Szabadkőművesek / Illuminátusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Miért? Kinek az ellensége? Ki akarja megölni, fogjul ejteni?

Kinek vannak "megölöd, fogjul ejted" gondolatai? 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ennek körülbelül annyi értelme van, mintha elmenne melletted az ellenséges hadsereg egyik katonatisztje. Megölöd, fogjul ejted????
Eljönnek érte a barátai és megbosszulják..
Tudod-e mi az ahimsa elve???
Nos igyekszem ahhoz tartani magam

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Hát ha én biztosra tudnám hogy õ az, akkor tutira leszólítanám...
sz4bolcs
😄 akkor érdemes róla spekulálni

Semmit.

sz4bolcs
Mit tennél, ha elsétálna melletted egy illuminati tag, és Te tudnád róla, hogy õ az?

Hát én sem azt mondom, h köztünk járnak, hanem akár járhatnának is .
És ez az "arctalanság" a legrosszabb. Igaz, sejthetõ ,h X Y az Illuminati vezetõ testületének a tagja, de bizonyítani sosem lehetne. És ha be is bizonyítanád, mi lenne? Semmi. A "demokráciában" a "szabadon választott" kormány , a Parlament, a miniszterek hozzák a döntéseket, hivatalosan õk kormányozzák az országot.

Laci73
Human: Tanítalak, de nem figyelsz. Nem fog melletted elmenni az utcán egy illuminati tag, mert nem érintkeznek a plebs-el (köznép). Láttál már egy Haubsburgot, Ofert, Onassist, fõképp Rotschildot az utcátokban? Nem is fogsz!

Della: Erre azt mondom Neked, nyisd ki a szemed, füled és láss, hallj. Diagnosztika: az orvos is így vizsgálja a beteget. A tünetek elárulják a kórt. Holnap írok kicsit többet a társadalom és a Háttérhatalom összefüggéseirõl.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Azért ez elég fura hogy egy ilyen "nyílt-titkos" társaság így irányítani tudja az egész emberiséget. Nyíil társaság, mert mindenki tudja h léteznek, de egyben titkos is mivel senki sem ismeri a tagjait. Még az is lehet h a szomszédod kezében van a Föld sorsa... Najó, ez azért nagy túlzás volt, de talán lehetséges...
Nos, lehet, h nem járnak WW Golffal, de ha elmegy melletted az utcán, nem ismered fel, h itt megy a világ egyik ura. Nem tudható, h kik azok. Így akár "álruhában" is köztünk lehetnek 😊
Így csak a kormányokat tudod szidni, lelõheted az adott politikust, de az igazi vezetést nem tudod megbuktatni.

sz4bolcs
még él.

Ron Ragm
Félreértettük egymást, munka alatt a tisztességes munkára gondoltam, amibe a mafiafoglalkozások nemigazán férnek bele.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Részvétem.

Laci73
Ron: Részben igazad van, részben nem. Akiknek büdös a munka (meg más is) többnyire szociális segélyen, gyerekgyárakat üzemeltetve élnek a társadalom perifériáján, általában - világszerte megfigyelhetõ - napbarnított vagy még sötétebb megjelenésük árulja el õket. Ezek a nyomorult páriák nem hasonlíthatóak össze azokkal a meglehetõsen okos emberekkel akik ha fizikai munkát nem is végeznek, de nagyon is odafigyelnek az általuk birtokolt és irányított birkanyájra. Ez is munka, igényel nem is akármilyen intelligenciát, alakoskodást, könyöklést és agressziót.
Jelen korunk legnagyobb baját éppen ez a rétegzõdés, és az ebbõl adódó torzulás adja: egyesek túl sokat markolnak az - elméletben - közösbõl.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

sz4bolcs
<#eljen>

sz4bolcs
Van szcientologiás ismerõsöm :|

Ron Ragm
Hmm, igen. Az hogy néhány embernek büdös a munka, jókor voltak jó helyen és rájöttek hogyan lehet irányítani az embereket, az túl lehetetlen magyarázat.

