Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
amúgy halkan mondom csak, úgy volt, hogy ma kapják meg a legtöbb bolt legalábbis, de szóltak, csak hétfõn érkezik a cucc a szigorítás miatt, de no para, nem fog késni semmi...(véleményem szerint ezt kellett volna rég csinálniuk és akkor nem szivárog ki.)
`Take a look to the sky just before you die`
`Take a look to the sky just before you die`
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
amúgy ragnar te kurvára álszent vagy, most hogy van egy preordered gta-ra már leugatsz mindenkit aki beszél a játékról, de mondjuk amikor a devil may cry kijött pár nappal megjelenés elõtt akkor nyugodt szívvel pofáztál a sztori részrõl is, és nem csak a saját topikjában
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
A viccet félretéve: nem akarnám, hogy a történetbõl kimaradjon valami, pusztán azért, mert az ausztrál cenzorok túlzottan ügybuzgók.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
-Mit jelent, hogy cenzúrázott? Miben testesül ez meg? (Nincsenek benne csöcsök, kokó és orgiák? Vagy nincs benne kibelezõs átvezetõ anim? Vagy mi?)
-Ha kijön a nem cenzúrázott változat, akkor azt betéve újra kell majd kezdeni a játékot, vagy lehet folytatni az utolsó mentéstõl? Betenne, ha újra kéne kezdeni...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
nutiform, vegyél fel msn-en, küldtem PMet.
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
Mentségemre szóljon, hogy amint elérhetõ lesz a játék az itthoni boltokban, már megyek is megvenni, viszont nem bírom kivárni azt a három napot.
Köszi a megértést és a válaszokat! 😊
Elõbb bizonyítani kell!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Így van iC** verzió cenzúrázott 18-as karika 😞
Kérdés: Hallottam már hogy a vinyó se oldja meg a problémát, hanme
lcd hd miatt van, akkor most mi az igazság, mitõl van ez
nálam nagyon sok van! Akkor most vegyek vinyót vagy ne?
Köszi
"A Kotaku információi szerint az Icon nevû cracker-csapat által feltört játék Ausztráliából származik, ahol a brutálisabb jeleneteket cenzúrázni kellett a helyi törvények miatt. Így aki a teljes élményre vágyik, annak mégis ki kell várnia a megjelenést."
www.napisajto.hu
Nagyon tetszenek a számok 😛
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Qrvanénivel találkoztatok már? <#szeret>#szeret>
Végülis még nem vagyok konzolos csak most akarok venni egyet.
Xbox360 Premium-ban gondolkodom de ha lenne az a Pack Magyarországon amiben a GTA IV is benne van akkor azt venném.
Majd ha valaki tud valamit errõl a Packról vagy látja valahol akkor szólhatna.
Köszi !
...::::::...
Mert tudtommal ezért nem kell fizetni csak azért ha neten akarok játszani.
Igaz ?
...::::::...
Egy üldözés után,mikor kilöktem a delikvenst a fák közé,a játék egybõl átváltott animációra,de közben az én autóm is majdnem felborult.Aztán az animácio után meglepve láttam hogy ez a kép fogadott saját autómról...
Igaz utánna egy mozdulattal vissza lehetett dönteni a földre,és máris használható volt a taliga.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
[merlinw.org]
Meg miért is támogatnám azt, aki ilyeneket ilyeneket ír, amikor õ a hülye : "... LENÉZLEK , leköplek , leszarlak , seggláma vagy ! ..." xD
PSN: berghold
Szeretném "meghallgatni" az álláspontotokat, véleményeteket, ellenvetéseiteket, mivel szeretnék házigazda lenni, eme nagyszerû játék topikjának.
Célom: Egy "jó" közösség kialakítása, a játékot kedvelõk 'összehozása', jó hangulat megalapozása, hogy mindenki számára kellemes idõtölés legyen a topik olvasása.
Magamról annyit, hogy mondthatni hardcore GTA fan (kedvelõ) vagyok az elsõ részektõl kezdve, ha fogalmazhatok így. Szeretnék minél több hírt megosztani veletek, a játékkal kapcsolatban, hogy elsõ kézbõl informálódhassatok. Persze ez a kis bevezetõm akár egy új fan-site elsõ híre is lehetne, természetesen minden GTA rajongó (feltehetõleg egyben topiklátogató😄) ugyanúgy kiveheti ebbõl a részét, hisz nem egy emberé a topik úgy gondolom. Bizonyára többen tudjátok, de azért megemlítem, hogy a GTAPlace.hu-n hírszerzõ vagyok és egyengetem a többi Staff taggal az oldalt 😊.
A tisztánlátás végett és mivel nem szeretem "elmismásolni" a dolgokat, többen tudhatják, hogy volt néhány affér, különbözõ nézet-véleményeltérés miatt egyes topikban. Amit itt leírtam, azt komolyan veszem és gondolom is, az ambíció nem véletlen 😉.
Az SG fórumszerkesztõségnek már megírtam a levelet, ez ügyben, de szerettem volna ezt mindenképp közölni veletek.
________
Köszönöm, hogy elolvastátok.
Üdv. Ragnar