Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorz
szerintem így már nagyon klassz.grat.😊 (Y)

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Bocs, mint PC-s berondítok ide, de nem fikázni jöttem. Nem próbáltam a IV-et, de a videók alapján visszafejlõdött a kocsik fizikája. PC-n kijátszottam az összes többi GTA-t, ott az autók fizikáját magamnak csináltam (egyszerû jegyzettömbbel szerkeszthetõ), és elég jó dolgokat ki lehetett hozni belõle. A régi motor fizikai alapjai nagyon jók, olyan paramétereket lehet állítani mint tömeg, méretek, súlypont, végsebesség, erõ, fékek, futõmû keménysége, lengéscsillapítása, rugóút... A lényeg, hogy valós fizikai paraméterekkel lehetett játszadozni, sokszor meglepõen jó eredménnyel. Az új motor pedig a videók alapján elég arcade, mintha a gravitáció is kisebb lenne,de a lényeg hogy olyan, mintha erõsen elütne a valóságtól. Remélem ha kipróbálom kellemesen fogok benne csalódni, és megbánok mindent amit most gondolok. Persze csak ha kiadják PC-re. Amúgy az ingame videók és a leírtak alapján nagyon rendben lesz a játék, jó szórakozást mázlisták 😊
AntiHero
Mer az mér jó?😊

offkorz
legyen már fehér a glow és minden okés lesz rajta😊

AntiHero
Javítot version😊

Kandurex
kicsit csalóka ez a számláló, az óra kijelzése miatt...😞...szóval még 4 nap 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
Pedig semmi gond nincs velük, és sokkal élvezetesebb irányítani õket...majd meglátjátok 😊
Istencsászár
Teljesen mind1 milyen kocsik, nekem nem tetszik ahogy bedõlnek, meg ugratnak... lehetett volna reálisabb, aztán kitjda lehet ettõl lesz funosabb a gémpléj... mindenesetre az elõzõ részekben is ilyen volt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

offkorz
meg akkor a GTA felirat glow-ja fehér legyen már ne sárga.és tökjó lesz😊

De ...de ez amerika itt a kocsik amúgyis egy hajó mozgásához hasonlítható.Amúgy nemtudom, de én nagyon vártam de picit többet hittem v nemtom de ettöl függetlenül nagyon jó játék amit boltban meg is veszek(nem otthon játszottam mert nem nem chipes boxom van)

AntiHero
😊 OK rakok rá^^

Kandurex
lespóroltad róla az AA* -t?

*anti-analising

5c0rp330n
egy kis AA-t hiányolok a szélekrõl..

AntiHero
Közbe csináltam én is 1-et😊 Jobb alsó sarkát meg direkt szabadon hagytam hogyha majd valaki akarja megcsinálja flasbe hogy ott linkek legyenek.

OFF: pm ment, bár igaz más okból 😊

Alwares
Jah szerintem teljesen jó, lehetne cserélni. Élénkebbek a színek meg a tükrözödés is ügyes. Mondjuk Nico-ról talán van jobb kép is ezen elég vicces arcot vág.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Kandurex
pofás

Hali!
Hogyan lehet a játékban saját zenét berakni? És most akkor kell ez a vinyóra telepítés és saját kezüleg ezt hogyan tudom megoldani?
Elõre köszönöm😊

Nos, itt van, remélem azért tettszik - Köszönet érte Cbool barátomnak (aki annak ellenére,h elég fáradt szép kis bannert dobott nekunk össze szvsz😄)

(késöbb valszeg lesz még több verziója is, pontosan nemtom)

Johnny23
..nem rugóznak kicsit irrealisztikusan a verdák vezetés közben??

..a videokat elnézve egy éles kanyarnál szinte felis borulnak...ez nem jösz be túlzottan<#fejvakaras>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

A banner úton van, rem. tetszeni fog 😛

Checkerboy
A kocsi feltörõ minigame, X360-on annyi, h ahhoz, h minél gyorsabban törd fel a kocsit, felváltva kell nyomogatnod at LT-t és RT-t. Itt csalódtam, de az egész játék magában remek 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Sephi
Egyesek letoltotek netrol...aztán vannak akik ujsagirok , meg ne felejstuk el azokat akik a RS korul dolgoznak. Na meg masok meg szerencsések 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Kicsit unalmas , hogy minden hülye elhiszi ezt a baromságot. Jeleztem, igy talán elolvassak es befejezik.

A banhammer meg max teged er utol, tudod , ha nem vagy LIVE-on akkor nem banolhatnak , de en azt hittem ezzel tisztába vagy te kis zseni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

edios
Hehe! Vicces bug:

Az köztudott, h ha kocsiban cigiznek, füveznek, és kitöröd az ablakot, akkor száll ki a füst. Ha viszont a hátsó szélvédõt töröd csak ki, nem száll ki semmilyen füst a kocsiból<#beka3>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

mit gondolsz? a Rockstar szereti õket és postázta nekik teszteleni.. xD
sziasztok, egy kérdés: hogy van meg nektek megjelenés napja elõtt a játék?

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

deep
Pl. mindkettõt, és tûzoltókat is.
Gyocsika
A telóval pl. mentõt lehet hívni vagy rendõrt?

-.-

Dühkirohanás apám ?😄D

Nyugi van, utólér a bannhammer...majd meglátod, R* és Take2 már az MS nyakára jár. Lesz ne mulass, majd meglatod.

Sephi
Na... csak azért , hogy tisztázzunk valamit :

SEM AZ MS-T SEM A RS-T NEM ÉRDEKLI , HOGY LEAK-ED LETT ÉRTSETEK MAR MEG! LE SEM SZARJAK! AZ EGÉSZ HUMBUG! EGY LEVEL SEM JÖTT SEHOVA, SEM LIVE SEM MAS PROFILOKRÓL!

AZ EGÉSZ EGY KAMU.

ProGabe
na ez az!ilyenekrõl kérnénk videót.nem arról,amit már az összes részben láttunk,vagyis csak menni egy-két kört a városban.

jó tudom,ezek akkor ütnek igazán,ha játszik vele az ember,és ez mind beleolvad a játékba,így alkotva egy lélegzõ várost,stb

de ettõl még jöhet egy-két kocsifeltörõs,euphoriát mutogatós,mobilt használós videó!

köszipuszi 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Na igen eufória ...az EUFÓRIA kérem szépen, tömény élvezet 😄
(olvass pm-et pls)

5c0rp330n
de ha most megveszi az ember, meglesz az 2009-ben is, 5 év múlva is és addig is lehet rajta mondjuk GT5 Prológozni, Ratchetezni, Unchartedezni, DMC-zni, GTA-zni.

mucsácsó
Jah és azt szerettem még volna írni, hogy az utolsó trailerben folyt a vita arról, hogy az a lépcsõs-shotgunos jelenet egy olcsó script. Hát egy nagy lófaszt script...az az Euphoria kérem! 😊 Próbáltam, hogy lökdösöm az embereket a lépcsõn..és tényleg legurulnak rajta úgy, ahogy a valóságban is tennék. (nem csak ilyen ratyi rongybaba módra..) Sõt, ha nem olyan nagy lendületben vannak esés közben, akkor próbálnak megkapaszkodni korlátban, stb.. 😊 Iszonyat durva, ki van használva ez a technológia azért benne rendesen.
Semmi extra, nincs marandadó ezek közül, hosszútávra...szinte singli mind. -.-

De ez még mindig a GTA IV topik!!!

Istencsászár
Ezek miatt rér az ember megvenni a gépet 2009ben😊 olcsobban... mivel a jórésze ki sem jött.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

5c0rp330n
+Uncharted
+Ratchet
+LittleBigPlanet
<+Home>
+GoW
+Haze
+Killzone

<#eljen><#taps>

mucsácsó
Aztakurva, nagyon durva ez a játék gyerekek.
Most volt ez a Little Jacob, akit el egy küldi során kellett vinni egy helyre, stb..(nem spoilerezek) Annyit tudniillik róla, hogy ilyen nagy raszta füves tag, állandóan szívja a decket. 😊
Nah és ugyebár ha ki akarsz lõni a verda ablakán, akkor elõtte Niko kiüti az ablakot. Jacob ott ül melletted, és ha ki van ütve az ablak, akkor így tódul ki a füst az ablakon..hihetetlen komolyan! 😄

Plusz még annyit, hogy ez az Euphoria + a rongybaba kombó kegyetlen...ha ellopsz egy verdát, és vissza akarja szerezni a tulajdonosa, akkor néha van, hogy megkapaszkodik a kilincsben, és így lóbálódzik a verdán miközben hajtasz. 😄 Meg pl. ha így óvatosan közelítesz egy autóval egy járókelõhöz, akkor így hátrál és begörnyed, s rátámaszkodik az autódra. Full reális. Ha például elütsz valakit, akkor van még hogy felkel, fogja a hasát...néha feláll, de néha összeesik és szenved tovább a földön...hát vagy meghal. 😄 Ha nagyon nagy erõvel ütközöl egy másik verdának, akkor van hogy szörnyethal a sofõr, vagy kigyullad az autó (nagy frontális ütközés esetén, de ez ritkább jelenség). A robbanás pedig valami fenomenális... GOTY, ez már most biztos. 😊
nem nyelvtanár, csak tud magyarul 😄

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

Núb vagy xD

Kandurex
nézd már a nyelvtanárt 😊

Csuhai G
Egyelõre barátom, egyelõre.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

az autók fizikája pocséknak tûnik a videók alapján...
amúgy jólenne ha belinkelnétek minden ingame cuccot, ami még éppen elérhetõ

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

Sziasztok!

Brutál király a játék, de télleg van popup, vinyó segít mert akkor
beszerzek egyet!?

joshua
Azt csináltam...sztem😄

Waczkor
Kocsilopásos minigémes videót vki pls😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

MerlinW
Oda van írva, hogy azokat a karaktereket kell beütni amin a macska látható.

[merlinw.org]