Mutasd meg a weboldalad !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 mutasd meg a te elsö weblapodat, kíváncsi lenék hogy nézet az ki
3 nem lepõdnék meg ha direkt nem raktad ki a weblap közé, mert szarul néz ki, és nem akarod hogy lássák 😛 inkább csak kritizálod más alkotását 😛
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A divek dívnak, tudom, de pl. az admin-felületemen be is fonnám a nemlétezõ hajamat, ha divekbõl kéne összeraknom a dinamikus szélességû mezõket. Asszem lenne cumi a sok float:left-tel :-)
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
(Amúgy annyira megszoktam, hogy bekapcsolva hagyom. Csak zavart, hogy nem tudom az okát)
html gyakorlásnak jó maximum neked, de a táblázatba tolt híreket elnézve még annak se nagyon
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Azért log ki a menüsor mert a legördülõ menüben van olyan ami elég hosszú.
A Banner váltakozó -.-
Ja és próbáltam pár képet de a kontrasztok miatt csúnya lett a weblap
pl ezt próbáltam
2.: kilóg a gombsor.
Én az utóbbit úgy orvosolnám: csinálnék saját randombanner-scriptet, ami alacsonyabb, de szélesebb bannert tenne be a jelenleginél, és a bannertartót összeigazítanám a gombsorral.
Az elõbbire meg már írtam: egy jó anime-kép kell háttérnek.
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Mellesleg a feleségem is dícsérte az összeállítást, úgyhogy egyelõre marad :-)
egy sötétebb árnyalat, vagy valami barnás jobb lenne

Készül, mindjárt betolok egy képet.

Vélemény a kinézetrõl?
A 02 amúgy tetszik, mint háttér (de komolyan), de nem illik az oldalad témájához. Én egy jellegzetes animébõl szednék ki egy képet (nem ölõset, hanem mondjuk egy erdei csendéletet), mondjuk egy tényleg nagyot (kb 1280 x 1024-est), és megpróbálnám a legkevesebb színveszteséggel a legkisebb méretûre elmenteni, és azt tenném be háttérnek. Próbáld ki.
Na de most megyek csinálni a menünek más design, mert nem passzol ehhez a háttérhez.
Szerinted az jó lesz? ha olyan lesz a menü mint a háttér csak kicsivel erõsebb színnel
olyan képet keresek amin kék és zöld színek tartalmaz csak.
Hogy kéne rákeresnek?
Ha ma haza érek eldöntöm melyiket rakjam be.
Most viszont megyek 4 órát aludni 😊
Csá
Az a gond, hogy a böngészõk nem ismernek valami sok betûtípust. Én GIMP-pel néztem, ott a sans pl. tetszett. Szerintem szerkeszd rá a betûket, tehát csinálj képet belõlük, persze majd csak ha megvannak az oldal végleges színei.
Szerintem elsõként döntsd el, hogy milyen legyen a háttér, és majd a gombok színeit igazítsd hozzá.
Ha tudsz jobb színeket bárhová, nyugaton írd meg, egyet azért kérnék 😊
Írd meg melyik szint változtatnád meg pontosan melyiket, pl. így "az érintés háttérszínét a fõ menüben, és ere a szín kódra"
Oldalanként 2-vel, azaz: összesen 4 pixellel.
"A Banner 750 a Menü sor 749 px "
A banner 778, a gombsor pedig 774 px széles.
"egy Box 105px van 7 ez egyben 735px, a többi px nem tudom mi lehet"
Nem számoltad bele a paddingot a 2 gomb között, a banner divet pedig széttolja a kép.
Ha ragaszkodsz ehhez a 2féle kékhez, akkor pl. #d9dbec. Betûk meg sokkal kerekebbek és nagyobbak legyenek. Elvégre anime fan oldal. Nekem oda pl. tetszik a "sans".
2 ja a Banner 1 px hosszabb a menü sornál komolyan anyi 😄
A Banner 750 a Menü sor 749 px <#idiota>#idiota>
egy Box 105px van 7 ez egyben 735px, a többi px nem tudom mi lehet
A ívelt átmenetet 10 perc alatt dobtam össze, kijavítom még ma.
Milyen szint tudnál ajánlani rózsszin helyet?
1.: A kéken a rózsaszín nagyon kontrasztos, egyszerûen szembántó.
2.: A bal- és jobboldali gombon a kétféle kékbõl ugye ívelt az átmenet. Nos, az ív pixeles, ronda.
3.: Az onmouseover királykék szín sem tetszik.
+1.: (de ez már szõrszálhasogatás) ronda, hogy a banner szélesebb, mint a gombsor. Szerintem vagy lógjon a menü a levegõben (ahogy most is teszi), de akkor ugyanolyan széles legyen, mint a banner, vagy tartsa egy keret a gombsort, akkor pedig a keret legyen ugyanolyan széles. Vagy: a gombsor legyen szabálytalan kereten, (pl. egy elvékonyuló, íves csíkon) akkor pedig tökmindegy, hogy túllóg-e. Vagy: bármi más szép megoldás elfogadható.
És: csak így tovább, fejleszd, elõbb-utóbb szép/jó lesz az!
Weblapom letárolása 😊
Ti mit változtatnátok meg?
Aminek maradnia kell, az a legördülõ menü és a Banner
Majdnem elfelejtetem 😊, hogy csinálnátok meg a hír tömböt? ami majd a menü alatt lesz 😊, valszeg Banner szélessége lesz vagyis 750px
the world is mine
Ha valakinek kell a lentebb látható galériás cucc, innen lezsedheti egyben.
[merlinw.org]
a zöld szín pedig addig látszik, amíg a következõ kép betölt
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
http://bexter.hu Szép Fényeket!
amúgy nem, de a lekerekítést se kell túlzásba vinni
shit happens