4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#3368 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Danzou amilyen öreg annyira durvan tolja :_D Kivancsi leszek a 9farku mit szol majd ha iranyitani akarja.-. nomeg itachi amikor lenyelette a varjut narutoval azt sem tudni asszem mit tett vele :\
Manga -
#3367 höhö elég durva dolgok vannak már... -
#3366 na végre van manga :D -
#3365 akkor nem csak én vagyok kétségbe esve :D -
#3364 mivan a mangával? spoiler sincs még? -
#3363 -
#3362 Hazucc tudjuk hogy egész nap az f5 öt ütöd és vérző szemmel nézed minden posztjukat :D -
#3361 hát 10 alatt van annak a száma hogy én jártam azon az oldalon de olyan mély behatással volt rám, hogy ha már valaki felemlegetni rosszul leszek -
Monoton #3360 De én azt nem értem minek foglalkozol velük? -
#3359 és még valaki lebaszott engem, hogy ők legalább fordítanak, és ha nem tetszik csináljak jobbat :D ezért kell angolul tudni bakker, hogy ne legyél kiszolgáltatva ilyen kis csicskáknak -
#3358 Nem érnek ezek annyit se, hogy beszéljünk róluk.. :\ -
#3357 kár, hogy nem érek rá 16-án... felmennék elbeszélgetni velük.. -
#3356 Milyen vicces fiúk vannak ezen a naruto-kun oldalon. -
#3355 mondjuk gaara és naruto esetében sem volt semmi -
#3354 Az igekötő állhat az ige előtt - ekkor egybeírjuk vele -, és állhat utána - ekkor különírjuk. -
#3353 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát nem mindegy , hogy le pacsizol vele vagy mindig kötetszik mint a 9 farkú mert a 8 farkú a le haverkodott a csávóval. -
#3352 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az is mindig ki akar menni, csak konszolidáltabb :D -
#3351 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár ez is érdekes hogy a 8 farkú 1 pincsi szelídített valami míg a 9... -
#3350 még nem találkoztak :\ -
#3349 tényleg arrol nem tudni semmit hogy jönnek ki egymassal pl a 8farku meg a 9farku "demon" ? vagy a hasznalojuktol fugg? -
#3348 kwág az tényleg odabaszott -
#3347 amikor a kardot a nyakaba rakja és pörgeti :D :ASD -
#3346 fos a japán repp -
donoki #3345 ez a 8farkú rapper nagyon menő :D:D röhögtem keveset rajta :D -
#3344 ne is mondd... sok sikert a többihez
amúgy engem nagyon irritál ez a japán repp -
#3343 jah :D pont ma is tegnap is vizsga:D ilyenez -
#3342 vizsgaidőszak? -
#3341 úh el is felejtettem, hogy csütörtök van :D -
#3340 Wáá de jo volt latni animeben ezt a bena rappert :D
Juugo-t jol levagta :DD
akkor lesz itt még filler és sok más finomság -
#3339 akatsuki.. senki 5 6 7 nem szerepelt -
#3338 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!6tails-t kik kaptak el mangaban? nem halottam rola -
#3337 mondtam én hogy nagyon gyanús ez a sok manga szál :D
de most sasuke lerendezi másfél rész alatt?... -
#3336 jaj, ezt de nem fogom szeretni
de legalább nyár közepére-végére vége lesz -
#3335 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!madara azt mondta, hogy 3 beast van még szabadon miközben már csak a 8 9 a manga szerint, tehát újabb filler és linkelgettem össze vissza, de a tartalmát nem néztem, 6 farkú filler lesz
The Six-Tailed Slug (六尾の蛞蝓, Rokubi no Namekuji) is a demon slug sealed within Utakata of Kirigakure. It is a giant, bipedal slug with six tails. It has been captured, extracted, and sealed by Akatsuki. While the events surrounding this are currently unknown, Utakata and the Six-Tails are slated to appear in an upcoming filler arc in the anime. -
#3334 az ötfarkút már elkapták Itachiék, az biztos nem lehet, de honnan az információ? -
#3333 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na neee már megint filler lesz amiben 5 6 vagy 7 farkú lesz
wááá
http://naruto.wikia.com/wiki/Five-Tailed_Dolphin_Horse
http://naruto.wikia.com/wiki/Six-Tailed_Slug
http://naruto.wikia.com/wiki/Seven-Tailed_Horned_Beetle -
#3332 persze, eddigi legnagyobb cliffhanger -
#3331 neee pont a legizgibb résznél.... -
#3330 két hetes hálidéj japánban -
#3329 MÉÉÉÉRT?!