Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
hiába büntet kinézetre, csak sajnos olyan mintha egy mûanyag utánzat lenne az autón!
Úgy látszik a világosban kevesebbet kell "dolgozni" a videókarinak (MW), mert itt a sötétben a SHADER... beállítás -10fps-t eredményez <#levele>#levele>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Kipróbáltam a demot, és sztem nagyobb a grafikája érdekes... Nekem olyan túl szürke az egész... Másik meg az hogy nincs lángja a kipufogónak nitrozáskor... Nem tudjátok mivel lehetne elõcsalogatni? És milyen driverrel toljátok?(nvidia) A konfigom ott van aláírásba
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ezt ... <#wink>#wink>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
SKY!
v-sync: azaz vertikális képszinkronizálás, dodo barát kapizsgálja de az hogy az fps-ed a herz-hez igazitja az gondoljtatok bele totális badarság, nem a monitorod teljesítményétõl függ hogy hogy megy a játék, ez csupán a magas fps elszállások ellen " véd "... tudni illik ha pl egy játék menne körülbelül 130-140 fps-el (nemfélek hogy valakinek innen annyival szaggatna a NFS:C ) akkor megvágja az fps számod és egy emberi értéken tartja, azaz maximalizál, nagyon magas fps értékeknél ugyan olyan szaggatásérzet van mintha 15fps el menne, és közbe meg 130al repeszt...
particle effect: ki lett tárgyalva, a részletes effektekért felelõs mint a neve is irja, kocsiszikrázás, füst, dodo ezt jól irta, a térben elhelyezett 2D-s texturákért felel
öö mit kérdeztél még?
u dont have to listen anybody else but me
persze, hogy nincs köze a valósághoz
gratulálok neked, szépen lejárattad magad...
Játék közben X és nitró... Lassítva láthatod hogy semmi nem jön a kipufogóból!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a tuning mizeria sajna kicsit keves.bar ez csak egy demo.. viszont nagyon tetszik es orulok hogy ki tudtak valami ujat is talalni.
a kanyon futamot nem tudom miert hivta valaki kanyon driftnek..semmi drift nincs ott😄 azt se tudom minek mutatjak a driftelest a kanyonhoz. az csak lassit.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Need.For.Speed.Carbon-Razor1911
Need.For.Speed.Carbon-RELOADED
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Szerintem meg Mw szarabb volt, mint ez, itt egy fokkal jobb az irányítás (leszámítva a driftet). Ja, arra leszek kíváncsi, hogy fullban ki lehet -e majd kapcsolni a cath up-ot. Ha nem, akkor nem hinném, hogy 2-3 versenynél többet fogok vele nyomulni... Undorítónak tartom, hogy hiba nélkül vezetek, és a gép utólér, majd leelõz, onnantól már nem fun egy játék, hanem idegesítõ. A régi szép idõk, amikor 30-40mp-s alázást kapott a gép. 😊 Sry a hosszúért...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Most sikerült nekem megcsinálnom a driftet, a korláton kiesõs verseny meg elég kemény de azért jó!!
kiváncsi leszek a fullra de a játék menet, grafika olyan mintha ez a nfs 4 volna..
alfi95:
Az alagút az elsõ Canyon duel pályán van és úgy találod meg, hogy mielõtt elindulnál hátrafordulsz és mész az ellenkezõ irányba.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...