Mutasd meg a weboldalad !

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pyrohun
Nekem tetszik bár én nem vagyok híve az ilyen pattern-jellegû háttér megoldásoknak, de itt még nem is mutat rosszul. A menüt viszont lehet, hogy picit megdizájnolnám, valahogy ehhez a témához túl szögletes 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Amúgy köszönöm az elismerést, elég sok munkaórám van benne 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
clearbox szóra a clearbox.hu -t dobja ki elsõnek 😊

SrAta
konkrétan az erdõben álló síró szõke csajra gondoltam, mert látom változik a kép

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
még egyik menü sincs ellinkelve?????
A képen a bannerban a csaj úgy néz ki mint akibnek épp egy élménye volt egy sráccal... ha érted mire célzok...😄
Kül jólett az oldal

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

biomage
Hali

ezt ma dobtam össze, grafikus kritikát kérnék, ja és tanácsot is kérnék, milyen szín passzolna ennek a háttérnek? ha ez a szín nem megfelelõ.
Aki nem venné észre, a menü kicsit átlátszó!

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

grizzly21
nagyon igenyes, szep munka, grat!
Felfutatthatnad a seo-t, mert google-be beirva csak a 2.oldal kozepe fele talaltam meg

pyrohun
volt róla szó, de aztán nem tudom miért, de elvetettük 😊

SrAta
A PS munkák fórumba ott a galéria részen miért nem fut CB??
Sokkal poénosabb és szebb lenne😊

pyrohun
A beta már kijött 😊 tessék benne hibát keresni, nekem így 2 napnyi nem alvás után nincs hozzá erõm 😊

http://pyrohun.atw.hu/

Terensz
Ok.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

grizzly21
ok, nyugodtan vedd #1293-mat figyelmen kivul.

Terensz
"#1292 mar bocs de kit erdekel a velemenyed?"

Privátot írtál neki? Nem... Akkor meg mi a problémád?

Van egy alapvetõ dolog, amivel nem vagy tisztában a hsz-ed alapján.
ez egy fórum.

grizzly21
csak tudnam minek akarom felrazni a magyar szinvonalat, de valahogy a szivemen viselem..
#1292 mar bocs de kit erdekel a velemenyed? nyilvanvaloan kozod nincs a temahoz. passatgt velemenyt kert egy oldalrol, en irtam (vagy erdekli vagy nem, az o dolga). De te hogy jossz a kepbe? Velemenyt mondasz a velemenyemrol? Nem sok szuksegem van ra.

Flash vs nem flash vitaba veletlenul sem bocsatkozom.

Terensz
Néztem a két belinkelt oldalt, én alapból hányok a flash-tõl (egy 800 x 100-as flash banner még elmegy)... passatgt oldala viszont tetszik.

grizzly21
persze, hogy nem..ezert irom. egy html site nem is nagyon lehet "nagyon durva", amitol tatva marad a szad, de ha mar html, akkor sem mondanam, hogy durva..nem akarok linkelgetni nagyon jo (magyar) html site-okat, de vannak.
felreertes ne essek, nem tartom rossznak, csak a rajta levo szoveget tartom tulzasnak

cSuwwi
csodás hogy belinkeltél 2 db full flash siteot, de ezek messze nem egy kategória.

shit happens

cSuwwi
hát nem.
a legjobb hely neki, a /body és /html között van
a js betöltõdéskor megállítja a böngészõt (megáll ilyenkor a dom tree felépítése, mert ha van benne pl. document.write, az ugye módosítja a dom tree-t.) ha az oldal végére teszed, akkor elõbb felépíti az oldalt (és meg is jeleníti) és csak utána végzi a módosításokat = nem egy üres oldalt néz a júzer amíg a js lefut, hanem a domready után megjelenik.
persze lehet a js-ben domready-zni, akkor mindegy hol a js, de a többség nem csinálja, ergo jobb ha a dokumentum végén van.

az analytics kód beszúrásnál a google direkt kiemeli, hogy a documentum végére tedd (különben jelentõsen is lassíthatja az oldal megjelenését)...

shit happens

grizzly21
csak epitojellegu kritikanak szanom:

-szerintem korrekt, de nem kimagaslo. Sajnos az itthoni weblapok szintjehez merve talan igen, de szerintem a szoveg rajta kicsit indokolatlan. Mindenkinek mas a merce, de nekem a durva kategoria az inkabb ez : fwa
vagy hogy egy konkret friss peldat is mondjak, ez:
mustang

Nyilvan mas a budget, tobb ember csinalja, nem is lehetne elvarni egy ilyet csak nagy cegtol.

