2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
  • pyrohun #1489
    már nem :D
  • Bexter
    headerben nálam sokáig fehér, majnem ki x eltem amikor bejöt az álmodott paca :D
  • pyrohun #1487
    na refresh, csomó minden változott :D
  • Bexter
    Köszi. Majd lesznek még csak gépemen vannak :D
    melyiket raktad ki?
  • hungary27
    de amik rajta vannak annál jobbak
    ki is tettem 1 képet hátérnek:)
  • Bexter
    régi elavult kb 2006 os design :D
    Nekem nem jó :P
  • hungary27
    Bexter ez tök jó lett:http://bexter.hu/
  • totya24
    Még nekem is csak félkész állapotban van.:)
  • Bexter
    Látom te se tudsz véglegeset dönteni :D
    Nekem ez a narancs szín nem tetszik, minden mással megvagyok elégedve .D
  • pyrohun #1480
    őő kb. a nyolcvanötödik kreatura dizájn :)
  • Terensz
    Ez nem valami bonyolult weboldal, összesen 3 link van rajta. A design pedig egyszerűen csapnivaló.
  • nyeremenyjatek
    http://nyeremenyjatek.dy.hu ezt ajánlom mindenkinek,értékes nyeremények!
  • Terensz
    Hali!

Természetesen meg lehet csinálni, de ebben a topicban fogsz segítséget kapni, nem pedig oltogatást.

Ez a topic pedig arra való, hogy a kész munkáddal büszkélkedj, legfőképp design-beli hiányosságok miatt fogunk kiosztani és rommá alázni
  • JackSparrow88
    Hali, én az alábbi dolgokat szeretném vhogy betenni az oldalamra de nemtom működésre bírni őket. (Frontpage-ben)
    pl. üzenőfalnál ha küldésre mek akkor elküldje és megjelenítse a szöveget, vagy képfeltöltésnél töltse fel a képet, stb. Biztos meglehet vhogy csinálni ha vannak benne ilyen funkciók, csak nemtom hogyan kéne...
    index
  • Dynamic
    Aha, így már értem:) Köszi a segítséget.
  • cSuwwi
    a szakacsparbaj.hu/szakacsaink/ vagy ha van alatta is tartalom akkor a szakacsparbaj.hu/szakacsaink/kisanita/ szebb, mint a szakacsparbaj.hu/szakacsaink.php?id=kisanita

továbbá a google is jobban díjazza. .htaccess-el (vagy vhosttal) kell trükközni, keress rá.

google-re érdemes belőni, pl. azzal hogy a webmasters toolban beállítod az elsődleges domaint: www-vel vagy anélkül indexeljen, sitemap, and so on... bár ez csak kis oldal, de gondolom szeretnéd ha a google/bing minél előrébb hozzon (egy kis alap seo sosem árt) :)
  • Dynamic
    Köszi. Ezt a "beszédes url"-t nem nagyon értem. Pl. a szakacsaink.php nem elég beszédes? :)
  • cSuwwi
    kinézetre pofás
    a kódjához 2 tipp: próbálj meg beszédes url-eket használni a .php-k helyett, illetve a képek/scriptek linkelése a gyökérhez képest relatív legyen (vagy base taget tegyél bele)
  • Dynamic
    Ja, igen látom. Kösz javítom (teszt tárhelyen volt és úgy látszik, még nincs minden hivatkozás javítva).

Kicsit nehéz megmondani, mennyi idő mert több párhuzamosan dolgozok több munkán, és volt, hogy ehhez vagy 10 napig hozzá sem nyúltam. De 2 hét alatt napi 8 munkaórával, biztos, hogy meg van.

Amúgy köszi mindkettőtöknek a véleményeket.
  • joebacsi
    Reg emailben hibás az aktiváló url-ben a domain.

