4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#3207 Double Lariat!!
Chop Chop :D -
#3206 szeretem, hogy már csütörtökön kijön a manga
a gonosz megszívta, a jó győzedelmeskedik.. -
#3205 manga spoilerek sehol sincsenek még :S -
#3204 -
#3203 jah megvan.csak a naruto kunon még nem volt fent..... -
#3202 felirat mikor lesz szerintetek? -
#3201 3. ninja háborúban halt meg obito :) 4-et indítja el :) -
EnxTheOne #3200 már rég nem nézem az animét, majd egyszere :D A Itachi harcban az lesz hogy (már rég olvastam nem emlékszem pontosan :D) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már várom hogy KB megjelenését, kiváncsi leszek a hangjára :DItachi nem akarja Sasuke szemét, csak azt akarja hogy Sasukenek is legyen mangekyu, mert ahoz az kell hogy Sasuke megakarja ölni. Itachi eltávoltitja az átok pecsétet. Itachi meghal, de ha jól emléksem csak össze esett. Késöbb Tobi elmondja hogy miért irtotta ki a klánját, ekkor Sasuke dühös lesz. És elindul a kage találkozora, hogy megölje danzout. Ott Sasuke kapp egy K.O.-t az egyik kage-tol, és ekkor tobi kirobantja a 3. ninja habárut. -
#3199 fasza harc lesz azt elhiheted :) -
#3198 áh már kiképeztem magam :D csak úgy végigsiklok az ilyenek felett :D -
EnxTheOne #3197 mangába jól megszivta a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:Dhomárge*i -
#3196 nehogy elkezdjetek szpojlerezni a mangáról :D idági kibírtam h nem olvastam bele ( itt az itacsis harcnál hagytam abba a manga olvasást :D) szal félig új most minden :O :D jobb így az anime :D -
#3195 ö igen, és? rég tudjuk hogy mi lesz a vége, mi akik olvassuk a mangát -
totahun #3194 Itachi meg akarja szerezni Sasuke szemét , hogy ő is olyan szuper legyen Mint madarava. Erről szól a két új rész! -
#3193 135-136 jött ki
én abban a tudatban voltmam hogy múlthéten láttam a 135öt demégse
vagy nemtom -
#3192 énis kerestem a 137-est azthittem dupla ep :D -
#3191 hopp benéztem... -
#3190 137 még ki se jött
ma a 135 és 136 jött ki, de hogy miért csak a 136-hoz van még sub, az számomra is rejtély -
#3189 137-hez adj már linket 136-ot találtam meg csak.. -
#3188 Az anime nem volt rossz ezt is jobban megcsinaltak mint a mangaban .. -
#3187 á kizárt, amúgy meg hol késik az anime? :S -
#3186 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valszeg bee bukja a lábát :_D -
#3185 http://www.onemanga.com/Naruto/472/01/
jó korán kijött -
hutkai #3184 Kisameról lemondhatunk mert így KB szét csapja -
#3183 de így KB isteni szintre emelkedik... -
hutkai #3182 xDDDDDDDDDD -
#3181 jah erről van szó -
#3180 Nemtudom mennyire érted de ittvan leirva miért teszi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kisame has cancelled the Suiton and the fusion, and gets close to Killer Bee down and not moving. He tries to cut off his legs but Samehada grabs the earth to protect Killer Bee
Thorns come out of the handle, forcing Kisame to drop it, and Samehada jumps close to Killer Bee
Samehada liked Killer Bee Chakra so much, it wants to make him its new master. It tries to heal Killer Bee with Chakra stolen from Kisame, but Kisame kicks it off
SZAL a kard megszerette KillerBee-t a Chakrája miatt gondolom és az ö fegyvere akar lenni. -
hutkai #3179 Jól látom h belerúg a saját kardjába ? -
#3178 Spoiler manga -
#3177 anime 220 már bőven filler ami kimaradt az életemből -
#3176 Kankuro csak bábhasználó, nem pedig készítő. Ha "rásóznának" egy harmadik Kazekage szintű bábot, azért lehet, ő is tudna vele mit kezdeni -
#3175 jah hat mellékszereplö :\ nem félisten -
Cyberdevil #3174 Kankuro-ról jut eszembe, csak nekem tűnik kicsit bénának? Sasori nemzetek igázott le, a nagyanyja meg kastélyokat vett be egyedül. Kankuro meg csak lövöldöz pár semmiséget... Arról nem is beszélve h Sasori olyan chakrás bábokat tudott, ami azért elég durva... -
Amcir #3173 Az a beszéd amire Kankuro visszaemlékszik az anime 220 részében az melyik részbe volt korában mer úgy emlékszem, egy másikba már volt csak nem tudom melyikben -
#3172 még nem is láttunk belőle semmit, csak hogy hogy néz ki és hogy legyőzhetetlen kb :D -
#3171 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem csak a kardja ronda,de így összeolvadva vele is eléggé igénytelenül néz ki :S Engem a Ben10 egyik idegenjére emlékeztet,nagyon nem jön be... Sztem kicsit már kezd esni a manga színvonala :S:S:S -
#3170 akkor bebuktam, de amúgy a 8farkú is ugyan olyan önző fasz mint a többi beast, engedj ki engedj ki... -
#3169 de nem használhatja, amíg a haverja is ott van -
#3168 megmutatja mit is tud
csak most nem beszopta mert a víz vezeti az áramot?