-a design kicsit tenyleg fako es tulzottan hajaz az apple site-ra

js-t nem a headbe kell pakolni?
cSuwwi
Jópofa.
Pár apróbb hiba van csak.
- Csak IE6-ra van css, ami nem gond, de IE8-ban a nyitón a szöveg rálóg a jobb oldali kéz háttérre. (IE7-ben jó, vagy ie7 compat mód, vagy ie8 fix)
- A js-eket illik az oldal végére tenni (a la analytics), nem véletlenül.
- Diszkrét js se lenne rossz, bár ez egyéni szájíz függõ.
- Multiclass használata hasznos, külön clear divek helyett.
- Analyticsnél javaslom cseréljétek le a kódot az újra (ga.js), sokkal többet tud, meg a mostanit már nem támogatják.

shit happens

szerintem kicsit zavaró, hogy ilyen fakó
lehetne valamivel kontrasztosabb (menü, háttér, logo, favicon)
passatgt
a lightboxot meg lecserélem majd clearboxra, ha kijön a 3😊

passatgt
pár hét után a selejt onnan is kikerül(Ingyencuccok,Merch from Hell meg még pár), ezek már õsrégi dolgok, csak azért lett kirakva, hogy legyen tartalom😊

pyrohun
bejön a stílusotok. Bár pont az i-host.hu annyira nem, de a referenciák között vannak elég jó finomságok, grat!

pyrohun
máshogy nem nagyon lenne értelme 😊

passatgt
alap

SrAta
számlát is tudtok adni honlapról?

biomage
igen így <#idiota>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

passatgt
így?

joebacsi
jó!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

biomage
elég 1xü de valami zavar, miért nem olyan a kapcsolat érintõs része, mint a fõoldalé? "csak fordítva"

MerlinW
Akkor nem szóltam, annyira nem kattintgattam végig😊

[merlinw.org]

passatgt
menübe nincs js, js csak az email címhez, lightboxhoz, meg a fõoldal átmretezéséhez van, hogy kisebb felbontásban is kiférjen 1 oldalra, ja meg a táblázatnál a tooltipnél

totya24
"Weblapokat csinálunk, méghozzá
nagyon durvákat. " <#vigyor> Ez tetszik. Amúgy szerintem korrekt az oldal.

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

MerlinW
Kellemes bár csak a menü miatt felesleges js-t használni. Ez megoldható css-el is. Egyébként rendben van az oldal.

[merlinw.org]

passatgt
http://i-host.hu/

vélemény?

SrAta
ez tulajdonképpen mi?😊
Itt reggelteted az embereket az oldaladra?

biomage
Upsz rosszat linkeltem 😄
na ez már jó

joebacsi
...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

biomage
Kéne segítség, hogy helyezem el a táblákat
Szerintetek ez így jó lesz?

weblap

passatgt
már párszor el lett mondva:

Ha táblázatban akarsz adatot megjeleníteni, ott a táblázat, hiszen erre való, tehát te megfelelõen használtad. Meglehetne csinálni css-el is, csak baromi idõigényes, viszont legalább felesleges is.

Viszont ha van egy oldalszerkezeted, például 3 oszlopos, akkor teljesen felesleges berakni egy táblázatot, majd abba megint egy táblázatot, és azt formázgatni css-el, hiszen erre ott vannak a div-ek, amik erre valók.😉

Terensz
Én ezt már át nem írom divesre :-)

Egy új adatbázist beállítani 10 perc rajta, ismeri a szöveg, jelszó, jogosultság, rövid szöveg, kép, textarea típusú mezõket, tud kezelni kapcsolt táblát, mezõnként állítható, hogy megjelenjen-e a táblában (ha igen, milyen szélességgel) az adatmódosító mezõben vagy a keresõben, a táblakapcsolat szerinti típusonként lehet sorszámot módosítani, ha épp beállítod. Firefox és explorer alatt csont ugyanúgy néz ki. Mindezt csupán 2000 sorból... Szóval: ez már marad táblás, az biztos <#idiota>

joebacsi
te akartad <#idiota>
(többiektõl elnézést 😊)

biomage
nem topikba hanem a felhasználói adatlapba írva 😛
Oda szabad 😄

joebacsi
tanulj a drupal-tól

Terensz
Egyébként én sem linkelném be a saját oldalamat.
Akkor banán-szigeteki pihenõ miatt egy hétig nem kritizálhatnám a tiédet <#idiota>

Terensz
Ezt: "Szerintem a táblákat mindenképp meg kell tanulnia."

erre írtam válaszul: "html gyakorlásnak jó maximum neked, de a táblázatba tolt híreket elnézve még annak se nagyon"

A forrásodat most meg sem néztem, és nem a te tábláidról írtam, hanem a tábláról, mint olyanról.

Terensz
Joebácsival sok mindenben nem értek egyet, de:

- Aki ide jön weboldalt mutatni, az számítson bármilyen kritikára.
- Most nem Joebácsi oldala a célpont, hanem a tiéd.
- Ne sértõdj meg és ne menjen el a kedved. Nem azért kapod a kritikát.
- Mindenki értékeli a kezdõk szándékát, akkor is, ha az eredményt fikázzuk.

biomage
<#hehe>
megjegyezném hogy a table másik cssben van ha nem vetted volna észre 😄
az okból hogy tudjam fejleszeni külön 😛
Sõt épp fejlesztem ismertetõnek.