Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
És a többi kocsi is csak alap lesz a karrierbe !!!!!!!
Úgyhogy mehet a tuning orrba-szájba SZERINTEM !!!!!!!!
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#whatever>#whatever>
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Átbaszás.
@
a windowsban 1024*768ban van, és 100hz el rezeg a monitor, de a jatekban 800*600, és 75hz. hogyan tudom több mint 100ra rakni a hz-t? mert 800-600 nál még többel tudna rezegni mint 100.
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Evvel 1280x1024 ami lehet az maxon. 20-25FPS...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
leszedtem a gamestar oldaláról a demót felraktam meg minden és mikor elakarom indítani akkor csak fekete képernyõ van semi több<#confused>#confused>
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Grafika hogy van neki beállitva és hogy fut ?????
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
A demón kívül a Collector's editon-nal.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
1kocsival vittem a circuitot meg a driftet, és igy jo lett.
Közben a másik kezeddel ihatod a kólát,meg tömheted magadba a hamburgert,amit persze az Electronic Arts honlapjáról rendeltél úgy,hogy még a játéból sem kell kilépni.
Lényeg,hogy megint kaptunk egy szar nfst,amiben semmi újdnoság nincs,kb addig élvezhetõ amíg végig nem viszi az ember,de még addig sem...
van valami kulon progi??? irjatok
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
De hidd el Lack,amíg veszik,addig ez lesz,nem fog "magába szállni".
Márpedig veszik,lehet,hogy nem a magyarok,de veszik.