Nem rossz egyébként, de még azért lesz vele meló :)

Azt megkérdezhetem, hogy eddig kb mennyi munkaórádba került?
  • birdo #1469
    Nagyon tipp - top ))))
  • Dynamic
    Legújabb:
    http://www.szakacsparbaj.hu

Tudom, hogy vannak még hibák(100% notepad/editplus ), meg 2 -3 menü még inaktív, de lényegében már használható.
  • grizzly21
    pedig nem rossz, a mostaninal mindenkepp jobb.

Kicsit fura hogy a fejlec felett van a gombsor (annyi helyen alatta van hogy azt szokta meg az ember). Ezt a fejlecet atalakitanam, a gombsor jo felette.
  • Bexter
    Ez lett volna de nem tetszett.
  • pista89
    Azt csak úgy odaírtam, hogy nekem 1440x900-on tökéletesen néz ki :D
  • cSuwwi
    az ilyen marhaságokat hogy ajánlott felbontás felejtsétek már el. úgy kell megcsinálni, hogy az általánosan elterjedt minimum felbontás (1024x768) és felette normálisan nézzen ki. nem véletlenül ~1000px a maximális szélessége az összes normális portálnak.
  • 1st3nf4sz4tm444
    tudom, hogy te csináltad, meg mutattad is, csak ez pl már elég kaptafa lett, nem akarok én bántóóó lenni :)
  • RAMyMamy
    ezt is én csináltam amúgy... de te tudod, mert neked már mutattam
  • 1st3nf4sz4tm444
    Itt is kéne egy kis anim vagy váltás a gombokon való maradáskor, hogy lássam melyik menün van a gomb, még ha egyértelmű, akkor is. Amúgy jól néz ki, de neked inkább csak a fejléc az erősséged meg a fotosopp, ez már olyan egykaptafa a többi között
  • pista89
    http://mgportal.rulz.hu/

Vélemény, thx!:)
  • grizzly21
    nem tudom miert zoldet irtam, kekre gondoltam:) kekeszold egyebkent!
  • RAMyMamy
    na ezt nem láttam

középre tenni nem tudom, szélességen már gondolkodtam, az is javítva lesz vhogy
  • RAMyMamy
    ok.

én is pontosan így gondolom, és ezt sem magamnak készítettem,de még nem mondták, hogy olvashatatlanok a betűk, de majd teszek ellene
  • Dj Faustus #1456
    "igyekeztem kicsi méretűre megcsinálni a képeket, de nem fogok jpg-be menteni, csak azért, hogy még ronda is legyen"
    Az elérhető méretcsökkenés PNG esetén értendő.
    Bővebben erről a Google Page Speed oldalán.

"az én crt-men tökéletes, pedig nincs felhúzva 100-asra fényerő"
    Viszont egy weboldalt (de ez szerintem érvényes layoutra, nyomtatott anyagra is) sose magunknak csinálunk. Nem közvetlenül a megrendelőnek. Hanem az oldal látogatójának, akiből potenciális vásárló/megrendelő lesz.
    Ha őt frusztrálod, magaddal (vagy másnak készített oldal esetén a megrendelővel) cseszel ki.

A #000000 háttér és a #5A5A5A szöveg 3.04:1 kontrasztarányt eredményez.
    Ez csak nagy méretű szövegekhez (18 pontos, vagy félkövér 14 pontos címsorok) elegendő. Kis méretű kenyérszövegnél már kevés.
    A kritériumokról bővebben itt, online teszteszköz meg itt érhető el.
  • RAMyMamy
    hát ez nem megszokás kérdése, sose csináltam még ilyen nagyon sötét designt.
  • RAMyMamy
    pont ez az, hogy nem megy, és ezen része nem is érdekel. csak a photoshop.
  • Dynamic
    Jah. De ha meg megy a html+css akkor miért g-portal?
  • RAMyMamy
    mert nem lehet programozni..
    fejéc+háttérből áll az egész design és ennyi
  • Dynamic
    (mármint még NEM használtam g-portalt)
  • Dynamic
    Akkor mér nem fejléc alatt van a menü?
    (Nem értem, használtam g-portalt.)