PS3-mon állítólag szebb
X360-on van popup, ha nincs a gépben vinyó
X360-ra lesz majd letölthető epizodikus tartalom
itt vagytok ahelyett hogy játszhatnátok
én meg várhatok május 10ig amikor is megjön a fizum...
LeryStar#4022
milyen konzolt érdemes venni GTA-val való játszás céljából?
melyiken szebb? melyikhez vannak extra tartalmak? mindkettőhöz? melyiken van popup?
ezekről írhatna valaki pár szót
Kérés:
-Valaki tudna adni egy linket a bescannelt térképhez, ami a csomagban volt?
Ez a játék olyan, mint a csoki :) Legalább is az eddigi hozzászólásokból ítélve. Jön a delikvens, kipróbálja, 10 perc játék után kilép, bejön elmondja, hogy a grafka kivételével összehugyálta magát a játéktól...majd megint elmegy vissza jön és bejelenti, hogy tévedett, még is a grafikától vágja magát hanyatt :D...mondom én csoki ez, méghozzá chokito, ami később twix csokivá alakul :) vagy mitoddommén, kinek mi ízlik ;)
Értem. De az a box amit linkeltem az jó? Mert winyó van benne azt olvastam, dehogy visszaszabályozott DVD olvasó van-e benne, azt nem tudom. Van benne?:D
Nagy01#4017
Aaaaah..még nem hozta a futár...Remélem délután itt lesz..
Azért van mert ezek a gépek igy is köhögnek ez alatt a gém alatt, 1szerűen olyan nagy és tartalmas és élő a város, hogy nincs hozzá elég powa ahhoz hogy tű éles legyen... 10 perc után megszokod, utána észre sem veszed... nincs nagyon elmosva, és még jólis néz ki szvsz... meg erre nemfogsz figyelni, mert annyira komolyan kivan dolgozva minden és annyira gyönyörű h behugyozol.
kisebb sebességre vett, gyk. hogy halkabb legyen a box hangja
az egy szanalmas probalkozas a gep turbina szeru hangjanak halkitasara...
Jó ez a kép. De nem értem, miért vannak nagyon ráállva az elmosódásra. Azt hiszek ezzel élethű lesz a játék, pedig szerintem nem. Ezzel csak a gépigényt növelik meg...
nédd az ujja alól és a 360 ledsorát:) Kicsit átrajzolt
fanatifo#4006
nekem 360om van és nemvettem észre popupot!
Futár most hivott, még 1 óra és ittvan. Kiváncsi vagyok, hogy ps-nél is lesz-e alacsony frame probléma, mert direkt ennek a "kivédése" miatt
vettem nem a boxra.
Telefonnal csináltam:) Majd még csinálok a digi fényképezővel ha haza hozza a nővérem:)
Ítt ép Michellel Megyek bowlingolni. (a recét sikerült picit minimalizálnom a VGA kábellel így már nem is anynira csúnya és kezdem megszokni az elmosódást már nem zavar.)
Ragnar360#3995
Remélem azért neked is hamarabb hozzák, mint ahogy mondtad :(
fanatifo#3994
jah és a fanyalgóknak sztem semmi de semmi baj nincsen a grafikával
#3993#3988 és tényleg DT a neve, csak én értettem DP -nek :(
fanatifo#3992
Nah nekemis megvan!Érdekes mind a tört mind az eredeti verzióban én nemnagyon találok popupot vagy kevés frameretet!Nagyon ritkán van egy-egy hiba de nem mérvadő!Egyszerüem zseniális ez a játék nemtalálok rá szavakat!Bazz hogy interneten lehet társat keresni meg megannyi minijáték van meg tartani kell a barátaiddal a kapcsolatot mert megsértődnek ha nem keresed őket és nem mentek el mondjuk egy jót berugni és még sorolhatnám.....