2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#1326 jaa, ok, csak kicsit nagynak tűnik:) -
#1325 Pl így? :)
-
#1324 úgy, hogy FELjebb kerül :D és alá jön a tartalom... miért mi ezzel a gondod? :) -
#1323 ebből hogy lesz fejléc?:O -
#1322 unatkoztam...
nem biztos, hogy ez lesz a végleges oldalam fejléce, de most bejön :)
tudom, hogy az árnyékok nem tökéletesek, de nem 3d programmal készült, szóval nem is arra mentem rá, inkább csak a látványra, persze az is vagy tetszik valakinek, vagy nem :)) -
#1321 No mindegy, ez is az első oldal :DDD -
dori1748 #1320 Jah értem... Köszönöm, majd dolgozunk rajta :) Örülök, h. írtam ide, köszönöm a segítséget! ;) -
#1319 Nem tartalmilag értem.
Különböző cikkek más betűtípust-méretet-színt használnak, de szerintem ezáltal nem érdekes lesz az oldal, hanem rendezetlen.
-
dori1748 #1318 A Designt nem én csinálom, de majd mondom ezt a container dolgot a másik szerkesztőnek, teljesen igazad van! :) A másik dolgot is fontolgattam bár engem nem zavar a célkereszt.
De mit értesz az alatt, hogy a cikkek stílusa nem ugyanolyan? Ketten szerkesztjük az oldalt, nyílván nem ugyanúgy írunk... Mindkettőnknek megvan a maga saját kis stílusa.. :) -
#1317 Nem rossz.
De azért:
- a baloldali menüben a címek szára kilóg a container-éből és ez így ronda. Vagy kisebb legyen a betű, vagy nagyobb a container.
- az egész oldalon a linkeken az egérkurzor célkerszt. Szerintem cseréljétek ki kézre, az jobb és egyértelműbb.
- a cikkeknek nem ugyanolyan a stílusa. Ezáltal az oldalnak az egységes jellege elvész.
Így első ránézésre ennyi. -
dori1748 #1316 Online Tinimagazin :)
www.envyme.gportal.hu
Vannak olyan nők, akik nem viselkednek kihívóan, mégis sugárzik belőlük a különlegesség. Valami csillogás, ami miatt izgalmasá, szexissé válnak. Az ilyen nők különös hangsúlyt fektetnek az öltözködésükre, a bőrükre, körmeikre és minden kis apróságra is, amit sokan figyelmen kívül hagynak… Az igényes nők nem feltűnősködnek 15 centis magas sarkúkban, vagy ugyanilyen nagyságú miniszoknyákban, mégis sokkal több ember elismerő pillantását zsebelhetik be a kisugárzásuk miatt. Csak úgy ragyog körülöttük minden. Jól hangzik mi? Nos, mi ebben szeretnénk segíteni nektek!
És ezenkívül mit ajánlunk még nektek?
Minden nap friss, sajátkészítésű cikkek különböző témákban (Szépségápolás, szerelem, barátság stb.)
Két igazán klassz csajos naplóval várunk titeket!
Az oldalon működik tanácsadás. Ha írsz, nagyon rövid időn belül választ kapsz.
Mire vársz még? Csak egy kattintás! <<www.envyme.gportal.hu -
#1315 nem tudom pontosan mitol fugg, de a teruleti beallitasoktol, ip cimtol is lehet, mert most kulfoldrol nezve csak a 10.
Persze egyebkent az a legjobb, ha magatol megy a reklamozas:) -
#1314 végleges forma! -
#1313 no alakul... -
#1312 attól függ, a google.co.uk az 5. helyen dobja ki, a google.com a 3. helyen (nálam legalábbis), a google.de is 3. helyen...
azért ez annyira nem rossz, tekintve, hogy semmit nem költöttem marketingre és kb. nulla keresőoptimalizálást csináltam... :)
egyszerűen csak elterjedt a script, 15 ezren töltötték le és iszonyat mennyi helyen van linkelés az oldalamra... :) -
#1311 -
#1310 Ma is alkottam, egy baráttal együtt :) ez jött ki belőle :)
weblap.
