22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Bekre Pál #13030 Köszike a gyors választ, már megilyedtem, amikor láttam a demoban hogy " own the city, block by block " :) -
#13029 Ez olyan lesz, mintha egy sokkerekes bevásárlókocsival hajtanál... :P T'od, aminek körbe el tudnak fordulni a kis kerekei... Szal ez nem ÁRKÁD, ez kéremszépen egy KAMUFIZIKÁVAL megáldott autós játék a DRIFTŐRÜLET jegyében! :) -
#13028 csak a magyar telepitő nyelv van benne szerintem mint minden ea-s játékba ha átirod az ini fáljt legalábbis én ezt tapasztaltam még anno fifa 07 angol verzióba szerintem attol a játékban nemlesznek benne a nyelvek -
#13027 sd4hide-vel nem megy, sőt az sd4blocker-el sem!!!!!
-
#13026 Vki plíz küldjön egy linket ahhonan viszonylag gyorsan jön!!!!!!!!!pü-be... -
#13025 defake! -
#13024 állítólag az a collector's edition, tehát benne van bónusz dvd is -
NeOhu #13023 hmm, a HKzonda-s verzió 7 GB ? -
#13022 mehetsz városban is! -
#13021 Állítólag eldugták a cracket, de rajta van. :S -
Hellsing47 #13020 http://img319.imageshack.us/img319/8325/sshot3us5.png
lool :D -
#13019 ajjajj már kezdődik :| -
Bekre Pál #13018 HI, nem tudjátok véletlen, ez most milyen lessz, olyan mint az U2, MW, hogy szaladgálhatsz a városban, vagy olyan mint az U1, vagyis csak versenyről versenyre lépegethetsz?
Remlélem értitek a kérdésem. :D -
hacking15 #13017 sd4 hide -
#13016 Na szóval itt a gond, nem azzal van hogy francia, mert benne van a többi nyelv, hanem az hogyí nem indul el... -
#13015 ez melyik? -
#13014 -
hacking15 #13013 kinekvan lenn a hkzonda:? -
#13012 jaja. PSP-n mint mondottam már, kijátszottam... az U1 zenéje nagyon bejött. Az U2-é is, bár az kicsit kevésbé, ugyanígy az MW. A Carbon zenéjére nem mondom h rossz, de lehetne jobb is, tele van 7 perces monoton számokkal, míg az U1-ben pl voltak 3perces rock számok (pl Static X), amik tényleg jók voltak... -
#13011 és,mien a francia fingszag?:D:D carbon szagú?:D -
Dodo55 #13010 Hmm ezek csak szövegek, tehát a franciában franciául fognak beszélni, mégha másra állítjátok akkor is.
Viszont ha a HKZonda-ban nem lesznek magyar fájlok(mert az valószínüleg amerikai változat), akkor ezeket a magyar fájlokat majd feltöltené valaki valahová? Mert a demoban ezek a fájlok csak pár kb-osak. -
#13009 :DD
és ezzel kb összefoglaltad az elkövetkezendő 2 hónap hozzászólásait^^
zárható^^ -
#13008 Bithu dobja már fel a HKZonda féle CE verziót, elképesztő hogy ezt a francia szutykot istenítitek -
#13007 Na az lehet, de majd nézd meg hogy tele lesz a topic legalább 3 oldalon keresztül olyan hozzászólásokkal amit írtam. -
#13006 állítólag van crack valahol elásva, csak olvastam, nem biztos -
#13005 gyáh mi van itt. legalja topik:c -
#13004 A gondok itt kezdődnek...
Tegye be az eredeti lemezt... -
Dodo55 #13003 Ez melyik relasebe van? -
#13002 a zenéje tényleg szar a korábbi nfs-ekhez képest:) -
#13000 4. fájl a 75 ből:D -
#12999 nah már csak a movies mappát nézném meg.. :p -
#12998 ez lesz. nem lehet mit tenni ellene... -
#12997 nem fogok beszélni róla, még privátba se, sry:| -
#12996 "...acél váááros,nehéz szüürke napppalok..."-p mobil:acél város..:D ép ezt haltaom,kurvajó szám
nah cső emberek,amj regel tesztelünk:D -
#12995 -
#12994 télleg hekkelve van az arányod? hogy lehet csinélni olyat? nekem is jól jönne :) -
#12993 Már látom mi lesz holnap, jaj nekem már megvan fú de szar, na nekem is mingyárt leér, jaj nekem miért csak 15%nál tart még mindig. Fú apám de gány játék. Ez az eddigi legjobb ótós játék. Menjél már a MW sokkal jobb. De szar az irányítás azt hittem a véglegesben jobb lesz. Hát ilyen nincs szarabbul megy mint a demo. Nekem miért nem indul el? A geforce4mx-emen fog menni? Valaki végig vitte már nem küldene nekem fullos mentést? A zenét honnan lehet letölteni? De szar a zenéje ............. -
#12990 No mivan adminkáb kaptam egy büntetőpontot..asszed érdekel?!;) nem -
#12989 Népszerű témák
1. Need For Speed: Carbon
Elvagytok latom
en is mentem sleep...joccakat .., -
#12988 Nincs itt semmi gond a nyelvekkel...