22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#12987 Mikor Romániában voltunk nyarlani akkor bementünk pénztváltani bejött vagy 15 francia gyerek oda fuhh ezt után az eggyik pukizoztt egy jó nagyon :D francia fingszag volt. -
Hellsing47 #12986 hehhehheee..te vagy ott gameplus??:D -
#12985 Szerintem csak a törés Francia -sőt tuti! Gondolod a franciáknál csak francia nyelven adták ki??? lol -
#12983 majd sárkánycenterbe menet megtanulom az alapokat -
#12981 0:24...a játék még sehol...:((mármint inglis verzsön)...mindegy...majd holnap korán kelek legfeljebb...oszt letöltés:S:S:S...jo8 everybodri! -
#12979 kommentelnék, csak az arányom hekkelve van szal lehet kiszúrnak, inkább nem:)
de jókat röhögök rajtatok:D -
#12977 én adok leckét ^^ -
#12976 TL-en minden magyar kommenteljen! -
#12975 ná belváros...óbuda nem az :D villamos meg vanik, ja! :D -
#12974 :D! -
#12973 ennyi, megyek spanyolfaktra (H) :DD -
#12972 de belváros fele nem? :D vmi villamos is jár az uccátokban ha jól tévedek :D vigyázz megkereslek és felcsöngetleg egy dobozos carbonnal xDD -
#12971 Na jó éjt mindenkinek, sajna a "témához" hozzászólni nemtok, csak azért írok, hogy holnap megtaláljam hol hagytam abba az olvasást. -
#12970 honnan szeded?
ha lehet privátba XD -
#12969 esetleg:D de ebbe a topicba naon elvetemult emberek vannak, szal vigyazz:D most meg csak hivogatjak egymas aztan majd grill partyra hivjak meg magukat hozzad :D -
#12968 nekem csubakka verzsön van! (komolyan) van képem róla -
Code92 #12967 én tudok kicsit franciául mert ha v.mit nem tok akkor az osztály leg szebb lányától szoktam megkérdezni meg róla másolom a francia házit ált. -
#12966 amúgy kifejtené végre valaki normálisan miért fake a hkzonda,mert az igaz,hogy van egy régebb óta fent lévő verzsön,ami fake,de ami most van,az kb 5 órája került fel a Tspyra,és a feltöltő folyamatosan komunikál azzal akinek problémája van,ő linkelte a cracket is,szal ha fake lenne,nem segítené így a letöltőket,de majd kiderül -
PunkZoli #12965 nekem meg magyarul jön le! bíró ica verzsön ,ő hajol be !! :D -
#12964 Kinek a pap, kinek a paplan.
Nálam a MW a nyerő.
A szavazás eddig a Carbont hozza ki győztesnek! -
Code92 #12963 hehe -
mentos-boy #12962 már megint elszabadullni látszik a pokol itten...
én várok a magam részéről egy angol /jobbesetben magyar/ CE verzsönt... -
#12961 igen és a testét pénzért kínáló anyukát jelent :D -
#12960 duna túloldalán inkább :D -
#12959 "pite danke,ahány nyelv annyi ember"-mondta Csoki. -
audi001 #12958 tuti?
és ez angol? -
#12957 angyalföld fele laksz Sky nemde? -
Code92 #12956 au zut-zat le carbon est non anglais c'est francais.C'est pas trés bien -
#12955 akkor már inkább a porsche unleashed -.- -
#12954 én megadom a lakás címem! majd valaki csöngessen már be pliz, ha van angol verzió -
#12953 puta madre? :D az spanyol? :D Fernando Sucre a szökésből azaz nem? xDD -
#12952 A szavazás még mindig él:
A legjobb NFS játék!
Hajrá Most wanted! -
#12951 -
Code92 #12950 C'est qui? ils sont barmok!!!! -
#12949 syr de ti betegek vagytok:D olvasom hogy miket irtok...de ez a telefonszam megados majd csorgetos cucc mar wááááá :D grat :D -
#12948 Jah :D
Na én mek már tényleg. Ja és ne zaklassatok feleslegesen thx pá xDDD -
#12947 :D én így voltam az angollal csak azért nem tudtam rendesen angolul ,mert megkértem a tenárt (jofej volt) ,hogy spanyol káromkodást taniccson plz :D És megtette :o -
#12946 istenbarmai bazmeg egymást hivogatják hajnali negyed egykor -
oliverb #12945 na jo8 mentem aludni:) -
Laceeka213 #12944 bázzeg kifolyik a szemem :D félpercenként 10 hsz