130
Telefonos játékok a TV-ben, van egyáltalán megoldás?
-
#10 nekem 1-el kevesebb jött ki, de ha jól megnézitek, a telefonszámot pl rosszul bontották fel -
#9 Átverés! Itt egy bizonyíték, nem csoda hogy nem találta ki senki, a megoldást is csak kb 1 másodpercig mutatták:) -
FLeK0 #8 nem csalnak, csak az emberek butak. altalaban a kerdesben van, hogy hogyan kell kiszamolni, vagy jobban meg kell nezni a kepet. -
#7 Felkéne venni videóra az egyik megoldhatatlan feladványt, a családban van egy matek zseni az kiszámolja. Felhívni, valahogy bekerülni a játékba és ha nem az az eredmény pedig már 600000000000 kvadrilliárdszor átszámoltuk, akkor megmondani a szerkesztőségnek, hogy mért vágják át ennyire a jó népet. Ők erre biztos azt mondanák hogy rosszul számoltam. Ekkor jönni azzal, hogy felvettem videóra, és átszámoltattam egy 2 diplomás atom fizikából doktorált tanárral. Lehet, hogy akkor azt mondanák hogy adnak egy kis pénzt ha nem mondom el senkinek. Én ezt a telefonos beszélgetést is felvenném és ezzel is megzsarolnám őket, tehát én így is, úgy is jól járnék, csak ők nem, mert az egész végén küldeném az ORTT-nek. Biztos van erre vonatkozó törvényük is. -
#6 Megvárják míg elég pénz összegyűlik a telefonálóktól, és akkor aki a következőt mondja, az biztos jó :D -
#5 Ez az egész egy nagy sz*r... kiakadok tőle! :DDDDD -
#4 Az egész egy nagy átverés!!!Pl:Amikor kiraknak egy csomó pénzt és számoljuk össze az értéküket akkor az az átverés hogy néhány pénzérmén megváltoztatnak vmit amit Tv-n keresztül látni sem lehet a felbontás miatt! -
#3 -
#2 -
SonicBoom #1 Lehet hogy naiv vagyok, de van egyáltalán megoldása egynémelyik feladatnak. Pl. amikor kiraknak a képernyőre egy rakás számot oszt add össze. Szeretem azt hinni, hogy nem vagyok totál hülye, de akárhogyan számolom, nem jó, mármint a kedves műsorvezető szerint, mert figyelem mit mondanak a betelefonálók és úgy tűnik megoldhatatlan.
Vagy csak rossz logikával közelítem meg, de akkor a kérdést kellene másképpen feltenni. Törvényes ez?
Én magam még sosem telefonáltam, de figyelem ezeket egy ideje, mert útálom ha az embereket hülyének nézik.
Valaki?