2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#1569 Csá!
Ti nem ismeritek azt a német oldalt ahonnan le lehet tölteni ilyen Clan-os websablonokat?Ha igen linkelnétek?Kérlek. -
#1568 persze hogy kétszer villan, mert feltételeze ua. a fv-t használod. Minimális OO kell ehhez, de akkor mindegyik objektumnak saját függvénye lesz ami függetlenül fut egymástól, ergo a fade in és out is remekül fog működni :) -
#1567 ja és a betűre is ki kell találnom valamit, mert xp-n arial-al elcsúszik:( -
#1566 projectdeploy.org-on csinálom a keretet, ő így rakja be, csak a végén cserélem ki
munkai direkt van mögötte, scrollozást még kitalálom
out fade azért nincs, mert ha átviszem másikra, majd vissza, akkor kétszer villan fel az egyik, és csúnya, így valamivel jobb, de ehet ezt is kitalálom:) -
#1565 szép, de szerintem is az egérmutatóhoz köthetnéd a vízszintes scrollt. illetve az egyes képek ne csak "in", hanem "out" is fade-elődjenek :) -
#1564 azért használod a googleapi-t hogy betöltsd vele a jqueryt? grat. -
#1563 gratula, ez tetszik!
1 gondom van csak, hogy lent kell a csuszkat mozgatni, hogy fent scrollozodjon a tartalom. Az egergorgore valo scrollozast bele lehetne tenni, sokat dobna a kezelhetosegen.
A "munkai" direkt van a portfolio darabok mogott a balfelso sarokban?
Jol nez ki, de en a feketebol -> kep animacio helyett valami olyat talalnak ki, amin alapbol is latszik valami, mert igy elsikolhat a latogato figyelme egyes dolgok felett, amiket ha rogton latna lehet hogy megtetszene neki es rakattintana -
#1562 Semmi extra, tartalom még nemigen van és ie-ben nem néztem -
#1561 na ez gyors lett meg olcsó
kb. :) -
ldavid #1560 akkor vágd ki a középső metszetet xD -
#1559 "sürgettek" meg az "ingyenvót" eléggé kizárják egymást :)
A klasszikus ábra ide is érvényes (ugye azzal a szöveggel, hogy egyszerre csak 2 tud teljesülni, válasszon)
Ja, könnyűattila oldalon pedig még érdemes a rövid webcímeket beállítani. -
#1558 nem kell ide más, úgyis a festményeken van a hangsúly -
#1557 igazából a tiszta hangok oldal csak technikailag jön be nekem. elég durván van benne átlátszó png-kkel trükközés, js használat, meg csomó olyan, amit még eddig nem próbáltam és olyan szinten van optimalizálva, hogy még ie 6 és 7 alatt is ugyanúgy néz ki az oldal, szóval ezzel elég sokat tököltem de megint tanultam csomó mindent, ergo megérte. kapcsolatokban meg igazad van: a tőke az nem csak anyagi lehet, hanem szellemi, vagy kapcsolati is :) -
#1556 mar megijedtem, ez azert jobb:) Neha van hogy elviszik olyan iranyba, ami mar nem vallalhato es nem jo referencianak..most pont nekem is hasonlo van kilatasban:)
Regen viszonylag sokat dolgoztam ingyen, nincs azzal gond, mert gyulik a referencia/kapcsolatok, ami sokat szamit. -
#1555 elcsesztem a címet, így a helyes:
http://www.tisztahangok.org -
#1554 tudom, pl. itt van ez:
tiszta hangok
lesz egy ilyen jótékonysági koncert, stb. ezt is én csináltam, de... brr. nagyon nem az én világom. Bár több embernek a kiadónál tetszik, de.. nem tudom.
De egyrészt nagyon sürgettek, másrészt ugye ingyenvót (khmm), harmadrészt meg ragaszkodtak olyan dolgokhoz, mint pl. a vörös logó, stb. és az egészet elvitték olyan irányba ami mondjuk már nem én vagyok. És szerintem nem is tükrözi az oldal azt amit meg akar mutatni. de nem fogok több energiát belefektetni, mert így is túl sokat tettem.
