Telefonos játékok a tv-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
Múltkor nagyon felbaszott a vivá-n a szõke.Külömbséget kellett megtalálni a két kép között,amikor odakapcsoltam már láttam a külömbséget,ez meg ott pofázik,hogy esküszöm én nem látom(mer szõke😄),és már az operatõrnek mondta h mutassa meg

Jagi
Ne ez meg micsoda médiakarrier! Grat! 😄

Jagi
Ja, "vedd észre paraszt" ha tudod... hát b*sszák meg!
Ez relatív, de sztem bankjegyhamisítás

horpeti
igen, elég lol 😄

Na de éppen emiatt nem is szabad nézni.. nekem elkezd fájni a hasam, ha meglátom ezeket...
De a marha nagy hülyeségük leköt a TV elé, mert kiváncsi vagyok, hogy most mennyire hülye... meg amúgy a telefonok is....lolok...

De kb. Szalacsi IQjú válaszok érkeznek, amit egyszerûen nem hiszek el 😄
És ha nem merül fel benne, hogy beépítettek, akkor meg fogja a fejét, hogy juj de hülyék, én meg tudom a választ.. és telefonál...

ki van ez találva, és tök könnyû ám bedõlni. Engem marhára kikészített 1 játék, de nem bírtam elkapcsolni, mert egyszerûen vmi mágikus szar késztetett, hogy nézzem ezt a baromságot 😄

Bizony megeszem a kalapom ha az 000, de szerintük így kellett volna értelmezni. Elmennek a jó annyukba. És az idóta mûsorvezetõ még jó képet is vág hozzá...

Az okoskodóknak mondom, tudom én hogy itt nem ez a lényeg, hanem hogy minnél többen hívjanak, de ez akkor is dühítõ (számomra) így ebben a formában.

horpeti
a 100asokon tényleg 000 van... ??

lol.......

ennek a megfejtése 102, a logikáját lentebb írtam.

Apus
Én ezeknél már olyanokra is gondolok, hogy a telefonszámot is hozzá kell adni, meg a megnyerhetõ összeget, meg minden számot ami a képen van.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Azt hiszed okos vagy és kitaláltad, hogy 98. Nem.

Az meg tényleg igaz, hogy beszéddel nem érünk el semmit de legalább kibeszéli a dühét az ember és nem érzi magát teljesen egyedül ezzel a problémával. Ahhoz, hogy tegyek valamit, túl lusta vagyok, meg az egész nem ér annyit.

tigeroo
ez modell? azthittem a zaciból bérlik szegényt<#idiota><#idiota><#idiota>
akyyy
ORTT Panasziroda: Panasziroda:[email protected]

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Frosty01
sajnos azzal hogy itt beszéltek róla semmit nem értek el vele, valami radikálisabbat kéne tenni, hogy komolyan beszünjenek, de az a baj hogy erre nem sok lehetõség van <#gonosz2><#eplus2>

practitioner of the forbidden arts of death

<#nyes><#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Majdnem helyes 😊 Szerintem erre gondolhatott, csak a kérdést nem olvasta el figyelmesen <#hehe> : Csöves csontok és lapos csontok.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Az ORTT százalékot kap, és a karikákat figyeli a kép sarkában.

Azt mégse mondhatják, hogy "ezt benézted, csög"...

ReTeK
ismerõs, felhívta a számot NEM kérdeztek semmit csak ennyi hallott:

-Ön nem nyert.

<#idiota>

horpeti
loool a cikk is, meg amit mondtok.

De így igaz...

nevetséges 😄D
Az rtl klubbon van az a nyálgép faszi, az mekkora lol...
És tényleg amikor belenéz a kamerába közelrõl. Vhogy átfut rajtam a hideg, és teljes totális idegbe megy át 😄DD

Csinálhatnák fair módon is, kisebb nyereménnyel, vagy trükkös kérdésekkel, de ehelyett itt-a-piros-hol-a-piros szinten nyomják, amit szerintem kisiparban az utcán sem engednek, és senkinek nem szúr szemet. ORTT ilyenkor hol van??? Ja, hogy ment a csekk a fõnöknek. Bocs.

DJ Bee18
Én csak azt nem értem, hogy a kibaszott ORTT amikor lehagyják a 12-es karikát, már feljelentget, itt meg úgy b@szhatják át a naiv, butuska embereket, ahogy akarják??
Ettõl ver ki a víz, amikor belenéznek a kamerába, és mondják , hogy Ön, mintha csak hozzám beszélne, és sok hülye van, aki ezt beveszi...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Jagi
Vijaszaton volt még régebben:
A csajszi: hívjanak hány hároszög van a képen stb. blablabla, nyafnyaf
1. telefonáló 40.
- Pfffúúú sajnos nem...
2 . 58
- Hát sajnos ez sem...
3. 69
-Sajnos ez sem az...
Még így ment egyy darabig, aztán telefonáló: 74.
- Igen nagyszerû hurrá, megvan a nyertesünk nyafnyaf, satasata, blabla...
A barátnõmmel egymásra nézünk és kb egyszerre: "Tíz perce nem ezt monda az egyik csaj is?

Na ennyit errõl.
A zertéelklubbos nyálgép faszkalapot meg legszivesebben fejberugdosnám. Olyan mintha egy lófasz járna a picsájában egész "mûsoridõ" alatt...

aki ilyet hív meg is érdemli.
Ettõl függetlenül persze hatalmas bevétel a TV-csatornáknak. Én a T-Com-nál dolgozom, és bizony minden harmadik -fõleg nyugdíjas- ember telefonszámlája tele van ilyen úgynevezett "audiotex/audiofix" hívásokkal, átlagban 10-20ezer HUF értékben. Na most ezt szorozzuk be mondjuk 500 ezer emberrel aki õket legrosszabb esetben is. Nagy pénz bizony.. Sok ember jut anyagi válságba egy ilyen f*szság miatt..

Nem tudom ismeri-e vki a Szóda c. mûsort. Reggelenként megy a Tv2-n. iszonyat vicces, egy Mia nevû modell-csaj nyomja benni aki annyira hihetetlenül buta hogy szegény producereknek kell beszólni neki hogy vegyen már vissza <#gonosz1>

itt egy cikk róla -- index.hu

REALista
Dehogy jött egy csomó számot kihagytál!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

horpeti
így olvasva elég nevetséges volt ez, hogy átfirkálták 0-ra...

de mondjuk pont ez az a módszer, amivel lehet szivatni. Ha valami IQs feladvány lenne, akkor tuti nagyon hamar megoldaná valaki (ha bekapcsolják)...

Egyértelmû, hogy teljesen nyilvánvalónak tûnõ feladványokat adnak, és ezért több telefon lesz.

Ha valami IQsat adnának fel, nem találná ki csak pl. 1%, és az telefonálna, itt meg mindenki "tudja" a megoldást, legalábbis véli, és ez ok a telefonra...

RelakS
206, szal nincs helyes válasz <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

horpeti
képre kattintasz, utána berakod a linket 😄

U.I.: hogy kell képet belinkelni?

Na tegnap néztem a VIVA-n egy ilyen pénz összeszámolóst. A végén megmondták a megoldást is.

A kérdés az volt: számolja össze mennyi forint van a képen?

A trükk az volt, hogy a lefordított érméket, ahol az írás nem látszott, nem is kellett figyelembe venni, a többit meg számítógéppel átfirkálták nullákra, és igy effektíve csak két ötvenes meg egy kétforintos volt "teljes", ezeket kellett volna összeadni.

De ahogy alább mondták, valaki mégis nyert, hogy ne lehessen perelni, de persze a legvégén, mikor már az utolsó utáni visszaszámlálást indította a kis k**va. Ez véletlenül éppen 21:00-ra esett, amíg a mûsoridõ tartott. Micsoda véletlen!

Plussz poén, hogy a betelefonálók azonnal mondták a válasz, a telefon vonalban látszólag nem volt eltolódás. Namost amikor az utoló telefonáló, a "nyertes", akinek szinte a szájába adták amegoldást, komoly problémákkal küzdött a telefonban, mert õ csak néhány másodperces késéssel látta/hallotta magát a tv-ben. Azaz, õ volt az egyetlen valódi telefonáló, a többi meg bépített köcsög a stúdióban.

Útálom õket!

horpeti
ezekre a genyó kérdésekre pont kell az az 50 perc hogy megfejtsd (bár kemény, mert mindig van több egyértelmû válaszlehetõség, aztán mindig van vmi, amit nem vesz észre az ember 😛) 😛PP

Bár vannak nagyon gagyik.. pl. mi a különbség a 2 képen (1)
bnõm 1bõl mondta, hogy 1iknél nem látszik a csizma... aztán ez ment 30 percig lol 😄

Bár kétségkívül, ha valódi játékosokat kapcsolnának végig,akkor tuti hamarabb meglenne a megoldás, de egyértelmû, itt nem is készülnek arra, hogy elviszik , 1 feladvány lesz, és pontosan a mûsoridõ végén kerül ki a gyõztes... Micsoda véletlen... 😄

CattiBrie
mondom kijött az összeg 😊

[/spam]&#8482;

Shaman
lehet,hogy az "l" betü 1-es akar náluk lenni,s bele kell számolni<#idiota>
végül is valamié csak ki vannak pirossal emelve...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Rage47
hát akkor jo sok hülye van....😄 de tényleg mekkora baromság, nem értem miért vannak még ilyen játékok...
Biztos ki van ez találva,az okos törvényeknek köszönhetõen ugy hogy ne lehessen megfogni õket.
Eleve ahogy néztem általában a legutolsó ember akit bekapcsolnak az "valódi" játékos,akinek odadják a fantasztikus 10.000-15.000 forintos nyereményt.A fõdijra persze esély nincs.De mivel a végén valóban nyer valaki,igy szerintem nem is számit hogy õk közben 50 percen keresztül kamu hivásokat fogadtak esetleg,hiszen a végén valóban sorsoltak és valaki "nyert".Az hogy közben valaki látva a sok sikertelen (kamu) próbálkozást telefonált 10x...hát istenem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dynamic
A világ egyik legnagyobb biznisze ez a telefonos ökörködés.Egy adás alatt többmilliós bevételhez jutnak az emeltdíjas telefonokból amibõl õk az 1-2 nyertesnek nagy kegyesen odaadnak 20-30 ezer Forintot.A Jackpotot meg úgysem tudod elvinni, mert 0,1% esélyed van, hogy eltaláld.Az a hülye aki ilyet játszik.
tigeroo
könnyen sohasem fognak meggazdagodni az emberek..vagy ha igen, börtönben végzik...persze kivétel a lotto, deeee...hááááháá
tigeroo
mint akit épp seggberaktak
ez az arc nagyon kemeny 😄

BUDA > miskolc.

tomsolo
azért némelyik játékos se kutya:

Rtl Klub - kérdés hány csont található az emberben?

a. 205
b. 2
c. 2500

Válasz: B!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

horpeti
nagyon gáz! De érthetetlen az egész!

múltkor volt 1 ilyen szókirakós, és tényleg hihetetlenebbnél hihetetlenebb betelefonálások voltak... Bnõmmel kb. 3/4 órát néztük, már be akartunk telefonálni...

sõt hívtuk 2* is 😄DD de soha többet.

Persze nem kerültünk be.

Pedig full egyértelmû volt a megoldás. De egyszerûen hihetetlen szarul rakták össze az automárkákat...

de volt vagy 30-40 telefon... és kb. mindenki ugyanazt mondta, csak más sorrendben...

Én hülye el is hittem, hogy ennyi hülyegyerek van.
De most ezt olvasva egyértelmû, hogy ezek kamu betelefonálások...

De ha ez így van, akkor ez igencsak jogszabályba ütközik, közjegyzõ van vhol??? sehol... így nem is lehetne ilyet...

nagyon gáz...

az RTL klubbos az szerintem nem is csalós, de van pár másik csatorna, ahol 1 órán kerezstül ugyanaz a kérdés van, és nem találják ki...

és igen, 1* néztem végig egy ilyet, mert kiv. voltam a megoldásra. Hát bebuktam, mert azt vagy nem mutatták, vagy talán 1 frame-be zsúfolták bele <#vigyor1>

szal no comment... de tényleg, az emberek azért telefonálnak be, mert látják, hogy egyértelmû, sõt, látják hogy mennyire hülye más, és akkor egybõl felbátorodik (mi is így tettük bnõmmel) Hallottuk a sok hülyét, és mondtuk hogy na nehogy már ez a hülye vigye el... de komcsi 50 perce mondták percenként a szar megoldást (és mindig ugyanazokat, kb. 5-6 fajta változat volt...

lol mindenesetre... de biztosan jövedelmez... hacsak vki 3* betelefonál, az már 1 ezres....

még megérné akkor is ha nem vernék át a bagázst, és legalább 100ezret kiosztanának...

Fülüke
és hogyha kifüstölnénk õket mint a hippiket?

De k*rvajó géped van istenem....

tigeroo
Ez a szõke démon a képen én vagyok. Jó mi?

aztakurva :lllllll
REALista
ja még régen mondta is hogy az egyik 20 forintoson az F betût felcserélték!Ezt persze nem lehetett láttni még akkor se ha az embber tudta mit kell néznie!

CattiBrie
mármint kihasználják a tévéadás minõségét?

(márminthogymertugye nagyon rossz a tévéadás minõsége)

[/spam]&#8482;

Ch_Slater
jah abban meg az a lényeg, hogy vannak pénzek amin megváltoztatnak valamit (pl. az 50-esen a madár karma alá bekerül egy kis kosz) és felteszik a kérdést, hogy : "hány JÓ magyar forintot látunk a képen"
Aztán döntsd el a centis pixeles tv-n hogy melyiken milyen minta van...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

CattiBrie
1
1
50
1
14
4
100
1
1
2
20
200
2004
4
2
1
10
1
100
6
65
5
5
56
6
5
58
8
1
= 2732

persze elõször így néztem

14
2004
2
65
-856
-858
1
1
50
1
14
4
100
1
1
2
20
200
2004
4
2
1
10
1
100
6
65
5
5
56
6
5
58
8
1
= 3103, de ebbe még nincs benne a "száz"

[/spam]&#8482;

passatgt
Az szokott idegesíteni,amikor mondja a mûsorvezetõ h hallo hallo,aztán közbe 4 percet késik a hang mire meghallja a játékos

REALista
Huu vazzeg mi megy most a Spektrumon!<#mf3><#idiota>

Naná az ember sejti, hogy csalás, de ennyire átlátszóan hülyének nézni az embereket...Engem kifejezetten dühít! (Itt most lehetne filozófiai vitát nyitni, hogy milyen sok hülye van, de most nem ez a lényeg)

Az meg tényleg vicces, hogy kiraknak egy marék pénzt, legalább 4 darab 100 Forintos van ott jól láthatóan, plussz az apró, azt erre a telefonáló azt mondja 165 Ft!!! Te melyik csatornát nézed baz+!!??

Egyszer (de csak egyetlen egyszer) láttam, hogy kiírják a megoldást, de köze nem volt a képen látható dolgokhoz, ennek ellenére a telefonáló eltalálta. Akkor ennyi erõvel modhatták volna, hogy gondoltunk egy számra 1 és 1000 között, aztán találd ki! (ez nyilván csak beetetés volt meg egy beépített ember, de tanulságos)

ngcsnet
nincs

RelakS
A 25 miért lett likvidálva? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE