Mutasd meg a weboldalad !

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
1 ez az elsö weblapom
2 mutasd meg a te elsö weblapodat, kíváncsi lenék hogy nézet az ki
3 nem lepõdnék meg ha direkt nem raktad ki a weblap közé, mert szarul néz ki, és nem akarod hogy lássák 😛 inkább csak kritizálod más alkotását 😛

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Terensz
Szerintem a táblákat mindenképp meg kell tanulnia.

A divek dívnak, tudom, de pl. az admin-felületemen be is fonnám a nemlétezõ hajamat, ha divekbõl kéne összeraknom a dinamikus szélességû mezõket. Asszem lenne cumi a sok float:left-tel :-)

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Hasonló jó lesz, csak legyen min. 1280 széles és 1024 magas. Ha animés oldal, akkor hadd röpködjenek csak azok a megabájtok.

Terensz
És rényleg!!4 Hát köszönöm szépen.

(Amúgy annyira megszoktam, hogy bekapcsolva hagyom. Csak zavart, hogy nem tudom az okát)

joebacsi
csúnya, gagyi

html gyakorlásnak jó maximum neked, de a táblázatba tolt híreket elnézve még annak se nagyon

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

biomage

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

joebacsi
f7 és kikapcsolod

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

biomage
az elõzõ háttére gondolsz? ami a halvány kékbõl ment sötét kékbe?
Azért log ki a menüsor mert a legördülõ menüben van olyan ami elég hosszú.
A Banner váltakozó -.-

Ja és próbáltam pár képet de a kontrasztok miatt csúnya lett a weblap
pl ezt próbáltam

Terensz
1.: ennél sokkal jobb háttered is volt fent
2.: kilóg a gombsor.

Én az utóbbit úgy orvosolnám: csinálnék saját randombanner-scriptet, ami alacsonyabb, de szélesebb bannert tenne be a jelenleginél, és a bannertartót összeigazítanám a gombsorral.

Az elõbbire meg már írtam: egy jó anime-kép kell háttérnek.

biomage

Terensz
"betegápolás" és "egészség-ápolás" között szerintem óriási a különbség. Én az utóbbit írtam :-) Amúgy thai-masszázstól a keleti ékszerek készítéséig mindennel foglalkoznak, illetve nekem is ezirányban kellett design-ban gondolkoznom. Tehát modern kinézet kizárva. Így jöttek a természetes(ebb) színek.

totya24
Elnézést, hogy ilyet mondok,de nekem sem nagyon tetszik ez a színösszeállítás. Meg ha már betegápolás, akkor mik azok a gyöngyök vagy nem is tudom mik a fejléccel egyvonalban?

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

Terensz
Zöld az vidám oda. A megrendelõ meg egészség-ápolással foglalkozik, tehát a barna szerintem nem lenne odaillõ. De úgyis az dönt, hogy a megrendelõnek tetszik-e.
Mellesleg a feleségem is dícsérte az összeállítást, úgyhogy egyelõre marad :-)

az a zõd' háttér szerintem nagyon nem oda való
egy sötétebb árnyalat, vagy valami barnás jobb lenne
Terensz
(A legfelsõ inputban az a csík nem az oldal hibája. A firefoxom úgy tolja, hogy a korzort bárhová el tudom helyezni minden weboldalon, mintha az egész honlap egy nagy textarea lenne...)

Terensz
Hát, szerintem a fórum meg fogja gyûrni a képet, de nem merek webcímet írni.

Terensz
Jó'van, ezt funnak szántam <#idiota>

Készül, mindjárt betolok egy képet.

MerlinW
localhostról nem tudunk😄

[merlinw.org]

Terensz

Terensz
#1234-re akart válasz lenni <#idiota>

Terensz
Nos, ez kimondottan szép a szemnek. Motor, azt látom (talán WordPress), ha a template teljesen saját készítésû, akkor gratula.

http://vietnamianpigwars.hu
Vélemény a kinézetrõl?
Terensz
Szerintem egyik se...

A 02 amúgy tetszik, mint háttér (de komolyan), de nem illik az oldalad témájához. Én egy jellegzetes animébõl szednék ki egy képet (nem ölõset, hanem mondjuk egy erdei csendéletet), mondjuk egy tényleg nagyot (kb 1280 x 1024-est), és megpróbálnám a legkevesebb színveszteséggel a legkisebb méretûre elmenteni, és azt tenném be háttérnek. Próbáld ki.

joebacsi
ha minden szaron ennyit problémázol, akkor sose jutsz egyrõl a kettõre

biomage
Na két háttér maradt
Mind kettõhöz csinálok külön designt.
De kéne a segítségetek, milyen színû legyen a betûk meg minden.
Remélem segítetek!
01 + 02

biomage
nem találtam jobbat ilyen látvány háttérbõl az oldaladon, úgy hogy 1enlöre ez lesz
Na de most megyek csinálni a menünek más design, mert nem passzol ehhez a háttérhez.
Szerinted az jó lesz? ha olyan lesz a menü mint a háttér csak kicsivel erõsebb színnel

passatgt
ez már jobb

biomage

passatgt
green blue
😄

biomage
nem rossz de tudnál segíteni?
olyan képet keresek amin kék és zöld színek tartalmaz csak.
Hogy kéne rákeresnek?

