8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Waczkor
    Természetesen nem játékon belül a térkép(bár ott is lehet keresni de macerásabb)hanem a papíron:P
    SMS-ben mindig elég infót ad hogy leszűkíthető legyen a környék.
  • Waczkor
    Amikor autókat kell találni és nem mutatja a térkép vagy beugrik hogy merre van az a hely(épületről stb) vagy kinyitod a térképet és a jobb alsó felén megnézed hol van az a környék,ha ott nem találod átnyálazód az utcákat a teljes térképen:)
  • Skyline
    Nono..Én nem a múlt színvonalas játékairól beszéltem...hanem csak az idén megjelenő játékokról,amiknek a mennyisége pc-n gyatra...
    És nem veszekedtem de mint mondtam résszemről offolás vége:)
  • JaSoN HuNTeR #6113
    felesleges veszekedni me konzol is sokrészben PCből áll...:D
    Én pl mindkettőt birom de amikor egy konzolos kezd okoskodni azt nem szeretem:D Főleg ha egy PC-s xD
    De nem értem h mi a szinvonalas játék nektek és mi nem jön PCre?
    Én kb csak egyet tudok mondani ami hiányzik nekem az a GTAIV PC.
    Annyi szinvonalas játék van PCre csak azt sose soroljátok fel.Mondják a vagány koreai játékokat XD
  • Foxhound1980
    A köv F1 már full multicím lesz, Sony elvesztette a jogot az exklúzívitásra, pontosabban nem fizette ki. Codemasters csinálja.
  • Neton
    Tökre egyet értek veled, nekem is itt figyel a PC, van PS2-m és gondolkozom egy X360-on pontosan az exkluzív játékok miatt (ha már itt tartunk, akkor meg ugye a Sony avruk anyját a F1 licenszjogok miatt), s valszeg majd még egy Wii meg egy PS3 is befigyel hoszabb távon. A PS3 inkább majd csak a F1 game miatt, de mire abból megjelenik új, addigra a PS3 ára is negyede lesz a mostaninak. :) Amúgy meg szerintem FPS játékot nem lehet konzolon nyomni, szóval annál maradok PC-re, de bunyós játékpt, meg focit csak konzolon érdemes nyomni. Nem beszélve a Guitar Hero-ról. Szóval szerintem kár a PC vs Konzol témát feszegetni, mert mind a kettőnek van előnye és hátránya. :)
  • Foxhound1980
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dwayne-t öltem meg, elbasztam. De a rohadt életbe annyira unszimpatikus volt, hogy na... Na nem mintha Playboy-t jobban kedvelném de Dwayne-től a hideg kirázott...
  • Nagydög
    Te sem vagy egy komplikalt, mindent alaposan atgondolo figura. Tudnek vitatkozni gyakorlatilag minden mondatoddal, mar amelyiket sikerult behatarolni. :)
  • Skyline
    Azért "pc-sek"..Nem kell általánosítani..Én is pc-s vagyok,és mégis itt simogatom a boxot és tolom a gta-t meg a forzát..:)
    Igaz Zspekrtum,c64,nes,segamegadrive és társain nőttem fel...Ps2 itt ücsörgött pc melett vagy 5 évig..
