Bazd meg mekkora gyík vagy.Konzolops részlegbe nincs warez
HElló!
Lenne egy kérdésem!
Letöltöttem xbox ra a GTA IV et és egy tömörített mappa!
Azt irja ki amikor ki akarom csomagolni hogy ismeretlen vagy sérült fálj!
És szereintetek ha kiirnám igy a tömörítettet egy dvd-re akko menne xbox on?
Louis Cyphre#6145
Sikerült a játékban FBI kocsit (FIB Buffallo) szerezni!
Négy csillagos körözésnél kezdenek el jönni, de csak akkor ha valami gyors sportkocsival száguldozik az ember. Ha gyalog vagyunk vagy valami lassabb és gyengébb verdával, akkor csak a sima rendőrök meg a SWAT egységek jönnek.
boltban csak kesobb tudsz venni ahogy haladsz elore a sztoriban...
Rocket Launcher Locations
Alderny 1 - On a sunken ship south-west off the coast of the island
Alderny 2 - Myung area, on top of a water tower platform, on top of the Kakagawa building. Only accessible by helicopter drop.
Algonquin 1 - In Northwood in the Humboldt River, on a rock sticking out of the water in the river.
Algonquin 2 - In Castle Gardens, inside of a boat hangar, accessible with a boat.
Hol tudok rakétalövőt venni? Kellene, de mindegyik fegyverboltban csak display. :-(
Ismerősöm szeretne egy XBOX360-at és neki jó ,de mégis olcsó kéne!
Én a Premiumot ajánlottam ,de lécci ajánjatok neki eggyet!
kerete kb 60-70 ezer ft.Köszi
Ragnar360#6133
Van egy bika nagy Easter Egg a 2. és a 3. városrész között a vízbe, teljesen északon (nem nehéz megtalálni)...a vízbe van egy nagy szikla, annak a tetején van egy fickó, Karate Kid :D... a többi poént nem lövöm le. Helikopterrel mennyetek, a parton leszáltok sniperre meg megskubizzátok! Nagyon nagy
Timbu#6118
Ehhez képest a GTA IV-t a hírek alapján nem igazán sikerült a konzolokhoz igazítani
faszláma konzolon nem a hardvert kell fejleszteni hanem a játékokat fejlesztik a hardverhoz attól hogy hardverbuzi vagy a géped 1 múlva LOW kategóriás lesz