Milyen ismerős arcokkal lehet találkozni a régebbi részekből?
Skyline#6073
Gondolom mivel minden játék hibátlanul fut kivétel a gta-t valszeg nem a boxal van a baj nem?:)
Háát...ha akkor is rossz, akkor a boxod olvasója egy kicsit elszállhatott, de ha jól megy, akkor egészségedre, és jó szórakozást =D
Skyline#6071
Multimiatt amúgyis tervbe volt de nem most mert kicsit sok így 1 hét alatt premiumgép+joy+töltőszett...:D
No mind1 nemszaraxok,kedden bevásárolok még1 utsót...Ha úgy is szarozik akkor a géppel van vmi ugye?:)
Jahogy neked nem eredeti. Ne is csodálkozz hogy szarakszik.
Vedd meg, megéri.
Skyline#6068
Van hdd a lemez nem sérült..És mondom a legelején játszottam vele vagy 3 órát nemcsinálja..ma indítom,csinálja...
Minden más tökéletesen müxik..
Sok más fórumon olvastam hogy hdd nem hdd tökmind1 csinálja másnál is..
Eredetibe multi miatt úgy is megakartam venni,de nem most de ha eredetivel ez a problem senkinél sem jelentkezi akkor sztem kedden megveszem:)
Szal eredetivel mi a szitu?
Ha van HDD-d, és a lemez nem sérült, stb, akkor elvileg nem csinálja.
Lemez minőségétől függ.
Skyline#6066
Valaki meg tudja erősíteni hogy eredetivel nem csinálja a textúra baszkodást?:)
Skyline#6065
Oké...És eredetivel? Mert kicsit kezd az agyamraenni hogy minenki ódákat zengett hogy ígykell a vinyó úgykell a vinyó a jó futtatáshoz...Erre vinyóval elsőre tökéletes minden másnapi indításnál meg olyan mintha nem lenne vinyó...
juventus#6064
Miért szerelnének tavasszal egy xboxot benq-HDDVD-vel mikor a HD DVD már rég elbukta a csatát? Ez nagy butaság , maximum BD-t akartál írni a helyére mert annak már több értelme lenne de félő ha ez bekövetkezik akkor az X-et sem lehet majd törni egy ideig.
Az én véleményem erről a textúra eltűnésről még mindig az hogy az olvasók közötti firmware beállítások az oka. Nekem egy másfél éves régi premiumom van samsung olvasóval és tökéletesen megy , semmi popup meg ilyesmik.
de nem rég arrol volt szo h mindenkinek szinte ezt csinállja....
Skyline#6061
x360 premium 4 napos...Amikor elkezdtem játszani a játékkal hibátlan volt..Ma reggel indítom elindulok kocsival textúrák baromilassan jöttek elő,kocsi gyakran a levegőben...Más nem tapasztalt ilyet? Már formáztam a vinyót,lehúztam,visszadugtam,nem segített semmi...
Skyline#6060
hogy minden gépen elindul függetlenül hogy európai ázsiai amcsi vagy egyéb ország gépe..:)
Sziasztok.
Nem tudjátok, hogy lesz-e majd letölthető multis tartalom (új küldetés, játékmód)?
de akkor is egy gépet mindig fejleszteni kell... nekem ez a véleményem hát az enyém az már kb 2 kiloba van benne azt kidobhatom a kukába...
koandras#6056
Leginkább a warez része aggaszt. Mert nincs pénzem arra hogy megvegyek egy király játékot 16e ft-ért.
6051 azt mondod hogy meg kell vennem az eredetit?
Láttam a neten minden féle firmwereket. ?azok működnek nem?- akkor mi a baj???
én 180k-ba vettem gépem 7 hónapja és minden mostani játék max grafikán fut:) ráadásul itt van AA ami konzolokon nincs és egy TFt monitor is elég szépen tud megjeleníteni dolgokat, szóval azért ne dobáljatok már 400K-s meg 700K-s árakkal,
360-ra van system update?
hát ezt ti tudjátok de haveromnak 700 ezer-be került a gépe és azt mondták h 2 évig lesz TÖKÉLETES nem szar de addig fog 1600*1200-be futni meg max grafin természetesen avval a géppel egy jo ideig el tud játszani... de az xbox 360-on föleg egy 106 col tv szerintem xbox-al jobban jársz ....
na most megszűnt a x360.-ra is warez mert új bd lejátszó fopg kijönni és a benq hddvd-vel szerelt tavaszi x360 készülékeket nem leeht frissíteni....
SZerintem felejtsd el a 360-t :) de ezt majd te magad eldöntöd
koandras#6050
Hallottam olyan véleményt is hogy a box éppen olyan szar fejlesztés szempontjából mint a pc:
magyarol fél év és fejleszthetem?
Skyline#6049
Ez nem 4 kilós pc és olyan mint az xbox,eddig minden játék gyönyörüen ment rajta ami boxon volt...Csak pc-re kevés a game és lassan jönnek...
Skyline#6048
Elit felesleges,úgyis flashelteted a gépet onnantól a vinyót szinte csak cache-re használod pár játéknak....Premium...
na hát azon pl szerintem nagyon szép lenne a játék...
hát öööö ja kb... bár én inkább a pc-t szerertem de ahoz h olyanod legyen mint egy xbox 360 ahoz kb 400 ezer FT-s gépednek kell lenned...
koandras#6045
Mellesleg egy 106 colos HD-Ready-s tv-m van.
koandras#6044
Szóval szerintetek vagyek egy xbox 360 elit-et(legnagyobb merevlemez). De nem kell sokat plusszba rákölteni?
A játékok úgy futnak majd mint a legeslegjobb pc-n?
Szerintem sokkal jobban megéri.A merevlemeznek mostanában nagy szerepe lett (gta4 popup).Igen müködhetnek de az sg konzolos részlegében no warez
azért jo h ha xbox-ot veszel mert azon azért szépen futnak a game-k csak attol függ milyen tv-d van mert ha pc-t fejlesztesz akkor pedig az max 1 év és már szar lesz legalábbis nekem ez a tapasztalom ráköltesz olyan 100 rugot azt 1-2 év mulva dobhatod a kukába...
Skyline#6040
Nézz a gépem leírására,és gondolkodj el azon miért vettem boxot 4 napja,a válaszra magad is rájössz....
Vegyél eredeti GTA IV packot. Én, most azt tenném.
Skyline#6038
Na ez egy bugos szar ilyen nincs...
Amikor elkezdtem játszani a jtáékkal minden hibátlanul futott,minden okés volt,nem volt későn érkező tárgy,textúra...erre ma reggel indítom,load és mintha vinyó nemlenne a gépben picit gyorsabb vagyok a textúrák elmosottak,a kocsi a levegőbekerül stb....fasza...
koandras#6037
Hello konzolosok! Nem feltétlenül ide vág a kérdés, de ha vennék egy x360-at (ha tudnátok ajánlani) szerintetek jobban megérné mint fejleszteni a PC-met? A merevlemeznek nagy szerepe van?(xbox)
A tört verziók ugyan olyan egyszerűen működtethetőek mint a Pc-n?
Mégegyszer SORRY. Örülnék a válaszoknak!