Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Camaroban és a Galardoban nem !!!
😄
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
lenne egy kérdésem!
amikor telepítema demot, amikor újraindítom a direct x miatt akkor kilép. Mit csináljak?
Please help!
Elõre is kösz mindenkinek!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
mert a kamera lemaradt de a kocsi továbbment..
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
A shaderek azok a különbözõ fõleg fénnyel kapcsolatos effektek.
A shader detail állítása a következõket befolyásolja a carbonban:
-Fények
-Tükrözõdés
A V-Sync asszem az, hogy az FPS-t a képernyõ frissítési rate-jéhez igazítja, de nem biztos.
A particle system a részecske rendszer, a részecskék ilyen kis effekt kinézetû térben elhelyezkedõ, de 2d modell szerûségek.
A carbonban a legfeltûnõbb részecske effekt amikor ilyen izék repülnek hátra az autó után, asszem a légáramlat.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Szeritem nem csak az idõ miatt, valószínüleg egyszer csak vége lenne....
u dont have to listen anybody else but me
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
ALien
ha a saját tapasztalatom nem csal, akkor a gumifûst meg a hasonló effektekért felelõs
ALien
-AMD64 3000+
-768mb ram
-Ati Radeon 9800Pro
???
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
shader detail
v-sync
particle system
512MB RAM és X800 GTO és 50-60fps??? NANE!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Csakmert én leszedtem már a demót...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
mert akkor mehet hamachival a verseny <#vigyor5>#vigyor5>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu