107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Lyan Kyj
    én még mindig nem tom hol van:P
  • bertino
    aztakurva vagy 5-6an voltunk/vagyunk a magyar club előtt, nagyon rulz a game :)
    csak sajna megszakadt a kapcsolat :(
  • fery02
    Amúgy megválaszolták már. Eredeti verzióban ez nem fordul elő, csak az egyik warez verzióban, szal erről ennyit erről.
  • kaposi1
    Pedig hidd el ott tartok.
    Vettem idaig 50 autot,bejartam a sziget 90%-at,megvettem az osszes ruhasbolt minden cuccat,van idaig kilenc hazam .Ezek mind pontot ernek es azt hiszem most van 930pontom. De elmeletileg mar csak a szigetet jarhatom be 100%-ra ill.meg nincs meg a max.hazam amiert plusz pontokat kapok.Es csak offline-ben nyomom.
  • fery02
    Hehe, de azért írkálnék pedig, hogy megértsek dolgokat, de mind1, nem baj :P Amúgy valszeg ha jól sejtem elég az 1 mega letöltésem, de ha a feltöltésem kevés, ami ebben az esetben nem tudom kevésnek számít-e, akkor a játékban én ebből sok minden változást nem veszek észre, csak a többiek láthatnak engem mondjuk laggolva közlekedni. Jól sejtem? :) Persze nagyon érdekelne, hogy kevés-e, vagy elég.
  • baret06
    azért köszönöm csak többen is jelezték ezt a fajta probkémát...
  • Alexease
    Elolvastam, de gozom sincs;) ALT-TAB, lepj ki-be, vagy vedd meg:) De volt mar errol szo valahol...
  • hykao #16336
    Fejezd be a hozzászólásfosást! Attól még, hogy 2 hozzászólásonként belököd ezt a dumát, nem fognak tudni többen segíteni!
    Vedd meg eredetiben, és talán nem lesz ilyen gondod...
  • baret06
    Sziasztok
    lenne egy kérdésem amikor odaérek az elsö versenyemre eltünik a akocsi és nem csinál semmit csak kilépni lehet....:(
    HELP PLEASE!
    Ha vki olvasná ezt azt kérem minnél elöbb válaszoljon kérem a kérdésemre!
  • Alexease
    Pedig fognak a fekek, tulsagosan is, azonnal blokkolnak. Meg HC mos-ban is erosen lassulnak az autok, bar ott azert mar erezni valami alulkormanyzast, radirozast tul nagy sebessegnel kanyarban.
  • hykao #16333
    Nem baj, nem kell neked mindent érteni... :P
  • fery02
    Lefelé 1 mega, felfele 128, vagy 126 kbyte. Ne mondjátok, hogy nem elég a netem, mert nagyon meg szeretném venni a játékot :O
    Amúgy nem igazán értem, hogy miért nem lehet a játékban mondjuk BMW, vagy Porsche. Tudom, a licenszek az EA-nél vannak, de mégis TDU-ban is van mondjuk Alfa Romeo, meg NFS-be is, szal nem értem.
  • hykao #16331
    Azért ne feledkezzünk meg az online játékosok által készített versenyszámokról sem! Ezekből nap, mint nap több érhető el, mint az összes alapversenyszám, ami a játékban található! No és persze folyamatosan újak készülnek, és nem utolsósorban komoly pénzeket lehet velük keresni, ha valaki megnyeri őket...
  • Alexease
    A jatekon belul megtudod nezni;) INFO/GAME PROGRESS
  • CARGO
    Hi All
    Tegnap megkaptam a játékot de msot szar gépem van a jót eladtam
    szóval a játékkal nem tudok mit kezdeni sajnos. eladnám ára 8000 ft
    akit érdekel irjon mailba
    [email protected]
  • hykao #16328
    A játékban megtekintheted mi kell a 100%-hoz...
  • Alexease
    Ezert irtam, van ez annyira jo, hogy tobbszor vegig lehet jatszani;) Csak ido kerdese. Bar fix feladatok (versenyek) vannak, de sosem lehet megcsinalni ketszer ugyanugy:))
  • ZiP90
    Vki összetudná írni egybe mi kell a 100%hoz? Mert olvasgatom h. 50 autó, klub meg versenyek, miegymás... de jó lenne egyben az egész... vagy linket vki?
  • baret06
    Sziasztok
    lenne egy kérdésem amikor odaérek az elsö versenyemre eltünik a akocsi és nem csinál semmit csak kilépni lehet....:(
    HELP PLEASE!!!!!
  • Kamehame
    PS2-n kafa mondjuk nekem az irányiás nem nagyon jön be pl hogy alig fog a fék :D
  • Alexease
    Lexus meg nincs benne, majd a tobbi kiegeszito autoval (lasd lista a bannerben).
  • hykao #16321
    Offline-ban, hogy lehetsz 92%-on? Én jelenleg 92%-on vagyok, de ahhoz az összes offline dolog mellett nyernem kellett 5 online sima kihívásos versenyt is a klubtagságon kívül...
  • robotnyk
    én már a race-time-speedekkel kész voltam, ma kezdem újra, online profillal, szal :)
  • Alexease
    1. Egyhez hasznalhato (ugy tudom;D)
    2. Nem tudom;))
    3. Nem kulonbozik, erdekes is lenne;) Ezert is lehet csak "keves" jatekos, mert sok minden mast is kell szinkronizalni.
    4. 1 mega fel vagy le?! Felfele 256kbps, de inkabb 512kbps.
  • chicco
    köszi.de valamit tudom hogy ott van még sem enged be. pl lexus
  • Alexease
    Amelyik autoszalon ikonja vilagos szurke, ott meg nem voltal;) Ennyi;)
  • fery02
    Pár kérdés:
    1. Ha létrehozok egy gamespy accountot, akkor az több játékhoz is használható, vagy külön kell készíteni minden játékhoz egyet? Valahogy úgy érzem nagy hülyeséget kérdezek, de nem igazán értek hozzá. :)
    2. Sok magyar SG-st látom, hogy mi az online profil nick-ük a játékban, és látom, hogy hozzáírják a végén, hogy (HUN). Miért? Megadható, hogy a nevünk mellett magyar zászló legyen kint, nem?
    3. Tényleg online közben az embereknél különbözik a forgalom? :O Ez így nagyon nem fair ha így van.
    4. 1 megás net elég a játékhoz remélem. Valakinek akinek ilyen nete van mit tapasztalt?
  • chicco
    Honnan tudom mennyi autódilert kell még meglátogatnom a mocikhoz??
  • fsgh
    énis valami ilyesmiről halottam... amúgy a legtöbb pénzt végig a kocsi hurcolásokkal lehet elérni?
  • Alexease
    Ez nagyon jo, de akkor van hatalmas szivacs, ha megis ugy dontesz hogy kell eredetiben (online, javitasok, plusz autok, stb.), es kezdheted elorol az egeszet;) Persze, jo jatek, megeri megint megcsinalni;P
  • kaposi1
    Nekem idaig kilenc hazban fert el az otven. 92%-nal jarok de azt hiszem soha nem lesz meg a 100, mivel ugytudom hogy feladat egy club letrehozasa is.Azt pedig tudomasom szerint nem lehet egyeniben.
  • Torry
    Soha nem fagyott ki még a játék.
    Most mit csinál? 30 perces verseny 0,5 km hátra. KIFAGY. Szívna ki...
  • fsgh
    ráérek vele:D meg 20 ház is kell nem?(valahova rakni kell:P)
  • kaposi1
    Azt ugye tudod hogy elobb utobb 50 autot ossze kell gyujtened ha vegig akarod vinni a jatekot.
  • AlieN911
    Tudod ki vitte volna el a mentövel.....
  • SitatiS
  • AntiHero
    Ja alég nehéz az úton tartani.
    Vegyél inkább ENZÓt annak is jó a tapadása:D
    ENZO CRASH
  • fsgh
    én nem a mennyiségre meyek hanem a minőségre;):P

meghát mire költsem a pénzt egy kocsis játékban ha nem egy szuperkocsira?:PPP(költői kérdés volt)
  • kaposi1
    En is a javitasra varok.
    Addig jo a tort versio is.
    Pedig ezert en sem sajnalnam a 10 rugot.
  • robotnyk
    és meg sem éri feltétlen :p