postás nem hozott semmit, ha holnap se, túszul ejtek valakit, találkozunk az esti híradóban :P
Rockstar's open-ended crime series hass arrived on the next-gen consoles with Grand Theft Auto IV, returning the franchise to New York situated around the mysterious protagonist Nikolai. Starting this autumn, Xbox 360 owners will also have access to exclusive “Grand Theft Auto IV” episodes that will provide hours of additional game play.
"Valaki tudna adni egy linket a bescannelt térképhez, ami a csomagban volt?"
erre ertettem...
Nagy01#4063
Jaj mivel üssem már el az időt..legyen már 5óra istenem..vagy haladjon az a futár. btw nemtudjátok melyik futárcég szállítja ki a játékot 576tól?
Nagy01#4062
Ez ps2 xD.Mutassak neked xbox-os kontrollert? xD Ja nemtok mert eladtam:)
Ragnar360#4061
Na játszok vele, kibontás nehézkes volt, mert nem találtam semmit itt a szobába...körömmel meg nem ment :D...
Kandurex, nemsoká re...kaptok egy kis EUFÚRIKUS ÉLMÉNYBESZÁMOLÓT...
(100ból az első fog következni majd :D)
állítólag 50en voltak, de számoljátok meg az embereket a képen
35*3000 pofátlan haszon az 105ezer pár perc alatt + az alap... szép...
Ragnar360#4057
Huh és éni nem voltam :DDD ...ogi.hu-n volt nyeremenyjatek erre a partyra, de nem nekem kedvezett sajna a szerencse..máshol meg nem láttam hirdetni :SSSS
Ha nő lennék, biztos nem vennék fel ilyen ruhát:S.:XDDDDDDDDD
sirpalee#4052
Nekem már a táskámban rejtőzködik, csak még melóban vagyok, mire hazaérek eltart egy ideig... De este az lesz az első irány a multi, egy kis single után. (ps3 verzió ofkorsz)
Nagy01#4046
Kinek mi a jobb :) #4043 Nem sokat változott az x kontrollerje a régihez képest ha már itt tartunk.
Még nincs meg és attól teszem függővé a beszerzés időpontját, hogy folytathatom-e a kíváncsiságból már elkezdett játékot.
nyomd egy jó órát, aztán mondj véleményt, de ne gyere 10 perc múlva :) ...úgy nem jön ki a zamata :)
nekem még mindig nincs :(...jöhetne igazán a futár
Vagy mert nem egy múlt évezredben tervezett csökött szutyok. A gagyinál is gagyibb az anyaga, recseg ropog, a PS2-es Dualshock jobb minőségű nála legalább anyagra. A ravaszai nevetségesek, az analógja mintha nem is analóg lenne úgy dől azonnal minden irányba, semmi tartása, a gomba kialakítása ellentmond minden ergonómiai szempontnak, satöbbi.
Jobbak a karjai, jobbak az analógok, jobb a fogása, s nem 10 éves kis japó kézméretre van méretezve és nem elavult formaterv mint a sixaxis.
Ragnar360#4041
Gép, marad bekapcsolva, majd re...most bontom fel a tokot :) aztán go play!
Nagy01#4040
Mért lenne jobb a kontrollerje?Azért mert elemmel működik? rofl
Nezd meg a manualt. City Guide :D Kurva jo. A terkepen meg a metro utvonala is ott van.
Ps3 halkabb + van blúréj meg GT5, MGS, FF,
360 kontrollerje jobb mint a PS3é
360 olcsóbb
360-ra lesznek letölthető tartalmak GTA4hez
te döntöd el... ha nem vagy benne biztos járj utána, olvass utána, esetleg bróbáld ki mind a két gépet valakinél