6840
-
#430 Fegyverek -
#429 remélem hangulata lesz olyan legalább mint anno a moh:aa utána már ha a graf is szép az csak egy nagy plusz, mert láttunk már sok olyan gammát hogy gyönyörű graffal rendelkezett de a hangulat játékmenet stb meg egy rakás szar volt... -
#428 egy demóval fel lehetne dobni! :D -
HUmanHunter #427 hejj itt nincs akkora élet mint pl starcraft topicban:P alig párszáz hozzászólás míg ott majd 2000
vmifel fel kéne dobni ezt a topicot:) -
#426 -
#425 Nemis tom miért váromXD
ezzel a gépigénnyel: Gigabite alaplap , 2,4-es Pentium 4-es proci , 700 valamennyi ram, 128-as 9550-es ATiXD LOL SzánalmasXD -
#424 nekem is ilyen gépem van:D:D:d
kivéve a ramot ami Kingston 2G 800Mhz-es:D és 250G seagete:D
amúgy nagyon várom a gammát:D
imádom a Medalokat:d
főleg a Pacific volt az eddigi legjob sztem:D realisticon túlni egy hihetetlen élmáény volt, mintha ott lennél szó szerint -
HUmanHunter #423 ezt a játékot se sietik el :O -
#422 Egy új kép:
-
#421 Még "csak" 3 Giga ramom van... -
#420 El ne adja, a Vista rendkívül meghálálja a sok ram-ot. És most különben is padlón vannak a mem árak, most venni kell, nem eladni. -
lee56 #419 Még sok is, szerintem aggy el pár giga ram-ot -
Hellsing47 #418 a Te géped bőven elég lesz hozzá -
#417 csá nép!
Gépigényt lehet már tudni? -
ent #416 Viszont fény/árnyék ott van... -
ent #415 Nem recés, csak rossz a tömörítés vagy felbontás, hogy minél kisebb helyet foglaljon! Nem a gém ilyen... -
feamatar #414 basszus; máshelyütt nézem hogy leszólják ezt a gámát...
a képeket elsőre nézve nem vettem észre mennyire reccés; az télleg gáz benne... na de a textúrák nagyon szépen megcsináltak.
A kritikák hatására kicsit elgondolkodtam, de a trailer szerintem meggyőző... sőt !!! odab***!!!!
És szerintem a hangulat nagyon ott lesz. Eléggé az ember képébe tolja a vht; meg a HDR meg hasonló spec effektek is csak ritkán esnek a túlzás kategóriába. Meg még van egy két apróság. De sztem nagyon jónak ígérkezik!! Nem kell nyavajogni!!
-
#413 Amúgy a trailerben abszolút nem recés, csak a kép minQsége a szar, megnyugtatlak.:) -
#412 Recés Recés, használ majd elsimítást és jó lesz. :D -
#411 Hogy neked mennyi bajod van!:D -
#410 Nagyon recés minden nemtetszik :( -
#409 Áztáááá bázméghhhhhhhhhh -
lord nihilus #408 -
#407 Új Képek!
-
lord nihilus #406 ilyen pálya is lesz benne????
[csurog a nyála már nagyon...] -
#405 Kicsit színesítem a fórumot!
-
lord nihilus #404 ezek csak multis pályák szvsz (Cod 2-ben is sok ugyanaz volt mint az alap cod-ban csak átdolgozva) -
Hellsing47 #403 jogos...
amugy meg ne képeket hanem ingame videókat,demót adjanak ki^^ -
#402 Bebaszik, remélem, hogy lesz! -
#401 és nem lesz 1 új helyszín se????? -
#400 Szerintem csak a helyszíneket mutogatják, hogy mennyit változott a graf az idő folyamán! -
#399 Most mé az ezer évessel hasonlitgatják Pacific Assaultal nemmerik vagy mi? :D -
#398 -
Na jó nem offolok tovább, szép lesz az tuti! Demót akarok, szeretnék, kérek! -
Hellsing47 #396 basszus hogy ti milyen jó megfigyelők vagytok^^ -
#395 Meg az egyiken csak sima borúfelhő van, míg a másikon afrikai homokkal kevert levegő, azért olyan sárgás-barnás az égbolt. -
#394 Meg az évszakok változása a különbség: az egyik nyáron készült, a másik pedig ősz elején lombhulláskor! -
#393 Pedig van. Az egyiken vagy egy repcsi, meg + egy IGN -es kép. -
#392 -
Hellsing47 #391 én nem látok különbséget