Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
meg még azt akaro megkérdezni , hogy nektek nem volt olyan , hogy amikor elindul a canyon race akkor valamikor nagyon gyorsan indult el valamikor meg csak 60-nal ez miért van??
Sõt a nitrózás se látszódik (aki nem hiszi: nyomja meg verseny közben az X billentyût és kezdzen nitrózni.)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
nekem 1280x1024 medium shader 17fps...
Esetleg próbáljad LOW SHADER és a registryben világosítani picit...
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
1280x1024-es medium Shader beállításon átlag FPS: 12
Ezt az értéket valamivel még növelni kéne 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
- felbontás
- shader
A többit "bármire" állíthatod!
Nagy felbontás + Low Shader= Kisebb felbontás + High Shader!
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
fikázzák egyesek az Nfs szériákat,mert nem törik ki a kereke az autónak meg hogy nagyon irreálisan gyorsan lehet hajtani meg ilyesmik.Sztem egy játéknak ez a lényege,nem 80al akarok benne menni és igenis adja vissza a sebességérzetet.Milyen lenne ha 60al mernék csak menni benne,mert félnék szétesik.
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Nálam: 3700+, 7600gt, 1giga ram
1024*768 2X AA, minden maxon, Kivéve a shader level.
Nahmost ha akár medium-ra rakom a shader levelt min 10 fps-el kevesebb van értsd 20-25 körül.
Viszont ha meg kikapcsolod, low-ra rakod akkor meg semmit nemlátni az útból.
FASZA!
Tegyél fel egy frapsot vagy egy progit ami kirja játék alatt az fps-t azt rögtön félreáll majd a szád!
Ja és tudod hogy a full grafika anisotropikus szûrést és élsimitást is jelent?
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
nekem például az hogy gyenge 😊
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
csak mentem egy kört