2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#1689 Sziasztok!
Tudnátok ötletet adni, hogy egy iskolatv honlapjának milyen design-t csináljak?:) egyszerűen ötletem nincs, nem kell komolyra vagy hivatalosra gondolni, lehet ilyen barátságos, "gyerekes" is, de egyszerűen akárhogy ps-ezek, nem tetszik az eredmény:D van esetleg valami ötletetek, hogy milyen jellegű nézne ki jól? (élő példával lenne, akkor nagyon örülnék:))
Köszi előre is -
ldavid #1688 az AXN-nek csak ez a player van, és ezt is csak ritkán frissítik -
#1687 Rákereséskor írja...van neki....de nem találom (( -
#1686 :O meglesem -
#1685 nem olyan, mint az ATV... de ingyen lehet , azaz regi nélkül nézni egy filmet....a honlapján...egy héten keresztül
Jahhh... neten ooo nézem )) -
#1684 annak van online adása? -
#1683 Az AXN heti filmműsora nem férne bele ? -
#1682 ja -
#1681 jobb oldalinál mondod a középre zárást? -
#1680 Továbbiaknál a címeket én nem zárnám középre, bal oldalon jobb. Amúgy fassza -
#1679 Még csak kép de hamarosan működni fog.
http://bexter.hu/all.jpg -
#1678 wmplayer kell hozzá, de ha a súgót elolvasod, írja, mi kell hozzá mac-en (Flip4Mac Wmv)
és amikor rányomsz egy csatira, nem cska azt írja, hogy kell wmplayer, hanem azt is, hogy Ha van Media Player-ed, kattints ide, és töltsd be újra a csatornát:) (url-be ?detectwmp=false&) -
#1677 es ezt csak windowsrol lehet nezni? wmplayer-t ker amikor tv-re kattintok -
#1676 hi-tv október google analytics pdf:) -
#1675 naponta:
1500-2000 a tv-n
300-400 rádión -
#1674 hányan látogatják? -
#1673 töbii tanácsod is megfogadtam:) -
#1672 hátteret lecseréltem, footeren is változtattam picit, köszi -
#1671 lol:D
köszi -
#1670 nagyon bejön.
kis hiba: "tudod nézni a TV nézni a Csatornákat!" -
#1669 1.: nem saját template
2.: ráadásul nem is szép. -
zolhusz #1668 www.vaan.atw.hu
Nézzétek meg!
A jövő terápiája a jelenben. -
#1667 Jó sok elgépelés van benne. :D A lenti szín meg azt sem tudom, hogy zöld vagy kék, nem igazán színhelyes a monitorom, vegyük zöldeskéknek. :) Kezdek már vele barátkozni amúgy, de a fenti kék az sokkal elegánsabb. -
#1666 Sokkal jobb, emlékszem, hogy amikor elindult ez az oldal egész tetszetős kinézete volt, aztán később az egész kicsit ilyen ömlesztett, de legalábbis diszorientált lett. Annyi építő jelleget tennék hozzá, hogy a legalsó menü kicsit furán néz ki, szerintem az alsó sarkokat nem kellene lekerekíteni, valahogy jelezni kéne hogy vége az oldalnak, így meg fura az egész, akkor legalább egy kis margó kéne alá, de inkább amit először mondtam. A felette levő stat (online tagok, nézett csatornák) egybe kerülnetne, efelett levő rendszerüzenetek pedig vagy legyen szélesebb és akkor kevesebb helyet foglal és szerintem jobban mutatnak, mert felette csak fix magasságú elemek vannak, tehát pont kitölti a helyet és nem néznek ki szarul, illetve sosem lesz nagy kimaradás a felette levő tartalom miatt. A fenti regisztráció és a körülötte levő szöveg kicsit ömlesztve van szerintem, illetve nekem az oldalsó, alul zöldbe átmenő háttér annyira nem tetszik, nem is igazán illik oda. De a fenti kék (és a kezdeti átmenet) az nagyon szép, jól el lett találva. -
RAMyMamy #1665 sztem a menügombok felirata lehetett volna fekete -
#1664 http://www.i-tv.hu/
Kis ráncfelvarrás után -
#1663 én osx-ről nézem, ott jó:) -
RAMyMamy #1662 nem, windows 7 -
#1661 nem OSX alól nézed véletlenül? :) -
RAMyMamy #1660 most se, de megnéztem másik gépen, ott jó. nálam sz.r a font, nincs rendes, csak félkövér -
#1659 most elvileg jónak kéne lennie -
RAMyMamy #1658 ilyen, de valszeg nálam rossz a font -
#1657 az nem felbontásfüggő, valszeg a betűtípus más nálad, egy pritscreent megköszönnék -
RAMyMamy #1656 nálam a "Machinery and equipment division" szöveg kicsúszik a barna részből (1024-ben) -
#1655 úgy meg nagyon pici, akkor még a menünél is kisebb lenne -
#1654 menü alati barna sáv nekem nagyn nagynak tünik lehet felezném. -
#1653 Elvileg megvan minden, vélemény?
http://holimex.i-host.hu -
#1652 ez tetszik jobban ) Lekerekített változat
Jók a színek.... élvezetes a " mélyülés... a kékebb felé -
#1651 Ezért bant fogsz kapni. -
lakkpeter #1650 www.canyon.eoldal.hu (Teljes játékok!)
+ videók, stb... thx :) ÜDV!