246

Vajon ők a világ urai?
  • sz4bolcs
    még él.
  • Ron Ragm
    Félreértettük egymást, munka alatt a tisztességes munkára gondoltam, amibe a mafiafoglalkozások nemigazán férnek bele.
  • Ron Ragm
    Részvétem.
  • Laci73
    Ron: Részben igazad van, részben nem. Akiknek büdös a munka (meg más is) többnyire szociális segélyen, gyerekgyárakat üzemeltetve élnek a társadalom perifériáján, általában - világszerte megfigyelhető - napbarnított vagy még sötétebb megjelenésük árulja el őket. Ezek a nyomorult páriák nem hasonlíthatóak össze azokkal a meglehetősen okos emberekkel akik ha fizikai munkát nem is végeznek, de nagyon is odafigyelnek az általuk birtokolt és irányított birkanyájra. Ez is munka, igényel nem is akármilyen intelligenciát, alakoskodást, könyöklést és agressziót.
    Jelen korunk legnagyobb baját éppen ez a rétegződés, és az ebből adódó torzulás adja: egyesek túl sokat markolnak az - elméletben - közösből.
  • sz4bolcs
  • sz4bolcs
    Van szcientologiás ismerősöm :|
  • Ron Ragm
    Hmm, igen. Az hogy néhány embernek büdös a munka, jókor voltak jó helyen és rájöttek hogyan lehet irányítani az embereket, az túl lehetetlen magyarázat.
  • Laci73
    Ron: A Scientology egyház - mint annyi minden más - a Háttérhatalom gondolati műhelyeinek (think tank) terméke. A Travistock Intézet (amely világunk legnagyobb koponyáit tömöríti) rendszeresen kidob egy-egy ilyen, a scientology-hez hasonló "terméket" a társadalomba, majd vizsgálja annak az emberekre gyakorolt hatását.
  • Laci73
    Pigo: "Hát látom ez a topic is kissé rég volt látogatva"
    Látogassák az urak a New World Order topicot, a körbejárt témakör ugyanez, csak két helyre cikkezni és válaszolni a kérdésekre/vitapontokra kissé fárasztó.

Szabolcs: Te tagadod ugyan, de már hiszel benne.

Human: Az illuminati valódi vezetői nem járnak VW Golfon - gyakorlatilag a hétköznapi emberi társadalomtól teljesen elzárják magukat. Olyan helyeken mint pl. a Los Angelestől kb. 20 km-re északra lévő Bohemian Grove gyönyörű vidékén élnek hatalmas birtokaikon, mondanom sem kell - hipervagyonaiknak köszönhetően megélhetésük biztosított - idejüket a Háttérhatalom mint szervezet működtetése köti le, méghozzá igen intenzíven. Nem véletlenül említem a Bohemian Grove ligetét: jelen napokban tartja (minden július végén, annak utolsó három hetében) éves gyűlését az Illuminati Rend (Baglyoknak hívják magukat, "totemállatuk" ugyanis a bagoly). Itt, látványos de kívülállók számára zárt rendezvények és fogadások mellett vitatják meg a világ dolgait, és hangolják össze működésüket (Az illuminati regionális csoportokban működik, nemigazán egységes szervezet, de az USA-ban székelő Rotschild és Rockefeller családok /family trust-ök/ irányítják annak főbb irányát)
  • sz4bolcs
    nagy biznisz
  • HUmanEmber41st
    Amit már Amerikában is destruktív egyháznak bélyegeznek, az már tudhat valamit..:)
  • Ron Ragm
    Szerintem viszont a szcientológusoktól jobban kéne tartani.
  • HUmanEmber41st
    És ha egy kicsit beleolvasol a New World Order topicba is...mert az is inkább erről a támáról szól .. :)
  • della
    Eddig nem is tudtam pontosan h A nemzet aranya is erről a témáról szól. Holnap azt hiszem meg is nézem a filmet:D
  • della
    Én olvastam a könyvet.Szerintem is eszméletlenül jól megírta Dan Brown. Engem azóta kezdett el érdekelni ez az illuminátus-dolog:D A kérdés már csak az h valóban léteznek-e még minidg?! Ha valaki tud honlapokat az illuminátusokkal kapcsoltban, az írjon. (tudom h nem teljesen ebbe a témába tartozik, de: http://www.johnlangdon.net/angelsanddemons.html - nagyon jó ambigramok vannak, köztük az illuminati, earth, fire, water, air)
  • HUmanEmber41st
    Van két fajta vezető beosztású:
    Az egyik hosszú kocsisorral jár öltönyben ( golyóálló) és testőrökkel körülvéve.
    A másik lehet, h csak 1 WW Golffal jár, és nem hord még az ágyban is öltönyt :).
    Mégis ő parancsol az előbbinek.
    Ha titokban tudod tartani a beosztásodat, senki sem akar lelőni, elvenni a vagyonodat.
    A Charlie angyalaiban sem tudja senki, h ki a Főnök, mégis engedelmeskednek neki.
    :) :) Akár az utcán is szembe jöhet velük.:) :)
    Ha valaki így szerényen, ám hatalmát gyakorolva él, soha sem lepleződik le.
  • sz4bolcs
    Az emberek elöl elrejtőzködhetnek, de Dan Brown elöl nem. Mert Dan Brown minden titkot lelepjez, legyen az igaz, vagy kitalált titok. :D
  • kiralytigris
    Olvastam Dan Brown: Angyalok és Démonok című könyvét.Nekem nagyon bejött.Ekkor hallotam elösször az illuminátusokról.Nem tudom hogy a könyvben leirtak igazak-e, vagy van bennük egy kis fantázia.Mindenesetre ha eddig el tudtak rejtőzni az emberek elől tisztelet nekik.
  • Ronny
    jajj, de felvilágosult vagy. Neked milyen cimkkét osszunk?:) Homurra érzéketlen kis " sznob"?:D
  • Nokifirst
    vagy ugyanúgy te is (mint sokan) egy tizenéves kis "diszkós" vagy...
  • Nokifirst
    Hát ne haragudj Goth de te hülyébb vagy mint a sok évi átlag...
    télleg ennyire nem tudsz semmit róluk?
  • Ronny
    ezt mondta Thompson
  • Ronny
    "The date underneath [the unfinished pyramid] is that of the Declaration of Independence and the words under it signify the beginning of the new American Æra, which commences from that date."
  • Ronny
    A new order of the ages"