passatgt
nem nagyon jönnek be, colourlovers.com-on nézz körül, rengeteg minõségi van😊

Terensz
03: <#eljen>, "Üdv a honlapomon" <#levele>

biomage
Találtam pár szép kék hátteret 😊 de nem tudok választani, help me
01 + 02 + 03

biomage
Van pár képem amin nagyon sok anime karakter látható, csak nem tudom eldönteni melyiket rakjam be 😄.
Ha ma haza érek eldöntöm melyiket rakjam be.
Most viszont megyek 4 órát aludni 😊

Csá

Terensz
A betûk nem elég kerekek. Ez most jól látom, hogy Arial?
Az a gond, hogy a böngészõk nem ismernek valami sok betûtípust. Én GIMP-pel néztem, ott a sans pl. tetszett. Szerintem szerkeszd rá a betûket, tehát csinálj képet belõlük, persze majd csak ha megvannak az oldal végleges színei.

Szerintem elsõként döntsd el, hogy milyen legyen a háttér, és majd a gombok színeit igazítsd hozzá.

biomage
így gondoltad?, amúgy kijavítottam a menü sor két végén lévõ gifet "az iveket"
Ha tudsz jobb színeket bárhová, nyugaton írd meg, egyet azért kérnék 😊
Írd meg melyik szint változtatnád meg pontosan melyiket, pl. így "az érintés háttérszínét a fõ menüben, és ere a szín kódra"

Terensz
"a Banner 1 px hosszabb a menü sornál"

Oldalanként 2-vel, azaz: összesen 4 pixellel.

"A Banner 750 a Menü sor 749 px "

A banner 778, a gombsor pedig 774 px széles.

"egy Box 105px van 7 ez egyben 735px, a többi px nem tudom mi lehet"

Nem számoltad bele a paddingot a 2 gomb között, a banner divet pedig széttolja a kép.

Ha ragaszkodsz ehhez a 2féle kékhez, akkor pl. #d9dbec. Betûk meg sokkal kerekebbek és nagyobbak legyenek. Elvégre anime fan oldal. Nekem oda pl. tetszik a "sans".

biomage
1 nincs benne onmouseover 😊
2 ja a Banner 1 px hosszabb a menü sornál komolyan anyi 😄
A Banner 750 a Menü sor 749 px <#idiota>
egy Box 105px van 7 ez egyben 735px, a többi px nem tudom mi lehet

A ívelt átmenetet 10 perc alatt dobtam össze, kijavítom még ma.
Milyen szint tudnál ajánlani rózsszin helyet?

Terensz
A képek jók (olyan animések), a menü jól fog majd mûködni, de nagyon ronda.
1.: A kéken a rózsaszín nagyon kontrasztos, egyszerûen szembántó.
2.: A bal- és jobboldali gombon a kétféle kékbõl ugye ívelt az átmenet. Nos, az ív pixeles, ronda.
3.: Az onmouseover királykék szín sem tetszik.

+1.: (de ez már szõrszálhasogatás) ronda, hogy a banner szélesebb, mint a gombsor. Szerintem vagy lógjon a menü a levegõben (ahogy most is teszi), de akkor ugyanolyan széles legyen, mint a banner, vagy tartsa egy keret a gombsort, akkor pedig a keret legyen ugyanolyan széles. Vagy: a gombsor legyen szabálytalan kereten, (pl. egy elvékonyuló, íves csíkon) akkor pedig tökmindegy, hogy túllóg-e. Vagy: bármi más szép megoldás elfogadható.

És: csak így tovább, fejleszd, elõbb-utóbb szép/jó lesz az!

biomage
Hali

Weblapom letárolása 😊
Ti mit változtatnátok meg?
Aminek maradnia kell, az a legördülõ menü és a Banner

Majdnem elfelejtetem 😊, hogy csinálnátok meg a hír tömböt? ami majd a menü alatt lesz 😊, valszeg Banner szélessége lesz vagyis 750px

thanks

the world is mine

passatgt
http://passatgt.i-host.hu/tf/

Ha valakinek kell a lentebb látható galériás cucc, innen lezsedheti egyben.

MerlinW
Pedig a html részét ImageReady megcsinálta helyetted. Ahogy nézem, sok mindenhez nem nyúltál benne😊

[merlinw.org]

passatgt
amúgy ha valaki nem vette volna észre, logóra mutatva jön be a menü és 435x435px-ig össze lehet nyomni a dobozt, a kép aránya megmarad, és bármekkora képet belehet rakni😊

a zöld szín pedig addig látszik, amíg a következõ kép betölt

passatgt
jquery, a kiskép scrollozós plugin, többi saját

pyrohun
minek szín? egybõl mehetne a következõ képre.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Bexter
Képváltásnál engem zavar csak a zõd szín, esetleg lehetne 4-5 szín és azokból random választ.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

cSuwwi
ha azt mondjuk igen, megsértõdsz? 😄
amúgy nem, de a lekerekítést se kell túlzásba vinni

shit happens

pyrohun
ezt te programoztad le?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com