    Aztán két év full pc-zés után összerámoltam a leírásomban szereplő gépet és élvezkedtem pc-n de kb eddig tartott,mert kevés színvonalas játék (ami van az meg konzolon is van 90%-ban),és szomorú,de ez évről évre csak egyre kevesebb,a nagy nevekre meg mindig csak várni kell,várni és várni,és lehet szebb lesz pc-n mint boxon vagy psen...De az a minimális látványkülönbség kiafrancot érdekel,ha fél évet kell rá várni,és utánna meg siránkozni kell patchekért,meg vidkártya driverért (igen aláírom,én is átestem a krízis féle "ezzel a driverrel 1 fps-el többem van" baleseten..:) )...Konzolt meg fogom berakom a lemezt és play,leszarom hogy esetleg rondább,nincs nyűg...És ha rondább akkor is mivan? Van cserébe annyi exkuzív játék amik pc-re nem jönnek(ez is szomorúúú) ki hogy csak nah..Szal épeszü embernél konzol,pc elfér egymás mellett és nem fújjol a másikra...3 féle fórumozó van..Aki a fentebb leírtakat elfogadja és ugyanígy van vele,van aki a pc-s exkluzívokat (pl full szimulátorokat) kedveli,az sem konzolos,és van az elvakult pc-s aki mást se tud fújni csak hogy így szar a konzol meg úgy és hogy nicsrajta word meg ilyenek...:)
    No mind1 sorry az offért abba fejeztem:)
  • Foxhound1980
    1.2 GB-os rádió rip elérhetó a megosztó oldalakon. Nagyon jó, minden reklám, duma és persze az összes szám benne van.
  • tarti19
    fúj:)D:D:D ilyet tenni:D
  • Foxhound1980
    Okés, thx.
  • bubu13
    A dokokknál keresd a néniket:D
  • Foxhound1980
    Kérdés, sorry ha már volt. Qrvanéni lelőhelyes térkép van valamerre?
  • Alias91
    Hogy minden kedves... forumozonak megfeleljen....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valaki tudja, hogy mikor Stevie ír egy sms-t egy képpel a "Comet"-ről hogy vigyük el neki akkor, hogy kell megtalálni a "Swingers golf Club"-ot
    mert a térkép nem jelöli sehogy sem
  • gyuri12
    Hiába írod,nem értik.
    (inkább menj nyelvtan tanárhoz:) )
  • mama2
    Én is ezt mondom, dehát nem értik:S.
  • bubu13
    Ez az amit a pc-ek nem fgonak sose megérteni
  • léri16
    bocs off!de a box 360nál nem kell félévente fejlesztgetni!mert sz*rul mennek rajt a játékok!én meg nem fogok 800x600 ba játszani!lehet most megveszel 1 bika gépet és minden gama fullon megy rajt!de egy év mulvamegint vehetsz fullos gépet!a boxot meg nem kell fejlesztgetni!és abszolut nem csunyák rajt a játékok!az meg a msáik hogy a nagyobb játékok konzolra elöbb kijönnek!de a pc-sek ne itt irogassanak mennyenek a pc-s topikokba mert akinek még nem volt konzolja nem is tudja mennyivel jobb játszani!
  • brodix
    HI!
    Multiplayer-ben hogy kell menteni?
    szereztem 8000$-t,mikor visszaléptem,nem volt semmim.
    PLS HELP!
  • gyuri12
    Szuper ez a játék. Még csak Brokerben tartok,de már most lenyűgözött.
    Multizni lehet velem, jól esne:D
    (Gamertag: Gyurcsi)
  • bubu13
    Szerintem se lenne rossz
  • mama2
    Komolyan tényleg elkéne egy házigazda.
  • bubu13
    nem kell spoilerba mert ezek csak melléküldetések
  • mama2
    Ezt nem lehetett volna Spoilerba?
  • Alias91
    Valaki tudja, hogy mikor Stevie ír egy sms-t egy képpel a "Comet"-ről hogy vigyük el neki akkor, hogy kell megtalálni a "Swingers golf Club"-ot
    mert a térkép nem jelöli sehogy sem.
  • Nagydög
    Nyugalom, vérem! Meg szerenyseg! Beszelgetunk.

Asszem, epp itt az ideje, hogy nyissak egy topikot, ahol mindenki csak azt mondhatja: Ni! (Lovagok elonyben.)
  • bubu13
    Akkor nyissál egy topikot ahol megbeszélheted de ez még mindig a Gta4 topikja még ha nem is irnak
  • Nagydög
    Hogy a Box elonyeirol, es hatranyairol beszelgessunk? A GTA tema meg kicsit leult eppen.