NOTE: "Novus ordo seclorum" does not properly translate into "new world order," which is an English phrase whose Latin translation would not be "novus ordo seclorum." Seclorum is a plural form (new worlds order?), and Thomson specifically said the motto refers to "the new American era" which began in 1776.
  • Ronny
    nem nagyon amatőr dolog az új világrend páholynak rágravíroztattnia a jelképét és a szánédkait egy bankóra?

• Darth Sith
    itt egy kép az egy dolláros hátuljáról:
    http://www.niehs.nih.gov/kids/images/greatseal.jpg
    és mégközelebb
    http://images.bidorbuy.co.za/545/357usa%201%20dollar.jpg

Csak azoknak akik nem hiszik hogy valóban az illuminátus rend jelképe lenne rajta, ez csak egy bizonyíték arra hogy már 1700-as években bent voltak a legnagyobb emberek között. Azóta eltelt ~300 év, és a hatalmuk csak nőtt. Elég ha az új világrend tervükre gondolunk. Amelynek a latin nevét az 1 dollároson lévő kép alatt el is olvashatunk.
  • Darth Sith
    Drábik János írsait egyben le lehet tölteni innen: http://mek.oszk.hu/01500/01560/01560.doc csak az olvassa aki ráér, 864 oldal.. :)
  • HUmanEmber41st
    Olvassatok Drábik Jánostól sok sok könyvet :)
  • HUmanEmber41st
    A szabadkőműves páholyok léteznek, bárki kérheti a felvételét a tagságba.
    Csak azt nem tudni, h kik a tagok? Elvileg, ha civilben találkozol velük, nem szabadna felismerni egyikőjüket sem. Bár szervezete válogatja.
    Az pedig belátható, h mindent a pénz irányít. Akiknél a világon forgalomban levő legnagyobb tőkeerő összpontosul, így ők vezetik a világot. Ők diktálnak a kormányoknak is. Ez egy egyszerű logikai levezetés. Semmi elmélet.Az a találgatás, h kikből áll ez a vezető elit, és mit akrnak elérni, mik a céljaik.
    ( mert lehet több ilyen csoport is, esetleg másféle célokkal) Nos ez a találgatás,az elméletgyártás alapja.
  • Ronny
    szvsz ha vannak ilyen illuminálók akkor az rtl-ben is érdekeltek, önleleplezés rulz:)
  • Ron Ragm
    Olyan jók ezek az összeesküvés-elméletek...
  • HUmanEmber41st
    Az RTL az igazmondó TV...jah...
  • Realtibi
    tegnap volt az rtl klubon erröl szó

pont néztem eléggé érdekes volt

nemtom látta e valaki
  • tattooed
    néha egy is sok!
  • tattooed
    gondold meg azt a sok anyóst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Goth
    persze előtte egy időgépet
  • Goth
    én palotát vennék perzsiában, háremmel :DD
  • Mr Csé
    :O
  • HUmanEmber41st
    A piramis a dolláron meg azért nincs befejezve, mert a szabadkőművesek még építik :)
  • HUmanEmber41st
    MOndjuk ez a kérdés a New World Order tápigban tényleg alaposan körül van járva..