Szabadkőművesek / Illuminátusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kinek vannak "megölöd, fogjul ejted" gondolatai? 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Eljönnek érte a barátai és megbosszulják..
Tudod-e mi az ahimsa elve???
Nos igyekszem ahhoz tartani magam
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
És ez az "arctalanság" a legrosszabb. Igaz, sejthetõ ,h X Y az Illuminati vezetõ testületének a tagja, de bizonyítani sosem lehetne. És ha be is bizonyítanád, mi lenne? Semmi. A "demokráciában" a "szabadon választott" kormány , a Parlament, a miniszterek hozzák a döntéseket, hivatalosan õk kormányozzák az országot.
Della: Erre azt mondom Neked, nyisd ki a szemed, füled és láss, hallj. Diagnosztika: az orvos is így vizsgálja a beteget. A tünetek elárulják a kórt. Holnap írok kicsit többet a társadalom és a Háttérhatalom összefüggéseirõl.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Így csak a kormányokat tudod szidni, lelõheted az adott politikust, de az igazi vezetést nem tudod megbuktatni.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Jelen korunk legnagyobb baját éppen ez a rétegzõdés, és az ebbõl adódó torzulás adja: egyesek túl sokat markolnak az - elméletben - közösbõl.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Látogassák az urak a New World Order topicot, a körbejárt témakör ugyanez, csak két helyre cikkezni és válaszolni a kérdésekre/vitapontokra kissé fárasztó.
Szabolcs: Te tagadod ugyan, de már hiszel benne.
Human: Az illuminati valódi vezetõi nem járnak VW Golfon - gyakorlatilag a hétköznapi emberi társadalomtól teljesen elzárják magukat. Olyan helyeken mint pl. a Los Angelestõl kb. 20 km-re északra lévõ Bohemian Grove gyönyörû vidékén élnek hatalmas birtokaikon, mondanom sem kell - hipervagyonaiknak köszönhetõen megélhetésük biztosított - idejüket a Háttérhatalom mint szervezet mûködtetése köti le, méghozzá igen intenzíven. Nem véletlenül említem a Bohemian Grove ligetét: jelen napokban tartja (minden július végén, annak utolsó három hetében) éves gyûlését az Illuminati Rend (Baglyoknak hívják magukat, "totemállatuk" ugyanis a bagoly). Itt, látványos de kívülállók számára zárt rendezvények és fogadások mellett vitatják meg a világ dolgait, és hangolják össze mûködésüket (Az illuminati regionális csoportokban mûködik, nemigazán egységes szervezet, de az USA-ban székelõ Rotschild és Rockefeller családok /family trust-ök/ irányítják annak fõbb irányát)
Az egyik hosszú kocsisorral jár öltönyben ( golyóálló) és testõrökkel körülvéve.
A másik lehet, h csak 1 WW Golffal jár, és nem hord még az ágyban is öltönyt 😊.
Mégis õ parancsol az elõbbinek.
Ha titokban tudod tartani a beosztásodat, senki sem akar lelõni, elvenni a vagyonodat.
A Charlie angyalaiban sem tudja senki, h ki a Fõnök, mégis engedelmeskednek neki.
😊 😊 Akár az utcán is szembe jöhet velük.😊 😊
Ha valaki így szerényen, ám hatalmát gyakorolva él, soha sem leplezõdik le.
télleg ennyire nem tudsz semmit róluk?
NOTE: "Novus ordo seclorum" does not properly translate into "new world order," which is an English phrase whose Latin translation would not be "novus ordo seclorum." Seclorum is a plural form (new worlds order?), and Thomson specifically said the motto refers to "the new American era" which began in 1776.
http://www.niehs.nih.gov/kids/images/greatseal.jpg
és mégközelebb
http://images.bidorbuy.co.za/545/357usa%201%20dollar.jpg
Csak azoknak akik nem hiszik hogy valóban az illuminátus rend jelképe lenne rajta, ez csak egy bizonyíték arra hogy már 1700-as években bent voltak a legnagyobb emberek között. Azóta eltelt ~300 év, és a hatalmuk csak nõtt. Elég ha az új világrend tervükre gondolunk. Amelynek a latin nevét az 1 dollároson lévõ kép alatt el is olvashatunk.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Csak azt nem tudni, h kik a tagok? Elvileg, ha civilben találkozol velük, nem szabadna felismerni egyikõjüket sem. Bár szervezete válogatja.
Az pedig belátható, h mindent a pénz irányít. Akiknél a világon forgalomban levõ legnagyobb tõkeerõ összpontosul, így õk vezetik a világot. Õk diktálnak a kormányoknak is. Ez egy egyszerû logikai levezetés. Semmi elmélet.Az a találgatás, h kikbõl áll ez a vezetõ elit, és mit akrnak elérni, mik a céljaik.
( mert lehet több ilyen csoport is, esetleg másféle célokkal) Nos ez a találgatás,az elméletgyártás alapja.
pont néztem eléggé érdekes volt
nemtom látta e valaki
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!