Mutasd meg a weboldalad !

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
nem tudom miert zoldet irtam, kekre gondoltam😊 kekeszold egyebkent!

na ezt nem láttam

középre tenni nem tudom, szélességen már gondolkodtam, az is javítva lesz vhogy
ok.

én is pontosan így gondolom, és ezt sem magamnak készítettem,de még nem mondták, hogy olvashatatlanok a betûk, de majd teszek ellene
Dj Faustus
"igyekeztem kicsi méretûre megcsinálni a képeket, de nem fogok jpg-be menteni, csak azért, hogy még ronda is legyen"
Az elérhetõ méretcsökkenés PNG esetén értendõ.
Bõvebben errõl a Google Page Speed oldalán.

"az én crt-men tökéletes, pedig nincs felhúzva 100-asra fényerõ"
Viszont egy weboldalt (de ez szerintem érvényes layoutra, nyomtatott anyagra is) sose magunknak csinálunk. Nem közvetlenül a megrendelõnek. Hanem az oldal látogatójának, akibõl potenciális vásárló/megrendelõ lesz.
Ha õt frusztrálod, magaddal (vagy másnak készített oldal esetén a megrendelõvel) cseszel ki.

A #000000 háttér és a #5A5A5A szöveg 3.04:1 kontrasztarányt eredményez.
Ez csak nagy méretû szövegekhez (18 pontos, vagy félkövér 14 pontos címsorok) elegendõ. Kis méretû kenyérszövegnél már kevés.
A kritériumokról bõvebben itt, online teszteszköz meg itt érhetõ el.

hát ez nem megszokás kérdése, sose csináltam még ilyen nagyon sötét designt.
pont ez az, hogy nem megy, és ezen része nem is érdekel. csak a photoshop.
Dynamic
Jah. De ha meg megy a html+css akkor miért g-portal?
mert nem lehet programozni..
fejéc+háttérbõl áll az egész design és ennyi
Dynamic
(mármint még NEM használtam g-portalt)
Dynamic
Akkor mér nem fejléc alatt van a menü?
(Nem értem, használtam g-portalt.)
Ability
Engem is zavar, hogy nehezen olvasható. És szerintem nálad is pont ilyen, csak mittomén, hozzá vagy szokva. Végülis nálam is jól olvasható igazából, de attól még ott van az érzés, hogy egybeolvad az egész, és túl sötét, legalább a szöveg emelkedjen már ki valahogy, hogy könnyebb legyen olvasni.
1. mert a fejlécre nem lehet menüt csinálni html kóddal, szétcsúszik, ezért csak így lehet megoldani
2. image ready cs2-ben csináltam, valamiért nem menti el az image mapot, már rákérdeztem régebben és másnak se
3. az én crt-men tökéletes, pedig nincs felhúzva 100-asra fényerõ
4. igyekeztem kicsi méretûre megcsinálni a képeket, de nem fogok jpg-be menteni, csak azért, hogy még ronda is legyen
Dj Faustus
1. A fejléc Flash formátumú. Van ennek oka (nem animálódik, fix oldalszélesség - akkor minek)?
2. Nem lehet tudni, hogy a menüsávban melyik menüpontot választottuk ki. Egy kicsit zavaró.
3. Mint elõttem mondták: kevés a kontraszt -> csökkenti az olvashatóságot -> a látogatóban frusztrációt okot -> elhagyja az oldalt.
4. A képek kissé nagyok. A Google Page Speed Firefox-kiegészítõje szerint 859.6kB az összméret, amibõl 164.2kB méretcsökkenés (19,1%) érhetõ el.
4. Kódolásba - Gportal lévén - nem mennék bele. A gyorsítótárazásba, a GZip-tömörítésbe, a DNS-lekérések számának csökkentésébe se (sajnos ezeket nem tudod kontrollálni).

