6840
  • gstup
    Szia!

Ha jól tudom akkor az utolsó pálya lesz az a flak torony Hollandiában.De javitsatok ki ha rosszat mondtam.Köszi a választ/okat a fejlődésre!

Üdv Mindenkinek

ui.:Tervbe van véve magyar MOH Airborne Klán?
  • Balumann
    Jah single-ben jó. Mindig csak a multikra gondolok, pedig az ilyeneket single-be is szeretem
  • Balumann
    Nincsenek erősebb fegyverek, meg pontosabb célzás, meg ilyenek... És tört szervereken eleinte eleve nem is volt fejlődés.
  • fer007
    üdv! nem tudjátok h mi lesz az a meglepi pálya amire azt mondták a fejlesztök h ha meglátjuk leesik az állunk?
  • Rainbow15
    Jah, de ott nem erősebbek a fegyverek, csak a kinézete más. (szerintemis csak singleben lesz ilyen, ha egyátalán lesz...)
  • Beers
    lol
    A battlefield 2 ben kb 2 éve működik a dolog!
  • lgjc
    sztem ez a fejlődés csak single playerben lesz, elég érdekes lenne hogy felmegy vki egy szerverre játszik egész nap, másnap amikor rámegy , a gép megjegyzi hogy mekkora szinten van és onnan folytatja
  • dante3
    link
  • Balumann
    *átgondolták
  • Balumann
    Remélem jól átgondoltok ezt a fejlődést, mert más játékokba szerintem nem véletlen nem csinálták meg, például a pontosabb célzást.
    Ha valaki elkezdi, és belép egy szerverre ahol már több hónapja játszanak (tehát előre gondolkova, 1 hónappal később kezdi a játékot), akkor nemcsak a sima gyakorlatlanság, hanem fejledség miatt sem tud szinte semmit csinálni a jobbak ellen.
    Így is azért utáltam meg a CoD -okat is például, mert vannak akik éjjel-nappal avval játszanak, és mindig bemennek gyengéb szerverekre is, és meglátnak és mielőtt lőni tudnék már headshot...
    CoD2 -be már javult az életrendszer miatt, uo -ba csak az marad benn viszont, aki állandóan avval játszik...

Viszont bízok benne, hogy lesz tört szerver, és azokon nem fog működni ez a fejlődés, vagy csak úgy, hogy belépéskör 0-ról indul, és pályaváltáskor is 0-zódik...
  • Rainbow15
    Én annyit tudok, hogy a fegyverekre lehet szerelni mindenféle cuccot.
    PL: THompson gépfegyverre lehet szerelni kést, tásunk faraghat célzófejet, így pontosabb célzunk, nagyobb dobtár, stabil markolat (futás közben pontosabb a célzás), vagy tűzrejtő. PC GURU ban voltak ezek.
  • gstup
    Sziasztok!

Arról hallottatok vlmit,hogy lehet majd fejlődni a játékban?!Ez konkrétan mit jelent tudja vlki?GS videó közben láttam marksman feliratokat,pontosabban fogunk lőni...
  • JAMES FRENCIS G
    jó van befejezem ezt a stílust
  • strebacom
    Már meg lehet kapni diafilmen is hol lehet letölteni a Steamen?????
  • Soldiers
    a játékoknak minek kell sevice pack 2 mert anélkül nem menne pl a medal ????
  • ent
    Nem kell megvárnod, inkább vegyél még 2 db 8800 ultrát, és így 4x16 élsímításod lesz...
  • Evogordon
    Na inkább megvárom a g92-őt majd talán azzal...
  • dante3
    Minimumon biztosan elindul, de készülj fel a diavetítésre!
  • buldozer99
    lol
  • grebber
    Hát figyu fullmaxon nem .Ott már kompromisszumukot kell kötni pl nem tudsz majd játszani 100fps felett és 1600*1200 felbontás az már nagyon max :D De médiumon azért nemfog akadni
  • Evogordon
    Szaisztok szerintetek ezen a gépen elfog indúlni a játék?

2x 8800ultra, q6600@4ghz, 4giga ddr2 1066???
  • Rainbow15
  • Balumann
    ...tudom, ne szóljak be neked, mert gyengébb gépem van, és sokkal nagyobb és okosabb ember vagy nálam
  • Balumann
    Lassan rájöhetnél, hogyha mindenki téged néz hülyének, akkor nem te vagy az egyetlen okos ^^
    Értsd meg, mindenki leszarja, hogy milyen géped van. Mindenki ugyan úgy értelmes ember, hiába van gyengébb gépe mint neked. Aki itt menőzik a gépével az egyedül te vagy, remélem ezt te is tudod.
    A játékok is érdekelnek egyáltalán, vagy azok is csak azért, hogy eldicsekedj vele milyen "jól" futnak?
    Jó lehet neked...
  • Soldiers
    jaaaaaa most már vágom
  • Gerbill
    A gamestar című magazinhoz ajábdékba adnak egy moha-s dögcédulát.
  • Soldiers
    hallod mi ez a gs meg dögcédula újság vagy mi lenne ez?
  • Bence94
    helo nekem megvan az új gs és marha jó a dögcédula fém és rá van írva medal of honor airborne .a tesztet teljesen nem olvastam el de 90 % ra értékelték.
  • Rainbow15
    Mér az tök jó!! :)
    Szicílánál ugrunk ki ha jól tudom.
  • Soldiers
    remélem lesz benne partraszállásos
  • Rainbow15
    Pályák?
    http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=256742&start=964&len=1
  • Najpi
    Ilyen Sturmgewehr-eket a Vampire SS-egység használt. És bármily meglepő, az a távcső éjjellátó.Azért van felette a fényszóró, ami infravörös fényt bocsát ki(csak az újszülöttek kedvéért).
  • lee56
    ezen, az nem segít :)
  • benioh1993
    off
    Szegeden is holnap jön a GS Most voltam újságosnál...
    Am sztem ilyen műanyag szar lesz az a dögcédula
  • Soldiers
    biztos fasza lesz a multyja
  • Eisenhower
    Firingsquad interview
  • FLeT
    Csá nép! Van már vkinek dögcédulája a GS-ből, ha igen milyen? Ide a balatonra csak holnap ér le! Máshol már van GS?
  • troyz
    A demó 8 nap múlva, a game pedig szeptember 4-én jön.
  • Neoncsoves
  • Djemba
    most szeptember 7-én jön a game?