Abban viszont egyetertek, hogy nincs tul sok PC-s cim, amire mostanaban varni erdemes. Hirtelen a Spore, es a Precursors ugrik be. Mondjuk az is igaz, hogy Boxra meg talan ennyi sem jut eszembe hirtelen. De egy ideig elleszek a GTA-val, aztan meg az Obliviont is vegig kene jatszanom, esetleg a Dark Sectort is megnezni.
  • Voltan
    LOL, ott a pont. :D
  • Voltan
    Legnagyobb sajnálatomra egyet kell értenem veled. Mindig is PC-fanatikus voltam, de most már veszek a jövő héten egy X-box-ot.
  • Skyline
    Aláírom amit mondasz,de én pont azért szereztem be 4 napja a boxot mert megnéztem a közeljövőben megjelenő pc játékokat és elszomorított...Aligalig valami,és azokra is várni kell....
    Resident evil silent hill star wars force unleashed és egyebek meg pc-re bejelentve sincsenek..:(
    Verekedős játék pc-n 0...
    Autós játékok fosok (és itt nem a szimulációra gondolok hanem arra ha nem pályagépekkel,hanem széria autókkal tuningolgatva versenypályán akarok élményautókázni az arcade és szimuláció tökéletes átmenetével álá forza,pgr,gtan turismo (tudom az ps cím:) ) és így tovább...
    És ami a lényeg nem rágódom hogy mikorjön új driver,elég-e a gépem a futtatáshoz,stb...Berakom a lemezt és play..És egyenlőre a több gépen megjelenő játékok között lehet hogy a pc szebb,de hajszálfasznyival,és azért a hajszálfasznyi különbségért ne kelljen már hónapokat várni,utánna meg patcheket telepítgetni meg sírni a fórumokban.....
  • bubu13
    Be lehetne fejezni az offot ott van rá a Pc-s játékoknak leáldozott topik
  • Nagydög
    Lofutty, lelkeim! A Box jocskan le van maradva a PC mogott teljesitmenyben. Valahol a kozep also-kozep kategorias PC-kkel van pariban. Ellenben fix hardware, amit a fejlesztok alaposan ki tudnak aknazni, es kenytelenek ra optimalizalni, nem ugy, mint a PC szegmensben, ahol leszarjak az optimalizaciot, mert fel ev mulva mar ugyis birni fogjak a gepek nyers erovel. A Box-nal raadasul a szukseges felbontas is viszonylag alacsony.
    Engem inkabb az bosszant, hogy alig keszitenek ra platform jatekokat(Tessek beszerezni a Kameo-t, ha mar Zelda nincs ra! :)), amikhez idealis lenne az iranyitasa, ellenben veszettul eroltetik ra az fpseket, amikhez viszont nem.(Bar a cimboram azt mondja, majd a Banjo 3 ...)
  • bubu13
    csak azért hitte az hogy Hawaii mert az inge olyan a csávónak:D:D
  • LeryStar
    miami, nem hawaii
    birom amikor még ezt sem tudják a nagy rajongók
  • bubu13
    Az mért lenne jó??Egy akkora helyen már nem lenne élmény játszani a San Andreas után.É szerintem sokan azért is vették meg mert New Yorkban játszódik
  • Tomsteel
    forzázás, Forza nevű játék
  • mama2
    fozázás? Az meg mi?
  • mama2
    Tudjátok mi lenne jó? Ha a GTA V Vice Cityben játszódna, de VC, tök ugyan olyan lenne, mint az alap VC-ben. Ugyanaz a tengerpart, és minden ugyanolyan, csak GTA IV-es graffal(vagy jobbal, olyan fizikait motorral ami a mostani rész alatt megy.
    Hát nem lenne jó? Nekem VC az nagyon tetszett, az az egész hawaii beütés, meg minden:D.