Laci73
Ron: A Scientology egyház - mint annyi minden más - a Háttérhatalom gondolati mûhelyeinek (think tank) terméke. A Travistock Intézet (amely világunk legnagyobb koponyáit tömöríti) rendszeresen kidob egy-egy ilyen, a scientology-hez hasonló "terméket" a társadalomba, majd vizsgálja annak az emberekre gyakorolt hatását.

Laci73
Pigo: "Hát látom ez a topic is kissé rég volt látogatva"
Látogassák az urak a New World Order topicot, a körbejárt témakör ugyanez, csak két helyre cikkezni és válaszolni a kérdésekre/vitapontokra kissé fárasztó.

Szabolcs: Te tagadod ugyan, de már hiszel benne.

Human: Az illuminati valódi vezetõi nem járnak VW Golfon - gyakorlatilag a hétköznapi emberi társadalomtól teljesen elzárják magukat. Olyan helyeken mint pl. a Los Angelestõl kb. 20 km-re északra lévõ Bohemian Grove gyönyörû vidékén élnek hatalmas birtokaikon, mondanom sem kell - hipervagyonaiknak köszönhetõen megélhetésük biztosított - idejüket a Háttérhatalom mint szervezet mûködtetése köti le, méghozzá igen intenzíven. Nem véletlenül említem a Bohemian Grove ligetét: jelen napokban tartja (minden július végén, annak utolsó három hetében) éves gyûlését az Illuminati Rend (Baglyoknak hívják magukat, "totemállatuk" ugyanis a bagoly). Itt, látványos de kívülállók számára zárt rendezvények és fogadások mellett vitatják meg a világ dolgait, és hangolják össze mûködésüket (Az illuminati regionális csoportokban mûködik, nemigazán egységes szervezet, de az USA-ban székelõ Rotschild és Rockefeller családok /family trust-ök/ irányítják annak fõbb irányát)

sz4bolcs
nagy biznisz

Amit már Amerikában is destruktív egyháznak bélyegeznek, az már tudhat valamit..😊

Ron Ragm
Szerintem viszont a szcientológusoktól jobban kéne tartani.

És ha egy kicsit beleolvasol a New World Order topicba is...mert az is inkább errõl a támáról szól .. 😊

Eddig nem is tudtam pontosan h A nemzet aranya is errõl a témáról szól. Holnap azt hiszem meg is nézem a filmet😄
Én olvastam a könyvet.Szerintem is eszméletlenül jól megírta Dan Brown. Engem azóta kezdett el érdekelni ez az illuminátus-dolog😄 A kérdés már csak az h valóban léteznek-e még minidg?! Ha valaki tud honlapokat az illuminátusokkal kapcsoltban, az írjon. (tudom h nem teljesen ebbe a témába tartozik, de: http://www.johnlangdon.net/angelsanddemons.html - nagyon jó ambigramok vannak, köztük az illuminati, earth, fire, water, air)
Van két fajta vezetõ beosztású:
Az egyik hosszú kocsisorral jár öltönyben ( golyóálló) és testõrökkel körülvéve.
A másik lehet, h csak 1 WW Golffal jár, és nem hord még az ágyban is öltönyt 😊.
Mégis õ parancsol az elõbbinek.
Ha titokban tudod tartani a beosztásodat, senki sem akar lelõni, elvenni a vagyonodat.
A Charlie angyalaiban sem tudja senki, h ki a Fõnök, mégis engedelmeskednek neki.
😊 😊 Akár az utcán is szembe jöhet velük.😊 😊
Ha valaki így szerényen, ám hatalmát gyakorolva él, soha sem leplezõdik le.

sz4bolcs
Az emberek elöl elrejtõzködhetnek, de Dan Brown elöl nem. Mert Dan Brown minden titkot lelepjez, legyen az igaz, vagy kitalált titok. 😄

