2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#1286 Jópofa.
Pár apróbb hiba van csak.
- Csak IE6-ra van css, ami nem gond, de IE8-ban a nyitón a szöveg rálóg a jobb oldali kéz háttérre. (IE7-ben jó, vagy ie7 compat mód, vagy ie8 fix)
- A js-eket illik az oldal végére tenni (a la analytics), nem véletlenül.
- Diszkrét js se lenne rossz, bár ez egyéni szájíz függő.
- Multiclass használata hasznos, külön clear divek helyett.
- Analyticsnél javaslom cseréljétek le a kódot az újra (ga.js), sokkal többet tud, meg a mostanit már nem támogatják. -
ldavid #1285 szerintem kicsit zavaró, hogy ilyen fakó
lehetne valamivel kontrasztosabb (menü, háttér, logo, favicon) -
#1284 a lightboxot meg lecserélem majd clearboxra, ha kijön a 3:) -
#1283 pár hét után a selejt onnan is kikerül(Ingyencuccok,Merch from Hell meg még pár), ezek már ősrégi dolgok, csak azért lett kirakva, hogy legyen tartalom:) -
#1282 bejön a stílusotok. Bár pont az i-host.hu annyira nem, de a referenciák között vannak elég jó finomságok, grat! -
#1281 máshogy nem nagyon lenne értelme :) -
#1280 alap -
#1279 számlát is tudtok adni honlapról? -
#1278 igen így -
#1277 így? -
#1276 jó! -
#1275 elég 1xü de valami zavar, miért nem olyan a kapcsolat érintős része, mint a főoldalé? "csak fordítva" -
#1274 Akkor nem szóltam, annyira nem kattintgattam végig:) -
#1273 menübe nincs js, js csak az email címhez, lightboxhoz, meg a főoldal átmretezéséhez van, hogy kisebb felbontásban is kiférjen 1 oldalra, ja meg a táblázatnál a tooltipnél -
#1272 "Weblapokat csinálunk, méghozzá
nagyon durvákat. " Ez tetszik. Amúgy szerintem korrekt az oldal. -
#1271 Kellemes bár csak a menü miatt felesleges js-t használni. Ez megoldható css-el is. Egyébként rendben van az oldal. -
#1270 http://i-host.hu/
vélemény? -
#1269 ez tulajdonképpen mi?:)
Itt reggelteted az embereket az oldaladra? -
#1268 Upsz rosszat linkeltem :D
na ez már jó -
#1267 ... -
#1266 Kéne segítség, hogy helyezem el a táblákat
Szerintetek ez így jó lesz?
weblap -
#1265 már párszor el lett mondva:
Ha táblázatban akarsz adatot megjeleníteni, ott a táblázat, hiszen erre való, tehát te megfelelően használtad. Meglehetne csinálni css-el is, csak baromi időigényes, viszont legalább felesleges is.
Viszont ha van egy oldalszerkezeted, például 3 oszlopos, akkor teljesen felesleges berakni egy táblázatot, majd abba megint egy táblázatot, és azt formázgatni css-el, hiszen erre ott vannak a div-ek, amik erre valók.;) -
#1264 Én ezt már át nem írom divesre :-)
Egy új adatbázist beállítani 10 perc rajta, ismeri a szöveg, jelszó, jogosultság, rövid szöveg, kép, textarea típusú mezőket, tud kezelni kapcsolt táblát, mezőnként állítható, hogy megjelenjen-e a táblában (ha igen, milyen szélességgel) az adatmódosító mezőben vagy a keresőben, a táblakapcsolat szerinti típusonként lehet sorszámot módosítani, ha épp beállítod. Firefox és explorer alatt csont ugyanúgy néz ki. Mindezt csupán 2000 sorból... Szóval: ez már marad táblás, az biztos -
#1263 te akartad
(többiektől elnézést :)) -
#1262 nem topikba hanem a felhasználói adatlapba írva :P
Oda szabad :D -
#1261 tanulj a drupal-tól -
#1260 Egyébként én sem linkelném be a saját oldalamat.
Akkor banán-szigeteki pihenő miatt egy hétig nem kritizálhatnám a tiédet -
#1259 Ezt: "Szerintem a táblákat mindenképp meg kell tanulnia."
erre írtam válaszul: "html gyakorlásnak jó maximum neked, de a táblázatba tolt híreket elnézve még annak se nagyon"
A forrásodat most meg sem néztem, és nem a te tábláidról írtam, hanem a tábláról, mint olyanról. -
#1258 Joebácsival sok mindenben nem értek egyet, de:
- Aki ide jön weboldalt mutatni, az számítson bármilyen kritikára.
- Most nem Joebácsi oldala a célpont, hanem a tiéd.
- Ne sértődj meg és ne menjen el a kedved. Nem azért kapod a kritikát.
- Mindenki értékeli a kezdők szándékát, akkor is, ha az eredményt fikázzuk. -
megjegyezném hogy a table másik cssben van ha nem vetted volna észre :D
az okból hogy tudjam fejleszeni külön :P
Sőt épp fejlesztem ismertetőnek. -
#1256 1 ez az elsö weblapom
2 mutasd meg a te elsö weblapodat, kíváncsi lenék hogy nézet az ki
3 nem lepődnék meg ha direkt nem raktad ki a weblap közé, mert szarul néz ki, és nem akarod hogy lássák :P inkább csak kritizálod más alkotását :P -
#1255 Szerintem a táblákat mindenképp meg kell tanulnia.
A divek dívnak, tudom, de pl. az admin-felületemen be is fonnám a nemlétező hajamat, ha divekből kéne összeraknom a dinamikus szélességű mezőket. Asszem lenne cumi a sok float:left-tel :-) -
#1254 Hasonló jó lesz, csak legyen min. 1280 széles és 1024 magas. Ha animés oldal, akkor hadd röpködjenek csak azok a megabájtok. -
#1253 És rényleg!!4 Hát köszönöm szépen.
(Amúgy annyira megszoktam, hogy bekapcsolva hagyom. Csak zavart, hogy nem tudom az okát) -
#1252 csúnya, gagyi
html gyakorlásnak jó maximum neked, de a táblázatba tolt híreket elnézve még annak se nagyon -
#1251 pl ezt próbáltam ki a weblapon -
#1250 f7 és kikapcsolod -
#1249 az előző háttére gondolsz? ami a halvány kékből ment sötét kékbe?
Azért log ki a menüsor mert a legördülő menüben van olyan ami elég hosszú.
A Banner váltakozó -.-
Ja és próbáltam pár képet de a kontrasztok miatt csúnya lett a weblap
pl ezt próbáltam -
#1248 1.: ennél sokkal jobb háttered is volt fent
2.: kilóg a gombsor.
Én az utóbbit úgy orvosolnám: csinálnék saját randombanner-scriptet, ami alacsonyabb, de szélesebb bannert tenne be a jelenleginél, és a bannertartót összeigazítanám a gombsorral.
Az előbbire meg már írtam: egy jó anime-kép kell háttérnek. -
#1247 értékeljétek!