Kritikát kérek ismét :)a dizájnra -
#1309 a magyar lehet, de amugy 10. -
#1308 én nem mintát használnék, hanem valamit dizájnolnék háttérképnek. a menüt pedig felturbóznám, hogy ne csak szines nyers html legyen, hanem esetleg grafikus... de passz :) -
#1307 mindent megtudok változtatni, úgy hogy mutass mintát, amit jónak gondolsz, még az átlátszó menüt és áttudom színezni, egy pillanat alatt -
#1306 Nekem tetszik bár én nem vagyok híve az ilyen pattern-jellegű háttér megoldásoknak, de itt még nem is mutat rosszul. A menüt viszont lehet, hogy picit megdizájnolnám, valahogy ehhez a témához túl szögletes :) -
#1305 Amúgy köszönöm az elismerést, elég sok munkaórám van benne :) -
#1304 clearbox szóra a clearbox.hu -t dobja ki elsőnek :) -
#1303 konkrétan az erdőben álló síró szőke csajra gondoltam, mert látom változik a kép
-
#1302 még egyik menü sincs ellinkelve?????
A képen a bannerban a csaj úgy néz ki mint akibnek épp egy élménye volt egy sráccal... ha érted mire célzok...:D
Kül jólett az oldal -
#1301 Hali
ezt ma dobtam össze, grafikus kritikát kérnék, ja és tanácsot is kérnék, milyen szín passzolna ennek a háttérnek? ha ez a szín nem megfelelő.
Aki nem venné észre, a menü kicsit átlátszó! -
#1300 nagyon igenyes, szep munka, grat!
Felfutatthatnad a seo-t, mert google-be beirva csak a 2.oldal kozepe fele talaltam meg -
#1299 volt róla szó, de aztán nem tudom miért, de elvetettük :) -
#1298 A PS munkák fórumba ott a galéria részen miért nem fut CB??
Sokkal poénosabb és szebb lenne:) -
#1297 A beta már kijött :) tessék benne hibát keresni, nekem így 2 napnyi nem alvás után nincs hozzá erőm :)
http://pyrohun.atw.hu/ -
#1296 Ok. -
#1295 ok, nyugodtan vedd #1293-mat figyelmen kivul. -
#1294 "#1292 mar bocs de kit erdekel a velemenyed?"
Privátot írtál neki? Nem... Akkor meg mi a problémád?
Van egy alapvető dolog, amivel nem vagy tisztában a hsz-ed alapján.
ez egy fórum. -
#1293 csak tudnam minek akarom felrazni a magyar szinvonalat, de valahogy a szivemen viselem..
#1292 mar bocs de kit erdekel a velemenyed? nyilvanvaloan kozod nincs a temahoz. passatgt velemenyt kert egy oldalrol, en irtam (vagy erdekli vagy nem, az o dolga). De te hogy jossz a kepbe? Velemenyt mondasz a velemenyemrol? Nem sok szuksegem van ra.
Flash vs nem flash vitaba veletlenul sem bocsatkozom. -
#1292 Néztem a két belinkelt oldalt, én alapból hányok a flash-től (egy 800 x 100-as flash banner még elmegy)... passatgt oldala viszont tetszik. -
#1291 persze, hogy nem..ezert irom. egy html site nem is nagyon lehet "nagyon durva", amitol tatva marad a szad, de ha mar html, akkor sem mondanam, hogy durva..nem akarok linkelgetni nagyon jo (magyar) html site-okat, de vannak.
felreertes ne essek, nem tartom rossznak, csak a rajta levo szoveget tartom tulzasnak -
#1290 csodás hogy belinkeltél 2 db full flash siteot, de ezek messze nem egy kategória. -
#1289 hát nem.
a legjobb hely neki, a /body és /html között van
a js betöltődéskor megállítja a böngészőt (megáll ilyenkor a dom tree felépítése, mert ha van benne pl. document.write, az ugye módosítja a dom tree-t.) ha az oldal végére teszed, akkor előbb felépíti az oldalt (és meg is jeleníti) és csak utána végzi a módosításokat = nem egy üres oldalt néz a júzer amíg a js lefut, hanem a domready után megjelenik.
persze lehet a js-ben domready-zni, akkor mindegy hol a js, de a többség nem csinálja, ergo jobb ha a dokumentum végén van.
az analytics kód beszúrásnál a google direkt kiemeli, hogy a documentum végére tedd (különben jelentősen is lassíthatja az oldal megjelenését)... -
#1288 csak epitojellegu kritikanak szanom:
-szerintem korrekt, de nem kimagaslo. Sajnos az itthoni weblapok szintjehez merve talan igen, de szerintem a szoveg rajta kicsit indokolatlan. Mindenkinek mas a merce, de nekem a durva kategoria az inkabb ez : fwa
vagy hogy egy konkret friss peldat is mondjak, ez:
mustang
Nyilvan mas a budget, tobb ember csinalja, nem is lehetne elvarni egy ilyet csak nagy cegtol.
-a design kicsit tenyleg fako es tulzottan hajaz az apple site-ra -
ldavid #1287 js-t nem a headbe kell pakolni?