Telefonos játékok a tv-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tuti hogy nem fogják felhívni
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Cat #19:
Igen, de néha mégis nyer valaki: olyan, mint az "itt a piros, hol a piros?"-ban a "játékmester" beépített sógora.
Úristen hód, fújd már ki!!!
1. ez csak azért van, mert a csatornának van kihasználatlan ideje, amibõl igy pénzt csinálhatnak
2. átverés az egész, a pénzt nem kapja meg senki, nem létezik
3. a betelefonálok többsége belsõ dolgozó
4. hiába vár 50 ember, aki tudja a megoldást, nem kapcsolják be, hanem várakoztatják az emelt díjas telefonvonalon.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Aztán jön a szörnyülködés hogy jaj nem jó,na meg a nézõk ingerlése hogy "nézzék van még esély,gyorsan hivjon,telefonáljon,hiszen maga tudja".
Egyszerûen undoritónak tartom ezt az egészet,de hogy egyre több ilyen van, azt mutatja jól lehet vele lehuzni a népet...<#szomoru1>#szomoru1>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Retteketet
De k*rvajó géped van istenem....
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Vagy csak rossz logikával közelítem meg, de akkor a kérdést kellene másképpen feltenni. Törvényes ez?
Én magam még sosem telefonáltam, de figyelem ezeket egy ideje, mert útálom ha az embereket hülyének nézik.
Valaki?
<#smile>#smile>