Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
"hogynézmáki"
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
gyerekek ezért érdemes élni😄
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Nekem is ez volt a problémám kicsomagoltam a játék fõkönyvtárában található 0compressed.zip-et és el is indul.
800*600 Aniso, FSAA4x, minden full....
Nem szaggat és nagyon jól néz ki! próbáljátok ki! érdekes sztem hogy a 6600GT-t (lehet többit is) jobban zabálja a felbontás mint az AA 😄
@
SA: The drifting physics and handling have been totally revamped for Carbon. Our number one goal throughout development was to focus on the speed of drift. In the past, drifting in racing games has felt quite sluggish and didn't capture the insane speeds which you see in some of the pro drift competitions. We've focused on speed so much that we've tied point scoring to it. Keeping up a consistently high speed is the key to getting huge drift scores.
In addition to the regular drift tracks which take place on closed circuits, players will also have a chance to try their skill at the challenging Canyon Drifts. These drifts take place on narrow mountain roads and have the added risk of being able to break through the barriers and fall off the track. The handling on these roads is pretty similar to regular drifts but you'll have to really learn how to control your car to avoid hitting the walls or going off the road. These are by far my favorite drifts in the game. It's a very satisfying feeling when you can make it to the bottom of the track without having touched a single wall.
Amivel viszont szerintem nehezebb menni, de a gépe ellen tök mind1 melyiket használod...
PSN: berghold
verseny kõzbe nállam jók a hangok..
Készülget a gép lassan, de biztosan..
lenne egy kérdésem!
amikor telepítema demot, amikor újraindítom a direct x miatt akkor kilép. Mit csináljak?
Please help!
Sûrgõs KÖSZI! Légyszives!!!!!!!!!
lenne egy kérdésem!
amikor telepítema demot, amikor újraindítom a direct x miatt akkor kilép. Mit csináljak?
Please help!
Sûrgõs KÖSZI!
99%ban tuti h FAKE
6 nappal hamarabb kint lenne a Full??
Uploader's Comments:
[ Find More at http://www.torrentportal.com ] Whahahahah EA - fuck you!!I hacked and I have your superb game!!Finaly guys
Valaki tapasztal olyat már hogy akad a játék hangja pontosabb visszhangzik? Amúgy nem szaggat miért lehet ez??
Köszi
<#confused>#confused><#confused>#confused>
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Need for Speed Carbon compressed DVD
6 napja és 2 órája tették fel.
szerinted..ez a carbon??
ugyanmár hagyjuk már mórickát...
ha az lenne akkor tegyél be INGAME képet..és akkor elhisszük...ha nem akkor meg saját magad járattad le 😊