246
Vajon ők a világ urai?
-
Zenty #246 látom topicja is van:
nem tudom hogy volt, de jól össze van rakva -
#245 Sziasztok! Most olvastam, hogy az Angyalok és Démonok c. Dan Brown könyvből jövőre film készül. Valószínűleg Tom Hanks szereplésével.
Angels And Demons movie -
nixi666 #244 Hy! Köszi! :) Nekem személy szerint semmi bajom a szabadkőművesekkel. De mindenesetre érdekes... -
tomcat1 #243 Azért kecskefejüt ne istenítsenek, nem áll jól... -
#242 ez de szaaaaar -
Neofita666 #241 na azért mégse azzal, ne bánsd azokat a szegény kőműves testvéreket. ők csak ezközök egy magasabb hatalom kezében. hadd csinálják a kis szertartásaikat, meg halgassák a Hiram Abif-os meséket, a Salamon templomának építéséről. Persze azt már nem árulják, el hogy mit vagy kit is szolgál ez a "Salamon Templom" -
Ronny #240 4 perc 8 másodperctől -
Ronin1350 #239 Érdemes megnézni..... -
tomcat1 #238 Na én nem mennék be, max molotov koktéllal...
:) -
Neofita666 #237 menj be az egyik páholyba. ott biztos találsz érdekes dolgokat. csak az a baj, hogy nem fognak beengedni :)) -
nixi666 #236 Hát mondjuk a nagyrésze tuti latin, az igaz, de több hivatalos nyelv is van a Vatikánban. De mennyi érdekes dolog lehet ott...
Egyébként tudtok valami érdekes helyet Budapesten? Templomot, vagy valamit, ahol felfedezhet az ember szabadkőműves jelképeket?
Sziasztok! -
tomcat1 #235 Azt hogy ott minden latinul van tuti :) -
Ronny #234 "A hymnusuk pedig az Animal: House Of he Rising Sun"
he? -
Boci69 #233 Sziasztok!
Újra itt. A zsindexről tiltottak ki. Szóval, a szabadkőművesek száma a 23. Ha figyeltetek, akkor pont erről a számról most csináltak egy hallybudy sikerfilmet. Csak nem arról szól, amit jelent. A hymnusuk pedig az Animal: House Of he Rising Sun. Itt ugyanis a felkelőnap az arany, ami a hatalom jelképe. Jó ha figyeltek, a Kormorán nevű zenekar is előadja ezt a számot, csak kicsit más szöveggel. Mára ennyi. Sziasztok -
nixi666 #232 merthogy? -
HUmanEmber41st #231 Nézd meg a South Park: Red hot chatholic love c epizódját :D :D ( 6. évad 8. rész ) -
nixi666 #230 Sziasztok! Az angyalok és démonokat egyébként én is olvastam, és szerintem nagyon jó könyv, de ami talán a legérdekesebb hely lehet, az a Vatikáni archívum... mit gondoltok? -
AC2 #229 aha :D -
Neofita666 #228 egyébként honnan tiltottak ki? -
Neofita666 #227 egyértelmű. Az egész kőműves találmány. az I. világháború után "Népek SZövetsége" néven probálkoztak, de az amcsik elutasították, ugyhogy levezényelték a II. világháborút is, ugyhogy az akkori nyomor után, mindenki belement a játékba. -
Neofita666 #226 hogyne. már van 300 páholy elméletileg. legalábbis a köművesek ezt mondják. Miért jelentkeznél? :DDD -
AC2 #225 Mo-n van szabadkőműves képviselet? -
#224 :DD -
tomcat1 #223 Akkor ha arra járok benézek. Ezek szerint egy orosznak belépőt kell ott fizetnie?
Mekkora, azt megnézném... -
Boci69 #222 Sziasztok!
Ezt csak azért írtam, mert már elég sok helyről ki vagyok tíltva. Szóval, ha valaki járt már Brüsszelben, akkor térjen be az Eu parlamentbe. ( Eu tagoknak ingyenes). A folyosók végig fehérek, gondosak, tiszták. Aztán, úgy 3. emeleten, van egy nagy keret festve a falra, és abban kicsike piktogrammok: fándli, inga, lapát, koponya, csavar, stb...
Érdemes megnézni. Kb. ennyit is ér az UNIO.....
Még folytatom. -
#221 nem hinném h innen bárki is kivágna. :)
képed nincsen?? -
Boci69 #220 Sziasztok!
Remélem innen nem vágnak ki, mert olyat írok, ami valakinek nem tetszik.
Visszaolvastam amit írtatok, és a legszebb szabadkőműves jelképről nem is beszéltetek. Ez az INGA. Ha valaki szokta nézni a köztévét, akkor van egy olyan műsor, amit "Kedd 21"-nek hívnak. Nézzétek meg, hogy mekkora szabadkőműves inga van a stúdióban. Egyenlőre ennyi. -
#219 soha nem lehet tudni :) -
tomcat1 #218 Majd a végitélet napján, esetleg taghiány van :) -
#217 amúgy mondták h a félreértések végett jobban kinyitják a kapukat a nép elött -
#216 ja én hiszem.:D
te nem??? -
#215 "egy csomó páholyba betekintést nyertünk"
hiszed Te. :D -
#214 ma volt a szabadköművesekről az NGC-n nem tom ki látta de sztem jó volt.egy csomó páholyba betekintést nyertünk.:D -
#213 Ma este 21.00-kor a Nationel Geogrpahic-ot nézzétek!!!!!! -
HUmanEmber41st #212 Ezek a gót betűk kissé olvashatalnanok :( Aki nem annyira jártas a témában sztem el sem tudja olvasni, h Illuminati van odaírva -
#211 upsz tényleg:D:$ -
#210 láttam a bannert, alul jobb oldalon a "maked" szót gyorsan írd át "made"-re
amúgy most olvasom az angyalok és démonok c. könyvet, nagyon jóóó :) érdekelnek az illuminátusok is.. -
Saintgerman #209 Neofitának igaza van. Vatikánt a római hüllő empire hozta létre, azzal a céllal, hogy egy globális vallás alá tereljék a föld népességét. Vatikán az Illumináti tulajdona, éppúgy mint a Virginia Company az az Amerika, mely "cégnek" elnökét mindig a vérvonalból választják ki.
Ha az igazságot keresed ne moziba járj ! -
Saintgerman #208 A régi könyveit valsz. nem másították meg, de sz'tem legalább egy jól felkészült pszihológus kell legyél, hogy a praktikumban a külömbséget észrevedd. -
Saintgerman #207 egyszer valahol már belinkeltem az NWO-n, de itt van újra.