107666
-
Lyan Kyj #16343 én még mindig nem tom hol van:P -
#16342 aztakurva vagy 5-6an voltunk/vagyunk a magyar club előtt, nagyon rulz a game :)
csak sajna megszakadt a kapcsolat :( -
#16341 Amúgy megválaszolták már. Eredeti verzióban ez nem fordul elő, csak az egyik warez verzióban, szal erről ennyit erről. -
#16340 Pedig hidd el ott tartok.
Vettem idaig 50 autot,bejartam a sziget 90%-at,megvettem az osszes ruhasbolt minden cuccat,van idaig kilenc hazam .Ezek mind pontot ernek es azt hiszem most van 930pontom. De elmeletileg mar csak a szigetet jarhatom be 100%-ra ill.meg nincs meg a max.hazam amiert plusz pontokat kapok.Es csak offline-ben nyomom. -
#16339 Hehe, de azért írkálnék pedig, hogy megértsek dolgokat, de mind1, nem baj :P Amúgy valszeg ha jól sejtem elég az 1 mega letöltésem, de ha a feltöltésem kevés, ami ebben az esetben nem tudom kevésnek számít-e, akkor a játékban én ebből sok minden változást nem veszek észre, csak a többiek láthatnak engem mondjuk laggolva közlekedni. Jól sejtem? :) Persze nagyon érdekelne, hogy kevés-e, vagy elég. -
baret06 #16338 azért köszönöm csak többen is jelezték ezt a fajta probkémát... -
#16337 Elolvastam, de gozom sincs;) ALT-TAB, lepj ki-be, vagy vedd meg:) De volt mar errol szo valahol... -
#16336 Fejezd be a hozzászólásfosást! Attól még, hogy 2 hozzászólásonként belököd ezt a dumát, nem fognak tudni többen segíteni!
Vedd meg eredetiben, és talán nem lesz ilyen gondod... -
baret06 #16335 Sziasztok
lenne egy kérdésem amikor odaérek az elsö versenyemre eltünik a akocsi és nem csinál semmit csak kilépni lehet....:(
HELP PLEASE!
Ha vki olvasná ezt azt kérem minnél elöbb válaszoljon kérem a kérdésemre! -
#16334 Pedig fognak a fekek, tulsagosan is, azonnal blokkolnak. Meg HC mos-ban is erosen lassulnak az autok, bar ott azert mar erezni valami alulkormanyzast, radirozast tul nagy sebessegnel kanyarban. -
#16333 Nem baj, nem kell neked mindent érteni... :P -
#16332 Lefelé 1 mega, felfele 128, vagy 126 kbyte. Ne mondjátok, hogy nem elég a netem, mert nagyon meg szeretném venni a játékot :O
Amúgy nem igazán értem, hogy miért nem lehet a játékban mondjuk BMW, vagy Porsche. Tudom, a licenszek az EA-nél vannak, de mégis TDU-ban is van mondjuk Alfa Romeo, meg NFS-be is, szal nem értem. -
#16331 Azért ne feledkezzünk meg az online játékosok által készített versenyszámokról sem! Ezekből nap, mint nap több érhető el, mint az összes alapversenyszám, ami a játékban található! No és persze folyamatosan újak készülnek, és nem utolsósorban komoly pénzeket lehet velük keresni, ha valaki megnyeri őket... -
#16330 A jatekon belul megtudod nezni;) INFO/GAME PROGRESS -
CARGO #16329 Hi All
Tegnap megkaptam a játékot de msot szar gépem van a jót eladtam
szóval a játékkal nem tudok mit kezdeni sajnos. eladnám ára 8000 ft
akit érdekel irjon mailba
[email protected] -
#16328 A játékban megtekintheted mi kell a 100%-hoz... -
#16326 Ezert irtam, van ez annyira jo, hogy tobbszor vegig lehet jatszani;) Csak ido kerdese. Bar fix feladatok (versenyek) vannak, de sosem lehet megcsinalni ketszer ugyanugy:)) -
ZiP90 #16325 Vki összetudná írni egybe mi kell a 100%hoz? Mert olvasgatom h. 50 autó, klub meg versenyek, miegymás... de jó lenne egyben az egész... vagy linket vki? -
baret06 #16324 Sziasztok
lenne egy kérdésem amikor odaérek az elsö versenyemre eltünik a akocsi és nem csinál semmit csak kilépni lehet....:(
HELP PLEASE!!!!! -
#16323 PS2-n kafa mondjuk nekem az irányiás nem nagyon jön be pl hogy alig fog a fék :D -
#16322 Lexus meg nincs benne, majd a tobbi kiegeszito autoval (lasd lista a bannerben). -
#16321 Offline-ban, hogy lehetsz 92%-on? Én jelenleg 92%-on vagyok, de ahhoz az összes offline dolog mellett nyernem kellett 5 online sima kihívásos versenyt is a klubtagságon kívül... -
#16320 én már a race-time-speedekkel kész voltam, ma kezdem újra, online profillal, szal :) -
#16319 1. Egyhez hasznalhato (ugy tudom;D)
2. Nem tudom;))
3. Nem kulonbozik, erdekes is lenne;) Ezert is lehet csak "keves" jatekos, mert sok minden mast is kell szinkronizalni.
4. 1 mega fel vagy le?! Felfele 256kbps, de inkabb 512kbps. -
#16318 köszi.de valamit tudom hogy ott van még sem enged be. pl lexus -
#16316 Amelyik autoszalon ikonja vilagos szurke, ott meg nem voltal;) Ennyi;) -
#16315 Pár kérdés:
1. Ha létrehozok egy gamespy accountot, akkor az több játékhoz is használható, vagy külön kell készíteni minden játékhoz egyet? Valahogy úgy érzem nagy hülyeséget kérdezek, de nem igazán értek hozzá. :)
2. Sok magyar SG-st látom, hogy mi az online profil nick-ük a játékban, és látom, hogy hozzáírják a végén, hogy (HUN). Miért? Megadható, hogy a nevünk mellett magyar zászló legyen kint, nem?
3. Tényleg online közben az embereknél különbözik a forgalom? :O Ez így nagyon nem fair ha így van.
4. 1 megás net elég a játékhoz remélem. Valakinek akinek ilyen nete van mit tapasztalt? -
#16314 Honnan tudom mennyi autódilert kell még meglátogatnom a mocikhoz??
-
#16313 énis valami ilyesmiről halottam... amúgy a legtöbb pénzt végig a kocsi hurcolásokkal lehet elérni? -
#16312 Ez nagyon jo, de akkor van hatalmas szivacs, ha megis ugy dontesz hogy kell eredetiben (online, javitasok, plusz autok, stb.), es kezdheted elorol az egeszet;) Persze, jo jatek, megeri megint megcsinalni;P -
#16311 Nekem idaig kilenc hazban fert el az otven. 92%-nal jarok de azt hiszem soha nem lesz meg a 100, mivel ugytudom hogy feladat egy club letrehozasa is.Azt pedig tudomasom szerint nem lehet egyeniben. -
Torry #16310 Soha nem fagyott ki még a játék.
Most mit csinál? 30 perces verseny 0,5 km hátra. KIFAGY. Szívna ki... -
#16309 ráérek vele:D meg 20 ház is kell nem?(valahova rakni kell:P) -
#16308 Azt ugye tudod hogy elobb utobb 50 autot ossze kell gyujtened ha vegig akarod vinni a jatekot. -
#16307 Tudod ki vitte volna el a mentövel..... -
#16306 -
#16305 Ja alég nehéz az úton tartani.
Vegyél inkább ENZÓt annak is jó a tapadása:D
ENZO CRASH -
#16304 én nem a mennyiségre meyek hanem a minőségre;):P
meghát mire költsem a pénzt egy kocsis játékban ha nem egy szuperkocsira?:PPP(költői kérdés volt) -
#16303 En is a javitasra varok.
Addig jo a tort versio is.
Pedig ezert en sem sajnalnam a 10 rugot. -
#16302 és meg sem éri feltétlen :p