Mutasd meg a weboldalad !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Spforever
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Ahogy elvan helyezve a lapodon a dolgok, elég 1xünek tûnik
Bele gondolva talán jobb lenne ha csak egy oldalt lenne tartalom sor, mondjuk bal oldalt, és persze külön doboz minden témának.
Na neki is álok 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ha nem baj akkor kihéjazom a belsõ rendszerét hogy megértsem teljesen 😊
Amúgy már szét szedtem a holnap most látható rendszerét mert találtam benne egy konstrukciós hibát 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
[merlinw.org]
Amúgy szerintem ne szerkesztõvel csináld, mert az úgysem azt fogja pontosan eredményezni, amit te akarsz.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
A fejlécre gondolsz Mainként?
Nem tudom hogy kell azt megcsinálni.
Mutatnál egy referencia weblapot, hogyan érted ezt
Pontosan mit is kellene tudnia az oldalnak? Úgy elsõ ránézésre mûködésbeli problémája nincs <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
holnapom, jöhetnek a kritikák 😊, néhány napja kezdtem csinálni, és még nincs meg a design, hamarosan lesz az is.
Nézétek meg van e hibája.
Mielott kivalasztasz egy ceget mindenkepp ird be ide, mert nagyon sok a kokler itthon, de jobban megeri szerintem ha keresel valakit akinek a referenciai tetszenek.
spam. sry
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Használjátok egészséggel! 😊
Az operációs rendszeren is túl...
kicsit koncepciótlannak érzem...egy sima galéria szét js-ezve, ami arra jó, hogy gyengébb gépen jól belassul
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
meg az oldal jellegéhez illik, vagy nem? 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Jó szar vagy, hogy csak ennyit tudtál lopni.
Itt a tartalomról szeretnék véleményt hallani, mivel a design-t nem én készítettem.
Az érdekelne, hogy szerintetek pörögni fog-e az oldal? (~1 hete indítottam be, és nem igazán reklámoztam még sehol)
anonimblog.hu
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
1. XSS sebezhetõség van az oldalon. Simán futtatható Javascript kód, beilleszthetõ <iframe>. SQL injectiont még nem próbáltam ki...
2. Szóismétlések:
"Ez az oldal azzal a céllal jött létre..."
"Az oldalt használjátok sokan..."
"Az oldal folyamatos fejlesztés alatt..."
Nem kell töltelék... Térj a lényegre.
3. "Az adataid amiket megadtál nyílvánosságra fog kerülni! Regisztrácó után semmilyen reklamációt nem veszek figyelembe!"
A megadott adatokkal sokkal óvatosabban kell bánni. Olvass el egy nagyobb társkeresõ oldal adatkezelési nyilatkozatát! Olvass utána a személyes adatokkal való adatkezelésnek (egy másik társkeresõ oldaláról szemezgetve: "1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelmérõl és a közérdekû adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelmérõl a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strassbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetésérõl rendelkezéseit, illetõleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait, valamint adatvédelmi országgyûlési biztos által kiadott állásfoglalásokat")!
4. Az e-mail cím ne jelenjen meg az adatlapon. Nem akar senki spamet.
5. Ezt egy kicsit diszkrétebben:
<a href="#blocked::void(0);">Felh.feltételek / Szabályzat</a>
6. A szövegek sok színben pompáznak (leginkább az adatlapon észrevehetõ). Ha javasolhatnám, használj kevesebb színt (navigáció szempontjából zavaró).
7. Keresésnél nem kereshetõ kor, nem. Ráadásul a fõoldalról sem érhetõ el - csak regisztráció után (pedig akkor regisztrálnának, ha látják, hogy itt dögös csajok/helyes pasik vannak).
8. Néhol vannak érdekes nyelvtani szerkezetek (vezetéknév, keresztnév egybe írandó; felh. feltételek - rövidítés elhagyható; stb...)
Felhasználási Feltételek / Szabályzat
Figyelem!
Mindenki csak saját felelõségre regisztráljon! Az adataid amiket megadtál nyílvánosságra fog kerülni! Regisztrácó után semmilyen reklamációt nem veszek figyelembe!
1. Bármelyik másik felhasználót, adminisztrátort nem szabad megsérteni.
2. Semmilyen trágár kifejezéseket nem szabad az egész oldalon használni! Ha mégis megtörténik a felhasználó törölve lessz!
3. Ha nem eredeti e-mail címet adtál meg, akkor törölve leszel az oldalrol.
4. Az üzenõfalon, tilos trágár kifejezéseket használni mert azt a személyt IP cím alapján tiltjuk!
5. A verseket bárhol elhelyezhetitek és felhasználhatjátok.
6. Az oldal tulajdonosa (materally) minden jogot fenntart!
7. A beállítások menüt óvatosan használjátok 😊!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
http://bexter.hu Szép Fényeket!
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good