Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1ik utánozza a másikat..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

de legalább van valami formája ha belegondolsz az összes 2-3 millás kocsi mind ugyanúgy néz ki a peugeot kivételével azok tesznek bele valami szépet de ilyen rönó meg skoda hát nem tom
a jövõ kocsija:d
😄😄

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

nekem túl futurisztikus persze nektek attól még tetszhet
najó leszavaztatok
pf..brutál csúnya..
"hogynézmáki"

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

jaja na azé nem oylan rossz az
ráadásul kishazánkban szerelik össze😊amugy nekem nem tetszik
Hörkee
Érdekes, én látom. világosíts a monitorodon te kis sz..

audi le mans quattro
gyerekek ezért érdemes élni😄
tetszik a demo minden maxon megy nagyon gyönyõrû és végre benne van az embereke is nagyon fasza lett remélem már holnap után lehet szedni vagy pénteken

a legjobb kocsi az egészben:audi le mans quattro
MadBence
Tunerrel drifteltem: 228000 pont 😄. Pedig nem is próbálkoztam soxor.

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

több mint a fele játék róluk szólt ebbe elég lesz ha a negyedébe lesz csak😄
nem is kell akkora csak amikor vannak akkor legyen jó a most wantedbe már ugyis meguntam õket
SLICK
nem kapnak akkora szerepet mint az MW-ben

SLICK
az tök mindegy, akárhova csomagolhatod

már csak a zsaruk fontosak hogy lesz e olyan jó mint a most wantedbe vagy jobbak:d
kovecses
Full speed canyon drift átszakítható palánkokkal...állatok 😄

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

És hova csomagoltad!
Hi.
Nekem is ez volt a problémám kicsomagoltam a játék fõkönyvtárában található 0compressed.zip-et és el is indul.
armageddon666
Írtak itten egy tippet beállításokhoz:
800*600 Aniso, FSAA4x, minden full....
Nem szaggat és nagyon jól néz ki! próbáljátok ki! érdekes sztem hogy a 6600GT-t (lehet többit is) jobban zabálja a felbontás mint az AA 😄

@

kovecses
CT: How have the drifting physics and handling changed from Most Wanted to Carbon?

SA: The drifting physics and handling have been totally revamped for Carbon. Our number one goal throughout development was to focus on the speed of drift. In the past, drifting in racing games has felt quite sluggish and didn't capture the insane speeds which you see in some of the pro drift competitions. We've focused on speed so much that we've tied point scoring to it. Keeping up a consistently high speed is the key to getting huge drift scores.

In addition to the regular drift tracks which take place on closed circuits, players will also have a chance to try their skill at the challenging Canyon Drifts. These drifts take place on narrow mountain roads and have the added risk of being able to break through the barriers and fall off the track. The handling on these roads is pretty similar to regular drifts but you'll have to really learn how to control your car to avoid hitting the walls or going off the road. These are by far my favorite drifts in the game. It's a very satisfying feeling when you can make it to the bottom of the track without having touched a single wall.

Te sem látod azt, hacsaknem a teljessel játszol, mivel Gallardó van a demoban.
Amivel viszont szerintem nehezebb menni, de a gépe ellen tök mind1 melyiket használod...

PSN: berghold

akkor szedd le máshonnan a demot
de nállam errõl van szó 😊
verseny kõzbe nállam jók a hangok..

de ha nem inditom újra akkor se jó!!
SLICK
érdekes nekem nem kellett újraindítani :|
sztem te se indítsd...

Kicsizoli
Vicces <#hehe>amit irsz de nem igázán errõl van szó amikor elindítod a versenyt onnantól kezdve csinálja

Készülget a gép lassan, de biztosan..

szedjé le új direct x-et
sziasztok!
lenne egy kérdésem!
amikor telepítema demot, amikor újraindítom a direct x miatt akkor kilép. Mit csináljak?
Please help!
Sûrgõs KÖSZI! Légyszives!!!!!!!!!
nem tom lehet hülyeség
nézd ezt találtam: http://www.sg.hu/cikkek/47860
sziasztok!
lenne egy kérdésem!
amikor telepítema demot, amikor újraindítom a direct x miatt akkor kilép. Mit csináljak?
Please help!
Sûrgõs KÖSZI!
jakewyler
Amúgy véletlenül nem rendelte meg valaki a collector's editiont mert már tölthetõ!!de csak azért kérdezem,hogy hány giga??

kovecses
Ezt alá is tudod támasztani! Mert szerintem csak európában csúszik, ami meg nem érdekel 😛

jakewyler
okt 31-én USA-ba jelenik meg

nekem egy pár másodpercel késõbb kezd el beszélni , mint ahogy mozog a szája 😞

szal nov 8-án jelenik meg
Kicsizoli
Valaki tud mondani valamit errõl a dologról?

amuyg meg a teljes játék megjelenése az nem okt 31- hanem 8 nappal csúsztatták
na kíváncsi vagyok..
99%ban tuti h FAKE
6 nappal hamarabb kint lenne a Full??

Uploader's Comments:
[ Find More at http://www.torrentportal.com ] Whahahahah EA - fuck you!!I hacked and I have your superb game!!Finaly guys

matyi08
ha a fraps-al csinálod, akkor látszódik az is.

41.8%-nál megáll, egy próbát megért azért 😊
buldozer99
mondom!hogy lehet le fényképezni hogy látszodjon az fps-is?

Forca Barca

Kicsizoli
Sziasztok

Valaki tapasztal olyat már hogy akad a játék hangja pontosabb visszhangzik? Amúgy nem szaggat miért lehet ez??

Köszi
<#confused><#confused>

kovecses
Nálam nincs ember a galardoban meg a camaroban...és egyébként a te képeden nem lászik hogy lenne benne valaki!

ember ha erre gondolsz :
Need for Speed Carbon compressed DVD.ISO
6 napja és 2 órája tették fel.
szerinted..ez a carbon??
ugyanmár hagyjuk már mórickát...

ha az lenne akkor tegyél be INGAME képet..és akkor elhisszük...ha nem akkor meg saját magad járattad le 😊

amugy meg a térképen sincs folytatás 😛