Olvastam Dan Brown: Angyalok és Démonok címû könyvét.Nekem nagyon bejött.Ekkor hallotam elösször az illuminátusokról.Nem tudom hogy a könyvben leirtak igazak-e, vagy van bennük egy kis fantázia.Mindenesetre ha eddig el tudtak rejtõzni az emberek elõl tisztelet nekik.<#worship><#worship><#worship>
jajj, de felvilágosult vagy. Neked milyen cimkkét osszunk?😊 Homurra érzéketlen kis " sznob"?😄

vagy ugyanúgy te is (mint sokan) egy tizenéves kis "diszkós" vagy...
Hát ne haragudj Goth de te hülyébb vagy mint a sok évi átlag...
télleg ennyire nem tudsz semmit róluk?
ezt mondta Thompson

"The date underneath is that of the Declaration of Independence and the words under it signify the beginning of the new American Æra, which commences from that date."

A new order of the ages"

NOTE: "Novus ordo seclorum" does not properly translate into "new world order," which is an English phrase whose Latin translation would not be "novus ordo seclorum." Seclorum is a plural form (new worlds order?), and Thomson specifically said the motto refers to "the new American era" which began in 1776.

nem nagyon amatõr dolog az új világrend páholynak rágravíroztattnia a jelképét és a szánédkait egy bankóra?

Darth Sith
itt egy kép az egy dolláros hátuljáról:
http://www.niehs.nih.gov/kids/images/greatseal.jpg
és mégközelebb
http://images.bidorbuy.co.za/545/357usa%201%20dollar.jpg

Csak azoknak akik nem hiszik hogy valóban az illuminátus rend jelképe lenne rajta, ez csak egy bizonyíték arra hogy már 1700-as években bent voltak a legnagyobb emberek között. Azóta eltelt ~300 év, és a hatalmuk csak nõtt. Elég ha az új világrend tervükre gondolunk. Amelynek a latin nevét az 1 dollároson lévõ kép alatt el is olvashatunk.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Darth Sith
Drábik János írsait egyben le lehet tölteni innen: http://mek.oszk.hu/01500/01560/01560.doc csak az olvassa aki ráér, 864 oldal.. 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Olvassatok Drábik Jánostól sok sok könyvet 😊

A szabadkõmûves páholyok léteznek, bárki kérheti a felvételét a tagságba.
Csak azt nem tudni, h kik a tagok? Elvileg, ha civilben találkozol velük, nem szabadna felismerni egyikõjüket sem. Bár szervezete válogatja.
Az pedig belátható, h mindent a pénz irányít. Akiknél a világon forgalomban levõ legnagyobb tõkeerõ összpontosul, így õk vezetik a világot. Õk diktálnak a kormányoknak is. Ez egy egyszerû logikai levezetés. Semmi elmélet.Az a találgatás, h kikbõl áll ez a vezetõ elit, és mit akrnak elérni, mik a céljaik.
( mert lehet több ilyen csoport is, esetleg másféle célokkal) Nos ez a találgatás,az elméletgyártás alapja.

szvsz ha vannak ilyen illuminálók akkor az rtl-ben is érdekeltek, önleleplezés rulz😊

Ron Ragm
Olyan jók ezek az összeesküvés-elméletek...

Az RTL az igazmondó TV...jah...

tegnap volt az rtl klubon erröl szó

pont néztem eléggé érdekes volt

nemtom látta e valaki

néha egy is sok!

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

gondold meg azt a sok anyóst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

persze elõtte egy idõgépet

én palotát vennék perzsiában, háremmel 😄D

Mr Csé
😮

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

A piramis a dolláron meg azért nincs befejezve, mert a szabadkõmûvesek még építik 😊

MOndjuk ez a kérdés a New World Order tápigban tényleg alaposan körül van járva..