6840
-
#590 Meg ha 12-esre is csinálnák tuti valaki megbuherálná hogy lehessen akár 100-an is játszani.. -
#589 pedig mohaa sorozat sose volt ilyen 12 playa-s mindig 32-es volt.... épp ez a lényeg nem hiszem hogy ilyen hülyék lennének hogy max 12 emberes pont az a lényeg minél többen legyenek... -
#588 Remélem hogy a gamespot nem téved,bár a tesztelt verzió amiről lent írtam PC-s volt,nem konzolos,de nagyon remélem,hogy úgy dolgoznak a fejlesztők mint állat,és egy méltó Medal Of Honor folytatást kapunk minden tekintetben. :) -
#587 akkor elég uncsi lesz ^.^ ha meglesz az alap mohaa feeling mind single-be mind multiba ( de főleg multiba) akkor kira -
#586 Sztem nem fognak szarrá lőni minket, no meg azért ott lesz a LOPAKODÁS lehetősége is (remélhetőleg futni fog nálam is), egy "tiszta" terepen fogunk landolni (egy-két nácit elteszünk lábalól), s meg kellesz keresni századunkat. Figyeljétek meg... ez így lesz:DD -
#585 Hát nem tudom hogy lehet ez a max 12 player, de sztem az a konzolos verziora vonatkozik. Az alap mohaaba is több volt meg most néztem gamespot-ot:
Tech Info
Publisher: Electronic Arts
Developer: Electronic Arts
Genre: Historic First-Person Shooter
Release Date: Sep 4, 2007 (more)
Game Information
Number of Players: 1 Player
Number of Online Players: 32 Online -
#584 Reméljük a Single Player rész jó lessz,mert hogy a multival nem fog labdába rugni az tuti: MAX 12 játékos , 3 játékmód (nem hiszem,hogy több lessz) 6 pálya!! (ez még változhat) Az ejtőernyős kiugrást ki-be lehet majd kapcsolni és ennyi. Eddig ennyi infót közöltek a teszterek a fórumokon,sajna ebbe az a szomoró,hogy nemsokára gold a játék és ennyit multi tartalom van benne.. -
#583 mielőtt elkezdenek itt az emberek szitkozodni hogy wtf keres távcső az stg44-en --->>
-
#582 Ez az alap mostanában a nagy gépigény ez a tredni mese nincs! -
#581 csak nehogy ezért utálják meg sokan a játékot mert mig leérsz az ejtőernyővel szarrálőnek :D viszont nem tudom hogy konzolos-e ez a video vagy pc. élsimítás nincs én legalább is nem láttam viszont néhol eléggé lecsökkent az fps. nehogy nekem itt a nagy gépigéény miatt legyen elbaszodva a gamma :( -
Hellsing47 #580 azért a feeling az ott lesz
bár...sztem egy ügyes mesterlövész simán letud szedni 2-3 ejtőernyőst -
#579 Klassz -
#578 Új trailer -
#577 Ennyi várható volt 1 oldal nem oldal! -
Hellsing47 #576 galaxisnet-en is elő lehet már rendelni..
bár ott nem jár hozzá ajádnék bf2 :) -
#575 link
-
#574 -
#573 Na ma se adtak ki demüt majd talán holnap.. -
#572 persze! -
#571 Nem hiszem hogy ma jönne a demó akkor már írtak volna -
#570 Látom nforce-on is fent vagy.
:D -
#569 PC-s demo is lesz ??? És Xboxos? amugy fps-el nem gameltem még boxon mert olyanom nincs//most kaptam, de a Gears Of War irányítása elég korrekt!//Értsd csak meg kell szokni///
DE TAGADHATATLAN hogy számítógépen egérrel SOKKAL jobban célzok :P -
Seten #568
Azért remélem, hogy a HUD-ot ki lehet majd kapcsolni játék közben.
Utálom ha mindenfélével tele van rakva a képernyő. :)
-
ent #567 USA -6 óra!:) -
#566 Attól én még várom! -
#565 Ezért mondtam a szinte seholt mert 1 oldal semmit nemér majdha nagyobb siteok is megemlítik akkor talán hihető! -
#564 :) -
#563 Jó hír lehet ha szinte sehol nem irnak róla. -
#562 Az a hír járja, hogy aug. 8-án jön! -
#561 Már megint? :DD -
#560 Elvileg ma kell jönnie a demonak! -
#559 az irányításrol annyit hogy látszik hogy konzolos irányítás meg a játékba is látszanak az xbox controller gobjainak a megléte szoval sztem az a video konzolos :) és ugy controllerrel elég gáz az fps-ek irányítása... igy lentebb is van véve a sebzés hogy ne kezdjenek el szentségelni a konzolos tulajok hogy 2 percenként lehalnak. de azért konzolon megnéznék egy Quake3-at :D -
#558 ki csinálja a játékot? 2015? -
#557 jaja én ezt a gamestar-ről néztem nekem is elég fura volt az egész -
#556 Most láttam a gso-n egy 25 perces gameplaye-t. Végignézni sem bírtam aki játszott vele eléggé megszenvedett az irányítással. Csapattársat nem nagyon lehetett látni a pályán, csak futkosott összevissza a fickó, befutott két német közé, mindenféle nevetséges helyetben gránátozott(ott áll előtt egy ellenség, csak egy láda van köztük, előveszi a gránátot átdobja a fa dobozon, közben a német katon már elfutott). 5 tárat bele kellett ereszteni a németeknek mire elpatkolt a fickó, ugyanez az mg-vel, megse ártott neki, hogy belelőttek vagy 20-at. Arról nem is beszélve, hogy 10 métereket ugrott le tetőről meg innen-onnan és semmi baja nem lett. -
#555 You heard it here first, Medal of Honor Airborne will be releasing a single player demo in the coming weeks for the PC and Xbox 360. More details are coming soon, so stay tuned! -
#554 lesz vagy nem lesz demo? -
#553 Csak én hallottam úgy a videóban hogy Szept. 4-et mond megjlelenési dátumnak? -
#552 minimum:
Windows XP:
2.8 GHz Intel vagy 2800+ AMD
1 GB RAM
GeForce 6600 GT (magasabb számozású, de lassabb kártyák nem ajánlottak, pl.: GF 7300) vagy X1300 Pro 128 MB VRAM-mal
Windows Vista:
3.0 GHz Intel vagy 3800+ AMD
1 GB RAM
GeForce 6600 GT (magasabb számozású, de lassabb kártyák nem ajánlottak, pl.: GF 7300) vagy X1300 Pro 128 MB VRAM-mal -
lee56 #551 Jah valószinüleg minden unreal3-as game menni fog 7600-assal, max 800x600-ban lesz folyamatos mint a RS Vegas, na jó játszható volt az 1024x768-ban is, csak elég soXor akadozott, de a helyedben ha most akarsz videokarit venni valami combosabbat vennék, ha élvezhetően akarsz a majdani játékokkal jáccogatni...