egyik haverom is panaszkodott ilyenre, nálam tökéletesen olvasható és látszik minden normálisan
milyen zöld?😄 kék, fekete meg szürke színek vannak rajta, semmi más
grizzly21
nincs eleg kontraszt a betu es a hatter kozott, nem olvashato
a zold glow nem igazan illik a hatterbe szerintem

Terensz
1.: kerüljön középre a tartalmi rész
2.: és legyen szélesebb (kb. 980 px)
3.: a chat gördítõjét sötétítsd be

és tökéletes lesz.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Bexter
Túl sötét nekem.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

kérnék véleményt
(sajnos fix szélességû, máshogy nem lehetett megoldani)
azért g-portálból ennél jóval többet/szebbet is ki lehet hozni
pyrohun
A grafika sem rossz szerintem, mondjuk nem az én stílusom de látom benne, hogy mit akart elérni vele.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

www.syberia2.gportal.hu
www.mimbletonia.mlap.hu

every damn day

ja, van pár ismeret a tarsolyában

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

grizzly21
jo programozonak tunik, a grafika latszik hogy csak hobbi, de nincs vele nagy gond, csak nem profi.

raytracer 30 sorban? miert nem irta akkor mar 1 sorba az egeszet?😊

haverom oldala, nem az enyém! 😊

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

cSuwwi
2 napos regtõl ne várjatok csodákat
biztos az egyik frissnetes, vagy vmelyik elmeroggyant 100. alregje

shit happens

Terensz
1.: Isten tulajdonnév, nagy a kezdõbetûje. Ha hinnél abban, amit leírtál: ezt bizony tudnád.
2.: Melyik hsz-ben kívántunk bárkinek is rosszat?
3.: Tûnés innen, érts a szóból.

nayon gonosz rosszakarok vagytok, de isten megver titeket
Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Terensz

de a cim kerdezte ha nem latnatok
de ha nincs oldalam mit mutassak
sajnalaom nincs oldalam
biztos egy hang a fejében
Terensz
És ezt ki kérdezte?

nincs oldalam
Galy
minden fotó saját.

thx
pyrohun
A "fehér tollasmoly"-t Te fotóztad? 😮

Amúgy tetszik az oldal!

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Galy
jó neked
nekem egy segg szokta csinálni

Galy
itt az enyém : fotós oldalam
nem én csináltam, hanem egy arc az sg-rõl 😊
grizzly21
nah, ez mar nem gorbul, jolvan!😊

pyrohun
Nu, kicsit átírtam:

http://www.kreatura.hu/jstest_3d/

pyrohun
na ez fasza, egyébként tudom, hogy nálam mi a gond: van egy Modifier változó, ami beleszól az egészbe, azt ki fogom szedni, illetve másmilyen formában írom bele 😊

grizzly21
ezek mind fake 3d-k abbol a tekintetbol, hogy a szamolasokat a cpu vegzi.

birdo
Gondoltam, hogy klassz lesz ))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

birdo
A zozuar és a peternits az 3D-s ?

grizzly21
feltoltottem egyebkent szinesben is, kattintgatni is lehet

ugyanaz a link:
klikk

de ezzel vege is, mert dolgozni is kell valamikor😊

passatgt
amúgy weblaphoz lenne egy jó ötletem:
egyszerû oldal, amin ingyenes programok vannak, és bepipálva egybe letölthetõk, úgy, hogy egy név beírásával pl megjegyzi, hogy miket pipáltál be, így egy winreinstall után csak egy gombra rányomsz, és egybe leszed mindent, csak telepítgetni kell😊

ha esetleg lát benne valaki fantáziát, és ért php-hez, akkor megcsinálhatnánk, design része meg az oldal neve már megvan😊

birdo
Ez állati )))
Színesben milyen ??

grizzly21
nem, a gorbulet a "csalas" miatt van, az hogy a hatso fix vagy nem az reszletkerdes (kozben atirtam ugy - lenti link).

passatgt
ez azért eléggé különbözik, az aljának fixen a kép közepén kéne maradnia