Viszont egy teljesen új ClearBox skin látható rajta, ami meg egész pofás lett. :) -
#1553 az sokat dob hozza. a jo alapanyag nagyon kell 1 jo oldalhoz. -
#1552 hát azért közelsem. sajnos. néha nagyon kiégek és akkor csak ilyen tök minimál cuccokat vagyok képes kipréselni magamból. -
#1551 tökéletes -
#1550 de ha nem lennének ilyen jók a festmények, nem lenne ilyen jó az oldal sem amúgy :D -
#1549 a galéria az clearbox, csak kicsit át van kofigurálva :) kapott egy másik skin-t, másik animációt, amúgy bárki meg tudja ilyenre csinálni ha van fantáziája :D
igen, a kép elég magas, bár beszldesnek kell lennie, de valóbab kis felbontásnál gáz lehet.
az aktív menüpont igazából azért annyira halvány, mert alatta ott van nagy betűkkel ugyanaz, mint cím, és nem akartam szóismétlést, mármint érted :) -
#1548 igazad van, nem kattintgattam vegig.:)
Az aktivalt menupont egy kicsit tul halvany (nehezen olvashato),
a kozepso betukkel lehet h megprobaltam volna terben valamit csinalni, de az lehet h gagyin sul el..szoval korrekt.
a header kicsit tul magas a tartalomhoz kepest, fura h nagyobb teruletet tolt ki.
Az kifejezetten jo otlet h lehet mousewheel-el navigalni a galeriaban -
#1547 "lesz" ? :D
kész az oldal :))) már élesben kint van, többet nem nagyon tudok (de nem is akarok) hozzátenni :)) szerintem csak rontanék rajta. -
#1546 ez egy jo irany lesz -
#1545 Ez kimondottan szép. Grat! -
#1544 legújabb (elég minimal, de úgyis a képek beszélnek :) -
#1543 Forrást meg akartam nézni: jobb gomb le van tiltva.
Gondoltam: javascript tiltása annyira elcsépelt, csinálok valami frappánsat. wgettel leszedtem (már ami lejött), és megnyitva így fest az index.html:
"Gonosz Robot blokkolás.
Ha ember vagy kattints ide:
BadRobot blocked.
If human, please click below:
<és itt egy link.>
"
+ poén: ha a linkre viszed az egeret, ez jelenik meg: file:///?nemgonosz=1
LÁL!!!!44!!!4!!!!!NÉGY Ez nagyon állat XDasdASDASD -
ldavid #1542 nem mondtam, hogy nem értem, csak szerintem az ilyenekre még reagálni is felesleges -
#1541 Ja, néha próbálkoznak :-) "Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük." - ezen mit nem lehet érteni? -
#1540 nem, az ilyenekre nem szoktam kattintani:) szuronek jo -
ldavid #1539 meg úgy egyáltalán, ilyen lapunkhura szándékodban állna kattintani?
(btw szerintem csak reklám) -
RAMyMamy #1538 új reg, nem tud linkelni -
#1537 azt nem ertem miert nem vagytok kepesek hasznalni azt a nyomorult url beszurasa gombot..mas kerdes hogy az sg-nek is lehetne annyi esze hogy kihamozza az url-t -
#1536 Szívesen írnék véleményt, de ez az oldal szerintem nincs design-olva. -
zolhusz #1535 www.magnevit.lapunk.hu
-
#1534 Atyaég, tényleg nagyon szánalmasak a nevezések :)) -
#1533 ez a faszi, aki ott jobb oldalt alul dumál... szerintem nagyon gáz :) -
#1532 Ez nehany nagy cegnek johet jol, akik a hozza nem erto kozonsegnek tudjak mutogatni, hogy ok lettek az ev honlapja. A 25K egy kicsit sok, de nem az a fo bajom: Megneztem nehany eddigi dijazottat, hat a legtobb szanalmas. -
#1531 Megnéztem ezt az év honlapja dolgot, és szívesen nevezném is az oldalt, de a 25.000 ft kicsit sok... Ifjúsági kategoriába nem kell fizetni nevezési díjat, de ahhoz már három évvel túlkoros vagyok : D
Egyébként elég nagy hülyeségnek tűnik... 25K... ez már nem is a honlapról szól szerintem, hanem a pénzről. Gyanítom a legkevésbé sem érdekli őket az a hablaty, amit a projektvezető mond a főoldalon. Gondoljatok bele, csak tíz oldal nevezése az már 250.000...
Röviden: Egyszerre húzzák le a jó népet, aztán a szerzett pénzből díjat vesznek a haveri kutyáknak : D Bár ez már kicsit paranoiásan hangzik, a hazai (bármilyen) versenyek többségén szerintem így van. -
#1530 lehet nevezni ám )))))