22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#12806 Elméletileg ini buherral át lehet írni angolra... Egy próbát megér....
Szerk.. nem lehet. -
#12805 Jó, de mikor? Kezdek álmos lenni.. :D -
#12804 majd mond hogy a hkzondás fake vagy nem!kösz -
mcrae3 #12803 angol verzió mikor jön ki??? mert a francia még az nforce.nl-en sincs fent :S -
#12802 nforce elmehet a p be megnézzük mikor irják ki -
#12801 nah akkor majd ha meglessz az angol leszedem -
#12800 Én már szedem a Bonjour Miszjőset a wanadoo ról:DDD -
#12799 francba :( -
#12798 off: Nem tudjátok az alap fejlécnek az RGB kódját? on
Szvsz mostmár értelmesebb lenne megvárni az angol verzsönt, már nem soká annak is kinnt kell lenni -
#12797 Az tény, de a hangok valószínűtlenek...szal a rendőrök kedélyes: demizsóóón...o'lááál lááááááá beszólássokkal sittelenek le, hát mit mondjak, kiábrándító...möszijőő.
Egyébként engem full nem érdekel a játék, jobban tetszik a MW, punk-tum :) -
#12796 Frencs,frencs,frencs...orrba szájba...még vok egy darabig...legfeljebb leszedem holnap,ha ma már nem látom:D...elég cink hogy le france a cucc! -
#12795 nincs angol felirat
100% francia, feliratok, szinkron, videók, minden -
Bence9292 #12794 most kiírják, hogy működik, az előbb meg büntetőpontot kaptam. érdekes... -
#12793 Akárkinek jöhetne...
Csak majd az angolt kivárjuk. -
#12792 mikor tudjuk meg h van e benne angol? -
Dodo55 #12791 Nem, mert a bonus DVD is benne van, maga a játék dvd 3.95GB.
Szóval szerintem nem fake. -
#12790 na most hogy itt a megjelenés, kicsit többet fogok ide irni :). Eddig nem nagyon irtam, inkább csak olvastam a történéseket -
#12788 na mostmár van társ is ;) -
BIZ0906 #12787 A fracniába kell lennie angolnak nyelvnek is.
szinte mindenhol úgy van hogy az angol mindenhol ott van -
#12786 hát igen láccik nforce mennyit ér -
Code92 #12785 a franciát?én franciául tanulok de ez még akkor is bizar -
#12784 ingyenvan.. nemtökmindegy? :D -
Fen3gyerek #12783 7 giga, szvsz fake -
cicamisa #12782 Nem neked írtam! -
Laceeka213 #12781 IMÁDOM A NULLÁT :D:D:D:D -
#12780 De a newsgroup hírt adott róla :) Szal... -
#12779 nforce-on még mindig nincs kint. :P -
#12778 "5 GB-OT TESZ FEL"
Nem azt, hogy mennyi a release mérete... -
#12773 -
#12772 kösz Slick igy szebb -
#12771 Ki ne szúrja a szemed, hogy PSP, meg h utána van írva h Own The City. Ez már pénteken kint volt, és már tegnap végigjátszottam... -
#12769 Na megjöttem, látom kijött egy francia változat...aham...hmmm...és most hol vannak azok a srácok akik délután privátba keménykedtek nálam, hogy már pedig én vagyok a hülye, és hogy már mindenféle honda, meg mitshubitsi verziók is kint vannak...stb.
na de mindegy, mint várható előbb - utóbb kint lesz az angol változat is, mondom miért lehet a következőkbe pontot, törlést kapni:
A szokásos duma fent piros alapon fehérrel, megtoldva:
Bármilyen magyar vonatkozású torrent oldal, se sms web címet, se semmit honnan töltöd. Ilyen alapon csak írd be, hogy küldjenek neked privátot.
Nem érdekel hány % -nál jársz. Nem érdekel,hogy az XT1950 -den csak 200FPS megy. Ne kuncsorogj letöltési linkért, ugyse kapsz. -
#12765 jaja oda nem szoktak. -
#12762 netiparoson -
#12761 netipar.hu, nem atw.hu -
#12760 TL-en elszabadult a sok magyar vadbarom -
FLeK0 #12758 szerinted ezek megertenek, barmilyen nyelven is lenne? csak nyomják a gombot és flesselnek az elmosodo effektekre =D -
#12757 Fent van a dox on -
Blint #12754 Valaki tudna nekem csinalni egy shotot a demo gyokereben levo falokrol?
Nem megy a telepitoje es manualissan csomagoltam ki, ezert nem biztos hogy minden fajl megvan ott. Nem is indul el.. -
#12752 sztem ne szedjétek, full franszoá az egész!