Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
nem túl sok esély van rá, de sztem a platin is fogja tudni teljesíteni a 29. -i kiszállítást

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nekem is kedden jön...mjad az lesz a szép, mikor minden kocsizajra kinézek, nem-e a futár jött 😊
amúgy halkan mondom csak, úgy volt, hogy ma kapják meg a legtöbb bolt legalábbis, de szóltak, csak hétfõn érkezik a cucc a szigorítás miatt, de no para, nem fog késni semmi...(véleményem szerint ezt kellett volna rég csinálniuk és akkor nem szivárog ki.)

DanielT
Kizárt.
gergou
ha kozben a platinumosok nem tudnak teljesiteni, elmegyek a tescoba, es megveszem ott. Sztetek ott lehet majd 29 en kapni? (zalaegerszegi tescoban)

`Take a look to the sky just before you die`

Kandurex
Az enyém két helyrõl is, GAME és Über. (másnak is rendeltem, de sajnos az GAME már nem tudja teljesíteni, csak rá 1,5 héttel)

gergou
hajjaj, vagy 29. en, vagy 30. an jon az en peldanyom a platinumbol😊

`Take a look to the sky just before you die`

Alwares
Szerintem se cenzúrázott ez is csak egy "rémhír"...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Szerintem sem cenzúrázott, nem mintha érdekelne, de valszeg azért vannak sokan tévhitbe ezzel kapcsolatban, mivel az újabban felkerült kizárólag NTSC verziós változat látszólag 1GB-vel nagyobb méretû. A poén csak az, hogy az IC**-os rls kicsomagolva ugyanúgy x GB méretû mint a másik... 😄

Újabb 10/10-es értékelés a PlayStation World magazin jóvoltából.
Scanek:
1.2.3.4.5.6.7.8.
(Ahogy láttam akad benne egy-két új kép, infók is valszeg.)

Sound
Ic**-os hogy lenne cenzúrázott, amikor már az elején megmondták hogy UK-ból van, a multi5 is elég egyértelmû szerintem, biztos sok ausztrál beszél németül, franciául, olaszul, meg spanyolul(ez az 5. nyelv M5-be nem?). Gondolom az ausztrál verzió csak angolul jelenne meg. Meg ha van is cenzúra, az tuti nem a dialógusokba található meg, meg a rádióban elhangzó 'tinilányok és v*gina tetoválásuk' c. beszélgetés se erre utal.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

BiG G
😞

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

KATT!
Kétséges a PC-s verzió + 18db új kép!

Támogatlak.
WTF volt a DMC-vel?? Topik visszaolvasható - honnan érdemes? (had röhögjek már egy jót)

LordAndrew
Szerintem meg dramaturgiailag számít, ki tudja mit hagyunk ki... Remélem lehet folytatni a cenzúrázatlannal az utolsó mentéstõl.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

quack
nem hiszem hogy sokat változtatna a sztorin az hogy egy fejbelövés helyett mondjuk kutyákkal etetnek meg valakit 😊
amúgy ragnar te kurvára álszent vagy, most hogy van egy preordered gta-ra már leugatsz mindenkit aki beszél a játékról, de mondjuk amikor a devil may cry kijött pár nappal megjelenés elõtt akkor nyugodt szívvel pofáztál a sztori részrõl is, és nem csak a saját topikjában

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

LordAndrew
Na jó, de lehet, hogy a cenzúrázatlanban patakvér folyna az utcán és a bicskával ki is lehetne belezni valakit, nem csak leszúrni <#eplus2>

A viccet félretéve: nem akarnám, hogy a történetbõl kimaradjon valami, pusztán azért, mert az ausztrál cenzorok túlzottan ügybuzgók.

Véleményed természetesen elfogadom, de azért engedd meg, hogy annyit hozzátegyek: amint mondtam és korrektül megfogalmaztam, nem térek ki a dolgok elõl, de azt ne felejtsd, hogy az ha jól emlékszem a 360 topikban volt, (ahol megjegyzem szó szerint túl sok minden történt😄)ahogy látod itt teljesen más a helyzet, meglátod 😉.

quack
nemtudom mi ez a cenzúrás hír, eléggé van benne vér meg csöcs, lehet hogy cenzúrázva van de nincs hiányérzetem

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

LordAndrew
Neb@ssz....

-Mit jelent, hogy cenzúrázott? Miben testesül ez meg? (Nincsenek benne csöcsök, kokó és orgiák? Vagy nincs benne kibelezõs átvezetõ anim? Vagy mi?)
-Ha kijön a nem cenzúrázott változat, akkor azt betéve újra kell majd kezdeni a játékot, vagy lehet folytatni az utolsó mentéstõl? Betenne, ha újra kéne kezdeni...

Csacsi
Most ez mennyire fake hír, hogy cenzurázott változat van kint?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sorry... tényleg!
nutiform, vegyél fel msn-en, küldtem PMet.

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!

Kandurex
amennyiben nem fejezitek be a warezt, kénytelen leszek kicsit drasztikusabban eljárni, nutiform, denniske

Nekem is ilyen írom van csak nem 850s, hanem 850 z,de eddig 4 lemezt írtam ki boxra vele, ráadásul philipsre,és mindegyik hibátlan volt.Imgburnben be van állítva a layer break?

Kandurex
nagyszerû, fáradj máshova a warezzal, rossz helyen érdeklõdsz

Jah, és TDK DVD +R duplarétegû lemezre égettem.

Kérdésem: A notebookom alap Matshita DVD-RAM UJ-850S írójával írtam ki az iCON által készített backupot. Még sosem írtam magamnak warez-t 360ra, ez sem sikerült. Mi miatt lehet? ImgBurn-t használtam és elvileg tökéletesen megírta. A lemez, vagy az író hibája?
Mentségemre szóljon, hogy amint elérhetõ lesz a játék az itthoni boltokban, már megyek is megvenni, viszont nem bírom kivárni azt a három napot.
Köszi a megértést és a válaszokat! 😊

Sephi
Micsoda álszent szoveg. Mindenkit leoltasz es megalázol , aki nem ert veled egyet, csunyan beszelsz es nem egyszer lett rad panasz. Csak azért vagy meg itt , mert van meg remény , hogy megvalatozol , de en nem tamagatnam a házigazda jogot neked mert nincs meg a kelendõ hozzalasod es toleranciád.

Elõbb bizonyítani kell!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
winyó miatt van, egyértelmû

Ja bocs az alábbi kérdésem popupra vonatkozik.....
Helló!

Így van iC** verzió cenzúrázott 18-as karika 😞

Kérdés: Hallottam már hogy a vinyó se oldja meg a problémát, hanme
lcd hd miatt van, akkor most mi az igazság, mitõl van ez
nálam nagyon sok van! Akkor most vegyek vinyót vagy ne?
Köszi
hali
ha volt mar sorry.
"A Kotaku információi szerint az Icon nevû cracker-csapat által feltört játék Ausztráliából származik, ahol a brutálisabb jeleneteket cenzúrázni kellett a helyi törvények miatt. Így aki a teljes élményre vágyik, annak mégis ki kell várnia a megjelenést."

www.napisajto.hu

Sland
OST-t (GTA4 zenéi) lehet már valahonnan tölteni? (Egyben az összeset)
Nagyon tetszenek a számok 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bubu13
egyetértek

EEE 1899

bubu13
és azt a dolgot továbbfejlesztették?😄

EEE 1899

Evogordon
Raggnar bannerja a legjobb azt betehetné valaki.

Én még nem találkoztam qrvával de a csajomat rendszeresen karbantartom😊)))
AntiHero
"álliitolag ez az icon által felnyomott gtaIV a CUT verzió."

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kérdés!

Qrvanénivel találkoztatok már? <#szeret>

Doog
Ok !

Végülis még nem vagyok konzolos csak most akarok venni egyet.
Xbox360 Premium-ban gondolkodom de ha lenne az a Pack Magyarországon amiben a GTA IV is benne van akkor azt venném.

Majd ha valaki tud valamit errõl a Packról vagy látja valahol akkor szólhatna.

Köszi !

...::::::...

Patch az ingyen lesz (ha lesz). A 2 DLC meg természetesen fizetõs lesz.

Doog
Ha lesz hozzá mondjuk Patch, vagy valami kiegészítõ azt ingyen le lehet majd tölteni Xbox-ra ?
Mert tudtommal ezért nem kell fizetni csak azért ha neten akarok játszani.
Igaz ?

...::::::...

Eddigi legnagyobb bug amit láttam a játékban:
Egy üldözés után,mikor kilöktem a delikvenst a fák közé,a játék egybõl átváltott animációra,de közben az én autóm is majdnem felborult.Aztán az animácio után meglepve láttam hogy ez a kép fogadott saját autómról...

Igaz utánna egy mozdulattal vissza lehetett dönteni a földre,és máris használható volt a taliga.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ha számit, részemrõl ok.

MerlinW
Van ember aki ciciket fogdos szabadidejében és van aki hozzászólásokat törölget egy topikban. Nem vagyunk egyformák. Ha ez a vágya, hát legyen😊

[merlinw.org]

Ahhoz, hogy híreket írj nem kell, hogy házigazda legyél.

Meg miért is támogatnám azt, aki ilyeneket ilyeneket ír, amikor õ a hülye : "... LENÉZLEK , leköplek , leszarlak , seggláma vagy ! ..." xD

PSN: berghold

offkorz
támogatlak.<#eljen>

Tisztelt topiklátogatók!

Szeretném "meghallgatni" az álláspontotokat, véleményeteket, ellenvetéseiteket, mivel szeretnék házigazda lenni, eme nagyszerû játék topikjának.
Célom: Egy "jó" közösség kialakítása, a játékot kedvelõk 'összehozása', jó hangulat megalapozása, hogy mindenki számára kellemes idõtölés legyen a topik olvasása.
Magamról annyit, hogy mondthatni hardcore GTA fan (kedvelõ) vagyok az elsõ részektõl kezdve, ha fogalmazhatok így. Szeretnék minél több hírt megosztani veletek, a játékkal kapcsolatban, hogy elsõ kézbõl informálódhassatok. Persze ez a kis bevezetõm akár egy új fan-site elsõ híre is lehetne, természetesen minden GTA rajongó (feltehetõleg egyben topiklátogató😄) ugyanúgy kiveheti ebbõl a részét, hisz nem egy emberé a topik úgy gondolom. Bizonyára többen tudjátok, de azért megemlítem, hogy a GTAPlace.hu-n hírszerzõ vagyok és egyengetem a többi Staff taggal az oldalt 😊.
A tisztánlátás végett és mivel nem szeretem "elmismásolni" a dolgokat, többen tudhatják, hogy volt néhány affér, különbözõ nézet-véleményeltérés miatt egyes topikban. Amit itt leírtam, azt komolyan veszem és gondolom is, az ambíció nem véletlen 😉.
Az SG fórumszerkesztõségnek már megírtam a levelet, ez ügyben, de szerettem volna ezt mindenképp közölni veletek.
________
Köszönöm, hogy elolvastátok.

Üdv. Ragnar

AntiHero
kösz<#wink>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun