Telefonos játékok a tv-ben

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
esztike,meg mikike mondja néha,hogy aki mobilról hív az kapcsolja be a sajátszám elküldését!😄

Na igen...Általában ilyen Szabó Jánosok szoktak nyerni Budapestrõl. 😊

akyyy
jah amúgy érdekes, mivan ha én elmek a pannonhoz, csinálok egy elõfizut, kész is van, de kérem, hogy a számom és az adataim titkosított legyen. majd játszok egy ilyen sms-es beküldõssel, honnan tudják hogy ez az én számom? fõleg mikor a ûsor végén kiírják a nyertes nevét és városát....

tuti hogy nem fogják felhívni

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

forza milan
És sokszor nincs megoldás sztem....Eccer 3 adáson keresztül ment ilyen pénzszámlálós szar....

akyyy
éppen ezért lehetne ezeket kitiltatni. Nem teccik anépnek, buttíják az embereket, ebbõl már simán ki lehetne indulni az ortt-nél hogy ezeket betiltsák.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

forza milan
Mind1 egy nagy Lol,egy agybaszó csaj vagy buzigyerek dumál benne,mindig elpofázza a számot,meg eljácca a nagyhalált,hogy hivjámá,hivjámá....Osz a sok fasz hivja,oszt 300ft-ot sokszor kibasz az ablakon arra,hogy még nemis került be.......Ennyi az egész,FASZOM KIVAN ezekkkel a barom müsorokkal!NAH!Véleményem!😄😛

DJ Skyline
ja,akkor én is nagyot néztem, mikor a Spektrumon is ilyesmi mûsor ment!<#szomoru2>

Sanna ebbõl van apénz, és egyre több helyen van. Az ATV, RTL még nem lenne akadály, de hogy a Viván 9-10 között ezt kell nézni, és már a Spektrumra is bepofátlankodtak, az már sok.

akyyy
petíciót kéne írni erre, és benyújtani az ORTT-nek hogy szüntesse be....mert tényleg borzasztó zavaró az ilyen telefonálós mûsor.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Pontosan... Megnyerheted a két millát, ha piros sapka van rajtad, és van egy zöld leguán a hálószobádban.

Cat #19:

Igen, de néha mégis nyer valaki: olyan, mint az "itt a piros, hol a piros?"-ban a "játékmester" beépített sógora.

cseri001
mint egy vízbefúlt nyúl... és elnézést a nyusziktól! <#ravasz1><#vigyor5>

Úristen hód, fújd már ki!!!

homáron olvasgassatok sztorikat

1. ez csak azért van, mert a csatornának van kihasználatlan ideje, amibõl igy pénzt csinálhatnak
2. átverés az egész, a pénzt nem kapja meg senki, nem létezik
3. a betelefonálok többsége belsõ dolgozó
4. hiába vár 50 ember, aki tudja a megoldást, nem kapcsolják be, hanem várakoztatják az emelt díjas telefonvonalon.

Glpetyus
Ezt minek engedik kamera elé ?

DJ Skyline
sosenem szerettem õket...pláne ami a VIVA-n megy az a virítom vagy mi a genyó...az valami õrület!<#wilting>

Bizony érdekes arca van<#mf2>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

gabber_saviola
<#smile>

ezt nektek -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

REALista
Átverés vazzeg!Érdekes hogy a 2004-bõl számít a 2, 20, 200,2004 és a 4 viszont a telefonszámból nem számolják a 856-ot és 85-öt!Ez kész vicc!BEKAPHATJÁK!!!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Én azokat szeretem amikor valami szöveget kell összeolvasni.Kb egy 10 éves gyerek egybeolvassa,de õket felhivja valaki és bemond valami teljessen értelmetlen hülyeséget.Na most lehet hogy az emberek hülyék,de ennyire talán mégse.Ugyhogy számomra egyértelmû hogy ilyenkor a szomszéd szobából kapcsolnak valakit,aki aztán bemondja hogy "Józsi vagyok" és az értelmetlen megoldást.
Aztán jön a szörnyülködés hogy jaj nem jó,na meg a nézõk ingerlése hogy "nézzék van még esély,gyorsan hivjon,telefonáljon,hiszen maga tudja".
Egyszerûen undoritónak tartom ezt az egészet,de hogy egyre több ilyen van, azt mutatja jól lehet vele lehuzni a népet...<#szomoru1>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gabber_saviola
ejha

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

EOX
Jaja, mintha két nyolcas helyett nullák lennének

Retteketet

RelakS
nekem 1-el kevesebb jött ki, de ha jól megnézitek, a telefonszámot pl rosszul bontották fel

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

EOX
Átverés! Itt egy bizonyíték, nem csoda hogy nem találta ki senki, a megoldást is csak kb 1 másodpercig mutatták😊

Retteketet

nem csalnak, csak az emberek butak. altalaban a kerdesben van, hogy hogyan kell kiszamolni, vagy jobban meg kell nezni a kepet.

Fülüke
Felkéne venni videóra az egyik megoldhatatlan feladványt, a családban van egy matek zseni az kiszámolja. Felhívni, valahogy bekerülni a játékba és ha nem az az eredmény pedig már 600000000000 kvadrilliárdszor átszámoltuk, akkor megmondani a szerkesztõségnek, hogy mért vágják át ennyire a jó népet. Õk erre biztos azt mondanák hogy rosszul számoltam. Ekkor jönni azzal, hogy felvettem videóra, és átszámoltattam egy 2 diplomás atom fizikából doktorált tanárral. Lehet, hogy akkor azt mondanák hogy adnak egy kis pénzt ha nem mondom el senkinek. Én ezt a telefonos beszélgetést is felvenném és ezzel is megzsarolnám õket, tehát én így is, úgy is jól járnék, csak õk nem, mert az egész végén küldeném az ORTT-nek. Biztos van erre vonatkozó törvényük is.<#ravasz1><#eplus2>

De k*rvajó géped van istenem....

Csacsi
Megvárják míg elég pénz összegyûlik a telefonálóktól, és akkor aki a következõt mondja, az biztos jó 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Jagi
Ez az egész egy nagy sz*r... kiakadok tõle! 😄DDDD

REALista
Az egész egy nagy átverés!!!Pl:Amikor kiraknak egy csomó pénzt és számoljuk össze az értéküket akkor az az átverés hogy néhány pénzérmén megváltoztatnak vmit amit Tv-n keresztül látni sem lehet a felbontás miatt!

Davidus
<#idiota>

V9ykn8_TZL0

REALista

Lehet hogy naiv vagyok, de van egyáltalán megoldása egynémelyik feladatnak. Pl. amikor kiraknak a képernyõre egy rakás számot oszt add össze. Szeretem azt hinni, hogy nem vagyok totál hülye, de akárhogyan számolom, nem jó, mármint a kedves mûsorvezetõ szerint, mert figyelem mit mondanak a betelefonálók és úgy tûnik megoldhatatlan.

Vagy csak rossz logikával közelítem meg, de akkor a kérdést kellene másképpen feltenni. Törvényes ez?

Én magam még sosem telefonáltam, de figyelem ezeket egy ideje, mert útálom ha az embereket hülyének nézik.

Valaki?

← ElőzőOldal 3 / 3