Ragnar360#3991
Az neked se lehet, ÜK 2 céget alkalmaz, elöször rosszat hivtam (pont a másikat), nekem ez hozza: DT EXPRESSZ ...a srác azt mondta, hogy dél és 1 körül kb itt van, de siet, mert hamar végezni akar.
Szal elvileg bármelyik percben itt lehet már...az előbb lesekedtem már az ablakban :DDD
u.i.: végülis hármat alkalmaz, abból 2 vidék, 1 pest ...honlapjukon a "Magunkról" részlegben megtalálod ezeket.
Nézegettem videókat, olvasgattam hsz-eket, folyattam a nyálamat és moszt meg megesz az irigység, hogy én nem játszhatok (nincs konzol). Brühü-brühü.
jó játékot mindenkinek.
Xtian#3989
Akinek PS3-ja van, annál is van popup az install ellenére is?
Nagydög#3981
Ki. Bar lehetne annyi esze, hogy hasznalja az a k... biztonsagi ovet, mert olykor idegesito.
Értem. És tényleg kirepül Nico az autó szélvédőjén?:O
Kemény:D.
Élmény beszámolót(ha van egyátalán:S), képeket, videókat kérek.
Amúgy mennyire brutális a játék? Mert itt olvastam hogy fejen lőtték az egyik gyalogost, és az agya, szétloccsant. Állatok vannak benne?
Enni lehet?
Nagydög#3978
A tores nagyon szep. Az ut, ami a toreshez vezet, az meglepo olykor. Gyakran fog jelentkezni az "Ez meg most mi vooot?" erzes.
Ragnar360#3977
Na rere, nemrég beszéltem a futárral, nemsoká itt lesz...
Elkezdi, GTA IV ? Mondom jajaja :DDD ...erre mondja, h már ő is alig várja, hogy leszereljen ma gecc, aztán szakadtunk mind2en a röhögéstől, na mondom jólvan :D ...akkor hadd szóljon, majd azért vátlok vele egy pár szót xD
Másik fura dolog:( A kocsival megyek lassan kis patkához hozzá érek és felpattanok:(
Ezt a képet a Gúglin találtad. Aki keres az talál. Hamarosan én is jövök egy ilyen képpel.
Én néztem videókat és ott olyan szépnek tünt. Kivéve a fákat, dehát az ember nem a fákat nézi egy üldözés közben ugye:D. Amúgy szerintem, itt reálisabban törik az autó a videók alapján mint a GTAban. Nem?
Nagydög#3973
Erre a valasz egyertelmu igen. Csak nem annyira, amennyire a tesztek mondjak szerintem.
Nagydög#3967
Lehet, hogy ezert farasztja a szemem. Folyamatosan olyan mezgaba ragadt erzesem volt kozben.
UPDATE: Iszonyat rece ez az egész:( HDMI kábellel néztem eddig most megnézem VGAval. Ja és framerate nagyon alacsony:(
Nagydög#3965
Jo auto ez, csak sokat fogyaszt, kenyelmetlen, es lassu. :)
A grafika onmagaban nem egy nagy szam. De itt egy igencsak meretes elo, lelegzo vilagra van huzva ez a grafika ahhoz pedig igenis szep.
Elértek a box határához, szerintem a következő GTA már nem erre a generációra fogják fejleszteni.
Nagydög#3963
Niko teso tenyleg szepen mozog. Az egyetlen, ami kicist ize, at a lepcson lefele futas. Kicsit olyan, mintha gipszben lenne a bal laba.
Off : Jó az a Crysis. Csak a játékmenet unalmas kicsit....
On: A GTA-ban meg szerintem sem tudnak már nagyon újat mutatni. A GTA4 grafikája meg olyan, mint amik már 2 éve is voltak...
Iszonyat mian alacsony néha frame rate, de lehet majd megszokom:S A homályositás is fura még most. Tényleg nagyon közel már honmályosíta játék:(
A kocsi írányítása tökéletesen jó szerintem. Viszont a fizika FURA. Mentem kocsival 20al és kicsit meglöttem 1 másik kocsit az meg felborult:S (na mind 1 nem kukacoskodom)
POPUP nuku, nincsen, vagyis eddig nem találkoztam vele. (arcade +BENQ drive + 20gb vinyo)
Ami eddigiek alapján leszürtem az az hogy szokni kell a játékot. Alacsony a frame rate kocsikázás közbe és az elmosodás is zavaro sztem.
Mondjuk a Crysis a masik olyan jatek, aminek nagyobb volt a fustje, mint a langja. Alig tobb egy techdemonal. Szep. (Szerintem mar mediumon is.) De ha egyszer haboruba kene vonulni, inkabb valasztanek egy gondosan meggorbitett csovu cellovoldes legpuskat, mint a Crysis fegyvereit. Ez pedig egy fps eseteben baj.
ON
Crysis....Mutathatok In-game képeket, amiket én csináltam játék közben. De nem muszály elhinni. Pedig annyira mondták, hogy erős gép kell neki, és hogy még egy 8800 GTX-en sem megy el tökéletesen. Ahhoz képest nálam elmegy Low-Medium beállítással szépen 25 FPS-el.
Nagydög#3958
Szeretnek kimaradni az iszapbirkozasbol, de nekem is ugy tunik, hogy a 3 ota ez a legkevesebb jatekmenetbeli fejlodest mutato GTA.