába a virágnyelv,ebből a három hozzászólásból nagyon egyértelmű -
#3215 ahogy a társaságot ismerem, majdnem mindenki olvassa a mangát
water clone akárkié lehet
enkáról pedig fogalma sincs senkinek aki az animét nézi -
EnxTheOne #3214 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nos, én ezért nem használtam spoilert.én nem azt irtam hogy kisame fejét levágták, hanem én elégé félreérthetően fogalmaztam.
"mangában ezt a fejetlenséget...." - aki nem olvasta a mangát: valami hülyeség volt mangában----> igy értelmezi
-aki olvasta a mangát: tudja hogy mire céloztam.
"Kisamét eddig ugy ismertem mint hidegvérű shinobit, nem gondoltam hogy ilyen könyen elvesziti a fejét"
-aki nem olvasta a mangát: a mondat első fele, arrol irtam hogy Kisame egy megfontolt, "hidegvérű". A mondat második része, "nem gondoltam hogy ilyen könyen elvesziti a fejét", arra utal hogy Kisame megörült, valami hatalmas ostobaságot csinált.
-aki olvasta a mangát: érti
-
#3213 Jóféle volt a mostani manga,viszont
#3212;#3211;#3210 spoiler használata hol marad? -.-
-
#3212 jaja az lenne a poén ha water clone lenne ami meghalt
vagy az enka csávó elé leesett valami, lehet hogy a feje mi van ha izé értitek :D -
#3211 de valami suiton jutsut benyomott előtte, nem? lehet, hogy nem halt meg.. -
EnxTheOne #3210 mangában ezt a fejetlenséget.... Kisamét eddig ugy ismertem mint hidegvérű shinobit, nem gondoltam hogy ilyen könyen elvesziti a fejét. :D -
Monoton #3209 Régebben DragonsSky-ban (MMORPG) volt Naruto kvíz event :D -
Getsu #3208 Kéne egy versenyt indítani ki tu többet Narutóról.